לונדון אמסטרדם לא מעניינת אותי בכלל.
J jess r New member 2/8/14 #19 אמסטרדם לא התלהבתי מלונדון. אבל בתכלס הייתי קונה כמה דברים מעניינים ולוקחת רכבת מאסטרדם למקום מעניין יותר באירופה
אמסטרדם לא התלהבתי מלונדון. אבל בתכלס הייתי קונה כמה דברים מעניינים ולוקחת רכבת מאסטרדם למקום מעניין יותר באירופה
J jess r New member 3/8/14 #30 פריז רומא, וינה, מינכן... האמת שאין לי מושג מה קרוב מספיק אבל את אמסטרדם כבר ראיתי אז למה למחזר.
S SHTRUDIDI New member 3/8/14 #36 לא לא אני יודעת שכולם אוהבים את ברצלונה אבל אומרים שמדריד ממש מגניבה ולא מקבלת את הכבוד הראוי. לא הייתי לא בזו ולא בזו, אז נחכה שאגיע ונחליט.
לא לא אני יודעת שכולם אוהבים את ברצלונה אבל אומרים שמדריד ממש מגניבה ולא מקבלת את הכבוד הראוי. לא הייתי לא בזו ולא בזו, אז נחכה שאגיע ונחליט.
H Hadar07 New member 4/8/14 #69 אני הייתי בשתיהן הן די שונות, מדריד זאת עיר מודרנית כזאת עם מלא מוזיאונים, ברצלונה יותר היסטורית עם כל המבנים המיוחדים שלה של גאודי אני נהניתי בשתי הערים ויש מלא מה לראות והכי חשוב אפשר להסתדר בקלות לבד והספרדים ממש נחמדים. אם תרצו טיפים כשתרצו לטוס תגידו לי
אני הייתי בשתיהן הן די שונות, מדריד זאת עיר מודרנית כזאת עם מלא מוזיאונים, ברצלונה יותר היסטורית עם כל המבנים המיוחדים שלה של גאודי אני נהניתי בשתי הערים ויש מלא מה לראות והכי חשוב אפשר להסתדר בקלות לבד והספרדים ממש נחמדים. אם תרצו טיפים כשתרצו לטוס תגידו לי
O Oukami Kun New member 3/8/14 #50 לונדון בשתיהן הייתי, אבל לפני שנים, ויותר מעניין אותי לחזור ללונדון בתור מבוגר.
H Hadar07 New member 4/8/14 #68 החלטה קשה מצד אחד בלונדון הייתי כבר פעמיים אבל תמיד יש מה לעשות שם ובאמסטרדם הייתי פעם אחת לפני 17 שנה אז נראה לי שאלך על אמסטרדם.
החלטה קשה מצד אחד בלונדון הייתי כבר פעמיים אבל תמיד יש מה לעשות שם ובאמסטרדם הייתי פעם אחת לפני 17 שנה אז נראה לי שאלך על אמסטרדם.
LeAnnDylan Well-known member 2/8/14 #15 ליידי גאגא לנה דל ריי מדכאת לי את החיים. וזה מהשיר ורבע שלה ששמעתי. לא באה לי בטוב.
S SHTRUDIDI New member 2/8/14 #28 אז אני לא לבד! תמיד שאני אומרת שהקול שלה קצת גורם לי לשקול התאבדות, אנשים אומרים שאני מדמיינת.
Light Warrior Member 5/8/14 #1 צריך מצב רוח מסוים... במיוחד באלבום האחרון שלה - אותו גם אני בקושי מסוגל לשמוע. האלבום הקודם שלה יותר מתון ולדעתי גם יותר מוצלח.
צריך מצב רוח מסוים... במיוחד באלבום האחרון שלה - אותו גם אני בקושי מסוגל לשמוע. האלבום הקודם שלה יותר מתון ולדעתי גם יותר מוצלח.
O Oukami Kun New member 3/8/14 #51 גאגא ללא ספק בכלל. ללנה יש שיר אחד טוב וגם הוא רק כי היא שותקת חצי שיר ויש סולו גיטרה