Shiri from the block

Active member
סיימתי לראות כתום זה השחור החדש זה סדרה סבבה אבל באמת שלא הבנתי את התלהבות סביב הסדרה.
זה די סדרה סטנדרטית עם יציאות טובות פה ושם אבל לא משהו WOW או מלהיב.
אין ספק שנהנתי, אבל יש הרבה סדרות שאני נהנית לצפות בהם שלא בהכרח בולטות מעל השאר..

אניווי עדיין סדרה מומלצת!

LeAnnDylan

Well-known member
גם אני סיימתי השבוע לצפות

התחלתי לראות כי בערך כל מי שאני מכירה לא הפסיק לקשקש על כמה הסדרה הזו טובה ויצירת מופת ומה לא.
אז הורדתי פרק ראשון, ראיתי, וזה היה... נחמד. לא מעבר לזה.
פרק שני בקושי הצלחתי לסיים בפעם אחת (שעה שלמה לפרק זה הרבה זמן!) אז את פרקים 2-8 פרסתי על כמה ימים כשכל פרק לקח לי לפחות יומיים לסיים.
זה כמובן עד שהגעתי לפרק 9!!!

אומייגאד!! כמה זמן היה צריך לחכות בשביל קצת אקשן???
כמובן שמהפרק הזה הכל זרם באופן חלק יותר, העלילה נהייתה כיפית יותר, פייפר ואלכס לגמרי מככבות בפנטזיות הפורנו שלי עכשיו.
ואפילו פולי ההיריונית (החברה של פייפר מהאזרחות) משעשעת אותי!
חלק מהדמויות שם עדין מפחידות אותי, במיוחד קרייזי אייז ונערת הג'יזס

אבל ניקי, טייסטי והטראנסג'נדר מגניבות.
והפרק סיום היה נהדר.
אם כי קראתי שבעונה 2 אלכס חתומה רק בתפקיד אורח ולא תופיע בכל הפרקים.
איזה מבאס

Shiri from the block

Active member
חחחחחחחחח לגמרי אני גם אמרתי לכולם שזה ממש משעמם וכולם הסתכלו עלי בעיניים פתוחות כאילו מה כבר אמרתי חח
ובאמת מאז פרק 9 זה ניהיה מעניין יותר חח
אלכס

איך מבאס אותי שהיא לא תיהיה בכל העונה השנייה
כל הטוויטר שלה זה רק מחמאות על התפקיד הזה חבל שהיא עוזבת ככה...

LeAnnDylan

Well-known member
ידוע למה היא עוזבת?

אני לא נכנסת לטוויטרים וכאלה אז אני לא יודעת מה הולך, היא מתחילה פרויקט אחר או שפשוט החליטה שלא בא לה יותר?

Shiri from the block

Active member
אומרים שיש לה פרוייקטים אחרים... וסיבה שניה ששמעתי זה שלפי הספר (שמבוסס על סיפור אמיתי) לאלכס לא היה תפקיד כזה משמעותי אז אולי בגלל זה..

בעיקרון הרשת Netflix הכחישה את זה.. אבל שמועות לרוב לא מתחילות סתם..

LeAnnDylan

Well-known member
כן טוב

הבנתי שהכותבת של הסדרה (פייפר משהו) נכנסה לכלא בעברה והספרה והסדרה מבוססים על החוויות שלה.
אבל בדיוק כמו שדקסטר היה מבוסס על ספר ואת העונות שאחרי הראשונה שינו בהתאם לדעת הקהל, גם פה צריך להתאים את העניינים לדעת הקהל.
אלכס הרבה יותר פופלארית מפייפר (אם כי היה לי כבר דיון על זה בפורום אחר וטענתי שאם הייתי נכנסת לכלא הזה כמו שהוא, סביר להניח שהייתי מתחילה עם פייפר לפני אלכס), אם זה ענין של "לא מופיעה בספר" זה שטויות, אפשר להוסיף לה עלילה.
אם זה ענין של פרוייקטים אחרים אז אין מה לעשות אבל זה די מבאס כי את השחקנית עצמ לא ממש אהבתי בפרוייקטים אחרים שלה. כאילו, היא חביבה וזה אבל אף פעם לא אמרתי לעצמי "וואי היא ממש טובה!" כמו שהיה אחרי שסיימתי לצפות בכתום.

Shiri from the block

Active member
מסכימה לגמרי גם את דם אמיתי שינו לגמרי ממה שרשום בספר...
גם גוסיפ גירל שינו לגמרי (צ'אק בכלל הייתה דמות שולית בעוד שבסדרה הוא היה בין הפופולריים)

אז אני גם מקווה שזה יסתדר לטובה.. אלכס היא דמות הרבה יותר מעניינת מפייפר, אני בכלל לא אוהבת את פייפר. משהו במשחק שלה או במראה שלה ממש מציק לי..
אבל אלכס היא חתיכת כוסית אש

LeAnnDylan

Well-known member
מה?
לא!!

פייפר מהממת, יש איזה קטע באחד הפרקים שעושים לה קלואז אפ רצחני על הפנים ויש לה עור מושלם! זה לא פייר
אמן שתאכל מלא שוקולד!!

