סליידר, גבעתיים (בקטנה)
מקום של המבורגרים בגבעתיים, מהקבוצה של הקונסיירז' הסנטרל וכו', ולכן גם השם של אור גינזבורג מופיע על התפריט למרות שלא יודע עד כמה הוא באמת מעורב.
בפעם הראשונה שהייתי שם ניסיתי את הסליידרים הקטנים וממש לא התלהבתי. עם כל התוספות המיוחדות והשילובים והדאווין - קציצה של פחות מ-200 גרם, על אחת כמה 60 גרם, זה לא המבורגר בשבילי. בהמבורגר הגודל קובע וכדי להרגיש שאתה אוכל המבורגר, על כל ההנאה שבזה, צריך קציצה קציצה. אבל טעמתי בזמנו את ההמבורגר הרגיל שלקחתי לקטנה והוא הרגיש לי יותר סביר אז בפעם השניה החלטתי להזמין אותו.
הוא אכן יותר מוצלח מהסליידרים הקטנטניקים. קיבלתי אותו מדיום כפי שביקשתי (וקצת מוזר שהם לא שאלו... לא מבין מקומות של המבורגר שלא שואלים את הלקוח מיוזמתם מה המידת עשיה). לזכותם ייאמר שהם שמים בצל מטוגן ולא חי. בצל חי על המבורגר זה אחד מהטופינגז שאני יותר מתעב.
עם התוספות של הבצל המטוגן, הרוטב והמלפפון חמוץ (את החסה העפתי כי גם ככה אני לא מת על חסה וזאת היתה סמרטוטית במיוחד) - ההמבורגר היה לא רע בכלל, אבל במבחן הקציצה נטו - היא די אנמית. לא רעה, אבל אנמית. חבל. עוד קצת טעם לקציצה יכל ממש לשדרג את המנה. הצ'יפס בטטה שלהם מעולה. פריך וטעים. בכלל, לאחרונה אני ממש חזק בקטע של צ'יפס בטטה.
הלימונדה פסיפלורה (כן יש המצאה כזאת) היתה על גבול המתוק מדי - אבל מאד מרעננת.
למי שלא אכל חודשיים המבורגר ויש לו קרייבינג להמבורגר מליגת האלופות - זה לא המקום. אבל למי שסתם מתחשק לו המבורגר על הדרך - זו אופציה לא רעה, במיוחד בגבעתיים.
הערות פרוצדורליות
- מקבלים תן-ביס
- כשרים
- וזה גם אומר שהם לא פתוחים בשבת