תערוכת E3 של Sony!

לGOD of war 4 יהיו אלנטים של RPG, קרפטינג, משאבים

שידרוג של ציוד כמו שריונות וכו' סוני יפרטו על מערכות הRPG האלה כשהזמן שלהן יגיע.

אגב, מי שקצת נכנס ללחץ שאנחנו מקבלים כאן "הוריזון 2 " עם קרייטוס ושכל המשחקים של סוני מתחילים להיראות דומה זה לזה (שמעתי טענות כאלה)

סוני הבטיחו שיהיו set piece מדהימים ומטורפים כמו במשחקים הקודמים לכל אורך המשחק, הסיבה שסוני לא הראתה אותם היא שהם חשבו שזה פחות מלהיב להראות לנו משהו שאנחנו כבר מכירים מהסדרה.

בכל המשחק אנחנו יכולים לשלוט בבן של קרייטוס דרך כפתור מיוחד בשלט, אפשר יהיה להיעזר בו לפתור פאזלים, ובכלל להיעזר בו בכל מיני סיטואציות לפי מה שקורה בסיפור.

המשחק יעודד חקירה של כל אזור ואזור בו למציאת משאבים וסודות.

בקיצור, וואו, אני קצת חוזר על עצמי אבל זה קצת כאילו גרילה ונוטי דוג מפתחות ביחד god of war.

עכשיו אני קצת מבין למה הבמאי של GOW3 עזב את סנטה מוניקה ובכלל למה היתה שם עזיבה מאסיבית, כנראה לא כל המפתחים שם הרגישו בנוח עם השינוי בגיימפלי.

אני כבר אמרתי, בשבילי אם היינו מקבלים gow 4 שהוא כמו הקודמים בגרפיקה חדשה, אז זה ממש משעמם.

האמת שהרגשתי שכבר אחרי GOW 2 לפני כמעט 10 שנים, שאני רוצה רייבוט עם הסדרה וקיבלתי את זה.

אני לא דואג שזה יהיה "הוריזון " עם קרייטוס, זה יהיה לגמרי GOD OF WAR 4
פשוט עם אבולוציה שתהפוך אותו לסדרה שמתאימה לסטנדרטים המדהימים של סוני.

סיכום על כל מה שאנחנו יודעים על ספיידרמן החדש.

Insomniac משתתפים בדיון של GAF על ספיידרמן ואומרים חד משמעית, כל מה שראינו זה גיימפלי, לא סירטוני מעבר לא בטיח.

כל מה שראינו רץ על הפס4 הרגיל, לא ניאו ולא כלום, רק הפס4 הרגיל שיש כרגע.
המשחק הוא עולם פתוח כמובן, וInsomniac אומרים שכמעט כל החברה כולה עובדת עליו, ויש להם איזה 3 צוותי פיתוח אז תארו לכם מה זה שכמעט כולם עובדים על משחק אחד.

המשחק מפותח כבר המון זמן זה לא שInsomniac חיפפו אותו כמו שפלטיניום בגלל זה הוא גם נראה טוב ככה.

הם לא רוצים לדבר על תאריך יציאה, הוא יהיה מוכן כשהוא יהיה מוכן.
יש להם חופש פעולה מלא ממרוול וסוני לעשות עם הדמות של ספיידרמן מה שהם רוצים, לכן החליפה שלו שונה.

המשחק יתקד בפיטר פארקר לא פחות מספיידרמן.
(האם אני יכול לצאת לדייט עם מרי ג'יין סוף סוף ושתקרא לי נמר?
)

לא יגיע אף פעם לאקסבוקס one.

Insomniac נבחרו בקפידה על ידי סוני ומרוול כי הם חושבים שהם הכי מתאימים לספיידרמן, לדברי מרוול לספיידרמן יש הומור מיוחד שרק Insomniac יכולה לתפוס ולהכניס למשחק ולכן הן נבחרו על פני חברות אחרות.

(לדעתי הם צודקים שיש אלמנט הומריסטי בספיידרמן, לאו דוווקא ילדותי :)

כמובן שאנשים באינטרנט כבר מתבכיינים שזה לא מגיע לONE ולPC ושסוני הורסת את הדור עם האקסקלוסיבים שלה, אבל המפתחים מבהירים, סוני שילמה על הפיתוח של המשחק המשחק הזה, הוא לא היה קיים בלי סוני.

