החיפוש הייחודי של Gרר

חדשה בגבעתיים: טורי

היי היי לכולם,
אשמח לשתף בביקור שלי במסעדה יחסית חדשה (שנה +) בכצנלסון גבעתיים- טורי, בר סושי.
ראשית, התמונות מדברות בעד עצמן, לא?

והתמונות נלקחות משני ביקורים שלי שם בשבוע וחצי האחרונים, צירוף מקרים...
בביקור הראשון השירות היה מעולה, עם תה קר אסיאתי וצייסרים על חשבון הבית, ומלצר שלא יודע כלום. בביקור השני השירות היה סבבה עם מלצרית שלא יודעת כלום.

משהו שם עדיין בהתלמדות, למרות שהולך להם ממש טוב, בראשון בערב היתה המתנה.

ראשונות:
ספרינג רול ירקות עם אטריות שעועית (מעולה) , טרטר סלמון אבוקדו (מוגש נפלא בכוס גבוהה של קוקטייל), סלט אטריות שעועית (רגיל), סלט פפאיה (הכי טוב שאכלתי!).
ציון - 8 רק בגלל הסלט אטריות שעועית

עיקריות - הזמנו רק סושי ואין לי הרבה לדווח מלבד העובדה שהוא היה ממש טעים! שוב - מלצרית שלא יודעת מה יש בפנים ומה אפשר להרכיב, חבל, אבל זה לא קשור לאוכל.
ציון - 10

קוקטייל - קוקטייל ברדי ירוק, חמוץ מתוק, מושקע מאוד, גדול ומפנק

קינוח - ניסינו קינוח בננה בקרם טופי שניתן לטבול בשוקולד. נשמע ככה ככה ומתברר כהברקה! זה למעשה סושי בננה שוקולד, הבננה היא מורגשת בטעם, אבל לא בננה באמת אלא קרם, מעדן אמיתי! מבאס שצריך היה לחלוק אותו. ציון - 10 +

שירות - 7

אגב, ביקור בכצנלסון יכול להפתיע אתכם עם כמה ברים טובים, מסעדות מעולות, יוגורטייה, מרקייה, אחלה דברים ואחלה אווירה בעיקר במונדיאל.







 

gastro101

New member
פטיט קפה רח ידידיה פרנקל 70 תל אביב

הזדמנו לאזור , רצינו לאכול. היה מלא- רב היושבים היו עם מחשב וכוס קפה....
התרחקנו עד פינת הרחוב עם רח העליה- שם נפתחה מסעדה אתיפית במקום מסעדה בלקנית שנסגרה. שיחת טלפון השהתה אותי על ספסל , כשסיימתי בעלי החליט לחזור לפטיט קפה ו..התפנו מקומות
מקום לא גדול, תפריט של ארוחות בקר, כריכים
לקחת ארוחת בקר- חביתה , סלט טרי לבקשתי בלי מלפפון, גבינות , 2 פרוסות לחם כהה עתיר זרעים וגרעינים , 48 שח כולל שתיה אחת. הוא נהנה ממקיאטו כפול כחלק מהארוחה שלי. תוספת 1 שח לכפול
לו כריך ברי ואבוקדו- מיוחד וטעים -42שח
קבלנו מים צוננים בבקבוק זכוכית . בצד מדף עם ספרי בשול , עיתוני היום כולל הארץ
מותק של מקום למי שגר באזור
 

Pluplu

New member
המבורג ותרזה

לא יצירות מופת אבל סוגרות את הפינה
 

avico2591

New member
מסעדה בירקון

שלום לכם, סיפר לי מכר שיש מסעדה ברזילאית בירקוI שהעלות כניסה 150 שקל ואפשר לאכול איזה נתחים וסוגי בשר שרוצים, בלי תוספות רק עם לחם
איך נקרא המקום?
האם הוא פתוח בשבת,
הוא לא זכר את השם מדויק אבל אמר שב-150 אפשר לאכול גם צלעות כבש, גם סטייק אנטריקוט, גם צלעות לבן, הכל
 

Sanchez

Member
מצב המסעדנות כל כך קשה... "שמונה מסעדות מסקרנות נפתחות בקרוב"
הhttps://food.walla.co.il/item/3169908

אותם המסעדנים, שאומרים לכולנו שכל מי שיש לו משהו בין האזניים שימנע מלפתוח מסעדה... אז מי פה מבלף ?
 

