משחקי הגולד לחודש מרץ (השמועות היו נכונות)

CallMeCavanaugh

New member
על זה אני לא מתווכח

אם זו התחושה שלך אני מן הסתם לא יכול להתווכח איתה :)
לא התעניינתי במשחק, כאמור, אז אני לא יכול להגיד אם יש לי תחושה דומה או לא, אבל לא יפתיע אותי אם אתה צודק.

סטריט פייטר 5 לא מוכר טוב בשבוע ההשקה.

המכירות של העותקים הפיזים באנגליה נמוכות ולא הגיעו לכמות המכירות של SF4
עדיין אין נתונים באמריקה או בכל העולם, אבל מסתמן שהמשחק לא יתקרב לציפיות של קפקום למכור שני מליון עותקים תוך חודש וחצי.

כל כך חבל לי שמשחק משובח כזה שהוא labor of love ומרגישים את זה בכמה שהגיימפלי טוב, זוכה לקבל פנים קרירה כזו.

אחר כך שאנשים לא יתבכיינו שאנחנו מאבדים את הסדרה הזו בדורות הבאים!.

אני די נהדם מכמות האנשים שלקחה ללב שאין סינגל, כמות האנשים שביטלו קנייה
בגלל שאין סינגל היא ענקית! ניסיתי לשדל חבר לקנות, והוא גם כן ענה שבלי סינגל
הוא לא ישחק במשחק גם אם אעשה איתו share.

אחותי שהפכתי אותה למכורה לסדרה בדור הקודם, גם ממש לקחה קשה שאין סינגל.

(מה אנשים רוצים? יש מצב הישרדות ששם אותך ב100 קרבות, קודם שאנשים יסיימו את זה ואז יבכו שאין להם במה לשחק)

פשוט מבאס, בלי אנשים שקונים, רק האליטה תשחק באונליין, ולאנשים כמוני לא יהיה עם מי לשחק.

כזה מבאס, זה מה שאנשים רוצים בדור הזה? רק פאקינג מורטל קומבאט וטקן?

מישהו 2

New member
חלקים גדולים מהמשחק צריכים להגיע בעתיד בעדכונים לא?

ואולי זה לא משמעותי, אבל זה שזה לא יוצא לאקסבוקס מניח שזה גם קצת השפיע

הקטע הוא שגם אם המשחק היה יוצא לONE.

ומוכר בדיוק את אותה כמות שהוא מכר על הPS4 אפילו ביחד הם לא היו עוקפים את SF4 בהשקה.

אני אישית חושב שאנשים פשוט יותר אוהבים מורטל קומבאט, תמיד שאני רוצה להכניס
מישהו לSF זה לוקח לי זמן, מורטל קומבאט לעומתו? כולם רוצים ויודעים לשחק ולא נרתעים.

זה חבל מאוד כי ברור כאן מי המשחק היותר כייפי וטוב מבינהם (כן אני משוחד אש אחי חחח)

אנשים פשוט צריכים להפסיק לקחת קשה את האונליין חחח.
אז מפסידים המון לשחקנים יותר טובים ממך סו וואט, לוקחים את זה בסבבה מקליטים את הקרבות ואחר כך מנתחים מה לא עשית בסדר ומשתפרים :)

מישהו 2

New member
מורטל קומבט, במיוחד המשחק האחרון

מפצה יותר מבחינה ויזואלית על קומבואים מוצלחים. ה- XRAY והפינישים שלא חוסכים באיברים קטועים, עצמות שבורות והרבה מאוד דם.

לא שיחקתי בסטריט פייטר 5 עדיין, אבל אני ארשה לעצמי להרחיק להגיד שמורטל קומבט גם טיפה יותר פשוט לשליטה.

מצבי משחק כמו king of the hill ו- spectator mode שמאפשר לצפות בשחקנים האחרים שמשחקים עד שיגיע תורך ואפילו לתת ציון מ- 1-10 על סיום של כל קרב.

מושך קצת יותר לקהל הרחב של השחקנים... אבל ככל שמגזימים בדברים האלה מאבדים את המרכיב של האיזון במערכת הקרב

אין ספק שמורטאל קומבאט יותר נגיש מסטריט פייטר.