אנשים מתבכיינים שאין להם חשק לקנות PS4 כשיש להם PC חזק כי לפס4 אין מספיק אקסקלוסיבים כזה להצדיק את הקנייה שלו.

ועל זה רק יש לי להגיד, סליחה?
ממתי סוני צריכה להתחשב בבעלי הPC ולהשיג להם 400 אקסקלוסיבים עד שהם יסכימו לקנות PS4 ?

הפס4 זה מכשיר בראש ובראשונה לאנשים שרוצים קונסולה לא מחשב האקסקלוסיבים זה רק הדובדבן.

PlayGirl3

New member
בקיצור, אנחנו לא יודעים עליו כלום

כשראיתי את הטריילר בפעם הראשונה חשבתי שספיידי נלחם שם בחיילים של הזודיאק (12 נבלים שכל אחד מייצג את אחד המזלות, לדוגמה סקורפיו הוא העקרב. החיילים שלהם לובשים מסיכות של בעלי חיים תואמים. זה היה יכול להיות משחק ממש מגניב!), אבל במבט מקרוב הם לובשים מסיכות של שדים סינים/יפנים כאלה, אז לא ברור לי מי אלה.

אני מקווה שיהיו הרבה אויבים אייקונים של ספיידרמן ולא רק אחד שכל חובשי המסיכות האלה הם הצבא שלו. יהיה משעמם להילחם רוב המשחק בסתם אויבים חסרי פנים ושם. מקווה גם שיכניסו הופעות אורח של גיבורים נוספים שידועים בתור חברים של ספיידי כמו human torch.

הרבה אנשים גם מתלוננים על החליפה החדשה שעיצבו לו. לדעתי היא דווקא נראית טוב.

כן אויבים אייקונים זה הכי חשוב, מקווה לראות את אלקטרו

למשל, ובכלל הרבה אויבים אייקונים שהם לא רק דוקטורד אוקטופוס או משהו כזה.
אם אני מפליג בדמיון, שיתוף פעולה עם וולברין, איירון מן ממש יעשה לי את זה, אפילו אם הם סתם יהיו דמויות AI שבאות והולכות ממשימות.

כאילו עם שיתופי הפעולה יהיו רק עם החתולה השחורה נגיד, אז זה יהיה קצת מבאס.

אני הכי נלהב לגבי הדגש על פיטר פארקר כי אם זה נכון שבאטמן החדש יכיל משחקיות בלי החליפה אז אני רוצה ככה גם בספיידרמן, לא יפריע לי בכלל אם יהיו רגעים שקטים שאת פיטר פארקר.

אני לא מסכים איתך שאנחנו לא יודעים כלום.
אנחנו יודעים שזה לא איזה משחק בלי נשמה שזה מה שהרוב חשבו שהוא יהיה.
גם הרוב לא ידעו מה הוא בדיוק, זה לא שכל משחק ספיידרמן מאז ומעולם היה עולם פתוח.

V Has Come To

New member
אבל למה בחרו לעשות משחק מושקע דווקא על ספיידרמן?

מכל גיבורי הקומיקס שקיימים..אני יודע שהוא אחד הפופלרים אבל גם אחד המשעממים..
אני לא מבין גדול בקומקיס..בכלל לא. לא פתחתי חוברת קומיקס בחיים שלי. ההכרות שלי עם גיבורי קומיקס זה רק מהקולנוע ואני יכול לספור לפחות 10 דמויות שהייתי מעדיף לשחק קודם...
נגיד וולברין..דמות כלכך יותר מעניינת עם אישיות מעוותת וסיפור רקע מרתק..או דדפול..לא מגיע לנו משחק מושקע שלו? תחשבו על דדפול בעולם פתוח איזה מגניב זה יכול להיות..
ספיידרמן הוא תיכוניסט שרוצה להיות מקובל ולזיין את הבת של השכנים...עלילה טיפוסית של סרט נעורים אמריקאי..בגלל זה הסרטים עליו גרועים וסיכוי טוב שגם המשחק יגמור ככה...

