טבעות

אמחייה

New member
תודה קובי

הוא אמר לי לפתוח
אז שאלתי אותו אולי כלכלה רכה מספיק, אז הוא אמר, אוקי לך על זה..
כאילו או או..

קוביd1

New member
אמחייה

תראה ד"ר אבינוח שייך לבית הילל ולא לבית שמאי ,דוגמא הוא מרשה לשתות מוגז ,אז אם הוא אמר לך לפתוח ואחרי זה אולי כלכלה רכה ,אז תפתח ,

קובי

אופירA

New member
מנהל
אני לא יודעת מה לייעץ בלי לראות תמונה רחבה

אפשר לנסות כל דבר, כדי לראות אם זה עוזר.
זה יכול להיות תזוזה של טבעת, זה יכול להיות דלקת בוושט, זה יכול להיות כל מיני דברים.

אין ייעוץ חד משמעי מה עושים עכשיו, אחרי שבמשך שנה מתנהלים לא נכון, ואז קורה איזה נזק.
אינני רופאה. רופאים, כפי שאתה רואה, לא כואב להם הכאבים שלך, לא מפריע להם שהם מתרחשים, והם נכונים להציע לך פתרונות לכל המצבים שיתרחשו מתי שיתרחשו ומאיזו סיבה שיתרחשו.
אני יותר יודעת מה לייעץ כדי למנוע את כל המצבים האלה, או לעצור אותם כשהם רק מתחילים.

אם זה היה הגוף שלי, למשל, הייתי מפעילה שיקול דעת בהתאם לעוצמת הכאבים ולכמה זמן שהם כבר מתרחשים. ברור שהייתי מנסה כל דרך קודם לצילום - כלכלה רכה/נוזלים, פתיחת טבעת חלקית, התבוננות על התנהגות האכילה שלי (אולי אני אוכל בלילה, אולי אני לא שותה מספיק, אולי אני דוחף את האוכל עם שתייה, אוכל מהר מידי). בהמשך, לפי אינטואיציה פנימית, הייתי פונה לצילום.

אני לעולם לא מחכה שלרופא יכאב שכואב לי. כי זה לעולם לא יקרה. את הגוף שלי הקב"ה הפקיד בידי, לא בידי הרופא הזה או הרופא האחר. אני משתדלת מאוד לזכור את זה יום יום ושעה שעה, ובעיקר כאשר הרופאים לא נותנים לי מענה חד משמעי לסבל שלי.

אמחייה

New member
תודה רבה לך אופירה

אכן אני התנהגתי מאוד שגוי עם הטבעת זה ברור.

כעת אני אוכל רק רך, אם לא יעבור אני אפתח את הטבעת, אם לא יעבור, אני אעשה צילום ונראה אם יש משהו. מקווה שהכל בסדר.

תודה רבה לך.
לגבי דלקת, נראה לי שאפשר עם בדיקת דם לבדוק אם יש משהו דלקתי, לא כך ?!

אופירA

New member
מנהל
בדיקת דם לא מראה שום דלקת בוושט

ואנטיביוטיקה לא מרפאת אותה.
הדלקת הזו לא נגרמת מזיהום חיידקי. זה לא זיהום כלל.
הדלקת הזו היא כמו הדלקת שיש בגיד או בשריר ברגל למי שרץ יותר מידי (אצני מרתון וכו'). הרפואה שלה היא מנוחה גמורה עד לריפוי.

לכן אם זו דלקת, או אם זה ממשיך להציק לאחר יומיים של כלכלה רכה, תפתח ב-1/2CC עד לריפוי, אם יגיע ריפוי. לא רבע, אלא חצי, כדי להבטיח ריפוי. מצידי תמשיך רק בכלכלה רכה, כי זה יותר בריא לריפוי (כמה שיותר מנוחה למערכת). אבל לא חיוני, בפרט אם הכאבים נעלמו.

אם יש ריפוי תוך כמה ימים, והמצב התקין נמשך במשך חודש, אז אפשר לסגור 1/4CC, ובהתאם לצורך, בעוד חודש, עוד 1/4.
אם הבעיה נפתרת כך, אין צורך בצילום ובקרינה מיותרת. כי ברור שהיתה כאן דלקת או חתיכה תקועה ולא תזוזת טבעת.
אם אחרי כמה ימים מהפתיחה אין ריפוי - כדאי שכבר יהיה לך תור לייעוץ אצל אבינוח, ובאותו היום תעשה גם צילום בקומה השנייה באסותא (לחברי מכבי).

למעלה