אני בכל זאת חושב שהרבה אנשים ירגישו שהשליטה בסטריט פייטר 5 הרבה יותר זורמת ונוחה וכמה מהקומבואים הכי טובים ממש קלים לביצוע, קומבואים שמאפשרים לך לעשות mind games ליריב שלך.

בSF5 אתה סוף סוף נלחם ביריב שלך יותר ממך שאתה נלחם במערכת השליטה עצמה.

שוב, אם אנשים מתקשים לעשות קומבואים בסיסים או כדור אש, אז SF5 עדיין יהיה בעייתי להם, אבל שחקנים כאלה בטח לא מתענינים בכלל בז'אנר.

אני אוהב מורטל קומבאט ואני שמח שיש לזה כקהל ואנחנו באמת צריכים לשמוח על כל סדרת מכות שמוצאת הצלחה, אני פשוט נורא רוצה לראות את SF משגשג.

כל תחרויות הEVO והטורנירים הכול יצר לסדרה, הילה שגויה שזה משחק לא נגיש
וזו טעות. אנשים רק צריכים לתת הזדמנות.
כשיהיה לך SF5 נעשה יחד סשן קרבות.

evilplate

New member
הסינגל יותר רלוונטי מתמיד

בגלל זה COD בחיים לא מוותרים על הרכיב הזה למרות שכולם חושבים שהוא מיותר, בגלל זה ל MK יש סינגל מושקע והסדרה הזאת מוכרת כמו קראק (MK האחרון זימבר את SF 4 במכירות, שלא לדבר כמובן על 5), אנשים רוצים שיהיה להם מצב סינגל זמין, גם אם זה אומר שיותר מעוצב כ CO-OP עם חברים כמו COD האחרון או SW, אבל הם לא רוצים משחק שכולו רק התמודדות נגד אנשים באונליין במפות, הם לא רואים בחבילה כזאת מספיק ערך כדי שישלמו עליה 60 דולר.

בקשר למשחקי מכות, אני זוכר בימי הפס1 והפס2 שממש היה לי נחמד לשחק בסינגל של טקן ולראות את הסרטונים, כאמור גם MK שמים על זה דגש רציני וכל מה שהמתחרה הגדולה עושה צריך לחקות כי הם מוכרים מדהים, זו היתה טעות לא לשים על זה פוקוס למרות שאני מבין למה עבור הקהילה התחרותית מדובר בשטויות, אבל משחק לא יכול לחיות רק על ההארדקורים הכי כבדים, צריך גם לפנות לשחקנים פחות כבדים שסינגל מושקע מדבר אליהם במיוחד.

איוול יא קינג, לאיפה נעלמת? התגעגענו אליך

וכמו שאתה יכול לראות בשרשור לא רק אני התגעגעתי.
אני מקווה שהכול בסדר, ומקווה שאתה כאן כדי להישאר :) המקום הזה לא אותו דבר בלעדייך.

אני עדיין לא מבין למה סינגל זה כזה חשוב? משחקים נגד AI מטומטם שלא עושה נגדך כלום. אני חשבתי שמה שרוב הקזואלים עושים (כמוני, אני קאזואל) זה להילחם אחד נגד השני אחד נגד השני במשחק מקומי או ברשת עם חברים אם לא באונליין.

אני וספיר מהפורום היינו מעבירים שעות אחד נגד השניה באונליין.

אבל סינגל? לפסול משחק תחרותי בגלל איזה בוט מעפן? בוט לא מתוחכם שגורם לך להרגלים גרועים (כמו לקפוץ בהיסטריה במשחק מכות) על זה משחק משובח ומושלם כמו SF5 צריך ליפול?

אני לא רוצה להיות דרמטי אבל כואב הלב, כואב הלב שהגענו למצב שמשחק כזה טוב נופל על שטויות כאלה.

במיוחד שמצב סינגל באורך שעתיים עם עלילה מגיע בחינם ביולי.