החתולית

New member
השירשור השבועי


השירשור השבועי על פתיחות, סגירות, מבצעים, מנות מיוחדות, אירועים, תפריטים מיוחדים וכו'.

השירשור אינו מיועד ליח"צנים, מסעדנים ומפרסמים, אשר מוזמנים לשלוח הודעות לכתובת האי-מייל:[email protected].

נא להימנע מתגובות וניהול דיונים בשירשור השבועי, בעודו נעוץ.

סוף שבוע נעים וטעים,
החתולית
 

גברת ע

New member
עוד כמה

ריבר וטרנזיט ברחובות יש מגוון של דברים
לדעתי גם לשיפקה ברחובות יש משלוח אבל לא בטוחה.
&nbsp
בעלך יכול גם תמיד להביא טייקאווי ואז המגוון גדל עוד יותר - נאפיס, הרצל בר ועוד
 

nadavhacohen

New member
בנדיקט ביתן אהרון-לא עומד בסטנדרט או התדרדרות רשתית?

בגלגולי כאוכל בשר ושותה אלכוהול הייתי לקוח קבוע של הבנדיקט בסניפי הרצליה ובן יהודה. הקבועה שלי היתה ארוחת בוקר אנגלית עם בייקון, נקניקיות ושעועית, ותמיד הייתי מבסוט מהשירות ומהתמורה.

בגלגולי היום כאיש משפחה טבעוני מהשרון, קפצתי עם אשתי לארוחת בוקר בסניף בביתן אהרון. בשעה 8:30 בבוקר המסעדה היתה כמעט ריקה והיתה בה מלצרית אחת. התפריט מלא וגדוש, אבל אופציה טבעונית יש אחת בלבד-"ארוחת בוקר טבעונית" שמציעה פנקייק מקמח חומוס משובץ בפלפלים, עם רוטב פלפלים, אבוקדו טחינה ומתבל עגבניות. זה לא נשמע להיט גדול ואני גם לא איזה חובב פלפלים מובהק, אבל אנחנו כבר פה אז הזמנו. אשתי הזמינה מיץ סחוט של סלק, תפוח וגזר עם ג'ינג'ר.

ראוי לציין שהמסעדה היתה מלוכלכת-הרצפה, החלונות, המושבים. לא זוהמה, אבל גם רחוק מלהיות נקי. התמיהה לגבי האוכל והשירות התחילה כבר בשלב הנחת הלחם על השולחן-הגיעה סלסילה עם 4 לחמניות חמות שזה סבבה, אבל עם פנכה זערורית ומסכנה של ריבה. סה טו. אני זוכר מהעבר את השפע במתבלים של הבנדיקט, ולא ברור מה הקטע. אני מניח שמי שלא טבעוני מקבל יותר, אבל אי אפשר לחשוב על כמה מתבלים טבעוניים כדי שזה לא יראה כה עצוב ואומלל?

מפה לשם אשתי קיבלה את המיץ וקלטה מיד שאחד המרכיבים לא בסדר. היא קראה למלצרית שלא הבינה איפה הבעיה, עד שהמארחת ששמעה כנראה מרחוק (המסעדה עוד ריקה) זרקה לה בנונשלנט: "הג'ינג'ר" והמשיכה בדרכה. המלצרית הסתכלה עליה בתמיהה: "הג'ינג'ר?!", והמארחת בבטחה: "הג'ינג'ר!". אוקיי, אז כנראה היה פאק בג'ינג'ר, אשתי הזמינה איזה מיץ אחר וממשיכים הלאה.

נשמע צלצול הפעמון המבשר על הוצאת מנה מהמטבח והסטטיסטיקה של זמן המתנה+כמות אנשים בישרה שזה שלנו. המלצרית היחידה היתה כבר עסוקה עם שולחן אחר. עוד צלצול פעמון, ואז טבח כועס מאד מרים את קולו: "למה זה לא יוצא"?!. התכווצנו במבוכה. לבסוף המלצרית ניגשה לאסוף את המנה והטבח פשוט יצא עליה בצעקות, סיטואציה הזויה ולא נעימה-לא ברור איפה האחמ"ש שירגיע את השגעת.

