בסימן עולמות

Sharonmxx

New member
אבל ממש מתאים לך לאהוב דמדומים

אני גם לא אוהבת. ממש ממש לא. קראתי את הספר הראשון וחצי מהשני ונכנעתי באמצע, זה לא היה מספיק מעניין למרות שהרגשתי שאני מפספסת משהו. ראיתי את הסרטהשני לפני כמה ימים, לא הפסדתי כלום חוץ מאת השעתיים שיכולתי לעשות בהן דברים טובים יותר. טימים מזכירים לי את דמדומים כי לפני דמדומים הייתי ממש קטנה, אז זה היה המשולש אהבה הראשון שקראתי לדעתי. לראות טלנובלות של כריס מורנה לא נחשב. אני זוכרת שהיו ממש ריבים בשכבה שלי של ג'ייקוב VS אדוארד, וזה היה ממש מטומטם וחסר טעם. בערך כמו גייל VS פיטה רק שעכשיו הטיעונים יותר מוצלחים מבנות 12 שאף פעם לא הייתי חברה שלהן שצורחות ש"אבל אדוארד יותר חתיך!!!!!!!11"
אין לי בעיה עם טימים, יש לי בעיה עם הוויכוחים שזה גורר. הטיעונים באמת מוצדקים ולכל אחת יש דעה שמבוססת קצת יותר מאשר למי יש יותר קוביות בבטן, אבל בתכלס אף אחת שהיא טים פיטה ותחפרי לה על כמה שאת אוהבת את גייל תגיד לך "טוב, את צודקת, אני באמת צריכה להיות טים גייל." אחרי הקטע שרציתי לחנוק את חברה שלי החלטנו שאנחנו לא מדברות על זה יותר כי זה חסר טעם ואנחנו סתם מתעצבנות אחר כך. אבל כאן זה כיף לחפור על כמה שאני אוהבת את פיטה, לא כמו איתה שסתם בא לי לתת בה לום כשהיא מנסה להעביר אותי לדארק סייד, i'll never join you!

אני מסכימה על זה שהאהבה של פיטה וקטניס ממש מוזרה, אבל אני בכל זאת תומכת בה. אולי אני לא מצליחה להבין למה פיטה אוהב את קטניס, אבל אני כן מבינה למה היא אותו. אדוארד ובלה הם פשוט... לא פיטה וקטניס. כנראה לא התנסחתי מספיק טוב, אין לי בעיה עם ההשוואות, אבל אני לא מבינה אותן. חוץ מזה שיש טימים, מעריצות אובססיביות ושבסרטים של שניהם הזאבים נראים כמו כלבים, אני באמת לא רואה דמיון.

N o R i K o

New member
הכי לא

דמדומים זו סדרת הירידות האהובה עליי. אבל אני יודעת שיש פה המון המון בנות שמאוד אוהבות את זה, אז אני מאוד ממתנת את עצמי

נהניתי לצפות בדמדומים כשהייתי שרויה קלות בגילופין. אבל כאן בערך זה נגמר, את הספר ממש כפיתי על עצמי לקרוא כדי להבין ממה אנשים מתלהבים

והיי, תתפלאי. כבר גרמתי לחברה שלי שהייתה טים פיטה להתנדנד ממש, ועכשיו היא אוהבת את שניהם ולא ממש סגורה על אחד מהם. וגם מורי שלנו הייתה ממש טים פיטה בימי הקומונה, ואז חשפתי בפניה את החפירה שלי
זה לא שאני אומרת שאני אלוהים ושאני יכולה לשנות דעות, כן? חלילה
זו גם ממש לא המטרה שלי, אני פשוט ממש נהנית לחפור על הפרספקטיבה שלי, איך אני רואה את הדברים. האמת שמכל הדיונים שהיו לי על גייל ופיטה רק החכמתי ולמדתי, אני נהנית מזה, אני לא פעם מצטטת בדיונים האינסופיים שלי דברים שנאמרו לי על ידי אנשים שהם בכלל טים פיטה אבל בכלל גרמו לי לתפוס אחרת לגמרי דברים במערכת היחסים של קטניס וגייל. אני חושבת שככל שאת מקבלת יותר נקודות מבט על ספר שאת קוראת את יכולה למצוא אותו יותר מעניין, לשים לב לדברים שבקריאה ראשונה פחות ייחסת חשיבות אליהם ולהבין איך כל דבר שנכתב הוא קריטי. אני אפרסם כאן בקרוב את החפירה שלי בשנית, בטח גם את תופתעי לראות דברים שתחשבי לעצמך "איך לעזאזל היא חשבה על זה", ודווקא לא רק אני חשבתי על זה אלא גם הרבה טים פיטה מסביב.

