game news

כי אין לי עם מי להתלהב מזה פה... :(

שאני מפרסם דברים על JRPG אני יודע שאת מתלהבת איתי וסקיי אבל פה אני לבד ובודד באהבת הפייר אמבלם שלי.
נראה מעולה!

מישהו 2

New member
זה נראה מעולה כי זה רק האנימה ולא מראה משחקיות

עד כמה שאני מחבב אנימה ואת השטויות שלהם
.
JRPG לא לגמרי התחום שלי.

אני מחכה ל- J STARS + עוד משחק אקסלוקסיבי לפלייסטיישן ששווה בשבילי המון

אתה צריך לתת צ'אנס לסדרת Tales היא תדבר אליך.

זאת סדרת הJRPG שהיא הכי "אנימה" שיש, הייתי מגדיר אותה כשונן עם דמויות סבבה, שנינו אוהבים שונן לפי מה שאני זוכר.
מערכת הקרב היא אקשנית אין תורות וכאלה בעיקר מעיכת כפתורים, וקומבואים פשוטים... הPS4 הולך לקבל השנה אחד.

מעבר לזה יש את לבל 5 שרוב הJRPG שהיא מפתחת הם אקשנים ויש להם משחקי בלעדי לPS4 שנראה בE3 ... יכול להיות שגם הוא יתאים לך.

לא ממליץ לך אם לא שיחקת בקודמים.

אתה תהיה בבלאגן רציני
האמת שאני לא ממליץ בכלל בכל מקרה...

סטריט פייטר 5 מגיע במרץ 2016 לPS4, גם GT7....

ידענו שהמשחק מגיע בסביבות האביב.. אבל מרץ 2016 זה משהו מוחשי, משהו לצפות לו אם איכשהו מרץ 2016 הופך לחודש הכי מחורבן ever.
בדיוק היום חשבתי שאני לא באמת צריך SF5 כשיש לי את SF4 בפס4.. ואז פתאום הכריזו על מכניקת גיימפלי חדשה ודי מגניבה!

מסתבר שלכל דמות תהיה מתקפה הגנתית ייחודית משלה שיכולה לגרום לה לשנות את תוצאת הקרב מקצה לקצה גם שזה נראה באבוד.
נגיד דמויות מסוימות יוכלו לשגר לעבר רייו את הfireballs שהוא יורה עליך בחזרה אליו, סוף לספאמרים!

מה שזה אומר בעצם זה שעכשיו גם קאזואלים כמוני וכמוכם שלא מגיעים לרמה של סטס במשחקים האלה, יהנו גם כן מקרבות דרמטיים.

יש גם שמועה שמזג האוויר בכל שלב, יתן באפים/debuff מסוימים אני מקווה שזה נכון.

מעבר לזה.. סוני אמרו שהם חושבים ששנת 2017 היא שנה מאוחרת מדי לGT7 ושאפשר יהיה לצפות לו לפני זה, חושב שזה אומר הכול.
2016 תהיה אדירה כבר נאמר. אל תשכחו שיש לנו גם פפ15!

evilplate

New member
וואי מה נסגר עם תחילת 2016

נראה לי כבר יהיו כמה דחיות, לא הגיוני שכל כך הרבה משחקים יוצאים בחצי הראשון של השנה הבאה, אני מהמר שגם הפורט של TR לפס4/ PC מיועד לזמן הזה.
&nbsp
עוד חשבתי שאני בטוח אקנה את RE0 כי כמו השנה עם RE1, בטח לא יהיה לי משהו לשחק בתחילת השנה, בקצב הזה אני אהיה דבוק לקונסולה עם המשחקים שיוצאים בתחילת 2016 עד לשנה הבאה.
&nbsp
לסדרת GT יש הרבה מה להוכיח, עבר עליהם דור לא משהו והם כבר לא המלכים של הז'אנר כמו שהיו בעבר, GT6 בכלל היה גם נפילה מסחרית כי סוני הגאונים הוציאו אותו בתקופה של ההשקה של הפס4 ולא היה לו בכלל הייפ, בקיצור אני מקווה ש GT7 יחזור להדהים, גם בוודאות כמעט של 100% שהוא הולך לתמוך במורפאוס.

נראה לי אם משהו יידחה זה יהיה רק קוונטום ברייק.

