ות

evilplate

New member
מודה שגם אני קצת התעצבנתי מהציון של שאדו

לא יודע מה הקטע, מבין ששיפרו משמעותית את הנמסיס ושזו באמת חוויה ייחודית עדיין שיש בדור הזה שעם כמה שהוא מצויין קשה לאמר שהוא מעז במיוחד.
&nbsp
אך למשחק יש חסרונות מהותיים, איך אפשר לסלוח על עלילה פח כזו ועל עולם מכוער ומשעמם?
&nbsp
מה אני אגיד לך, כנראה הם שיחקו אותה עם הנמסיס במיוחד אם היא מפצה על כל הבינוניות שמסביב. אני גם מקווה כמוך שלא מדובר בהתכופפות של המבקרים מול וורנר.

לפחות ראיתי עכשיו שהממוצע של TEW2 עלה ל81 :)

אז לפחות משהו להתנחם בו. ראיתי עכשיו שהמפתחים ממליצים את רמת הקושי נייטמר למי שרוצה רמת קושי ברמה של המשחק הקודם, אני נראה לי אלך על הרמה הזו עכשיו שהמשחק רץ חלק ואין שום חשש שהבעיות הטכניות יגרמו לי למות לחינם.

אני מזכיר את רמת הקושי כי יש כמה מבקרים שאשכרה הורידו למשחק ציון על זה שהוא לכאורה יותר קל מהקודם, אבל הנה לפי מה שבטסדה אומרים זה לא שהוא באמת קל יותר אלא כנראה רמות הקושי מאוזנות יותר ומתאימות למגוון שחקנים.

בטסדה גם אומרים שהמשחק שרמת הקושי הזו תוכננה במיוחד ככה שיהיה אפשר לשחק איתה את המשחק בפעם הראשונה, ככה שאם נבחר אותה זה לא שלקחנו רמת קושי שגדולה עלינו.

התחמושת תהיה מאוד נדירה ונצטרך ליצור אותה כל הזמן מכל מיני משאבים.
נשמע לי מעולה אחי :)
https://bethesda.net/en/article/5lUcT2z7xu6cuwomok4UIM/the-evil-within-2-difficulty-levels-and-new-game-plus

אני ממש מחכה להגיע אליו.

evilplate

New member
וירד שוב ל 80 P:

נייטמר זה כאילו מקביל לנורמל של המשחק הקודם או לרמה הקשה יותר? כי הקודם על נורמל גם היה די מאתגר.
&nbsp
נראה לי נשחק אותו על הארד אם ככה, לא בא לי לסבול יותר מדי אם הנייטמר מקביל לרמה הקשה של הראשון.
&nbsp
אני גם מחכה להגיע אליו, מקווה שלא יאכזב אותי כי קראתי לא מעט תגובות של אנשים שאהבו את הראשון אבל לא את השני.

יורוגיימר מודאגים קצת מNI no Kuni 2.

בעיקר הם מודאגים מזה שהמפלצות של המשחק הקודם הוחלפו ביצורים נטולי קסם.
הם גם לא אהבו את הדגש שהמשחק שם על משחקון הכיבוש שלו, שבו אנחנו משתמשים ביצורים שלנו ויש כמובן עוד דברים שהפריעו להם.

אני לא יודע כל כך מה לחשוב על מה שהם אומרים כי הם מתבאסים נגיד
שמערכת הקרב הפכה להאק אנד סלאש ואני שמח על זה.

מצד שני זה לא איזה איזה ערס שכותב את זה, אלא עורך החדשות של יורוגיימר
ובחור ששיחק בני נו קוני 2 לא מעט.וחוץ מזה זה האתר שאני הכי סומך עליו כל החיים שלי, נדיר שיש לי חילוקי דעות איתם. (אם כי ברור שזה קורה)

מבאס, כי בא לי על המשחק בהשקה.

מה איתכם? (מתכוון לאנשים שגם ככה המשחק מעניין אותם מן הסתם :)
http://www.eurogamer.net/articles/2017-10-04-im-a-bit-worried-about-ni-no-kuni-2

sky121

New member
שאלה לכולכם:

למה NI no Kuni 2 צריך season pass?