הפנקייק התגלה כיבש כמדבר ולא טעים (גם לא מגעיל-פשוט חסר טעם). אני לא מאלה שמחזירים מנות וגם הייתי רעב, אז אכלתי. נהניתי? לא. הטחינה ליד היתה מוצלחת. האבוקדו היה בסדר גמור. "מתבל עגבניות"? נסו עגבניה מגורדת של ליד הג'חנון, בלי שום תיבול. אה, וראוי לציין שבנדיבותם-בניגוד למצב רגיל בארוחות בוקר שבו נהוג לקבל פעמיים שתיה, ובטח במצב של תמורה דלה כמו ארוחת הבוקר הטבעונית שלהם-בבנדיקט מקבלים שתיה אחת בלבד.

על ביקורים כאלה נאמר הייתי שלוש פעמים: ראשונה, אחרונה ויותר מדי.
 

מ צ ד ה

New member
חייבת לכם דיווח מהצפון


נתחיל במקום בו ישנו - מלון הגושרים בקיבוץ הגושרים. המלון מוקף בפסלים מקסימים, מדשאות, ירק, פרחים, עצים תמירים ונחל שזורם בכל מקום. היו כל מיני פעילויות מטעם המלון אך לא לקחנו חלק באף אחת מהן.

האוכל היה לנו טעים ומגוון וכל אחד מצא משהו לטעמו. קינוחי הפרווה הפתיעו לטובה וכך גם הג'חנון בשבת שהיה רך ולח (ולא יבש ונוקשה כמו שיצא לי לראות בארוחות שבת במלונות אחרים).

הבריכה החיצונית עצומה בגודלה (ועמוקה מאוד)! גם בריכת הפעוטות גדולה מאוד ומכילה בנוחות את כל המשתכשכים
.

המלון ממוקם מרחק נסיעה קצר מאוד מכל אתרי התיירות שבסביבה. אנחנו טיילנו בחצבני/שניר ועשינו את מסלול המים (המלצה – להגיע עם נעליים שמיועדות למים ולא כפכפי אצבע כמונו
), היינו גם בנחל דן ובמפל התנור. בכל אתר היו שכשוכיות לילדים (האמיצים שטבלו במים הקפואים) והשירותים היו נקיים ומסודרים.
מומלץ לרכוש כרטיס מטמון ועדיף לרכוש דרך וועד כלשהו, כי במחירי רשות הטבע המחיר מופרך לחלוטין
!

ולאוכל... ותודה לממליצים
:


קוקיה בקיבוץ דפנה

מסעדה חלבית באווירה פסטורלית ונעימה, שפע חניה, התחשבות בילדים (קיבלו דפי ציור והתחשבו במגבלות הפיצה עבורם) והמלצרית שלנו הייתה מקסימה.

בהרכב של שני מבוגרים אוכלי כל, 2 ילדים בררנים ופעוט שלא בוחל בכלום הזמנו:

ריזוטו סלק (חולת ריזוטו אנוכי
) שהגיע עם שלולית קרם פרש בצד וקומץ גרגרי אפונה. היה חסר למנה משהו שייתן לה טוויסט מעניין יותר והיא הייתה קצת אנמית בטעמה.

סלט שוק שהכיל בעיקר המון – המון רצועות פלפל (באמת טו מאץ') מעט עיגולי מנדולינה של זוקיני וצנונית, עגבניות שרי, בצל ירוק, כוסברה, צ'ילי וגבינת עיזים (טעימה מאוד) וכל זה מונח על מצע קרם חצילים. הסלט היה גדול מאוד והיה יכול להיות מושלם אם היה יותר איזון בין כמות הגמבות לשאר הירקות.

הפיצה הייתה גדולה, עם בצק דק ופריך וענתה על צרכי כולנו.


=================================================

פוקצ'ה - גן הצפון

מקום עליו קראתי פעמים רבות ע"ג הפורום ועכשיו אני יכולה למקמו גיאוגרפית ולסמן
.

