אני לא מצדיק את התגובה שלה ובטח לא את הסגנון
אבל אם יש לקובי טענות אני ממליץ לו לבדוק גם את עצמו. אני לא נוהג לחלק עצות למנהלי פורומים באופן פומבי, אבל אני במקום מיכל הייתי מוחק את ההערה הפוגענית של קובי (וגם את השרשור הזה, שאין כל קשר בינו לבין נושא הפורום ורם לו שום דבר חיובי).
אני לא מצדיק את התגובה שלה ובטח לא את הסגנוןאין לזה שום הצדקה. קובי לא עבריין,
בהחלט מותר לו להתבטא כך בדיוק ולא אחרת אם מתחשק לו, בכל פורום פומבי. אני לא הייתי כותב ככה, אולי גם פארק דה פרנס לא היה כותב ככה, אבל שנינו יוצאים נגד הגישה של משטרת המחשבות שבאה לידי ביטוי בשרשור ההוא, ולא רק שם לצערנו. עצם צורת החשיבה הזאת מגעילה אותי, מצטער על המילה הבוטה "מגעילה"... מחליאה. ואפילו מרתיחה.
הנושא הדיון הוא, בפעם המי-יודע כמה: סתימת פיות שאין לה שום הצדקה, לא מבחינה חוקית ולא מבחינה אנושית. קובי בדבריו הלא-נעימים לאוזני אנשים רבים, לא סיפק לאף אחד את האצטלה לכנות אותו בכל מיני כינויים, להאשימו בכל חוליי האנושות ולדרוש את השתקתו. אם עדיין לא בהבנת את זה, אז מצטער: כנראה שלא תהיה הבנה בינינו בנושא הזה.
אבל אם יש לקובי טענות אני ממליץ לו לבדוק גם את עצמו. אני לא נוהג לחלק עצות למנהלי פורומים באופן פומבי, אבל אני במקום מיכל הייתי מוחק את ההערה הפוגענית של קובי (וגם את השרשור הזה, שאין כל קשר בינו לבין נושא הפורום ורם לו שום דבר חיובי).