PlayGirl3

New member
אולי כדי לפנות גם לקהל הצעיר יותר

משחקי וולברין ודדפול רציניים צריכים להיות לפחות 16+

אני לא חושבת שספיידרמן משעמם. יש לו גרסאות מצויינות, זה ממש תלוי בבמאי/תסריטאי. אבל אני גם הייתי מעדיפה משחק מושקע על גיבור על לא חרוש כמוהו. ג'סיקה ג'ונס, בלייד, גוסט ריידר, לוק קייג' ואיירון פיסט, דרדוויל, אפילו ספיידר-וומן... לא חסר וכולם היו יכולים להיות סופר מעניינים. אני מקווה שאם המשחק הזה יצליח זה יפתח למרוול את התיאבון ויביא לעוד משחקים מושקעים מבוססים על דמויות שלהם.

V Has Come To

New member
הקטע של ה16+ נשמע הגיוני...

למרות שאם יש דם ואלימות במשחק זה כבר לא אוטומטית מעלה את דירוג הגילאים ל16+?
רוב הגיבורים האחרים שכתבת אני לא מכיר או לא מכיר ממש טוב אבל אני מאמין לך שכולם מעניינים או עדיפים על ספיידרמן..האמת שבכיף הייתי מוכן לגלות דמות חדשה דרך משחק וידאו...למרות שאני לא חובב קומיקס גדול לדעתי משחק זאת אחלה פלטפורמה לז'אנר הזה כי אפשר לתרגם לגיימפליי כוחות מיוחדים בצורה כלכך מגניבה...
ולפי הדיונים שלך ושל כרונו ושאר המבינים בז'אנר הבנתי שהשאיפה של מרוול זה אכן להוציא עוד משחקים מושקעים של הגיבורים שלהם..אבל משחק AAA מושקע לוקח להכין כמה שנים טובות אז נראה לי שנחכה עוד הרבה זמן למשחק הבא..בגלל זה זה מבאס אותי שבראשון הם דווקא בחרו בספיידרמן...

ספיידרמן הוא גיבור העל הכי אהוב שלהם

אני לא אומר את זה בגלל שספיידרמן הוא גיבור העל הכי אהוב עלי (והוא במקרה כן)
מרוול אמרו שספיידרמן הוא גיבור העל הכי אהוב בהיסטוריה שלהם.

אם זה ככה לא מפתיע שהם רוצים להתחיל איתו ואפילו להקדיש לו סדרת משחקים.

אבל כן אל תדאג יהיו משחקים אחרים פשוט יקח זמן.

PlayGirl3

New member
אני חושבת שיש להם עוד משחקים כבר בפיתוח

הם כנראה העדיפו לחשוף את ספיידרמן ראשון כי הוא המותג הכי פופולארי שלהם כמו שגם כרונו אמר.
אתה יכול לקרוא את הריאיון איתם כאן-
http://www.polygon.com/e3/2016/6/14/11937012/marvel-games-aaa-spider-man-insomniac-games-jay-ong

הם אומרים שיש להם שיתופי פעולה בנוגע למשחקי וידאו עם סוני (לא אומרים ספציפית אינסומניאק, ככה שיש סיכוי שהם מתכוונים לכמה שיתופי פעולה דרך סוני), עם TellTale שאנחנו כבר יודעים עליו אבל לא יודעים על מי המשחק יהיה ובנוסף עם Warner Bros שזה מוזר כי הם הבעלים של DC, אבל מי יודע אולי איכשהו הם סגרו עסקה עם אחד מהסטודיואים של WB שכוללים בין היתר את רוקסטדי (ארקהם), Monolith (שאדו אוף מורדור) ו-NetherRealm (מורטל קומבט, Injustice) - שלוש אופציות מצויינות למה שהם מחפשים.

PlayGirl3

New member
שמועה: סוני הוציאה את החשיפה של RDR2 מהתצוגה ברגע האחרון

כבר הרבה זמן רצו שמועות ש-RDR2 הולך להיחשף בתצוגה של סוני ומספר מקורות טוענים שזה באמת היה אמור לקרות אבל הוחלט ברגע האחרון להוציא את החשיפה שלו מהאירוע בעקבות האירוע בטראגי באורלנדו. סוני חששה שזה לא יראה טוב להראות סצינה שבה יורים באנשים ובמקום זה הכניסו את הדמו של days gone שבו יורים בזומבים. זה יכול גם להסביר למה קיבלנו פעמיים את days gone במהלך התצוגה של סוני.

להראות קטע שיורים באנשים זה לא בסדר.

אבל להפקיר מישהו ולתת לזומבים לאכול אותו כמו גלידה זה כן בסדר?

האמת זה די הגיוני אבל שזה היה שיקול שלהם.

