game news

אמרתי לך, סוני ומייק הולכות להילחם על קפקום בדור הזה.

ועדיף לנו להיות בצד שמרוויח את המשחקים במקום שנפסיד אותם למייק. שהם ישארו עם DD3 ואנחנו עם SF5 וDMC ורזי ודרגון דוגמה.... .
זה לא רק קפקום, מישהי עם מקור פנימי בסקוור אישרה חד וחלק שסטאר אושן 5, שזה JRPG מאוד מבוקש כבר שנים, מפותח בסקוור רק כי סוני ביקשה
מסקוור שיפותח ועוזרת לה לממן אותו, אחרת הוא לא היה קיים.

שאלת לאיפה הולך הכסף של סוני בדור הזה, נראה לי שזה ברור לאן :) לעזור למפתחים להוציא לה בלעדיים, ועל הצוותים הפנימים שלה, ככה שנקבל
את כל הטוב שהתרגלנו אליו בדור הPS3 בתוספת משחקים שלא היינו מקבלים בדור הזה בלי העזרה הזו.

לפי מה שאני יודע התכנון המקורי של קפקום היה להוציא את SF5 ב2018 לכל הפלטפורמות לכל המוקדם, כנראה סוני ראתה פה הזדמנות פז לצבור נקודות זכות.

הבנתי גם שסוני עוזרת להם לפתח קוד למשחקי רשת שיעשה אותם חלקים יותר ממה שאנחנו רגילים אז זה בכלל מעולה!
בנוגע לקפקום עצמם.... הם בערך החברה היפנית היחידה שניסתה להוציא משחקי AAA למשך כל הדור הקודם, ככה שהיא השקיעה המון כסף
על משחקים וסדרות שלא כולם הניבו לה פירות.

היא ספגה מכה קשה מאוד, כל הלב של קפקום, ברח החוצה, והקים את פלטיניום גיימס, הם איבדו את מיקאמי שאמר להם שאם הם מוציאים את resident evil 4 לפס2 הוא בחוץ...

איבדו את המפתח המקורי של OKAMI וDMC... תאר לך שהם היו נשארים בקפקום ... היום ביונטה וואנקוויש היו מותגים של קפקום...

כל הטעות של קפקום שהיא לא נתנה למפתח המקורי לפתח את DMC2 וסירבה להמשיך לתמוך בו לIP חדשים, עלה לה ביוקר הייתי אומר.

אז כן עכשיו היא תלויה בסוני ומייקרוסופט :(

evilplate

New member
כן כבר לא ברור מה נשאר מקאפקום

הם יצטרכו הרבה זמן כדי לחזור לעצמם, אני מקווה שנשמע ב E3 על פרויקט AAA גדול שלהם שיוצא למולטי פלטפורם, משהו שאולי יכול לסכן אותם כי אין חברת קונסולה שתשתתף איתם בהוצאות אבל מצד שני במידה ויצליח יחזיר אותם מהר יותר למצב ריווחי.
&nbsp
זה נשמע שהם עברו למודל דומה לאינסומניאק מבחינת פרויקטים גדולים, כמו שאתה רואה הם יותר חברה קבלנית שיוצרת משחקים לפי חוזים עבור כל מי שמוכן לשלם, את סאנסט עשו עבור MS, את ראטצ'ט הם עושים עבור סוני, ועכשיו הם עושים משחק חדש ובלעדי עבור ה OCULUS RIFT, גם להם היתה טראומה עם FUSE כמשחק מולטי פלטפורם, אולי זו באמת דרך טובה ובטוחה להשאר בתעשייה הזו בלי להסתכן יותר מדי- תמיד לעשות משחקים עבור פלטפורמה ספציפית שתשא איתם ביחס בהוצאות.
גם פלטניום עובדת ככה, הן כולן סוג של חברות צד ב' להשכרה, למרות שלקאפקום יש משחקי מולטי פלטפורם אבל בעיקר רימאסטרים ומשחקי ארקייד שלא מסכנים אותם כלכלית יותר מדי.
&nbsp
אם זה נכון ובאמת קאפקום הולכת לעבוד ככה לאורך כל הדור אז מה שנותר לנו זה להתפלל שסוני היא זו שתתפוס את RE7 ולא MS...