Sharonmxx

New member
אז אני רוצה לקרוא את החפירה שלך

לא שזה ישנה משהו, אני אהיה טים פיטה no matter what
אבל זה סתם מעניין לקרוא דעות מנוגדות לשלי. כשאתן לא חברה צועקת שבטוחה שאני חייבת לחשוב כמוה או שאני ממש מטומטמת. נהניתי לקרוא את CF וMJ בפעם השנייה בעיקר בזכות זה שאני כאן, זה די עזר לי להבין ושינה לי את דעות מסויימות בקשר לדמויות ומעשים שונים חוץ מפיטה, שאני כבר קצת מעוורת בנושא הזה ואי אפשר לגרום לי לחשוב אחרת. ובעצם גם פרים. שום חפירה בעולם לא תגרום לי לאהוב או להעריך או לא לרצות לתת בה לום. אני גם אוהבת לחפור על שניהם ועל זה שזה מוזר שהם אותו דבר ואני אוהבת אותו ושונאת אותה, ובשביל זה יש לי ווטסאפ ומישהי שגרמתי לה לקרוא את הכל בפחות משבוע שאוהבת אותו ושונאת אותה כמעט כמוני

Digi Lista

New member
אני רוצה שתמשיכי להראות כאן נוכחות

כיף מאוד לקרוא את ההודעות שלך, נראה שאת תורמת הרבה לדיונים

Digi Lista

New member
מזדהה איתך.

גם אני אף פעם לא ממש חשבתי על זה, כשראיתי את הדיון הגעתי למסקנה שזה נושא מעניין שבאמת לא ממש חשבתי עליו אז רציתי לבדוק.... אני שמחה שהגבת

במקביל אני מזדהה איתך בשורה האחרונה- גם אני מרגישה שאני כותבת פה יותר מבדרך כלל, כמה טוב שאין מכסה מסויימת...

ולענייננו- יש הרבה במה שאת אומרת, שמחתי מאוד לקרוא, אגיב לעומק בהמשך

שיר של אש ושל קרח

סיימתי את כל ארבעת הספרים אתמול - עכשיו לא יודעת מה לעשות עם עצמי, כי לחמישי עוד אין תרגום. ואין HG יותר.

פאנגירל

New member
זו בדיוק הבעיה בששאו"ק!

אני נמנעת מלקנות את הרביעי (סיימתי את השלישי) בגלל שההמשך עוד רחוק לפנינו... וגם בגלל שאין תקציב
זה בערך מאה שקלים לכרך, הגנבים האלו!

ובנוגע לזה, את יודעת אולי מתי יוצא החמישי בעברית? הוא לא היה אמור לצאת בחנוכה?

ellendili

New member
בשבוע הספר.יוני מתישהו...?

אגב המתרגם מסתובב בפורם משחקי הכס (הוא האדום שם) אפשר לשאול אותו מלא שאלות מציקות והוא עונה בסבלנות וחביבות לכולם. (מסגירה סוד מדינה
)

ואהההה... חפירה על השלישי?? בבקשה?? זה
במילא! מותר!

pennylane11

New member
וואו, תמשיכי ככה ותגיעי לעונה 2

בעוד 4 חודשים!
ובנימה אופטימית זו אני דורשת שתתחילי להשלים פרקים.

N o R i K o

New member
XDD מבטיחה שהקצב שלי יעלה בקרוב

זה העבודה, והפסיכומטרי, ובשורות טובות... מתישהו יהיו לי חיים

ellendili

New member
נכון??

ואז היא תבוא לפורום ואנחנו נוכל להגיד שהכרנו אותה קודם

Sharonmxx

New member
את יותר איטית ממני

לקח לי חודשיים לראות את העונה הראשונה, אבל הייתי חולה השבוע אז אני כבר בחצי של עונה 3! זה נהיה ממש טוב אחרי עונה 1 שהיא מעייפת ונמרחת

למעלה