מאט גם אנופ היה טוב אבל מאט היה מישהו שבאמת חשבתי שיכול להצליח. ממש חבל.
S SHTRUDIDI New member 3/8/14 #58 מאט גם אנופ היה טוב אבל מאט היה מישהו שבאמת חשבתי שיכול להצליח. ממש חבל.
H Hadar07 New member 4/8/14 #65 מאט לגמרי האמת שהוא עובד על מוזיקה חדשה, הוא עבר לגור בנאשוויל, מקווה שילך לו.
LeAnnDylan Well-known member 2/8/14 #12 נלך על ג'ינה כי אם יהיו שם שירים חביבים אתן להם צ'אנס. במקרה של כיילב אין מצב כזה.
B Bleed for Me New member 3/8/14 #39 ג'ינה אני מחכה גם לאלבום של קיילב אבל ברור שזה יהיה אלבום רוק חח, מעניין אותי איזה הפתעות ג'ינה תביא, ואם היא תלך לסגנון פאנק סטייל פראמור
ג'ינה אני מחכה גם לאלבום של קיילב אבל ברור שזה יהיה אלבום רוק חח, מעניין אותי איזה הפתעות ג'ינה תביא, ואם היא תלך לסגנון פאנק סטייל פראמור
S SHTRUDIDI New member 3/8/14 #59 שניהם לא כזה מעניינים בעייני רק כי אני יודעת שזה יהיה נפילה וסגנון לא מוצלח עבורם. בכל זאת, ג'ינה קצת יותר מעניינת אותי.
שניהם לא כזה מעניינים בעייני רק כי אני יודעת שזה יהיה נפילה וסגנון לא מוצלח עבורם. בכל זאת, ג'ינה קצת יותר מעניינת אותי.
H Hadar07 New member 4/8/14 #66 ג'ינה בתקווה שהיא באמת תוציא אחד בקרוב. של קיילב נראה לי יהיה די צפוי.
LeAnnDylan Well-known member 2/8/14 #13 קרי ופיקי אבל בתאכלס הכי רוצה קלרקסון וקרי. למה זה לא קרה כבר?!
B Bleed for Me New member 3/8/14 #40 קלי וקארי למרות שהייתי מעדיפה שזה יהיה עם קלי קלארקסון, חלום חיי
S SHTRUDIDI New member 3/8/14 #53 כזה מתחכם אני מה זה לא רואה האמת דואט בין קרי לפנטזיה קשה לי לדמיין איך ישתלבו.
O Oukami Kun New member 3/8/14 #55 כמו מלכות לא חושב שיהיו להן הרמוניות משוגעות, אבל שורה-שורה או בית-בית יכול להיות מעולה עבורן. לא יכול לחשוב כרגע על שיר שהן יכולות לקברר, אבל אפשר לכתוב משהו עבורן, הן שוות את זה.
כמו מלכות לא חושב שיהיו להן הרמוניות משוגעות, אבל שורה-שורה או בית-בית יכול להיות מעולה עבורן. לא יכול לחשוב כרגע על שיר שהן יכולות לקברר, אבל אפשר לכתוב משהו עבורן, הן שוות את זה.
S SHTRUDIDI New member 3/8/14 #60 ג'ניפר ופנטזיה הן הוציאו אחד אבל הוא לא היה מעניין מדי וצריך חוויה מתקנת.