ונגיד התקופה שהיית משחק טקן נסה להיזכר מה עשית יותר, לשחק בסינגל או להילחם נגד אנשים אמיתים? אני בטוח שנלחמת יותר נגד אנשים אמיתים ומקסימום התאמנת על הבוטים.

evilplate

New member
תודה רבה :)

בקשר לסנגל, קז'ואלים אוהבים את המצב העלילתי שלהם ולשחק נגד המחשב עם איזו "מטרה", אפילו סרטון בסוף אבל שיש התקדמות עם רמת קושי גוברת ושזה לא רק מצב אימון או משהו.
&nbsp
אתה צודק שלכבדים זה לא מזיז, אבל כן יש לא מעט שלא בא להם לקבל בראש באונליין והם נהנים מלנקות את הראש במצב סיפור מול המחשב, אפילו במשחק מכות.
&nbsp
אישית שיחקתי המון טקן נגד חברים, אבל תתפלא, פתחתי את כל הבונוסים בזמנו, כולל מצב באולינג וכל הקשקושים האלו, שצריך לעשות דרך מצב סיפור.
בטקן למען האמת מכריחים אותך כי אתה צריך לפתוח גם דמויות דרך המצב הזה אבל שיחקתי את זה די בהנאה כשהייתי לבד ורציתי להפעיל את המשחק.

יש משהו פשוט שגורם למצב להיראות על גבול הקוריוז.

לפני שאגיד למה כל המצב נראה לי כמו קוריוז אני רוצה להגיד למה זה דומה בעיני.

זה כמו שאנשים יחליטו לא לשחק בTHE LAST OF US 2 אם אין לו מולטיפלייר, כמו שאנשים לא יקנו את splatoon 2 אם אין לו סינגל פלייר, וכן כמו שאנשים יחליטו שהם
לא משחקים בטומב ריידר הבא אם אין לו מולטיפלייר.

אחרי כל הקטסטרופה שנוצרה סביב SF5 אני מתחיל באמת להפנים שיש אנשים
שנהנהים מקרבות AI במשחק מכות, אבל וואו בחיים לא חשבתי שזה יהיה דיל ברייקר לאנשים.

אני זוכר שבטקן מכריחים אותך לפתוח דמויות וזה חיובי כי זה מעודד אותך להתנסות בדמויות שונות "ולהתקבע" על דמות מסוימת, וגם היה מדובר בעידן אחר שהיה חייב סינגל גם למשחקי מכות, כי הסצנה באונליין לא היתה קיימת.

אני אגיד לך מה מפריע לי, ולמה כל המצב גובל באבסורד.

אני רואה משחק מעפן חסר נשמה כמו far cry החדש יושב לו בכייף על ממוצע של 78 וSF5 שהוא משחק מושלם מבחינת גיימפלי ועומק וחידוש יושב על פאקינג 77.

זה פשוט דבר אבסורדי כל כך. שאנשים יתחילו לתת צ'אנס לSF5 הם יבינו איזה
משחק מדהים קפקום הוציאה פה, יתחיל ליפול לאנשים האסימון ואני ממש מקווה שהם יצליחו להפוך את הקערה על פיה ולתקן את המצב הזה כי זה לא הוגן.

אני לא אומר שאין במשחק פאקים, יש כי האונליין בעצמו לא מושלם בגלל סיבות טכניות.

אבל לשבת על ממוצע כמו far cry שנתי? מה הזין הזה.

המבקרים והגיימרים צריכים לחשוב איזה מסר אנחנו שולחים פה לחברות פיתוח.

כי כרגע, המסר נראה, ש"כמות עדיפה על איכות" אם FAR CRY מצליח לשבת על ממוצע 78 וSF5 ב77 אז אנשים מעדיפים המון תוכן בינוני, על תוכן דליקטס.

מעדיפים לאכול שיפוד פרגית, במקום איזה סטייק טוב.

evilplate

New member
בתכל'ס במקרה של TLOU 2

נוטי דוג הציבה סטנדרט מאוד גבוה למשחקי מולטי, המולטי של המשחק הראשון נחשב לאחד הטובים על הפס3, אז כן, בהחלט המכירות יפגעו אם לא יהיה מולטי למשחק.
&nbsp
הרבה פעמים מדובר, כמו בכל תחרות שיש, בסטנדרטים, ברגע שהמתחרה של SF הציב סטנדרט כזה גבוה לתוכן סינגל, העובדה שהוא נעדר מ SF יפגע בו.
&nbsp
הדוגמא של TR לא הכי משהו כי הנה הוא לא מכר טוב בכלל, לא שאני חושב שמולטי היה עוזר לו במיוחד, אבל בטח לא היה מזיק.
&nbsp
מסכים איתך בנוגע לממוצע, ע"פ התגובות שאני שומע מגיע לו יותר, בקשר ל FC אתה שם לב איזו ירידה חדה בממוצע זה עבור הסדרה, ככה שהוא כן נענש על מחזור.