רמדי, כל צוות פיתוח אחר היה יכול כבר להוציא לך שני IP חדשים בדור בזמן שלוקח להם לפתח משחק אחד, והם עוד עפים על עצמם במחשבות על אלן וויק 2 שהוא מולטיפלטפורום, פרה פרה..

כל האחרים בעיני לא סביר שידחו כמה כבר קשה למחזר אויבים וסביבות מבלאדבורן לדארק סולס 3 (או לפחות כשהמנוע שלו מוכן לשימוש )
משחקי הסולס כל כך שבלוניים שבעיני אם from softowre תחליט היא תוכל טכנית להוציא משחק חדש כל שנה.

SF5- בפיתוח המון זמן עם עזרה מסוני, מאמין שרוב האנשים שאוהבים SF לא קנו את הגרסה ל4 ומחכים ל5 וקפקום כבר מתה לקבל את הכסף של האנשים האלה, הם לא ידחו.

Uncharted 4 - בדיעבד שקוף שהוא נדחה כדי שאנשים יוכלו להשלים את הטרילוגיה על הPS4 ולא רק כי הוא היה חייב ליטוש, מאמין שהוא יהיה מוכן.
R@C - צריך לצאת עם הסרט.

גם לי נראה שאתה צודק לגבי טומב ריידר כיי מיקרוסופט תמיד מדגישה שטומב ריידר יגיע בחגים... כאילו הם יודעים שזמן קצר אחר כך והוא כבר יהיה זמין לכולם.

evilplate

New member
כן נשמע הגיוני מה שאמרת

אני מנחש שבמקרה של DS3 מדובר פשוט על הצוות של DS2 שעובד עליו מאז, אני משער שיש שני צוותים, הרי BB פותח גם בזמן שעוד עבדו על DS2 ועל ההרחבות שלו וגרסאות הדור הבא וכו', אני מקווה ש FROM תביא מספיק חידושים למשחק הזה, לא משנה עד כמה המעריצים אוהבים את הסדרה אף אחד לא אוהב להרגיש שסתם חולבים סדרה, חבל מאוד אם יהרסו את כל השם הטוב שהם צברו.
&nbsp
SF דווקא מרגיש לי כמה משחק שיכול פוטנציאלית להדחות, לא מזמן ONO אמר עד כמה הם בשלב מוקדם בפיתוח, מוזר שפתאום הם מכוונים לתחילת שנה הבאה, חוץ מזה זה נראה לי די הגיוני שזה יהיה המשחק הגדול של קאפקום לחגים, אלא אם כן פתאום יחשפו את RE7 בשבועות הקרובים.

הפאנטיים של סדרת סולס יאכלו את זה בשמחה כרגע לדעתי.

מהתמונות ששוחררו זה נראה סתם כמו חבילת הרחבה לדארק סולס עם שידרוג גרפי, ולא נראה לי שהגיימפלי שודרג עכשיו בעלי הONEם י המכורים יצטרפו כאילו שיהנו כולם אני לא רוצה להישמע כמו איזה ממורמר, אבל עדיין מפריע לי שסוני ביזבזה שנה על בלעדי מהסדרה הזאת, שבעצם כל שנה יכולנו לקבל משחק כזה...

כמו שתמיד אמרתי אין לי ספק שבסוף אנשים יתעררו מהסינוור של הסדרה הזו ויבינו כמה היא גימיקית וקלה לשחזור.... אבל קודם צריך שאיזו מפתחת תיצור משחק באמת מאתגר וחדשני לדור החדש שיגרום למשחקי הסולס להראות בנאליים.. נראה מתי זה יקרה מקווה שבקרוב :)

ואני מוכן שSF5 ידחה אם זה בשביל רזי 7 :) אמן. זה אמור להיות משחק שלוקח את כל ההשראה שלו מטומב ריידר וTLOU זה יכול להיות מושלם.

