טבעות

אופירA

New member
מנהל
את לא צריכה לרזות 5 ק"ג את צריכה לשמור על הקיים, וזו משימה מספיק קשה.
זו משימה לא לשנתיים הקרובות אלא ל-50 השנים הקרובות. משימה ארוכה מאוד ורבת חתחתים.

תפתחי 1/4CC ותתחילי לשתות חלב מהבוקר. משהו חם וחלבי על הבוקר. עם הכדור כמובן. גם בערב כדאי לשתות משהו חם וחלבי.
ביום במקום לאכול דייסות ומרקים כמו תינוק בן שנה, תתחילי לאכול ירקות ועוף ודג ולחם או דגנים מלאים, לאט לאט לאט, לתמרן עם שתייה לפני וכמה זמן אחרי האוכל, במנות קטנות מאוד, ללעוס הרבה, ולאכול לעיתים קרובות במשך היום. הקלוריות לא יעלו בע"ה, ואת לא תעלי במשקל.

אין צורך לעשות שיקוף, לראות מה קורה. אם היה קורה, היית מרגישה.
כמו שאיננו עושים בדיקה לכל מיני מחלות שעלולות לפרוץ, אלא רק כשמרגישים תסמינים מסוימים (מלבד מחלות נפוצות מאוד, שיש שגרה רפואית לעשות להן בדיקות מונעות תקופתיות).

ד"ר אבינוח טוען שיש לעשות שיקוף רק אחרי 10 שנים, ואני לא רואה סיבה לא להסכים איתו.
אני אמנם עשיתי אחרי 5 שנים, כי היו לי שיעולים, אבל הכל היה תקין מבחינת הטבעת. אם לא היה לי שום חשד, לא הייתי עושה שיקוף.

רומי 912

New member
תודה, כך אעשה כרגע אבינוח נמצא בחו"ל כך שאלך לפתוח רבע CC בשבוע הבא
ובינתיים אשתה משהו חם וחלבי על הבוקר בתקוה שיעזור.
תודה. רומי

יש קצת הגבלה

יש לי הגבלה אבל לא כמו שהיתה לי לא עליתי הרבה.דרך אגב למה לא פותחים קבוצה בווצאפ יותר קל לתקשר וגם יותר מעניין

קוביd1

New member
דובי טובי

כן אחרי כמה שנים יש עלייה בנפח הארוחות ,במידה ולא עשיתה שיקוף בשנים האחרונות תעשה ותסגור טיפה ,

אל תחכה לעלייה גדולה מידיי טפל בזה עכשיו..

קובי

אופירA

New member
מנהל
עלייה במשקל לא אומרת הרבה

היא יכולה לקרות גם בלי שינוי בטבעת, מחוסר פעילות גופנית ומעלייה קלורית באוכל.
אתה צריך להסתכל מה שינית בתזונה שלך ובאורח החיים שלך.

במקביל, צריך להתבונן האם אתה יכול לאכול יותר בכמויות מאשר פעם? ממתי זה? האם הכמות גדלה משמעותית? האם זה רק בשעות מסוימות? האם יש הרגשה של הגבלה בשעות מסוימות ובמאכלים מסוימים?
אשמח אם תענה על כל השאלות האלה, ונוכל להציע לך האם ללכת לסגור קצת, וכמה, או לעשות שיקוף, או לשים לב לשינוי התזונה.

ריקי ח5

New member
לא הייתי מסוגלת לשתות עוד 4 כוסות שתיתי עוד

2 ולפי דעתי יותר טוב לי .פשוט אחרי הסגירה של 2 ממש היו לי צרבות ותחושה של כמעט להקיא.4 כוסות זה לא מוגזם?כי אני הרגשתי לא טוב אחרי כוס וחצי.מה שכן יש הבדל ממש גדול בין חמש ל 6.5 היום אני שותה נס אבל מה לגבי מחר מה מותר לי לאכול ולכמה זמן ?

אופירA

New member
מנהל
4 כוסות זה לא מוגזם

כוס ראשונה צריך לשתות בבת אחת. הכוסות הבאות יותר בנחת ובהפסקות. אבל שלא יעלה כלום. אם עולה וצרבות ולהקיא והרגשת לא טוב אחרי כוס וחצי - לפתוחחחח.
אחרי 24 שעות מהסגירה מותר לאכול כלכלה רכה (גבינות, סלטים, פירה, דייסות, ירקות מעוכים) 24 שעות, ואח"כ רגיל.

קוביd1

New member
עשית מצויין

עדיף לפתוח על המקום ,מאשר לחפש אחרי זה משהו שיפתח דחוף

בהצלחה!!

קובי

היי ריקי, נשמח אם תעדכני

תעדכני אותנו האם התחלת עם כלכלה רכה ומה התחושה
נשמע שאת מברי המזל שיש להם הגבלה כבר בסגירות הראשונות ולכן כדאי לסגור לאט יותר ולא "לפי הספר" במרפאה של אבינוח.
ממליצה להתייעץ כאן בפורום לפני הסגירה, זה מאוד מאוד עוזר ומרגיע :))

ריקי ח5

New member
מעדכנת

טוב אתמול אחרי הסגירה שתיתי נס קפה .אחרי שעה ממש הייתי רעבה כי הייתי בצום לפני ובקושי אכלתי ושתיתי כל היום בסוף שתיתי מרק צח ,היום בבוקר אכלתי מעדן ובצהריים מרק ירקות שאת הירקות מעכתי ,קצת קשה לי להגיד איך ההגבלה מה שכן אין לי צרבות ותחושת הקאה כמו שהיה לי אתמול אחרי הסגירה ,נראה מה יהיה אחרי אוכל רגיל .תודה על כל התמיכה של כולם

יופי אני שמחה לשמוע

עשית בחכמה שפתחת על המקום!!
תעדכני לפני הסגירה הבאה (אם יהיה בה צורך בכלל)

אופירA

New member
מנהל
חתך שלא מגליד אחרי חודש

הייתי מראה לעוד גורמים - כירורג כללי בקופ"ח, אחות מרפאה בקופ"ח. שיחוו גם הם את דעתם. ותשועה ברוב יועץ.

את יכולה לאכול לפי הרעב, עד תחושת העומס. כל 3 שעות ארוחות קטנות זה מצוין.

נשמע שאת בדרך הנכונה!

רק נכנסתי לאחל בהצלחה :)

את יודעת כמה "מותר לאכול" כי תלמדי מהניסיון - תנסי בכל פעם עד שאת מרגישה קצת (אבל באמת קצת) עומס, תלמדי את השינויים בתחושה בהתאם לשעות היום וההתנהגות שקדמה לאכילה (שתייה חמה, קרה, מרובה וכו').
לאט לאט תדעי להפסיק ביס אחד לפני העומס, ואין דבר יותר כייף מאשר לאכול קצת פחות מפעם ולהיות שבעה!

למעלה