תמורה לכסף (VFM) זה נושא בעייתי בהרבה מאד מסעדות כאן
בקאב קם ישבתי 3 פעמים.
בפעם הראשונה זה היה בערב, סמוך למועד הפתיחה שלהם.
היה אז לא מוצלח. מנות קטנות, יקרות ולא מספיק טעימות, ושירות בינוני.
חזרתי פעמיים מאז לעסקיות צהריים של אמצע השבוע (המסעדה החלה לפעול בצהריים לא מזמן), היות והם יושבים לא רחוק מהמשרד שלי. בצהריים היה די ריק והיה הרבה יותר נעים לשבת מאשר בערב. העסקיות די קטנות וההיצע בהן לא גדול, אבל בסה"כ הן היו טעימות וחביבות. מי שכן בא רעב במיוחד כנראה לא ייצא שבע.
עניין של קפיצת מחירים, למרבה הצער, הוא נפוץ במחוזותינו. בהתחלה יש מחירי הרצה. אחרי שבוע-שבועיים-שלושה הם קופצים ב-5-10%. אחרי עוד חודש-חודשיים-שלושה יש עוד קפיצה. אין ספק שזה מעצבן אבל זה אפקט של מחירי חומרי הגלם ושאר ההוצאות המטורפות של אחזקת וניהול עסק בתחום המזון. המציאות כאן עגומה. יש מקומות שלמרבה הצער מרשים לעצמם "לתקוע" מחירים מוגזמים בלי פרופורציה.