אפילו הייתי חושב שהסיבה שקיבלנו חשיפות כאלה מפוצצות זה אולי חלק מזה בגלל שסוני ידעה שRDR 2 לא יגיע בגלל מה שקרה באורלנדו ולכן היא רצתה לפצות אותנו על זה בכמה חשיפות גדולות.

PlayGirl3

New member
סוני מכחישים את השמועה

Adam Boyes מסוני טוען ששום שינוי לא נערך בתערוכה שלהם.

אם זה נכון אז די מאכזב שלא זכינו לראות את ה-RDR החדש ללא סיבה, אבל עדיין יש עוד לפחות 3 כנסים גדולים השנה שבהם סוני או רוקסטאר יכולים לחשוף אותו.

PlayGirl3

New member
פרק שני של האנימה של FF15 ופרטים נוספים על המשחק

יהיה במשחק Wait mode שבעצם עוצר את הקרב ונותן לשחקן רגע לחשוב על האסטרטגיה שלו עד שנגמר ה-time bar. במהלך הזמן הזה אפשר להתכוון על אויב מסויים, להטיל קסמים וכו'. יהיה אפשר לבטל את המצב הזה ב-options.

יש אפשרות של magic synthesis, כלומר שילוב של קסמים שונים, לדוגמה לתת לקסם האש תכונה של ריפוי.

מי שיעשה הזמנה מוקדמת למשחק יקבל איתו מיני משחק בשם A King’s Tale שזה סייד סקרולר שנראה לי שמשחקים בו את אבא של נוקטיס ואת סיד (בתמונה)

אני חייב להגיד לך שמאז הוריזון ירד לי ההייפ מפפ15.

כאילו אני עדיין ממש רוצה אותו ואני אפנה לו זמן בספטמבר אוקטובר בוודאות
אבל דאמט הוריזון נראה כל כך יותר כייפי ממנו.

זה מדהים למשל איך שבהוריזון אפשר לעשות אנליזה לאויבים מרחוק וללמוד על החולשות שלהם ואיזה ציוד יש עליהם כמו שרואים בטריילר.

בנוגע לפפ15 המיזוג של הקסמים נשמע טוב על הנייר אבל אני כמעט לא רואה סיבה שנרצה לשלב למשל קסם אש וריפוי, מה המטרה לפגוע באויב ואז לרפות אותו.

הסיטואציות היחידות שריפאתי אויבים בJRPG זה מקרים מיוחדים שהייתי עם כמה אויבים ושמתי לב שמשום מה מה אויב לוקח MP לאויב אחר אז ריפאתי
את האויב העלוקה כדי שישאיר את הבוס החזק בלי קסם :)

הwait mode נשמע לי מיותר, חלק ממה שהיה כייפי בבוסים זה שאת צריכה להתחמק מהר ולהגיב מהר. המטומטמים בתצוגה של מייק גרמו לזה להיראות נוראי, אבל בערך כל אדם נורמלי יצליח להתחמק בזמן מהמתקפות וזה הדבר שהכי נהנהתי ממנו.

PlayGirl3

New member
אולי כדי להילחם בזומבים

שחלשים גם לאש וגם לריפוי.

יכול להיות שאפשר לשלב גם עם skills ולא רק עם קסמים כמו למשל לעשות firaga+mental break, זה יכול להיות מאוד יעיל.

עטלפוני
מה חשבת על התערוכה של סוני?

אמרת שלפי התערוכה של סוני תשקול אולי לעבור לPS4 NEO, אז ... כבעל אקסבוקס וואן ששייך לצד האפל, סוני הרשימה אותך?

עטלפוני

New member
עוד לא ראיתי מסודר, נכנסתי לשלושה ימים מטורפים בעבודה.

בגדול -
&nbsp
מבחינת משחקים הם לקחו את מיקרוסופט השנה
מבחינת חומרה/מערכת הפעלה לא (קצת חבל שלא היתה חשיפה ל neo)
&nbsp
אני לא חובב vr, אבל היה נחמד לראות שיש להם באטמן :)
&nbsp
בסופ"ש אשב ואצפה בכל התערוכה והטרילריים בצורה מסודרת.
&nbsp
אבל לשאלתך, כן - היא הרשימה :)
(היא רק צריכה קצת לשחרר יותר כמו השינוי שאפל עוברת, הם תמיד מרגישים לי חברה מנוכרת ולא ידידותית ופסיכולוגית זה משדר לי גם את הפס ככזה).

