זה או זה

Oukami Kun

New member
גלקסי

iOS עושה לי בעיות עיכול והממשק בגלקסי כל כך נוח ואינטואטיבי.
מה שכן, את היעילות והגאונות של אייטונז יהיה קשה למישהו לשחזר.
מזל שיש אפליקציה שמחברת את הגלקסי לספריית אייטונז.

Oukami Kun

New member
רציני? זאת תוכנה מדהימה

זה כל כך עוזר לי לארגן את המוזיקה שלי. אבל יכול להיות שזה פשוט מתיישב עם המוזרויות שיש לי בנוגע לקבצים שלי.

כולם שונאים אותה, ממש
שונאים את זה שאפל "מכריחים" אותנו להשתמש בתוכנה מתווכת בשביל להעביר מוזיקה למכשיר, עם כל מיני הגבלות משונות (כמו להעביר רק ממחשב אחד).
מילא זה, אבל התוכנה כבדה והרבה פעמים נתקעת ולא נוחה למשתמש. אחת הסיבות הנפוצות של משתמשי אנדרואיד זה "אין אייטונס"

הרבה משתמשים בתוכנות אחרות כתחליף...

אישית - אני מסתדר איתה, לא חושב שזה כזה נורא. אני באמת אוהב את היכולת לסדר את המוזיקה והאפשרויות שיש שם, אבל אני מבין גם איך זה יכול להיות מעצבן.

SHTRUDIDI

New member
אייטונס רולז

בייחוד בגלל הכי של המשחק עם הקאברים.
נכון שאפשר לעשות את זה גם בגלקסי, אבל זה פחות כיף.

SHTRUDIDI

New member
התמונה של הסינגל\אלבום

אני אוהבת שזה מסודר יפה כזה וכל שיר עם הקאבר=תמונה שלו.

אההה כן,
זה חלק מהארגון הנוח יחסית של המידע בשיר. גם האפשרות של "מצא בשבילי את הקאבר". אבל... האמת שבשביל לעדכן מידע על שיר (כולל קאברים) אני בד"כ משתמש בתוכנה יותר נוחה בשם mp3tag.

LeAnnDylan

Well-known member
אייטונס זו ההמצאה הכי גאונית מאז הלחם הפרוס!

LeAnnDylan

Well-known member
לא מגזימה

אני לא מדברת על הכיפיות שבסידור התיקיות או הויזואליות שלו או כל דבר שקשור לנוחות הפרטית שלי, אלא על המהפכה שאפל יצרה בהורדות הלא חוקיות. הרי לפני האייטונס אולי אנשים קנו יותר דיסקים אבל כשזה התחיל לדעוך מהעולם ואנשים התחילו להשיג מוזיקה בדרכים לא חוקיות, הגאונות של האייטונס התגלתה. כל כך נוח לתמוך באמנים שאתה אוהב, אני גם אוהבת שהאייטונס מקושר לכל האפליקציות בטלפון, כל שיר שאני שומעת באתר כלשהו/יוטיוב/שאזם/סונג-פופ/וואטאבר ישר ניתן לרכוש אותו בקלות באייטונס. הספריה מסתנכרנת אוטומטית עם כל המכשירים, אם הורדתי באייפון, זה כבר מחכה לי במחשב. ובכלל מאז האייפון 5S הדבר היחיד שהציק לי ועיכב אותי- הקלדת הסיסמה כל פעם מחדש- התבטל בסריקת אצבע פשוטה.
ועוד לא הזכרתי הפודקאסטים, הג'יניוס, מיליוני תחנות הרדיו שיש שם, ההמלצות המדויקות שקולעות בול לטעם שלך, סרטים, תוכניות, ספרים ובעצם - עולם ומלואו.

אההה
כן, סבבה. לא דיברתי על אייטונס כחנות לרכישה, אלא כתוכנה מתווכת למכשירי אפל. לא יצא לי להשתמש בה לרכוש משהו, אבל אני מניח שזה מאוד נוח וגם הופך את החוויה במכשיר של אפל ליותר נוחה.
אף פעם לא הבנתי את הג'יניוס הזה. את מדברת על אייטונס רדיו? בגלל שאני עדיין ב-6 לא יצא לי לבדוק את זה. זה בחינם?

