בסימן עולמות

pennylane11

New member
אז למה את לא בפורום?

קאם און, תודי שאת רוצה לחפור על פינאלה 2 ואין לך איפה

pennylane11

New member
ממש שיווקתי את האנטומיה בעולמות!

היה כתוב לי על התג שם גם לקסיפדיה בתור שם אמצעי (ולהגנתי יאמר שהם שאלו מה השם קוד שלנו למקרה שמישהו ישתלט על האתר בין כל השאלות הסתומות בטפסים להתנדבות ולא אמרו שידפיסו את זה על התגים!!!) וכל פעם כששאלו אותי מה זה חפרתי על האנטומיה D:

Sharonmxx

New member
חשבתי על זה כבר

אבל אני רק בעונה 3, יש שם יותר מדי ספוילרים..
כשאגיע לעונה 6 או 7 אני באה!

Sharonmxx

New member
נשמע מבטיח

אבל אני ממש בהתחלה אז אני לא רואה את עצמי משתלבת שם בינתיים

אולי כשאני אגיע לעונה 4, ראיתי את פרקים 11-14 היום ואני בשאיפה לראות את 15 בלילה.. אני בקצב טוב!

pennylane11

New member
נוי צריכה ללמוד ממך!

סתם, אם תצטרכי פרקים או משהו אז תמסררי לי

Sharonmxx

New member
עכשיו אני בפרק 17

בדיוק בדרך לסלון כדי לראות את 18.
יס משדרים 2 פרקים ביום באיזה 6 בבוקר או 7 או משהו, בדיוק התחילה שם עונה רביעית. אני מקליטה ורואה כשיוצא, כרגע אני בפיגור של 10 פרקים מהם, אבל עם ארבע פרקים כל יום נראה לי שממש בקרוב אני אצטרך לעבור לאינטרנט, ואז את תשמעי ממני

pennylane11

New member
יש אצלנו הרבה אנשים חדשים עכשיו

שבאו אחרי שלוש העונות הראשונות בהוט. לדעתי צריך לעשות משהו עם זה שיש המון שראו רק עד השלישית והם לא קוראים הרבה בגלל ספוילרים, צריך לחשוב על משהו.
ובכל מקרה אנחנו נשמור עלייך מספוילרים ואנחנו מקסימים!

ellendili

New member
לשלישי של מרטין.

דבר ראשון זה הספר האהוב עלי בסדרה. האמת שגם החמישי מעולה ממש. אבל נראה לי שהשלישי בכ"ז לוקח...

קורים בו כ"כ הרבה דברים...

קודם כל ג'יימי- אל תגידי לי שלא התחלת לחבב אותו בעך מהרגע שכרתו לו את היד
לדעתי הוא אחת הדמויות המתפתחות והמרתקות של הסדרה. וזו כמובן נקודת המפנה. רק שיזרוק כבר את סרסיי הכלבה הזאת!!!

החתונה האדומה!! WTF!?!?!? מרטין! יא פסיכופט! מה אתה טובח לי בכל החבר'ה הטובים כאילו אין מחר!?!?. אוי איזה פרק נוראי. הייתי צריכה לחזור ולקרוא 3 פעמים כדי לעכל... ואז פשוט ישבתי ומיררתי בבכי
רוב המסכן... וקייטלין... והילדים הקטנים שנשארו בלי אמא, בלי בית, מפוזרים בכל העולם... אוח. כואב.

ג'ופרי מת!! ג'ופרי מת!!! אח... איזה רגע התעלות! פשוט מושלם. ואצבעון הזה... כמה שהוא נבלה תחמן, אבל אין עליו כשמדובר במזימות.

ג'ון נבחר למפקד המשמר- מתבקש קצת אבל כתוב כ"כ יפה. וסם שיחק אותה. חמוד כזה...
וסטאניס על החומה! ידעתי שיש סיבה לזה שאני מחבבת אותו

וגולת הכותרת- טיריון!!!!
סו טייוין לאניסטר דוזנט שיט גולד אפטר אול, הא? גאונות.
וכ"כ ריחמתי עליו ועל ג'יימי. ממש קיוויתי שהם ישלימו. אבל אחרי הסיפור עם טישהה כנראה לא יקרה.
הסברה הרווחת היא שיהיה דו קרב בינהם. הגמד והפיסח. כמה מרטין

אה וליידי זומבי שרודפת את הפריים קצת מיותרת לדעתי. למרות שאני בעד להרוג אותם אחד אחד.