איזה תרגילים אנטי-צרכניים הם עומדים לעשות לנו?
מציע להתאפק ולא לקנות על היום הראשון, עד שנקבל את כל הפרטים.

זה בטח בוסים צדדים סייד קווסטים

או עלילות משנה לא שאני מצדיק את זה, כן? אלה דברים שצריכים להיות במשחק המלא ואני מקווה מאוד שלא נקבל איזה משחק אנמי שנצטרך כל מיני SP כדי שהוא לא יגמר לנו ב20 שעות.

כנראה שהדבר החכם לעשות הוא לא לקנות על היום הראשון למרות שיהיה קשה להתאפק, ואם זה ממוצע 8 אז אני קונה בלי לחשוב פעמיים.

אבל המשחק אכן מדאיג אותי יותר מבעבר וחסר להם שיהיה דליל.

חסר להם שהם מפשלים אחרי שהם תיקנו כל מה שהפריע לי בקודם.(מערכת הקרב המרדימה)

אם כי אני מודה שהעיצובים של הדמויות והעולם לא משתווים באיכות למשחק הקודם.

המכשף 3 על הPS4 פרו נראה די מאכזב

אם גם אתם רוצים לצלול לעולם של המכשף 3 מתישהו לקראת סדרת הטלווזיה העתידית, אולי כדאי לכם לשקול אם כדאי לעשות את זה על הפרו או על הPS4 הרגיל.

לפי DF הפרו אמנם מציג שיפורים לא רעים בכלל לגרפיקה בגרסת הפרו, אבל באזורים עמוסים גרפית/סצנות עלילתיות עמוסות גרפית. הוא מקרטע בצורה ניכרת
בפרו לעומת הPS4 הרגיל וצונח לאזור ה25-26 שזה כמובן מאוד מורגש.

החדשות הרעות הם שגם אנשים שישחקו ב1080P יקבלו את הירידות האלה על הפרו.

זה לא שהכול שלילי בגיימפלי של הפרו. באזורים של עיר גדולה הפרו יותר חלק מהפס4 הרגיל
אבל עדיין דברים כאלה לדעתי מוציאים את כל הדבש מהפרו.

בתור אחד שחיכה שנים על גבי שנים לקונסולות כמו הפרו והONE X אני מאוכזב
ומאוד מקווה שסוני תלמד איך לעשות שידרוגים בדור הבא.

evilplate

New member
בטח שוב אשמת CDP

למרות שברור שחומרה חזקה יותר היתה עוזרת והם בקלות יותר היו יכולים להוציא ביצועים טובים יותר אבל לאור מה שהלך עם הפס4 הרגיל אני מניח שהם לא באמת מצליחים להפיק את המירב מהפרו ולכן המשחק קצת מקרטע באיזורים מסויימים.
&nbsp
כמו שגם הפס4 הרגיל קרטע בהתחלה ולבסוף הם הצליחו לתקן אני מאמין שגם במקרה הזה זה בטח אפשרי רק שהם לא יטרחו ממש בשביל המיעוט שעוד יטרח לשחק את זה על הפרו עכשיו אחרי שעברו 100 שנה מהיציאה גם של המשחק וגם של הפרו.
&nbsp
להזכירך בהתחלה הם אמרו שלא יהיה בכלל פאטץ׳ לפרו ורק מאוחר יותר הם התרצו והודיעו שהם יעבדו על זה ככה שבהחלט עולים פה קצת ניחוחות של חלטורה עם גרסת הפרו, נשמע יותר קטע של מייק לחצה עליהם להוציא שיפורים לוואן איקס (צריך לזכור שהיה להם הסכם פרסום איתם עליו) ועל הדרך בגלל זה הם כבר יצרו גם גרסה לפרו.
&nbsp
בכל אופן במשחק מהסוג הזה אני אישית הייתי מחליף פגיעה בביצועים בחלק מהאיזורים בשביל גראפיקה יפה משמעותית, מה לעשות שלדעתי זה יותר מוסיף לאווירה מאשר גראפיקה ממוצעת שרצה מושלם בכל איזור.
&nbsp
חייב לציין שלמרות כל מה שאמרתי פה אני מסכים איתך שהפרו הוא שדרוג יחסית מאכזב, בטח כשרואים איך מייק עושים את זה נכון עם הוואן איקס (מדבר נטו מבחינת חומרה, תמיכה ופיצ׳רים, לא המחיר המוגזם כמובן שהוא פשלה לדעתי), לא מרגיש שלמי שיש פס4 רגיל שווה לטרוח עם הפרו גם אם הוא אוהב מאוד גראפיקה כמונו, זה לא שווה את זה, זה טוב רק לאלו ששרופים על טכנולוגייה ושיש להם טלוויזיית 4K מעולה אולי.