נשאר להם את ITSUNO

שהוא מוכשר בטירוף, עשה את DMC 3 (שנחשב האמת יותר טוב אפילו מהמשחק המקורי) את DMC 4 את דרגון דוגמה... אני מאמין שהוא זה שיפתח את DMC 5 למי? כמו שאמרת כנראה למי שישלם עליו. אני רוצה להאמין שמייקרוסופט השיגה את הבלעדיי של פלטיניום כי היא יודעת שסוני השיגה את DMC
אבל אולי אני נחסף בתאוריה שלי :)

וכן, באמת הרבה חברות עוברות למודל הקבלנות הזו, בדור הקודם כל המפתחות חשבו שהדרך לעשות כסף, היא ללכת על מולטיפלטפורום בכל הכוח
כדי לא להפסיד אף לקוח פוטנציאלי, כנראה שזה למעשה לא מספיק...
ן עויט
תחשוב נגיד על המצב של קפקום .. יש לה את סטריט פייטר שמוכר איזה 6-7 מליוןן עותקים, אבל כל דור עלויות הפיתוח לא נשארות זהות הן גודלות,
והמכירות של המותג לא גודלות ביחד עם עלויות הפיתוח.

יש לך משחק שעלה נגיד 25 מליון דולר בדור הקודם ומכר לך 7 מליון עותקים... ובדור הזה לפתח אותו עולה לך יותר מזה, אבל מכניס לך את אותו סכום כסף.
אתה משקיע יותר בשביל אותו הסכום כל פעם. זה מטורף לחברות שלא מצליחות להגדיל את הפופלאריות של הסדרות שלהן.

evilplate

New member
כן אולי בגלל זה עדיף כבר להיות בלעדי ושיממנו לך אותו

ככה ההוצאות שלך קטנות יותר (פחות פלטפורמות לפתח אליהן+ בעלת הפלטפורמה משתתפת איתך במימון) והרווח אולי קטן יותר מבעבר אבל מספיק טוב שתשאר ריווחי ועם פחות סיכון אם המשחק לא מצליח.
&nbsp
ברור שהכסף הכי טוב זה לפתח משחק מולטי פלטפורם שנמכר במליונים אבל כנראה שלא כל אחד יכול לעשות את זה, למשל עם אינסומניאק משחקים כמו ראטצ׳ט וקלאנק וסאנסט יכולים למכור בסדר אבל הם לא יהיו להיט מטורף ואלי בגלל זה מתאים להם לעשות הסכמים בלעדיים עליהם.
&nbsp
DMC5 גם עומד בקרטריונים של משחק קלאסי לבלעדיות, הסגנון שלו מחוץ ל GOW לא יכול להיות להיט ענק במיוחד.
&nbsp
מה שכן אם יש לקאפקום מותג שיכול להצדיק מולטי פלטפורם מבחינת הפוטנציאל שלו זה RE7, אם גם אותו הם מכרו לאחת מהפלטפורמות אז כנראה המצב הכספי שלהם כל כך חמור שהם לא יכולים לפתח אותו בלי להסתכן בפשיטת רגל במקרה שנכשל.

גם Scalebound מדלג על E3.....

וגם
Crackdown שניהם גם כן יקבלו פוקוס בgame בgamescom ... ספנסר טוען שיש יותר מדי משחקים להראות בE3 ופשוט אין זמן למשחקים האלה... קצת
מוזר, כאילו גם אם יש למיקרוסופט 10 בלעדיים להראות בE3 (ואין להם) קצת מצחיק שהם לא יודעים כמה עניין יש לאנשים בscalebound כאילו אולי הציבור הרחב לא מתעניין במשחק הזה ולא שמע עליו אבל E3 זו תערוכה לגיימרים כבדים וכולם רוצים לראות את המשחק הזה....

מקווה שסוני תפגיז משהו אחרת אנחנו רק נקבל טריילרים חדשים למשחקים שכבר שמענו עליהם....
http://www.gameinformer.com/b/news/...-scalebound-are-skipping-e3-for-gamescom.aspx

evilplate

New member
גם לי זה נשמע מוזר

כאילו הם מתכוונים להכריז פצצה אחרי פצצה ואין להם פשוט זמן לשטויות כמו קוואנטום ברייק וסקיילבאונד וכו'
אתמול הם חזרו על זה שמחכה לנו מסיבה עם הליינאפ הכי טוב בהיסטוריה של X-Box, זה מטורף כמה ביטחון יש להם במסיבה הזו, אני ממש סקרן לראות כבר מה יש להם.
&nbsp
סוני הרבה יותר צנועים, אני מקווה שזה בא מביטחון עצמי בתצוגה שלהם ולא מקטע ש"אין לנו ממש הרבה להראות אז עדיף שלא נעוף על עצמנו".

האמת לא נראה לי שיש למייקרוסופט פצצות ....