יאללה, תורך

פאנגירל

New member
לסופת חרבות (השלישי)

לפני הכל - את רואה את הסדרה? כרגע סיימתי את הפרק השני בעונה השנייה...

הדבר הכי חזק אצלי מהספר השלישי הוא שהפרקים של בראן כל-כך משעממים... הוא דמות משעממת עם עלילות משעממות (הכל בהשוואה כמובן לשאר הדמויות הממש מעניינות של מרטין). גם חיזק אצלי את הדעה שאני ממש לא סובלת את דאני ואת הדרקונים שלה.

המוות של שאי וטיוון היה נורא לא ברור... ידעתי שהוא יבוא כי אני חסידת ספוילרים (פשוט אוהבת את זה!) אבל גם כשידעתי לא הצלחתי להבין ששאי מתה. כמובן שהרעיון מאחורי ההריגות האלו היה חזק ומדהים לדמות של טריון (
) אבל הכתיבה עצמה שלהם הייתה ממש לא ברורה ודי מבולבלת.

ג'ייייימי! תאמיני או לא, אהבתי אותו מההתחלה! וזה תמיד החריד אותי. רק בספר השלישי אני יכולה לאהוב אותו באמת בלי שאני ארגיש רע עם עצמי! (ואגב אני דווקא די מחבבת את סרסיי, אבל שמעתי שברביעי מגלים עד כמה היא פסיכופטית אז אני מפחדת
)

טיריווווווווווווווווווווווון העאהעהאהעהעהאהע פפפ העאהעה פפ העהאעהאה

והחתונה האדומה? שברה לי את הלב. ידעתי מראש שקייטלין ורוב הולכים למות (ספוילרים הם חביבי, הא?) אבל אריה שהייתה כל-כך קרובה... גאד זה פשוט עצוב איך מהרגע שאדארד סטארק הטיפש הלך למעלה מלך כולם נפרדו ונטבחו... ובעיקר אריה
הבת האהובה עליי!

ואני מחבבת את סאנסה יותר ויותר מכל פרק. היא מקסימה בעיניי. למרות שאצבעון קצת משוגע בשבילה הם חמודים.

אני מרגישה ממש רע עם עצמי שאני משפפת כל מיני שיפים מוזרים... במקום הראשון אריה\ג'נדרי (אזהרת פדופיליה!
ובכלל, הם נפרדים בספרים הבאים לעד או שמתישהו הם יתאחדו?
), אחרי זה סאנסה\כלב השמירה או סאנסה\טיריון או (אבל הכי פחות) סאנסה\אצבעון. נכון שזה עצוב מה אנחנו אוהבים להדביק לבחורה הצעירה והיפה הזו אנשים מעוותים? בכל מקרה שום דבר לא יהיה גרוע מג'ופרי. וכמובן אני מתה על בריאן\ג'יימי.

המוות של ג'ופרי? הפחיד אותי ברמות. לא כי הוא כתוב בצורה מותחת במיוחד יחסית למרטין, אלא פשוט כי בזמן שקראתי הייתי באלרגיות נוראיות (זה היה בסתיו האחרון
) ומשתעלת נורא. אחרי שג'ופרי נחנק משיעול פשוט חשבתי שכל רגע אני עומדת למות. זה היה מבעית.

ellendili

New member
המשך
למרטין

אני אכן צופה בסדרה אבל בקצב יס. אז הפרק השני מחכה לי ביום חמישי. חייבת לציין שיש לי ה-רבה ביקורת על מה שעשו שם. לפחות על העונה הראשונה. הפרק הקודם היה בסדר מור אור לס.
אפשר לחפור על *זה* אם תרצי

ולגבי הספר... וואו... אנכנו לא מסכימות כמעט על כלום!

אותי בראן בכלל לא שיעמם. בעיקר בחלומות הזאב הממש מגניבים..
וג'יימי... טוב לא יודעת... אף פעם לא שנאתי אותו. אבל רק בשלישי התחלתי לאהוב אותו באמת. ואיכס. הוא ובריאן! לא קשור לאיך שהיא נראית, היא פשוט טיפשה מדי בשבילו!