והסצינה שלה במקלחת

היתרון הבולט של אלכס על פייפר זה שיש לה שיער כהה שבאופן אישי הרבה יותר עושה לי את זה מאשר בלונד. אבל הגבות שלה חייבות עיצוב מחדש והשיניים התחתונות שלה צריכות יישור מסיבי.
המשקפיים אבל מאוד מתאימים לה, היא צריכה להשאיר אותם. גם כשהיא שברה אותם והלכה עם הפלסטר הזה זה היה מתאים לה

אבל ברצינות, שתעשה משהו עם הגבות האלה

מה שכן, חייבת להודות שכמו במקרה של אורורה, ברגע שעשיתי גוגל תמונות לפייפר, די התאכזבתי. היא ממש יפה בסדרה ובמציאות, פחות

Shiri from the block

Active member
היא מהממת תלוי מתי תלוי בשיער, בהבעת פנים שלה, בסיטואציה.. גם בגוגל אין לה תמונות מרשימות כל כך.

לגבי אלכס, מסכימה לגמרי שוב חח, הגמות שלה משגעות אותי!! היא מזכירה לי את המכשפה משלגייה והגבות שלה, איףף

וכן גוגל גם איתה לא עושה חסד. אני גם "גילגלתי" אותה אתמול ולא יצאתי מרוצה חח
גם ראיתי שהיא סיינטולוגית

קיצר שתשאר רק כאלכס לנצח וזהו חח

Macphista

New member
a clash of kings

אני נדהמת מהעומק שהספר מוסיף לסדרה.
אני ממש מבינה דברים אחרת, ורואה את הדמויות בצורה שונה.
בסדרה חשבתי שהבגידה של ת'יאון ברוב הייתה החלטה של רגע כדי להוכיח אותו מול אבא שלו. כאן אני רואה שהכל היה מתוכנן ומחושב מראש.
גם כל הסיפור מה הביא אותו בכלל לסטארקים, בסדרה זה לא מסופר בצורה מלאה והפרטים מוסיפים המון.
וטיריון כל כך חכם ושנון. מרתק לקרוא את המחשבות שלו וההתנהלות שלו וכמה שהסיפור עם הזונה שהתאהב בה כשהיה ילד השפיע עליו לאורך כל החיים.
היה משהו שקראתי שממש הפתיע אותי וחשבתי שאכתוב עליו כשיגיע השרשור אוף אבל שכחתי מה זה היה...
בכל מקרה אני מאוד נהנת וממליצה לכל מי שעוד לא קרא לקרוא.

Macphista

New member
אגב בייליש (ליטלפינגר)

בשלב מסויים גם יהיה ה- POV שלו?
אני מאוד נהנת מהדמות שלו וקצת חבל לי לקרוא אותו רק מה POV של טיריון ואחרים.
הייתי ממש שמחה לקרוא מה הוא חושב ומתכנן.
כנל לגבי סרסיי. עד כמה שהיא טיפשה, ואוי כמה שהיא טיפשה, באמת אשמח לקרוא ממקור ראשון מה עובר לה בראש.
דאבוס הופך להיות מרכזי? הפרק היחיד שלו שקראתי עד כה היה ארוך ונצחי. כמה אפשר לחפור על בצל?

אה, ואגב עוד בייליש

אני לא אציף את הפורום הזה בדברי היימיש מקבת'

ayalam44

New member
למי שלא רוצה לדעת את התשובה

אממ לאצבעון (ליטלפינגר)
בנתיים הוא לא סיפר אותו מנקודת המבט שלו.. (אולי בחמישי חלק 2 שאני עוד לא קראתי אבל אני בספק..)
וכן בספר הרביעי יש את נקודות המבט של סרסיי הפרקים האלה מראים מה מניע אותה לעשות דברים וקצת על העבר שלה..
לדעתי הפרקים מעוד מעניינים אבל היא מפרשת כלכך הרבה דברים לא נכון וגורמת כלכך הרבה נזק אווףף

ולדעתי פרקי דאבוס הם כלכך משמימים במיוחד בשני! (בשני אני דלגתי על מלא פרקי דאבוס וסאם אבל אל תלמדי ממני
)
ותאמת עכשיו בחמישי הפרקים שלו ממש מעניינים אז יש למה לצפות

shirush3

New member
גם לא חזרת לקרוא את פרקי דאבוס?

הרגת אותי עם זה

יש חלקים דיי חשובים בעלילה שהיו שם

ומי מדלג על סאם? הוא כזה מתוקי!

ayalam44

New member
דאבוס היה ממש מרדים שם

והתחלתי להעריך את סאם רק ברביעי.. כאילו שם כל הפרקים שלו היו התבכיינויות על כמה שהוא הולך וסובל ושיש לו יבלות ברגלים.. קיצר לא מעניין בכלל

אממ ואין לי שום חסך מזה שלא השלמתי פרקי דאבוס

Macphista

New member
סם חמוד

אני קוראת אותו רק דרך ג'ון כרגע (ספר 2) אבל כבר אפשר לראות שהוא מתחזק ומפתח אישיות שלא מפחדת מהצל של ... כל דבר.

למעלה