LeAnnDylan

Well-known member
לגבי הג'יניוס

אתה בעיקרון יכול לבחור כל שיר מספריית המוזיקה שלך ולגרום לאייטונס להפוך אותו לפלייליסט. האייטונס מוסיף אוטומטית לפלייליסט שירים מאותו הסגנון.
ויש את האפשרות של ג'יניוס מיקס שזה האייטונס לבד מכין לך רשימה על פי הטעם שלך ולפני כמות ההשמעות שלך לשירים מסוימים באותו יום/שבוע/חודש.
ויש את מנגנון הג'יניוס המובנה לחנות עצמה שבה בכל קטגוריה שתבחר הוא יתן לך את האלבומים/שירים החדשים או ישנים שאין לך בספרייה שמתאים לטעם שלך.
נגיד במקרה שלי, הוא תמיד יודע להמליץ לי על כל זמרות הקאנטרי שבחיים לא הייתי מגיעה אליהן בלעדיו. וזה מדהים כי גם בקאנטרי יש מיליון תתי-ז'אנרים וחלק גדול מהם לא מדבר אליי והוא תמיד יודע לבחור את אלה שאני אוהב.
&nbsp
לגבי הרדיו, יש קודם כל תמיד את תחנת הדי ג'יי התורן. כשהיה את קייטי פרי ובלייק שלטון זה היה ממש מגניב.
ויש אפשרות לעשות תחנת רדיו לפי אמן שאתה אוהב או אלבום או שיר, בדומה לג'אנגו אבל כבר מובנה בטלפון אז זה נוח יותר וחסכוני יותר מבחינת סוללה.
ויש את כל תחנות הרדיו הקיימות שיש. נגיד כשאני בוחרת "קאנטרי" נפתחת לי רשימה של מאות תחנות שונות מכל המינים ושל כל התתי-סגנונות בז'אנר. אם יש שיר שאתה אוהב אתה יכול לרכוש אותו במקום או לסמן אותו כתזכורת לאח"כ. זה פשוט אדיר. וכן, הכל בחינם.
&nbsp

אפל
אם כי אני עדיין לא מסוגל לעדכן ל-iOS7, פשוט לא עשוי טוב לטעמי.

LeAnnDylan

Well-known member
אחרי שעברתי אליו

לא הבנתי איך הסתדרתי עם הקודם, פתאום כל גרסה קודמת נראית לי פרימיטיבית ולא נוחה.
מצד שני, כשקניתי את האייפון הנוכחי הוא כבר הגיע עם iOS 7
אבל בקודם כשעדכנתי זה היה נפלא.

כן, זה עניין של הרגל
אבל זה פשוט נראה לי מכוער ואני לא מסוגל. וגם לא נוח, למשל שהתיקיות נפתחות בדף נפרד במקום באותו הדף. כל מיני דברים קטנים כאלו. מתישהו אני אצטרך לשדרג

LeAnnDylan

Well-known member
אז כנראה ענין של טעם

אני בשניה שראיתי תמונה שלו לפני ששידרגתי כבר התלהבתי- כזה חתיך!!!
ומה הכוונה שהתיקיות בנפרד? על איזה תיקיות אתה מדבר?

בתיקיות אני מתכוון
זה שב-6 התיקיה נפתחת באותו עמוד ומציגה מס' גדול יותר של אפליקציות, ואילו ב-7 התיקיה נפתחת בעמוד נפרד (שזה סתם מיותר ומעכב את העניין), מציגה מס' קטן יותר של אפליקציות ולמעשה דורשת דפדוף וחיפוש... זה אולי משהו קטן, אבל פחות נוח לדעתי. גם לא אהבתי את הסיבוך שעשו מ-"מרכז ההתראות".
לגבי העיצוב זה פשוט נראה לי זוהר מדיי וילדותי. ראיתי הרבה תגובות כאלו האמת (שהסכימו איתי), אבל עניין של הרגל בסוף...

למעלה