יוקאי watch מגיע ל3DS האירופי ב29 לאפריל.

היות ויש בפורום מספיק אוהבי דיג'ימון/פוקימון זה זמן טוב להגיד שיש לנו תאריך אירופי ליוקאי watch, אני מזכיר שהסדרה הזו צריכה להגיע בעתיד גם לPS4 ולויטה לפי לבל 5
ככה שזה יכול להיות אחלה משחק היכרות עם המותג.

אותי אישית המשחק פחות מושך בגלל מערכת קרב שנראת מעפנה כמו כמעט כל מערכות הקרב המעפנות האחרות של לבל 5 (ני נו קוני אני מסתכל עליך)

אבל יש מצב שאשחק בזה מתישהו בתקופת יובש רצחנית.

broforce הוא אחד ממשחקי הPS PLUS במרץ.

כרגיל, עוד משחק שישדל אנשים לשחק אונליין ולשלם כסף על הפלוס. לדעתי אם נקבל משחק AAA השנה בפלוס, זה יהיה רק קילזון כי יש לו online.

לאן הגענו סוני? כאילו באמת broforce ? משחק שאפשר לשחק בחינם באינטרנט בכל דפדפן?

אין לי ציפיות לחודש הזה אבל אשמח לקבל את היטמן GO לפחות.סוני תעשו משהו טוב בפלוס הזה פעם אחת בבקשה.

הבטא של היטמן חינמית בPS PLUS החל מ4 במרץ.

איזה יופי! יוצא לי משהו טוב מהפלוס הדושבג הזה. עם דיל כזה אני לא אוכל להתנגד לנסות את היטמן לפני שיוצא המשחק המלא. המשימות הראשונות יוצאות ב11 במרץ.
הבטא זמינה בחינם גם לפלוס האירופי וגם לאמריקאי. לא זמין לאקסבוקס ONE

evilplate

New member
איזה כיף! נקווה שלא יגמר לי עד אז.

אמור לפוג בכל רגע :/
&nbsp
נראה לי לא תהיה לי ברירה אלא לחדש, אפילו שהמשחקים חינם מזעזעים נראה לי אני מחזיר את הכסף שלו עם כל הסיילים, ואם תהיה עוד הפעם בטא למשהו שארצה לשחק ואני לא אהיה מנוי אני ממש אתבאס להוציא 50$ רק בשביל הבטא כביכול.
&nbsp
בקיצור צריך לעשות חישוב אם זה משתלם לי, כנראה שכן, למרות הכל, אבל לא בא לי לתת להם פרס על המשחקי פלוס הנוראים שהם נותנים לנו.

כן תחשב אם זה משתלם לך הפלוס.

אתה קונה הרבה בחנות האמריקאית ששם הדילים מדהימים. אני אישית לא הייתי מחדש את הפלוס בלי SF5, סוני ידעו טוב מאוד מה הם עושים עם האקסקלוסיביות הזו!
בשביל SF5 בחינם אני אצטרך לבנות מחשב גיימינג, אז עדיף כבר לשלם על הפלוס חח.

וכן, יש הגיון בזה שיהיו עוד גרסאות בטא כאלה, לסקוור וסוני יש דיל כזה על היטמן הרי, שהוא מקבל דברים אקסקלוסיבים על הPS4 וברור שסוני תמשיך עם המגמה הזו בהמשך הדור :)

ומי יודע, אולי יום אחד כן נקבל קנאק בפלוס! (או קנאק 2 )
(או קראש)

באמת נראה מדהים ההבעות פנים מהממות.

נקווה שהמשחק החמישי בכיכובו של אבות אבותיו של דרייק יראה אפילו יותר טוב :)

מישהו 2

New member
כרגיל, מקדימים אותי

לא יכלתי להתאפק, למרות שלא רציתי כבר להרוס לעצמי עם עוד טריילרים. תגידו מה שתגידו, הייתה ירידה גרפית/לא הייתה. זה עדיין המשחק הכי יפה שראיתי עד היום נכון לכל הפלטפורמות.

למעלה