זה אפשרי שמה שאתה אומר זה המצב לאמיתו של דבר
בניגוד למה שאני אומר. כאילו אתה מתאר מן מצב כזה שברגע שלילדודס הופכים למבוגרים ויש להם יש הכנסה משל עצמם, הם משתדרגים לגיימרים של קונסולות (אם הם כבר לא היו כאלה מההתחלה).
זה אפשרי כי כמו ששנינו אמרנו אין לנו בכלל אנשים שחוקרים את הנושא בארץ.
אז הכול יכול להיות.
אבל הדוגמא שלך יכולה גם להוכיח את ההימור שלי לא רק את שלך
אני חושב שבני ה25-35 שאתה רואה הם אנשים מהדור שלנו וכמובן קצת יותר מבוגרים מהדור שלנו שכולנו עברנו היסטורית גיימינג די זהה שעיצבה אותנו.
התחלנו עם מגסון-עברנו למגה דרייב, משם לפס1 -פס2-פס3-פס4.
היו לנו מחשבי PC פה ושם במשך השנים אבל הם משום מה לא השאירו עלינו חותם, קרה משהו שהפך אותנו לגיימרים של קונסולות.
ואני מאמין שאנחנו מייצגים, נתח מסוים מהגיימינג בארץ אין לי ספק בזה,אבל אני חושב שאצל הרוב המסלול היה הפוך.
אצל הרוב בארץ המסלול היה אחר משלנו.
לדעתי גם הביטוי "משחקי מחשב" שהוא השם הגנרי בארץ למשחקי וידיאו והוא הרבה יותר שגור אצלנו בשפה, מסגיר מהי הפלטפורמה המועדפת במדינה.
בניגוד אלינו, שהמגסון המגה דרייב גג הפס1 צרבו לנו בתודעה שמשחקים זה לעד משהו שעושים מול טלווזיה ואנחנו כנראה זוכרים את הימים הראשונים שלו עם הקונסולות האלו.
אני חושב שרוב הישראלים תמיד היה להם PC כי ההורים תמיד חשבו שחייב להיות PC בבית. (מחשב לכל ילד, ביבי אהב לדקלם את זה
המחשבים היו אהובים כאן כי כל אחד הגיע עם איזה 300 דמואים ולרוב האנשים היו לדעתי יותר משחקי מחשב מאשר משחקי קונסולה (גם מלאים)
האנשים האלה היה להם בדוק פס1+פס2 כי אלו היו קונסולות פופלאריות באופן חסר תקדים.אבל יש לי הרגשה שרוב האנשים שהפכו לגיימרים של PC כבדים הם
קיבלו את הקונסולות האלה מאוחר יחסית בדור והם לא השאירו עליהם שום חותם מיוחד בניגוד אלינו, בשבילם משחקים זה משהו שעושים מול מחשב,שוב בגלל זה הם נקראים משחקי מחשב
ויש עוד נקודה מאוד חשובה שהעלת. בגלל התדמית שיש בארץ שגיימינג זה "אנשי מרתף עם חצקונים"
אני חושב שהPC זו הדרך של הרבה גיימרים בארץ להיות ההפך מהתדמית הזו.
PC לא משנה כמה הוא עוצמתי ופצצה לא מרים שום גבה אצלנו בארץ.
בעוד כל מי שמכיר אותי זורק לי פה ושם "לא עברת את הגיל? "
יש גם תתדמית הישראלית הזו, שאם קנית PC הרווחת יותר מקונ
סולה, כי אפשר להשתמש בו לעבודה שלך, אפשר להוריד סרטים במקום לשלם, וכמובן לשחק בהרבה יותר משחקים מבקונסולות שזה מה שהאנשים האלה התרגלו מגיל צעיר.
יש אחוז קטנטן בארץ שמתי שיש להם ילדים הקונסולה קורצת להם כי הם מחפשים משהו "גברי" קצת ברגע שהם נשואים 24/7 וחיים חיי משפחה וגם שיש ילדים קטנים זה התירוץ המושלם "קניתי גם בשבילם"
חפרתי, אבל רציתי לפרט למה אני בדיוק חושב את מה שחשבתי, וכמובן שיכול להות שהכול טעות גמורה ואנחנו הרוב.