מה הדברים שסוני עושה גורמים לך להרגיש שהיא מנוכרת?

זה שהם לא שמים דגש על פיצ'רים של סטריימרים? זה לא אומר שאין להם את הפיצ'רים האלה הם פשוט לא חופרים עליהם כמו מייק.

אתה יכול לראות בשרשור הזה שאפילו מישהו 2 לא ידע שאתה יכול להזרים חופשי לפס4 מוזיקה בזמן שאתה משחק מרוב שסוני לא חופרים על הדברים האלה.

מה עוד מנוכר? זה שאין לך תאימות לאחור עם הPS3 בפס4 כמו עם הוואן?

אני די בטוח שאין חברה חוץ ממיקרוסופט שיכולה להרים לך פרויקט תאימות לאחור כזה.
האנשים של מייקרוסופט מוכשרים בטירוף בתחום התוכנה ואני לא חושב שסוני היו מצליחים להרים פרויקט כזה של תאימות לאחור דרך תוכנה גם אם היו מקדישים לזה את מיטב המוחות.

במיוחד אם נוסיף את זה שהפס3 מסורבל לאימולציה פי כמה מה360.

סוני נותנת את הפיתרון הפחות סקסי של PS NOW למי שרוצה משחקי PS3 בפס4
אבל דווקא לך שאתה עוזב את הארץ זה יכול אולי להיות פיתרון פרקטי.

שתי החברות טובות בדברים שונים, אצל מייק אתה תמיד תרגיש שהממשק והפיצרים הם שנות אור מסוני כי הם מוכשרים בטירוף בזה.

אצל סוני אתה תמיד תרגיש שיש אקסקלוסיבים יותר מושקעים בהרבה כי הם טובים בזה.

זו גם הסיבה שפיל ספנסר מוכן לממן משחקים כמו טומב ריידר וDR4 שיגיעו אחרי שנה גם לפס4 כי חסר לו הצוותים הפנימים האלה שיוציאו לו אקסקלוסיבים, מייק לא חזקים בזה וRare למשל איבדה המון כישרון במהלך השנים.

לדעתי זה די ברור שהקונספט של "סטרימר תכנים וקונסולות משחקים" היה הקונספט המרכזי של הONE ואולי הוא מצא קהל אצל אנשים כמוך שחיפשו מכשיר שעושה הכל ביחד. יש לי הרגשה שאולי אפילו אתה מתחיל להרגיש שהפס4 היא מכונת משחקים יותר טובה.

עטלפוני

New member
הדיאלוג עם הלקוחות חסר לי, לפתוח את המוצר

גם הקהילה מרגישה קצת קליקה וסנובית (אפילו פה מתעסקים הרבה בלרדת על האקס בוקס יותר מאשר מלהנות מ PS וזהו). אני לא מתחבר למחשבה שחברה עסקית היא "חברה שלנו", מה שלפעמים עושים עם אפל וסוני. גם התזמורת הזו היתה קצת מרגיזה, זה כאילו קטע אומנותי אבל בפועל זה רק כדי לתת לזה טאץ' כאילו מתוחכם כי זה מה שמעריצים שלהם מחפשים. משהו במה שהם משדרים מרגיש מנוכר ומאולץ, הבחור בחליפה שעוד שניה התפוצץ מתוכה החוצה, האיזכור של הטבח באורלנדו בצורה כל כך דרמטית - זה שטיקים כאלה של אפל.
&nbsp
הייתי שמח לראות מה יקרה אם סוני ירדו בנתח שוק, לראות אם זה יזיז אותם קצת בגישה.
&nbsp
אגב, אני גם שונא שספנסר מנסה לשכנע אותי שאני בקהילה טובה ובלה בלה בלה, אני לא באף קהילה, אני משחק על מוצר שעוד אנשים רכשו. זה היה כמעט עלוב כמו הפימפום של "הליין אפ הכי טוב EVER!" שהיה שנה שעברה (סליחה, אבל אם זה כזה ליין אפ טוב אני אבין את זה לבד)
&nbsp
מבחינת משחקים, אני מודה שלטעמי השנה סוני לקחו.
מבחינת קונסולה, אני עדיין חושב שהקונסולה שלהם משעממת אותי ולא ברמה של הוואן.

למעלה