הוכחה סופית לגרסת הPS4 של tales of... z

פוסטר חדש שהגיע לאתר ספרדי
https://pbs.twimg.com/media/CHJn9ymWcAEO7z-.jpg:large
מגיע ב30 לאוקטובר, לפחות עכשיו אני יודע מה אני הולך לשחק ברוב חודש נובמבר כי לא היה לי מושג, יש בכלל איזשהו משחק גדול בנובמבר???
אגב, נמקו אמרו שבטיילס החדש שנחשף לא מזמן הגיבורה היפה ההיא, תהיה הגיבורה היחידה במשחק, אין גיבור זכר (יופי) והגיבורה הראשית לא תעלם ככה סתם באמצע הסיפור... המפתחים גם הבטיחו המון סביבות מגוונות, כמו אזורים מושלגים, אזור עם עלי שלכת וכו' נקווה שהוא יהיה יותר מושקע
מהאחרונים לPS3 שהיו.. אממ.. זוועה.
בנתיים מה שאני הולך לשחק השנה...פ
1. באטמן
2. הטיילס הזה
3.wasterland 2 על הפס4
4. יש מצב גם שאשחק במקס הזועם אם הוא לא יהיה גרוע.
פוללאוט 4, אלא אם כן הוא יוצא ביום האחרון של דצמבר...
5. פרסונה 5 אם הוא יוצא....
שנה נחמדה דווקא...

המפתח של קנאק יסיים את הפיתוח של the last Guardian?

שמועה חדשה שהפיצו המפתחים של oddworld היא שהם יודעים שמארק סרני, הבמאי של הPS4 והמתכנן של הPS4... עובד עכשיו על סיום הפיתוח של TLG....

זה אולי נשמע מבהיל, אבל בואו נזכור שעד הנפילה של קנאק, סרני עבד על אחלה משחקים, בין השאר הרקורד שלו הוא, סוניק 2 על המגה דרייב, ראנץ וקלאנק, ג'ק ודקסטר.. god of war 3, רזיסטנס וכו' משחקים שהם סבבה,הוא גם ליווה את הפיתוח של Uncharted הראשון...

אם נוסיף על כל זה את זה שצוות ICO כבר הכין מסמך פיתוח מפורט, שלא משאיר לסרני הרבה מקום לדמיון...אז אין לו לו הרבה מקום לטעויות...
ואם מישהו יכול להוציא את המיץ מהPS4 זה הוא...
http://www.playstationlifestyle.net...e-last-guardian-being-finished-by-mark-cerny/

evilplate

New member
אני בטוח שאלו רק דברים טכניים

ושאין לו נגיעה לצד הקריאטיבי, אחרי נאק כולם מפחדים בצדק :)

סקוור אניקס מבטיחים את הליינאפ הכי חזק שלהם בE3 אי פעם

סקוור מבטיחים ליינאפ חסר תקדים בE3 בהיסטוריה שלהם, כזה שכל משחק נפרד בו יכול להיחשב כמשחק גדול. אם נלך אחורה בהיסטוריה של סקוור
נראה שהE3 הכי חזק שלהם, פפ15 לא יהיה נוכח בתערוכה, דאוס אקס יקבל חשיפת גיימפלי, היטמן ידוע שיהיה, ויש שמועות אמינות לגבי רימאסטר של פפ12 לפס4.אני מקווה שלא נקבל חפירה על קינגדום הרטס 3... אין לי כוח לזה.

אני מקווה לIP חדשים מהם וסליפינג דוגס, אני כל כך צמא לIP חדשים, כל הזמן המשכים והמשכים אני מרגיש כאילו לא עברנו דור...
E3 2000 נחשב הליינאפ הכי חזק של סקוור אי פעם בE3 אז בואו נגיד ככה, אם הם רצינים שהליינאפ הנוכחי טוב יותר, מצפה לנו תענוג.

evilplate

New member
נראה לי כל המעריצים של סקוור

רוצים חפירה על KH3,איזה מן מעריץ אתה? :)
סתם גם לי לא אכפת ממנו, אני רוצה לראות כמה שיותר משחקים מערביים ועוד הכרזות על IP מערביים חדשים, כמובן אבל שדאוס אקס ו TR בטופ.

חחח אפילו חברה שלי מחכה לKH3

אז כנראה שהוא עדיין יהיה אצלי בבית אבל היא זאת שתצטרך לקנות אותו אני לא מוציא שקל על זה.
אני מעריץ כבד של סקוור (דה) ומעריץ כבד של דיסני ועדיין אף פעם לא היה ברור לי מה האפיל של הסדרה הגרועה הזו.f

אני רוצה שהם יקימו לתחייה את fear effect, שזו סדרת אימה עם סגנון מצויר, ואני רוצה פאקינג היטמן נורמלי, ואני רוצה דאוס אקס חדש
ואני רוצה כמובן כמובן דרגון קווסט 11, וסליפניג דוגס, אם סקוור לא מראים את כל זה, הם אכזבה מבחינתי בE3.