שבת, השעה 16:00, המקום מפוצץ ובכ"ז נמצא לנו מקום בלא שהזמנו מראש.

מאוד אהבתי את התפריט היות ויש אפשרות להזמין חלק מהמנות כמנות מוקטנות.

גם פה לקחתי ריזוטו סלק, אלא שפה הוא הגיע עם ערמונים, בצל ירוק, פרמז'ן ושמנת חמוצה. מה שהפך אותו למוצלח ביותר ובמיוחד בהשוואה לקוקיה. כל המרכיבים השתלבו יחד בכייף מבחינת הטעם וכמובן הגיוון במרקם.

סלט קטן של אנדיב והדרים, עם סלק מוחמץ, תערובת עלים, גרעינים (דלעת אם זכור לי נכון), נקטרינה וגבינת כבשים. הסלט (הקטן) היה טעים מאוד, נדיב בגודלו ובכמותו וגבינת הכבשים הוגשה ביד רחבה!

בהזמנת ראשונות מקבלים פוקצ'ה שהייתה נהדרת ונאכלה עד תום!

בן הזוג הזמין פסטה ברוטב עגבניות, הבן הזמין שניצלים ופסטה ברוטב (חיסל הכל
) והבת הזמינה פסטה בלי רוטב
.
הקטן נהנה מכל העולמות וטעם/בלס מהצלחות והמנות של כולם
.

לסיכום – הכל היה טעים מאוד והמנות ה"קטנות" שיש בתפריט, בעיני בכ"א, גדולות ומספקות אופציה נהדרת לבעלי קיבה קטנה יותר/טעימות/חלוקה וכו'...
 
טאקוס פריכים בתל אביב?

שלום לכולם,

היכן אפשר למצוא טאקוס פריכים בתל אביב? עדיפות למקום זול, גם פאסט פוד יעבוד.

 

Ron W

New member
ויטרינה חזרו לאבן גבירול

מדרום למעוזם המקורי בבנין שבשיפוצים, סמוך לסטימצקי השתרך תור ארוך ומסודר,
חשבתי עם הספר.. ואז נחשפתי למסעדה עם ויטרינה בגובה 2 קומות.
לקח לי דקה לקלוט שזו ויטרינה הנקניקיה, משלט ניאון ורוד מעוצב בפנים.
ניגוד מושלם ל"חור" ממנו פעלה בעבר. בכל שולחן כיכבה צלחת עם צ'יפס.
אמנם 8 בערב, עדיין תור שמוריד את החשק למרות העיצוב שנראה
יבוא רשת אמריקאית נוצצת, מה שלא רחוק מהסיפור במציאות.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
ולמצוקה השנתית: מחפשת מסעדה כשרה (תעודה) ולא יקרה באזור ת"א

לחגיגה משפחתית מצומצמת (חמישה-שישה אנשים), פתוחה בערב באמצע השבוע (לא יום ראשון). התקציב יכול להיות 100+ ש"ח לאדם, אבל לא 200... (בקיצור, לא מאיר אדוני, אף שהתפריט שלו בהחלט נראה מעניין). שיהיה טעים, רצוי מגוון (כדי שלכל אחד יהיה מה לאכול; שלא יהיה רק בצקים או רק בשר, ולא עממי/עדתי) יכול להיות גם בכיוון אסיאתי/דגים (אבל את "דרבי בר דגים" מיציתי, וב"ניני האצ'י" היינו לפני שנה). רעיונות?
 

superman1234

New member
נכון, אבל הבחירה שלה לסגור אינה קשורה בכלל לקולינריה.-לדבריה
גילוי נאות - קראתי רק חלק מהכתבה. היה ארוך מידי ולא כ"כ מעניין. נראה לי יותר משהו שקשור ליחסי ציבור מאשר לכתבת פרופיל או כתבה קולינרית.
 

