החיפוש הייחודי של Gרר

25306yosef

New member
חודש כבר חלף עבר לו ועדיין אין מדריך גומיו

אז חלף ועבר לו כבר חודש מאז טקס ההשקה המתושקר של מדריך המסעדות גומיו 2018, ועדיין אין את המדריך בחנויות.

בנסיבות העניין ולאור התשובה ההזויה שנתקבלה הבוקר ממשרד יחסי הציבור, יש להניח שלא היו דברים מעולם והכל היה רק יחסי ציבור במטרה לפרסם את אותן מסעדות ששילמו כסף עבור הפרסום במדריך.

לצערי הרב, אני נאלץ להמשיך לכתוב בפורום הזה מאחר וכאמור מדריך גומיו לא יצא וכאמור יתכן שלא היו דברים מעולם.

להלן התשובה ההזויה שנתקבלה הבוקר (15/7/18) בשעה 09:04 ממשרד יחסי הציבור שאת שמו איני יכול לפרסם בפורום


יוסי בוקר טוב,

יש לנו כעת בעיות עם המדריך המודפס, ובשל טעיות תרגום שנפלו בו- אנחנו כנראה נצטרך לגנוז את העתקים ולהדפיס חדש.


רק לי זה נראה הזוי?
 

HEYלו

New member
ציוד להכנת שימורים

היי,
לא מצאתי את שרשור האוף השבועי.

מישהו יודע איפה קונים בארץ ציוד להכנת שימורים? כלומר מלקחיים לצנצנות, משפך ייעודי, וכו׳ (מתואר בתמונה).
ראיתי באתר של סו-שף במחיר גבוה בעיני, תוהה אם יצא לכם להיתקל בחנויות במחיר סביר יותר. יודעת שאפשר להזמין מחו״ל, מעוניינת לבדוק קודם בארץ.

תודה

 

Nרב

New member
המליצו פה הרבה על מלגו ומלבר מול כיכר הבימה
גם בקפה אירופה יהיה להם נעים (בצד השני של רוטשילד)
 

החתולית

New member
האם סניף של EATALY ייפתח בתל-אביב?

שני מוזס מדווחת היום בגלובס, על כך שקבוצת עזריאלי מתכוונת לפתוח במגדל עזריאלי שרונה, סניף ראשון בישראל של רשת המזון הבינלאומית איטלי (Eataly).

קבוצת עזריאלי אינה מאשרת ואינה מכחישה.

מה אתם אומרים, יצליח בארץ?

אני חושבת שאחרי שיעבור ההייפ הראשוני, אין סיכוי לרשת כזו בישראל, במיוחד אם תצטרך להיות כשרה.

 

YosMan1

New member
רק שלא יזמינו את הסטייק סינטה, 149 שח ומאכזב מאד.
 

nadavhacohen

New member
מסעדת האנוי (לילינבלום, ת"א)-כך עושים זאת נכון

ביקור שני במסעדה, הפעם צהריים, הראשון היה בערב לפני קרוב לשנה וגם אז התרשמתי משירות מעולה ומאוכל מצוין, במחירים סבירים בהחלט (ביחס לישראל, כמובן).

הגענו ארבעה לעסקית, על אף שישבנו בחוץ ביום יולי לוהט האוורור והקירוי החלקי היוו פתרון מספק. העסקית כוללת ראשונה ועיקרית, ללא שתיה, אבל בקבוק מים קרים מגיע מיד לשולחן ומוחלף מיד כשצריך.

השירות בהאנוי נפלא, למעשה הכי טוב שנתקלתי בו בארץ. בואו, מסעדנים, נהרו מכל רחבי הארץ ולימדו איך עושים זאת נכון: מלצרים נחמדים ולא מתנחמדים, סבלניים ולא חופרים, ידענים אבל לא מנסים ללמד, בלי טיפה של אטיטיוד שלילי ובקיצור: חוויית השירות המושלמת.

הוזמנו ראשונות: הר גאו מאודה במילוי שרימפס, ספרינג רול טבעוני (מטוגן), סלט קלמרי ומנת ספיישל של קציצות דגים מפילה דניס. טעמתי הכל חוץ מהספרינג רול, וכולן ללא יוצא מן הכלל: בינגו! היו 3 הר גאו במילוי מושלם, שרימפס עסיסי ומלא בטעם בדרגת עשיית מדויקת, תענוג בכל ביס. סלט הקלמרי היה רענן, מלא ירוקים טובים ומעניינים, וגם פה עשייה מדויקת של הקלמרי המטוגנים. אבל הכוכבות האמיתיות היו הקציצות: איזה תענוג של ביס בקציצה עסיסית, מלאת ירק טעים וטעמי דג טובים, בדרגת עשייה מושלמת ששמרה על רעננות הדג ועל מרקמו. ציון 100 לראשונות.