evilplate

New member
טוב אפשר לאמר שיש לך ציפיות *קצת* גבוהות מדי מהם

אני אהיה מבסוט אם דאוס אקס יראה טוב, כנ"ל TR, בטח לא אצפה מהם להכרזות שאין סיכוי שיתממשו של החייאה של משחקים איזוטריים יחסית מתקופת הפס1.
&nbsp
מה שכן בטח פיר אפקט בגראפיקה של היום יראה בדיוק כמו שרצו האומנים שלו בזמנו בפנטזיות הכי פרועות שלהם, הפס4 מריץ את הגראפיקה שהם חולמים עליה בסגנון המצויר הזה בלי בעיות, זה יכול להיות פרויקט מגניב אבל זה לא יקרה.
&nbsp

זו בעיה שלהם הם הבטיחו "הפתעות"

זוכר? תקופת הPS1 וה2000 המוקדמות היתה תקופת הזהב של אחת מהחברות שמרכיבות היום את סקוור אניקס.
התקופה הכי טובה של איידוס
התקופה הכי טובה של סקוור
והתקופה הכי טובה של אניקס.

ככה שאם כל אחת מהחטיבות האלה יחזרו למה שהיה כל כך מיוחד בהן בשנות ה2000 יהיה לנו תעונג לפי דעתי.
TR ודאוס אקס יהיו אדירים זה כבר ידוע, מי שצריך להוכיח את עצמו זה היטמן כאמור, אחרי משחק הזוועה... והם צריכים לפצות אותנו על מה שהם עשו לwatch dogs עם המשחק פריי טו פליי המעפן הזה... עם משחק נורמלי, והם צריכים להראות לנו שבאמת יש "הפתעות"

והם צריכים להביא לנו דרגון קווסט ראשי חדש כן, מ2009 עד פאקינג 2015 זה יותר מדי זמן לחכות, לא יאמן כמה זמן עבר...
תחשוב שמאז Uncharted 2 לא היינו מקבלים משחק בסדרה.

סטריט פייטר 5, בלעדי לPS4 על כל גרסאותיו העתידיות...

קפקום למעשה אמרו את הדברים האלה שאני מצטט כלשונם
"One comment we see a lot is that something like a Super Street Fighter 5 is going to come out on Xbox," said the representative. "But the reality is that this is a real partnership. We are console exclusive for this franchise for this numbered run."

The relationship serves a gameplay and development purpose, and not just a marketing value."

אתם שמים לב איך קפקום עוקצים את הבלעדיות של טומב ריידר עם ה"זאת שותפות אמיתית" ? חחח.

מי שחושב שקפקום יכלה לממן את סטריט פייטר 5 בלי סוני או מייקרוסופט כנראה לא יודע כמה עולה לפתח משחק מכות... פיתוח של כל דמות לבדה
היא מיליון דולר בערך.

אגב, מי שיתחיל להגיד, "זה לא בלעדי אמיתי זה יוצא גם למחשב" ואני אומר אז? זה יותר טוב לקהילת הפלייסטישן שזה יוצא גם למחשב יהיה cross play ואנשים שיש להם מחשב יוכלו לשחק עם חברים שלהם שיש להםPS4 וזה אומר אונליין הרבה יותר שוקק, הייתי מת שהמשחק ייצא לאקסבוקס One אם
מייק הייתה בעד cross play כי זה היה עושה נפלאות למשחק, אבל היות והם לא מסכימים לcross play עם הפס4/מחשב... אז לא כפת לי...

מי שבאמת אוהב את הסדרה ואין לו PS4 ישחק על המחשב מי שלא.. כנראה שמימלא לא היה קונה.
http://www.gamespot.com/articles/xbox-will-never-get-a-version-of-street-fighter-5-/1100-6427987/

evilplate

New member
כנראה שצדקת

וקאפקום באמת תפרנית עד כדי כך, אחרת היא בחיים לא היתה מוכרת ככה את המותג הזה, מילא לשנה אבל לכל הדור? לא יאומן.
יכול להיות שאתה צודק ובאמת בלי סוני לא היה SF, לפחות לא בשנים הקרובות עד שקאפקום היתה חוזרת לעצמה כלכלית, גם כל מה שהם מוציאים עד עכשיו זה רק רימאסטרים או משחקים בלעדיים (כמו דד רייזינג 3, DD), תראה כמה זמן כבר עבר בלי מולטי פלטפורם AAA שלהם, זה ברור שיש שם בעיה.

למעלה