כן, זה בדיוק הקטע הסקורפיו מספיק חזק

בשביל לפצות על העצלנות של CDP או יותר נכון, חוסר הניסיון שלהם בפיתוח למפרטים חלשים. אם הפרו היה יותר חזק ממה שהוא כרגע הם היו יכולים פשוט לתת לכוח שלו לפתור להם את הבעיות.

אני מקווה שסוני ישתלטו על העניין בדור הבא. פעם ראשונה שהם עושים שידרוג כזה או יותר נכון זו פעם ראשונה שאיזושהי יצרנית עשתה את זה.

אני חושב שהקהל של סוני מאמין בה מספיק שגם אם הPS5 פרו יהיה חזק משמעותית מהPS5 אנחנו לא נרגיש שסוני דפקה אותנו כי בכל מקרה האקסקלוסיבים הכי יפים יהיו אצל סוני.

סוני אמרו בעצמם שכל הקטע של הפרו זה לא בשביל שהאקסלקוסיבים יראו אפילו יותר יפים (למרות שזה גם זה) הקטע של הפרו זה שאנשים לא יקנו מחשב בשביל

30FPS ומעלה במשחקים שאפתניים באמצע הדור (יעני עכשיו) ואת המטרה הזו בדיוק הפרו מחטיא.

כאילו באיזה משחקים ראינו שיפורים Just cause וAC יוניטי? מי יקנה מחשב חזק בשביל לשחק בהם, מחשב חזק קונים בשביל המשחקים של CDP.

בנוגע לCDP מסכים איתך בהכל אחי, לשנינו ברור שהם הצהירו מראש שלא יהיה פאץ לפרו כי הם כנראה ידעו מההתחלה שאין להם את היכולת התכנותית לתפור את המכשף 3 לחומרה של הפרו. הם ידעו שהחומרה לא מספיק חזקה כדי להציל להם תתחת. בניגוד לסקורפיו.

אולי הסטנדרט צריך להיות שקונסולה משודרגת צריכה להיות בדיוק כמו שמייק עשתה, עם הפרש די משמעותי, וגם ככה מי שלא יבוא לו שיחכה לדור הבא.

(גם ככה כל הכוח העודף ילך רק לשיפורי גרפיקה קלים ופריים רייט שזה אחלה אבל לא משהו שיבאס לקוחות של דגמים ישנים)

