WantedDeadOrAlive
New member
חדשה בגבעתיים: טורי
היי היי לכולם,
אשמח לשתף בביקור שלי במסעדה יחסית חדשה (שנה +) בכצנלסון גבעתיים- טורי, בר סושי.
ראשית, התמונות מדברות בעד עצמן, לא?
והתמונות נלקחות משני ביקורים שלי שם בשבוע וחצי האחרונים, צירוף מקרים...
בביקור הראשון השירות היה מעולה, עם תה קר אסיאתי וצייסרים על חשבון הבית, ומלצר שלא יודע כלום. בביקור השני השירות היה סבבה עם מלצרית שלא יודעת כלום.
משהו שם עדיין בהתלמדות, למרות שהולך להם ממש טוב, בראשון בערב היתה המתנה.
ראשונות:
ספרינג רול ירקות עם אטריות שעועית (מעולה) , טרטר סלמון אבוקדו (מוגש נפלא בכוס גבוהה של קוקטייל), סלט אטריות שעועית (רגיל), סלט פפאיה (הכי טוב שאכלתי!).
ציון - 8 רק בגלל הסלט אטריות שעועית
עיקריות - הזמנו רק סושי ואין לי הרבה לדווח מלבד העובדה שהוא היה ממש טעים! שוב - מלצרית שלא יודעת מה יש בפנים ומה אפשר להרכיב, חבל, אבל זה לא קשור לאוכל.
ציון - 10
קוקטייל - קוקטייל ברדי ירוק, חמוץ מתוק, מושקע מאוד, גדול ומפנק
קינוח - ניסינו קינוח בננה בקרם טופי שניתן לטבול בשוקולד. נשמע ככה ככה ומתברר כהברקה! זה למעשה סושי בננה שוקולד, הבננה היא מורגשת בטעם, אבל לא בננה באמת אלא קרם, מעדן אמיתי! מבאס שצריך היה לחלוק אותו. ציון - 10 +
שירות - 7
אגב, ביקור בכצנלסון יכול להפתיע אתכם עם כמה ברים טובים, מסעדות מעולות, יוגורטייה, מרקייה, אחלה דברים ואחלה אווירה בעיקר במונדיאל.
היי היי לכולם,
אשמח לשתף בביקור שלי במסעדה יחסית חדשה (שנה +) בכצנלסון גבעתיים- טורי, בר סושי.
ראשית, התמונות מדברות בעד עצמן, לא?
והתמונות נלקחות משני ביקורים שלי שם בשבוע וחצי האחרונים, צירוף מקרים...
בביקור הראשון השירות היה מעולה, עם תה קר אסיאתי וצייסרים על חשבון הבית, ומלצר שלא יודע כלום. בביקור השני השירות היה סבבה עם מלצרית שלא יודעת כלום.
משהו שם עדיין בהתלמדות, למרות שהולך להם ממש טוב, בראשון בערב היתה המתנה.
ראשונות:
ספרינג רול ירקות עם אטריות שעועית (מעולה) , טרטר סלמון אבוקדו (מוגש נפלא בכוס גבוהה של קוקטייל), סלט אטריות שעועית (רגיל), סלט פפאיה (הכי טוב שאכלתי!).
ציון - 8 רק בגלל הסלט אטריות שעועית
עיקריות - הזמנו רק סושי ואין לי הרבה לדווח מלבד העובדה שהוא היה ממש טעים! שוב - מלצרית שלא יודעת מה יש בפנים ומה אפשר להרכיב, חבל, אבל זה לא קשור לאוכל.
ציון - 10
קוקטייל - קוקטייל ברדי ירוק, חמוץ מתוק, מושקע מאוד, גדול ומפנק
קינוח - ניסינו קינוח בננה בקרם טופי שניתן לטבול בשוקולד. נשמע ככה ככה ומתברר כהברקה! זה למעשה סושי בננה שוקולד, הבננה היא מורגשת בטעם, אבל לא בננה באמת אלא קרם, מעדן אמיתי! מבאס שצריך היה לחלוק אותו. ציון - 10 +
שירות - 7
אגב, ביקור בכצנלסון יכול להפתיע אתכם עם כמה ברים טובים, מסעדות מעולות, יוגורטייה, מרקייה, אחלה דברים ואחלה אווירה בעיקר במונדיאל.