הם הכריזו עכשיו על איזו שותפות על טכנולוגית VR, נראה לי חצי מהתערוצוכה שלהם תהיה "לא רק לסוני יש מציאות מדומה גם לנו יש!"
אני צופה לחפירה על טומב ריידר פורצה 5, היילו, אולי טיזר לgears of war חדש, ומשחק של רייר, במקרה הכי אופטימי....

נראה לי שספנסר פשוט רוצה למנוע מאנשים אכזבה מראש, כי הוא באמת אחלה בחור והוא לא רוצה שסתם אנשים יתבאסו על הE3 הזה, הוא רוצה
שהם יבואו בראש פתוח לשמוע על טומב ריידר והVR והיילו 5, ושםהם ידעו שבגיים קום הם ישמעו עוד על המשחקים האחרים.

פשוט מבאס כי זה אומר E3 מעפן מהצד של מייק....

evilplate

New member
אני לא חושב שה E3 יהיה מוקדש ברובו ל VR

אם הם היו עושים הכנות ל VR היינו שומעים על זה, כמו שאנחנו שומעים על זה מסוני עם חברות צד א' חדשות שהם מקימים שאמורות לפתח משחקי VR.
&nbsp
יכול להיות שהם יטילו פצצה בסגנון "אוקולוס יתמוך גם ב XB1!" בסוף המסיבה אבל לא הולכת להיות פרזנטציה ארוכה בנושא.
אישית נשמע לי שהם באים להפציץ, אתה לא מדבר בכזה ביטחון אם אין לך משהו להראות.

לא ברור לי מה הם יכולים להציג....

קפקום- עובדת בעיקר עם סוני.
רמדי- עובדת חזק מדי על קוונטום ברייק מכדי להראות עוד משהו
NINJA THEORY- יכלה לתת אחלה IP למייקרוסופט אבל היא עובדת עם סוני
י התם חברה מוכשרת שחייבת עזרה אבל נראה שגם הם מעדיפים את סוני.
יוביסופט- לא תתן בלעדיות לאף אחד יותר, אחרי שזומבי U נכשל על הWII U, הם הולכים על הקהל הכי רחב שיש, אף אחד לא יגרור אותם לבלעדיות.יש שמועה בימים האחרונים שהיא תציג "נסיך פרסי" חדש, אבל אני ממש בספק אם מייקרוסופט תשיג בלעדיות עליו גם אם הוא קיים, וגם אם כן .. בטח זמני.
קונאמי- רגל בקבר לא יכולה לתת שום בלעדי לאף אחד.
סקוור- כבר נתנו להם את טומב ריידר, הם לא ידפקו לעצמם כדור בראש עם עוד בלעדי זמנית למייקרוסופט.

הצוותים הפנימים.
RARE - לא משנה על מה היא עובדת וכמה מרשים זה יהיה, זה יהיה IP שיקפח מישהו. אם זה שוטר כמו פרפקט דארק זה מקפח את כל מי שרצה משחק פלטפורמה, אם זה משחק פלטפורמה, זה מקפח את כל מי שרצה שוטר בלעדי חדש, ואם זה משהו מקורי... זה יתקבל כמו sunset overdrive
הצוות של היילו- עובד על היילו.
הצוות של גירס- עובד על גירס ויביא לנו איזה טיזר.

כאילו מה הם יכולים להקריץ, משחק חדש מהיוצרים של ORI ? זה יהיה חמוד אבל אף אחד לא יפול מזה.
פייבל יפיל מישהו? נראה לי שאם הם ממש נואשים הם יראו לנו טיזר של היילו 6 אבל מי יתלהב מזה חוץ מהמכורים שלהם?
לא ברור לי למה אנשים חושבים שמייק יכולה בכלל להתחרות בסוני בחזית של הבלעדיים.

לכל היותר מייקרוסופט בטח תציג כל מיני משחקי אינדי בגודל בינוני כמו RIME או No man sky ותנסה לחקות את סוני ולשווק לנו אותם כמשחקי AAA
.... לא משהו שירשים אותי איך שלא מסובבים זאת.

אבל לא נשאר לנו הרבה זמן כדי לדעת.

evilplate

New member
ניתוח טוב

אתה צודק אבל מייק מבטיחה הפתעות ואת הליינאפ הטוב בהסטוריה של מותג האקס בוקס וזה כשעוד 3 משחקים די גדולים נדחו לגיימסקום, כאילו יותר הייפרבול מזה אין, אז יכול להיות שבכל זאת אנחנו מפספסים פה משהו לא צפוי...