תומאס

New member
המלצה על מסעדת יהודה ורוזה - אלדיוואן במושב אילניה

היינו שם אתמול (יום שישי) בשעות אחה"צ המאוחרות.
המסעדה הייתה כמעט ריקה - מצד אחד זה לא סימן כל כך טוב, מצד שני, בעלת הצימר המליצה עליה, וגם היו עליה ביקורות טובות באינטרנט (כולל סיפור החלפת הבעלים, שבגללו נוסף השם החדש) וגם לקחנו בחשבון שזו כנראה השעה - לא צהריים ועוד לא ערב.
ובאמת ראינו את הצוות עורך ומאחד שולחנות, שכנראה הוזמנו מראש לשעות הערב.
המסעדה גדולה ויש מקומות ישיבה גם בפנים וגם בחוץ.
האווירה והעיצוב מיוחדים ואותנטיים, ואני מנחש שבשעות הערב כשהתאורה דולקת אז המקום אפילו יותר יפה.
קיבלו אותנו בצורה מאוד יפה, וכל איש צוות מהמסעדה שנתקל בנו, החל מהמלצרים וכלה במי שנראה כמו הבעלים, ניגש לברך ולומר שלום - והתעניינו מאיפה אנחנו בארץ ואיך הגענו לפה.
הרגשנו כמו VIP - מעולם לא קיבלתי יחס כזה.
ביקשנו תפריט, אבל המלצר התנצל ואמר שעוד לא הספיקו להדפיס תפריטים חדשים אז כל התפריט אצלו בראש... זו כנראה הנקודה היחידה לרעה שהייתה.
הוא אמר שיש בשרים, דגים, ופסטות.
בחרנו שיפודי פרגית וקבב ולימונדה לשתיה.
הוא שאל אם נרצה סלטים ואמרנו שכן.
(אני בכוונה יורד לפרטים האלה - בגלל החשבון שבסוף).
הגיעה פלטת סלטים ענקית - כ - 20 סוגי סלטים ביחד עם לחם זעתר קלוי ופיתות, + שתיה (קנקן לימונדה ובקבוק מים מינרליים שלא הזמנו).
הלימונדה הייתה מצויינת, הסלטים היו טעימים כולם, וכך גם המנות העיקריות (שהגיעו עם ירקות קלויים וצ'יפס).
רצינו לוותר על קינוח כי לא יכולנו יותר לאכול כלום, אבל המלצר ממש התעקש שחבל לא לסיים את הארוחה כמו שצריך.....
אז הסכמנו וקיבלנו פירות וקפה שחור.
ביקשנו חשבון, והגיע חשבון עם סכום בלי שום פירוט.
זה אולי לא בסדר, אבל בהתחשב במחיר המגוחך, לדעתי זה בטל בשישים.
החשבון היה: 200 ₪. לארוחה מלאה של שני אנשים!
אני מודה שהייתי בהלם. לא ציפיתי למחיר כל כך זול.
נכון שזו לא מסעדת שף, ועדיין ארוחה במחיר כזה?
כשקמנו ללכת, נפרדו מאיתנו במגוון ברכות כאילו אנחנו חברים שנפרדים לשלום.
 
כן אני יודעת שיש מבצעים ואפשר להסתדר...
ככה שורדים בארץ. המרדף אחרי מבצעים... העניין הוא שמחיר רגיל פה באנגליה ללא מבצעים יותר זול הרבה פעמים .

מנסיוני בארץ לפעמים מבצעים הם בעצם על מוצרים עם תוקף קצר או סיבה אחרת כמו פגמים באריזות. זה לוקח תמיד הרבה זמן לבדוק כל מבצע שלא עובדים עלינו ובעצם הקטינו אריזה או בעיה אחרת. בנוסף זה מכריח את הצרכן לוותר על החיבה למותג כלשהו.
המחירים שנתתי לא מבצעים אלא מחירים רגילים ( למשל שמן זית לא במבצע יעלה 30 שח לליטר אבל אז האיכות רגילה , אבל ,באופן קבוע יש אחד מהיצרנים הספרדים במבצע. נראה לי שהסופר דורש כל פעם מיצרן אחר. ) אם הייתי נותנת מחיר מבצעים זה בכלל היה הופך לטרגדיה מה שקורה בסופרים בארץ.
אני כל ביקור בארץ מתעצבנת (ועצובה) מחדש בשביל הצרכנים.
אותו כנ"ל לגבי מסעדות... ומחיר לינה (ושוב המרדף אחרי מבצעים/עסקיות/קופונים/רגע אחרון כי אין ברירה)
 
למעלה