evilplate

New member
מייקרסופט עושה תמיכה בצורה נכונה לא רק בכח

אלא מהבחינה הזו שהיא שומרת על היוקרה של המותג שמסמל ה X החדש והיא דואגת שכמעט כל משחק אפשרי עליה יראה שיפורים משמעותיים ומושקעים, בטח כאלו שנעשו תחת חוזה פרסום איתם.
&nbsp
סוני פשוט ביזיון מהבחינה גם הזו אחי, מילא החומרה לא הכי, אבל לפחות שירקו קצת דם בלגרום למפתחות לתמוך כמו שצריך.
&nbsp
תראה למשל את מורדור 2 לאקס בוקס איקס, הם הכריזו שהתמיכה תהיה גם ברמה של מי שרוצה את הרזולוציה הכי גבוהה האפשרית + טקסטורות משופרות או למי שמעדיף רזולוציה נמוכה יותר אך עם הרבה שיפורים גראפיים כמו בצמחייה, בתאורה, ב Draw Distance, ב AF וכו׳
&nbsp
בקיצור תמיכה אידיאלית כמו שצריך.
&nbsp
ומה קורה עם סוני? הנה עכשיו יצא TEW2 עם פאקינג אפס תמיכה לפרו אתה קולט? פשוט לא עושה כלום חוץ מלפעול ב boost mode מה שמשפר כמה סצינות מעבר שעל הפס4 קצת יורדות מ 30 (שזה חדשות טובות לנו כי זה אומר שהפס4 רץ פשוט ב 30 פריימים נעולים בגיימפליי הרגיל ואין מה לשפר אבל זה גם מדגיש עד כמה הפרו מיותר), איך סוני נותנת לדבר כזה לקרות בכלל?
&nbsp
התמיכה בפרו היא באמת תחת, אפילו מפתחות צד א׳ כמו נוטי דוג מעלות קצת את הרזולוצייה ומוסיפות HDR וסוגרות את היום, איפה שאתה מצפה שפה לפחות נוטי דוג תציע גם שיפורים גראפיים נרחבים אפילו הם לא שמים על זה, אם הן מזלזלות אז במה אפשר לבוט בטענות בכלל לצד ג׳?
&nbsp
עזוב אין מה לדבר, אולי מייק פישלה עם המחיר אבל בכל דבר אחר מחוץ לזה כשזה נוגע לאיך עושים שדרוג אמצע דור לסוני יש עוד המון מה ללמוד מהם.

כן סוני יצאו נעל עם הפרו הזה חתיכת באסה.

לפחות אנחנו יכולים להתנחם בזה שהפרו אולי לא קיבל שום התאמה מיוחדת אבל הפס4 הרגיל לא נדפק בגלל זה.

אם המצב היה הפוך 27FPS בפס4 הרגיל ו30FPS בפרו זה היה הרבה יותר מבאס אותנו.

אם היינו מהמשדרגים לפרו אז וואלה היינו מבאסים כי גם המכשף לא מספק ת'סחורה כל כך בפרו וגם לא TEW2 בושה.

סה'כ ה2100 שקל ששמתי על הפס4 אי שם ב2014.החזירו את עצמם במיוחד לאור מה שאמרת על הביצועים של גרסת הPC ואני עוד מת לראות איך המשחק זז על הבוקס המקורי.

evilplate

New member
לפי ההתנהלות של סוני עם הפרו

בדור הבא ברגע שאני יודע שלפס5 יש תמיכה אחורנית לפס4 (וחסר להם שלא) אז אני בטח אקנה אותו בשנה הראשונה או אפילו בהשקה אם יפציצו במשחק מעניין לשם שינוי שיגיע איתו.
&nbsp
לגרסת הפרו בטח אין טעם לחכות.

amithas190

New member
פרו חזק זו חרב פיפיות כי הקונים של הPS מ2014 יתבאסו

פרו חצי כוח כמו שהוא היום זה המצב האולטימטיבי של סוני , מי שקנה ב2014 אומר לעצמו שהשדרוג לא מצדיק קנייה חדשה , ומי שקונה עכשיו פרו מתלהב שיש לו טיפה עליונות גרפית על המוצר הישן .

מישהו 2

New member
מסכים עם זה לחלוטין

זה היה הורס את העקרון של קונסולה. הסקורפיו חזק מאוד בהשוואה לאקסבוקס הרגיל ועם זאת הוא מוגבל בכל כך הרבה בחינות, לא יכול להיווצר מצב של משחק שיצא לסקורפיו ולא לאקסבוקס הרגיל אז אי אפשר לממש את הפוטנציאל של הקונסולה עד הסוף.
&nbsp
מכשיר קצת מוזר בקיצור נחכה שהוא יצא ואיזה יחס הוא יקבל

זה ימכור כמו שמצות פסח מוכרות

אצל הגויים
.

אי אפשר יהיה להאשים את הקונספט של הסקורפיו בכישלון שיהיה למוצר.