בעיקריות אני הלכתי על קציצות תרד בקארי לא-חריף (על אף שאני חובב חריף), שני חברים לארוחה לקחו מנות בשריות שהם נהנו מהם אבל כנמנע מבשר לא טעמתי ואני לא יכול לחוות דעה, והחברה לקחה קארי חריף עם אטריות ביצים, טופו ושרימפס (עקרונית מנה שמגיעה עם עוף, אבל היא שאלה אם אפשר בלי-ועשו מאמץ למרות שזה תבשיל אחד ולא פשוט לסנן). המנה שלי היתה מצטיינת, טעמים מדליקים של ירוק לא-שגרתי, שוב דרגת התקנה מעולה, השתלב נהדר עם האורז הלבן וחריף תמיד אפשר להוסיף מהפנכות בצד. טעמתי ממנת הקארי של החברה והיא היתה חביבה, אבל נהניתי משלי הרבה יותר :)

עם סודה סינגה בצד, ארוחת הצהריים הזו היתה בכמה וכמה דרגות יותר מעסקית ממוצעת בישראל. שאפו!
 

החתולית

New member
השירשור השבועי


השירשור השבועי על פתיחות, סגירות, מבצעים, מנות מיוחדות, אירועים, תפריטים מיוחדים וכו'.

השירשור אינו מיועד ליח"צנים, מסעדנים ומפרסמים, אשר מוזמנים לשלוח הודעות לכתובת האי-מייל:[email protected].

נא להימנע מתגובות וניהול דיונים בשירשור השבועי, בעודו נעוץ.

סוף שבוע נעים וטעים,
החתולית
 

superman1234

New member
קולינריה בבלגרד.

אז נכון, האוכל בסרביה ככלל ובלגרד בפרט, זול. אבל לפחות לטעמי וגם לטעם חברי [היינו 3 זוגות] אין משהו מיוחד שראוי לציון מלבד אולי הבירה המקומית שמוגשת בקבוק קטן ושמנמן [330 סמ"ק] שהיתה טעימה לכולנו.
אכלנו ב AMBAR ו TORO שב ZIMUN [ישנה גם אחת בשכנות ל AMBAR]. שהומלצו כאן. אבל המסעדות שאני יכול להמליץ עליהן הן אלו :
1. המסעדה המקומית במלון HILTON. במלון 2 מסעדות. אחת על הגג , היא מסעדה עם תפריט יפני. והשניה בלובי עם תפריט מקומי. אנחנו בחרנו במסעדה המקומית. המקום נעים ויפה, שירות מקצועי ואוכל טעים.
2. המסעדה הפתוחה של מלון מוסקבה. כנ"ל.
3. מבין המסעדות הרבות שפזורות לאורכו של המידרחוב, הטובה ביותר לטעמי , היתה DORA. [ראו תמונה מצורפת]
מחירים : במסעדות המקומיות ניתן לאכול ארוחה מלאה גדולה. [פתיחה, עיקרית, קינוח ושתיה] ב 1000 עד 1500 דינר לאדם.[40 עד 60 ש"ח]
במלונות שציינתי המחיר יהיה בין 2000 ל 2500 דינר לאדם.











 

החתולית

New member
Lot of Wine בר יין בפריז

אז אנחנו בפריז. הוא עובד ואני מטיילת ומבלה.

בינתיים אכלנו יחד ארוחה סבירה בביסטרוטרס, וארוחה מצויינת באטלייה ויונדה.
אמש נפגשתי עם חברה בLot Of Wine בר יין במארה שקיבלתי עליו המלצה.
מקום לא גדול, עם תפריט קטן של שרקוטרי וגבינות ומבחר יין גדול. קהל מעורב, מורכב מתיירים ומקומיים חלקם כנראה לקוחות קבועים.
בעלת המקום קצת לא קונבנצינאלית, וזה חלק מהקסם של הבר.
במקום קראף אכיל, היא מגישה יין בכוס ענקית עם פיה למזיגה.

על כל מה שבתמונות ועוד ארבע כוסות יין, שילמנו 80 אירו.











 
למעלה