החיפוש הייחודי של Gרר

amirline

New member
ההתלבטות הסופית: טאיזו, משייה , TYO

משייה הייתי לפני 3 חודשים והיה מדהים.
טאיזו הייתי בארוחת הייטקזון
TYO לא הייתי
&nbsp
יש המלצות / דיס המלצות ?
 

החתולית

New member
סליחה, פיספסתי

יש לי חברים חובבי סושי שטוענים ש- TYO מצויינת. לא אכלתי בה בעצמי.
&nbsp
אם היית כבר במשייה וטאיזו, הייתי הולכת עליה.
&nbsp
&nbsp
 

Gרר

New member
זה קצת תלוי סיגנון

אני למשל מאד אוהב את גרקו (סניף תל אביב!!!!!) שמופיעה שם, אבל זה סיגנון שונה לגמרי ממשייה. כנ"ל טאיזו VS פרונטו. זה אסייתי וזה איטלקי. יש שם גם מסעדות פיין דיינינג לעומת מסעדות עממיות מאד. תנסה לתת עוד כמה פרמטרים זה יעזור.
 

nik19864

New member
נכון אבל יש גבול

מוצרים מהסוג הזה, בטח לא אמורים לעלות 80 ש״ח ומעלה לקילו, כמו ביפו ורמלה.
 

passioneta

New member
למה לא? מכילים שפע אגוזים שהם מוצר יקר

ועתירי עבודה. לא רוצה - אל תקני.
 

nik19864

New member
מי ישמע

בכל קילו בקלאווה שמים קילו אגוזים...
בקושי רבע קילו.
מה עוד שמי שערבי, מקבל את אותה סחורה במחיר נמוך בהרבה.
 
באקלאווה איכותית עשויה מסמנה [חמאה]. זולה, ממרגרינה.

בא לך בזול? תאכל מרגרינה והטעם בהתאם.
 

25306yosef

New member
מעניין האם יש עדיין בישראל באקלאווה איכותית שעשויה מסמנה.

אין תו תקן לבאקלאווה כך שצריך להאמין לכל מי שטוען שהוא משתמש בסמנה.
 

25306yosef

New member
אני לא מתכוון לנסות לאכול באקלאווה.

ובוודאי שאין לי מה לעשות בכפר יאסיף.

אפשר לחיות טוב גם בלי הבאקלאווה שלהם.
 
למעלה