זה או זה

Hadar07

New member
ליידי גאגא

בלי לחשוב פעמיים. לנה דל ריי מרדימה אותי כמו שכמה אמרו פה ובאופן כללי אני לא מתחברת לקול שלה.

SHTRUDIDI

New member
יש לי בפלאפון\נגן\מחשב יותר שירים

של דיוויד קוק
VS
של פיליפ פיליפס

LeAnnDylan

Well-known member
פיליפ

מסתבר שכרגע בנגן יש לי רק את הלו של קוק (במחשב יש לי את כל ההופעות שלו מאיידול)
ואצל פיליפ יש לי 13 שירים בנגן. במחשב יש לי את ההופעות מאיידול וגם את שני האלבומים שלו.

jess r

New member
מחשב - דיוויד, נגן - פיליפ

בכללי אהבתי והורדתי יותר קאברים של דיוויד, אבל פיליפ יותר עכשווי ולכן בנגן יש לי כרגע פיליפ ואין דיוויד.

Oukami Kun

New member
פיליפ

דיוויד יש לי רק את הסטודיוז, וגם לא את כולם. פיליפ יש לי את הסטודיוז, שני האלבומים והEP אייטונז סשן שלו.

LeAnnDylan

Well-known member
ברור שאפל

גלקסי זה לאנשים נכים ואוטיסטים שלא יודעים להתמודד עם אפל.

לדעתי גלקסי ואייפון מתומחרים כמעט אותו דבר...
ומצחיק דילן- זה טיעון שבד"כ משתמשי אנדרואיד אומרים עלינו (והאמת שגם יותר מתאים, כי אייפון ידוע בפשטות התפעול שלו ואילו האנדרואיד דווקא מורכב יותר ומלא אפשרויות)

LeAnnDylan

Well-known member
ממש לא

כל הזקנים העתיקים האלה לא יודעים לעשות שום דבר באייפונים שלהם. כל הזמן אני אומרת להם שאם הם מעל גיל 30 שיקנו אנדרואיד.
כל יום אני מקבלת טלפון מאיזה דודה שלא מצליחה לשמור איש קשר או להוריד משחק או להוציא שיחה (כי היא לוחצת על הפייס טיים בטעות
)
הממשק של האנדרואיד לנכים טכנולוגית יותר קל ופחות מסובך.
לך תסביר עכשיו לאיזה אוטיסטית מהעבודה איך היא עושה צלצול לאייפון שלה או איך היא מעבירה אליו שירים ומה זה אייפון ולמה היא לא יכולה לעשות את זה מהמחשב שלי

יש דברים שנכון... אייטונס וכאלה.
אבל בכללי אני חושב הפוך, אייפון יחסית מאוד פשוט מבחינת ממשק ולדעתי יותר מתאים למבוגרים.
יש לך דף אחד עם כל התפריט וכל האפליקציות הקיימות במכשיר, האפשרויות באייפון (הגדרות, העדפות) מאוד מוגבלות יחסית לאנדרואיד ששם זה עולם ומלואו. יש לך כפתור אחד.
יותר פשוט להבנה, לדעתי. זה למה אנשים בד"כ מעדיפים אנדרואיד, כי הוא צופן בתוכו יותר אפשרויות למשתמש המתקדם.

LeAnnDylan

Well-known member
הענין הוא לא מה דעתי

כי גם בעיני מן הסתם האייפון נוח יותר ומזמין יותר ולכן גם בחרתי בו לפני שנים ודבקתי בו.
אבל מהסובבים אותי אני מקבלת את הרושם ההפוך, שהוא לא נוח, מסורבל ולא מזמין.
אני מניחה שאם יש לך הבנה בסיסית במערכת אז זה נורא נוח, וכשלא, זה יכול להיות ממש מסובך.
בקרב בני המשפחה שלי, אלו שיש להם מכשרי אנדרואיד מתלוננים בעיקר שהמכשרים דפוקים אבל לא על קושי בתפעול המכשיר.
&nbsp
כנראה אנחנו חיים בסביבות שונות

jess r

New member
כעקרון כמעט

אבל לגלקסי יש המון מכשירים, יש להם מכשירי מיני שהם עדיין ענקיים ועולים הרבה הרבה פחות מאייפון, לכן התפשרתי.

jess r

New member
הגוד אולד מקרר שלי

אני אדישה לדברים האלו.
האיכות באפל טובה יותר אבל המערכת מעצבנת.
אני בכלל טיפוס של מחשבים נייחים

למעלה