את רוצה לדבר על הסדרה? מצידי בכיף
רווווווווווב )*&^%$#@
אני אדם שלא נוטה להסכים עם הרבה אנשים
בנוגע לאצבעון נדמה לי שאנחנו כן מסכימות, כי גם אותי הוא דוחה (יותר מואריז!). אני פשוט אוהבת לאמלל את סאנסה! טיריון וסאנסה יכולים להסתדר יחד בעיני, אבל יחסים ממש רומנטיים בעיניהם זה (שוב) חולה בעיני. כלב השמירה וסאנסה זה האהוב עליי
והפרק שהוא מעיף את ליסה מהמגדל! וואו. מגיע לךךךךךךךךךך האהאהאהא (אם כבר כלבות אז ליסה היא הכי כלבה. ועוד כלבה מפגרת).
אבל אני כן אוהבת את סאנסה. בהתחלה ברור שלא (מי אהב את סאנסה אחרי שהיא בגדה באבא שלה?) אבל היא התפכחה ובגרה והפכה להיות מקסימה בעיני. כמובן שאריה מתעלה עליה (איך אפשר לגבור על אריה? נו באמת זה קרב אבוד בשביל סאנסה מההתחלה), אבל עדין. ובראן.... מעניין כמו קליפות שום.
בהתחלה חשבתי שסאם חמוד, אבל גם הפרקים שלו שעממו אותי כשהוא קיבל POV. הוא נורא עמוק ברחמים עצמיים.
ואני לא אוהבת את יגרייט בכלל! ג'ון & דאינריז לנצח! (שהם יפגשו כבר... נו מרטין, נו!
)
וברור שאין שום התפתחות רומנטית, לא בגלל זה אני קוראת משחקי הכס
אני תמיד יכולה להוריד מהמדף את דמדומים בשביל זה. אבל עדיין, לי כיף להתפרע! והכי נחמד שיש עוד הרבה כמוני שאוהבים ג'נדרי\אריה (הפרק השני בעונה הזו זה פשוט הפרק של השיפ
) ולמרות שזה חולה - היא בת 9 והוא 16 בספרים? בסרטים השחקנית בת 14 והשחקן 25 - הם מעודדים אותי.
ואני חושבת שאמרתי לך כבר פעם... בספר הראשון דמיינתי את בראן כאח שלי הקטן (בן 6) וכשהוא נפל מהחומה פשוט לא ישנתי כל הלילה מהלחץ... הייתי מזועזעת. זו הייתה המכה הראשונה שמרטין הנחית ולא הייתי מוכנה לזה
פשוט הלכתי כל הלילה למיטה של אח שלי לראות שהוא בסדר!
אז מאז אני מעדיפה לדעת מה קורה... לא לחוות את אותה הטראומה
וג'יימי (רק עכשיו גילתי שזה ג'יימי! זה לא ג'יים? ככה כותבים את זה בעברית ונדמה לי שככה אומרים את זה בעונה הראשונה... הו וול) פשוט צריך זוג! וזה לא סרסיי, אובייאסלי (
) אז בריאן! כרגע בעיני הם עדיין חמודים... וכן, בריאן עקשנית ולא ממש חכמה, אבל היא מקסימה בעיני. אחת הדמיות האהובות עליי.
ואני אוהבת את דאבוס... הוא מחליף לי - באיזשהו מובן - את התפקיד של נד... אולי לא אצילי כמו נד אבל בהחלט אמיתי וכנה כמוהו.
רגע... אני זוכרת במעורפל משהו על זה שהוא מת? החרב של סטאניס על הצוואר שלו או משהו? מה קרה מאז...?