האשמים הם המחיר המטורף ואילו יותר ממנו הברז השלילי שרודף את הone עוד מ2013. :).

גם עכשיו שיש לך מחשב חזק יש אנשים שהמחשב שלהם לא סופר את שלך. זה לא גורם לך להיכנס למרוץ חימוש.

אני באמת מאמין שאנשים קונים קונסולות בשביל מחשב למשחקים שהוא קל הפעלה ומקונפג מראש שנותן להם לשחק בראש שקט. הגרפיקה פחות מזיזה להם.

כמות המשדרגים לעולם לא תצדיק הזנחה של הדגמים הישנים אבל כוח נוסף יאפשר פריים רייט יציב למי שרוצה את זה.

גם בכוח של הסקורפיו זה לא מצדיק

בעיני רבים שדרוג. כי אנשים יודעים שהדור הבא באופק אחי.

כל מה שהסקןרפיו באמת עושה זה לתת לנישה מאוד קטנה (של אנשים כמוני)
שדרוג שהם אולי יהיו מעוניינים בו

הבעיה של הסקורפיו היא כמובן המחיר אם סוני תצליח להוציא מחיר תחרותי לפס5 פרו ביחד עם כוח מעולה אני אקנה אחד להעביר חצי דור בסבבה.

ומהפס5 נעשה סטרימר נטפליקס.

amithas190

New member
השאלה אם מיקרוסופט מחזיקים איזה קלף בשרוול

והסקורפיו יקבל פתאום ים משחקים שנחשבים בלעדיים למחשב.

אני בספק שזה יקרה, בוא נשווה רגע לחומרת המחשב.

אחרי שמייק אמרה שבקרוב נראה משחקים שתומכים במקלדת על האקסבוקס וואן אין סיבה שהם לא יוציאו את כל משחקי הPC שלהם על הONE.

אני אישית רואה את זה ככה: בPS4 יש כרטיס ריידון 7870 שעבר התאמה לקונסולות. בוא נגיד ככה אם היינו בונים מחשב עם הכרטיס מסך הזה אז וואלה כבר היינו צריכים לשדג את המחשב לכרטיס יקר לאללה בשביל ביצועים סבבה.

בפס4 לא רק שהכרטיס הזה סוחב לנו את כל הדור ושילמנו עליו 2000 שקל או פחות הוא גם מוציא לנו את המשחקים הכי יפים בדור.

אז מה הדאגה.

כאילו תכלס מה קנינו קופסת גיימינג ב2014 באיזה 2000 שקל עם הריידון הזה
במחשב לא רק שהיינו צריכים לשדרג באותו מחיר את המחשב עכשיו בהשקעה רצינית, עדיין לא תמיד הוא היה מוציא גרפיקה כמו שהפס4 מוציא.

גם אם אנשים מורידים משחקים על המחשב או קונים בסיילים רצחנים.
הם לא באמת חוסכים יותר משחקי הקונסולות הם רק מחזירים את ההפסדים של השקעות החומרה המטורפות האלה שהם עשו.

The Evil Within 2 טריילר השקה

(איוול, נחש, ושאר הרגישים לספוילרים לדעתי אין פה ספוילרים אבל קחו בחשבון שגם הטריילר הקודם לא היה בעיני ספוילר אז האחריות אצלכם :)

אין המתים המהלכים עשו לי כזה חשק למשחק, אבל אני אחכה עד אחרי התקופה של ני נו קוני 2 בשביל לשחק בו.

אני רוצה לתמוך במיאקמי והמשחק הזה נראה שנות אור מהמשחק הקודם
אבל אני כבר טובע מרוב משחקים ולא מצליח להסתדר עם אלה שכבר יש לי.

צרות של עשירים.

הרבה באינטרנט מנבאים שהמשחק יהיה פלופ מסחרי, אני מאוד מקווה שלא, כי המשחק הזה זה רזידנט איוול האמיתי, ואין לנו משהו דומה לזה כרגע.

(לא סותר את זה שאני כנראה אשחק ברזי 7 אחריו)
https://www.youtube.com/watch?time_continue=84&v=tzBFHOEesjg

למעלה