ולדעתי המוות של שאי וטיווין זה אחד הפרקים המעולים! אולי זה אשמת התרגום שלא הבנת...? כי בעיני זו הייתה התעלות של מרטין על עצמו.

אני לא אוהבת את סאנסה. למרות שהיא מתחילה להשתפר. ואני כן מקווה שהיא וטיריון יצליחו למצוא שפה משותפת. לפחות בתור בני ברית פוליטים. אני לא סובלת את אצבעון. ז"א, הוא דמות מרתקת והוא הכרחי להנעת העלילה והוא מוסיף עניין ופלפל לכל הסיפוא. אבל הוא טיפוס בוגדני ומתועב. והאובססיה שלו לסאנסה ממש חולנית. הרי זה ברור שהוא רואה בה את קייטלין. דוחה ממש.

בכל מקרה... לא חושבת שנראה איזו התפתחות רומנטית באף אחד מהכיוונים שהזכרת. רומנטיקה זה לא מרטין.

ו-איו! סרסיי??? כלבה מרושעת!

הרגת אותי עם סיפור האלרגיות וג'וף

וואי ובאמת את אוהבת ספויילרים?? זה כ"כ הורס! לא להיות מופתע משום דבר... נשמע לי מבאס נורא... אבל טוב נו, כל אחד והרעל שלו. לגבי אריה וג'נדרי אז כרגע (סוף החמישי) הם לא נפגשו שוב.

פאנגירל

New member

את רוצה לדבר על הסדרה? מצידי בכיף
רווווווווווב )*&^%$#@

אני אדם שלא נוטה להסכים עם הרבה אנשים

בנוגע לאצבעון נדמה לי שאנחנו כן מסכימות, כי גם אותי הוא דוחה (יותר מואריז!). אני פשוט אוהבת לאמלל את סאנסה! טיריון וסאנסה יכולים להסתדר יחד בעיני, אבל יחסים ממש רומנטיים בעיניהם זה (שוב) חולה בעיני. כלב השמירה וסאנסה זה האהוב עליי

והפרק שהוא מעיף את ליסה מהמגדל! וואו. מגיע לךךךךךךךךךך האהאהאהא (אם כבר כלבות אז ליסה היא הכי כלבה. ועוד כלבה מפגרת).

אבל אני כן אוהבת את סאנסה. בהתחלה ברור שלא (מי אהב את סאנסה אחרי שהיא בגדה באבא שלה?) אבל היא התפכחה ובגרה והפכה להיות מקסימה בעיני. כמובן שאריה מתעלה עליה (איך אפשר לגבור על אריה? נו באמת זה קרב אבוד בשביל סאנסה מההתחלה), אבל עדין. ובראן.... מעניין כמו קליפות שום.

בהתחלה חשבתי שסאם חמוד, אבל גם הפרקים שלו שעממו אותי כשהוא קיבל POV. הוא נורא עמוק ברחמים עצמיים.
ואני לא אוהבת את יגרייט בכלל! ג'ון & דאינריז לנצח! (שהם יפגשו כבר... נו מרטין, נו!
)

וברור שאין שום התפתחות רומנטית, לא בגלל זה אני קוראת משחקי הכס
אני תמיד יכולה להוריד מהמדף את דמדומים בשביל זה. אבל עדיין, לי כיף להתפרע! והכי נחמד שיש עוד הרבה כמוני שאוהבים ג'נדרי\אריה (הפרק השני בעונה הזו זה פשוט הפרק של השיפ
) ולמרות שזה חולה - היא בת 9 והוא 16 בספרים? בסרטים השחקנית בת 14 והשחקן 25 - הם מעודדים אותי.

ואני חושבת שאמרתי לך כבר פעם... בספר הראשון דמיינתי את בראן כאח שלי הקטן (בן 6) וכשהוא נפל מהחומה פשוט לא ישנתי כל הלילה מהלחץ... הייתי מזועזעת. זו הייתה המכה הראשונה שמרטין הנחית ולא הייתי מוכנה לזה
פשוט הלכתי כל הלילה למיטה של אח שלי לראות שהוא בסדר!
אז מאז אני מעדיפה לדעת מה קורה... לא לחוות את אותה הטראומה

וג'יימי (רק עכשיו גילתי שזה ג'יימי! זה לא ג'יים? ככה כותבים את זה בעברית ונדמה לי שככה אומרים את זה בעונה הראשונה... הו וול) פשוט צריך זוג! וזה לא סרסיי, אובייאסלי (
) אז בריאן! כרגע בעיני הם עדיין חמודים... וכן, בריאן עקשנית ולא ממש חכמה, אבל היא מקסימה בעיני. אחת הדמיות האהובות עליי.