אתה יודע מה מייק וספנסר צריכים?

אם הם רוצים להטיל עלינו פצצה? בלעדיות זמנית השנה לפלאאוט 4, אם הם עושים את זה, הרבה אנשים הולכים להשתגע.. אבל זה דבר שלא יכול לקרות.
מייקרוסופט אמרו כבר שהם יציגו IP חדש, אבל לא היה ברור אם זה משחק חדש בIP מוכר או החייאה מהעבר, בכל מקרה, אני צופה לקבלת פנים פושרת
מהמשחק כמו שאמרתי, בין אם זה IP חדש או החייאה של מותג.

סרטון גיימפלי חדש לDragon quest 8 3ds וזה יפה.

הקטע שהאויבים על המפה נראה ממש יפה, זה נכון שהצבעים קצת דהויים והכול קצת בהיר מדי לטעמי, כאילו מישהו שם את הטלווזיה שלו על מצב Vivid מסנוור,.. אבל כל השאר עדיין נראה מאוד יפה, והדיבוב היפני המעולה נראה שווה לבדו את הגרסא הזו פלוס כל התוספות העלתיות והקווסטים שהוסיפו לעלילה.

אני מקווה מאוד שגם אם המשחק לא יוכרז למערב בE3 הגרסה הזו עדיין תהיה בסיס לרימאסטר על הPS4... ביום מן הימים.

tales of Z הוכרז רשמית לPS4 ולמחשב...

בנוסף כמובן לגרסת הPS3. גרסת הPS3/4 יגיעו ב16 באוקטובר, גרסת המחשב תגיע לסטים ב20 באוקטובר. יש גם טריילר חדש (באנגלית)
וואו אני כל כך רוצה JRPG חדש, שלא איכפת לי אם המשחק יקבל ציון של 3 מתוך 10 בכל אתר כן אני עד כדי כך נואש כרגע.

אני מקווה שגרסת הPS4 לא תסבול מהבעיות שאומרים שיש לגרסת הPS3, בעיקר טכניות, זה אחד מהטיילסים היחידים שהולך להיות ב30FPS
אז הוא ירגיש פחות זורם וכייפי, בקרבות, אני מקווה שהפס4 יכולה לשדרג אותו.

חבל שאומרים שרמת הקושי שלו ממש לא מאוזנת, נגיד אומרים שהוא מתחיל כל כך קל עד בדיחה, ובאמצע יש עליה מטורפת ברמת הקושי....
נקווה שיתקנו גם את זה, בכל מקרה אני נואש, מספיק שהדמויות לא יהיו אנטיפתיות כמו מילה, או מפגרות כמו אניס, ושמיזוג הדמויות כייפי, ואני אהיה מרוצה.

PlayGirl3

New member
סקוור אניקס בטריילר שמבטיח 6 משחקים סודיים לE3

מחזיקה אצבעות לסליפינג דוגס חדש!

PlayGirl3

New member
שימו לב באיזו מנגינה הם השתמשו

יש מצב שהסדרה הזו חוזרת לחיים! (או פורט ל-PS4 כמו לגו פיינל פנטזי
)

CallMeCavanaugh

New member
לגו פיינל פנטזי?

זה אמיתי או בדיחה?
כי זו דווקא יכולה להיות אחלה דרך להכריח את הילדים לאהוב JRPG :)

אני מאוד מקווה שאין כרונו טריגר חדש.

כרונו טריגר היה מאוד בינוני, ומשום מה נורא Overrated, אני אוהב מסעות בזמן הביצוע פה היה ממש לוקה בחסר, מפת העולם היתה כל כך קטנה
גם אם יש כמה גרסאות שלה, מערכת הקרב היתה חסרת כל תחכום. האנגלית שהצפרדע דיבר בה היתה מעצבנת.

כרונו כרוס היה כבר ממש מיינד פאק, ואם הם מבזבזים על זה משאבים.. בעע...

טוב נו לפחות אחותי תשמח עד הגג או משהו.

נחשף המשחק של Platinum Games רובטריקים.

אם היה איזשהו צל של סיכוי שאתעניין במשחק, הוא נמחק לגמרי ששמעתי שהמשחק הבא של פלטיניום עדיין ייצא לPS3/360 ביחד עם קונסולות הדור הנוכחי.

למה זה לא יכל להיות וואנקויש 2?? פשוט יצאו דושבגים אינעל דינק.
http://gematsu.com/2015/06/transformers-devastation-developed-by-platinum-games

למעלה