ואני אוהבת את דאבוס... הוא מחליף לי - באיזשהו מובן - את התפקיד של נד... אולי לא אצילי כמו נד אבל בהחלט אמיתי וכנה כמוהו.
רגע... אני זוכרת במעורפל משהו על זה שהוא מת? החרב של סטאניס על הצוואר שלו או משהו? מה קרה מאז...?

ellendili

New member

ג'ון ודאני??? אוי ואבוי! היא דודה שלו! ז"א... זה לא עצר את מרטין בעבר אבל נראה לי קצת מוזר לייחל למשהו כזה...

אני מודה שסאנסה משתפרת. עוד לא הגעתי לבאמת לחבב אותה אבל אני בדרך לשם.

ואוי הסצנה שליטלפינגר מעיף את הסתומה מהחלון... מעולה כ"כ... "גם אני אהבתי רק אישה אחת. רק את קאט." פע! ביי ליסה... ובאמת מגיע לה! וגם לג'ופרי! אוי הקטע שהוא מת היה פשוט התעלות.

אני גם אוהבת את דאבוס
הוא חי בינתיים.

ודי עם השיפים האלה!!!
ג'יימי צריך להיות לבד. הוא צריך סופסוף להבין את המשמעות של הנדרים שלו. ולנסות לכפר על כל מה שהוא עשה.

אני מחכה שטיריון ודאני ייפגשו כבר! שיכניס בה קצת שכל!

בקשר לסדרה...
מממ... העונה הראשונה הייתה בסדר. למרות שממש שנאתי שהוסיפו מלא קטעים מטומטמים וחסרי פואנטה שלא היו ולא נבראו בספרים, סתם כדי להראות קצת בשר. זה זול.
והליהוק של ג'ון ממש נוראי בעיני. אז זה די הורס.
לפחות טיריון מושלם

ועוד לא צפיתי בפרק השני של העונה החדשה, אבל הראשון היה יותר טוב ממה שציפיתי.

פאנגירל

New member

זה שג'ון ודאני בני דודים זה לא בגדר תאוריה בינתיים? זה מה ששמעתי לפחות, כי הרי לא קראתי את החמישי והרביעי... הו וול, אם סרסיי וג'יימי יכולים...

זה רק אני או שבסדרה הדברים התהפכו? בספר לא ממש יחסתי חשיבות לרוב, למרות שהוא המלך בצפון וכל זה... ג'ון בהחלט היה האח האהוב עליי. אבל נו באמת... קית' הארינגטון (ג'ון) פשוט לא יכול להתחרות בריצ'ארד מאדן!

בפרק הראשון של העונה השנייה ג'ופרי אומר משהו על זה שכולם חשבו של טיריון מת... על מה הוא מדבר? שכחתי כבר את הסוף של העונה הראשונה. מה קרה לטיריון אז?

וממש אהבתי את ג'ורה מורמונט! עצוב שדאני גרשה אותו... איך את יכולה להיות טיפשה כל-כך? ומעניין איך יעשו את סלמי בלי שיזהו מההתחלה שזה הוא... כי אנשי הסדרה כבר ראו אותו וזו אמורה להיות הפתעה... הו וול.

המוות של ג'ופרי בהחלט היה משובח!

אריה/ג'נדרי!
עד הרביעי

זה היה כזה מדכא כשהם נפרדו. לדעתי ג'נדרי מאוהב בה, למרות שהיא ילדה (או לפחות מרטין זורק רמזים? הלוואי
). וגם אם לא מאוהב, קורה שם משהו. הוא מדגדג אותה! והוא השור, הוא אמור להיות קשוח.
מעבר לזה שאריה קלולס ברמות. הוא בא להגיד לה שהוא מצטער אחרי שהוא מבין שאין לו מקום (כי היא אריה סטארק מווינטרפל והוא נפח) - והיא כזאת... נו, קלולס. ברור שאכפת לה מג'נדרי, אבל היא עדיין ילדה והתגובות בהתאם.

הלוואי שיהיה יותר מג'נדרי. הלוואי הלוואי.

למעלה