שרשור חצי הגמר

השורד

New member
לא רק לך. אני לא בטוח שזו לא הצגה כדי לתת להם

עוד קולות...

juspan

New member
חחח, בדיוק מה שחשבתי!

חייבים לתסרט גם כביכול ביקורת מבפנים כדי להוריד חשד, ומי יותר מתאים לזה מפורטיס המשוגע?

ופספסתי את רוז לצערי, מה שקרה אח"כ עבר לידי לגמרי. זה חצי גמר זה?

LiRs Lullaby

New member

MY THOUGHTS EXACTLY.

הבעיה עם ההפקה הזו, זה שלא משנה כבר מה יקרה בתכנית, כבר אי אפשר לצפות במהלך התכנית מבלי לתהות אם זה נקי מרבב. ועל השופטים השפוטים אני כבר פחות סומכת, גם אם זה פורטיס ה"משוגע". אני סומכת עליו שיתפקד כמשוגע במסגרת שניתנה לו בתכנית/תסריט.

juspan

New member
אוי, גם אני מן הסתם

איך אהבתי
(יש לי חולשה לבצקים רעילים, אבל שנים כבר לא נוגעת בז'אנר. אבל בואי נגיד שאם יצא לי להגיע פעם לנתן התימני, אותי לא תמצאי אוכלת מרק רגל וכל מיני תבשילים מהבילים, ברור שאעוט על הג'חנון והקובנה וכו'. עם כל המרגרינה (יאקקקק) זה אפילו טבעוני
)

גם לי יש חולשה לפחמימות

אבל יותר מכיוון הפסטות למינהן ונודלס ולוקשן וכיוצ"ב... וביגעלך, מן הסתם, שעכשיו מייסרים אותי קשות

Brady

New member
ההפקה, ההפקה. לא מלך, סתם עוד בובה

כדי לגרום לך להאמין שזה אותנטי ואמין, וכאאאילו יש ביקורת מבפנים. אכן, הזלזול באינטיליגנציה שלנו בשיאו.

NP16

New member
רק שמאוד צורם ,

שגם פורטיס בחר להשאיר אותם על פני הכרכוקליות .

mmeny

New member
מה הקהל צועק בוז לפורטיס

זה הישראלי שהכי הצליח בחו"ל.
עברי לא מתקרב אליו ולסחרוף.
מינימל קומפקט הייתה אחת מהלהקות הכי מצליחות באירופה בשנות ה80

mmeny

New member
שמע

יכול להיות שנסחפתי קצת, אבל לא סתם פורטיס סחרוף היו 10 שנים באירופה.
מכרו מיליונים של תקליטים בחול הופיעו בכל האיצטדיונים הגדולים,וחזרו במקרה לארץ.
ההצלחה של עברי או אביב גפן בחו"ל היא מיזערית, בטח שלידר לא יכול ללמד את פורטיס על להופיע ב"חול".
סתכל בזה
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=ZtPvcv1qw_g[/URL]

juspan

New member
סתם אנקדוטה

אני כילדה מתבגרת/נערה מאוד אהבתי את מינימל. לימים כשהכרתי את בעלי (מאיפשהו באירופה), כ"כ התרגשתי לשמוע שכשהוא היה נער גם הוא נורא אהב אותם (וחברו הטוב מאותו החור איפשהו באירופה היה לגמרי מעריץ רציני שלהם). כמובן שהלכנו לאחת מהופעות הקאמבק שלהם בת"א בעשור האחרון.

זה אולי לא מאשש את הטענה שהם היו כה מצליחים, הכי מצליחים וכו', בכ"ז הרכב מאוד אלטרנטיבי בכל מובן, אבל אין ספק שהם הצליחו בנישה שלהם, היה להם קהל גם במקומות שלא שמעתי עליהם עד לפני כמה שנים

LiRs Lullaby

New member
עדן השתפרה מהפעם הקודמת

תופסת מקום על הבמה, שרה בביטחון יותר גבוה. אבל וואלה, היא לא מרגשת בשנקל. כל השיר הזה ניסיתי לדמיין איך ענבל הייתה שרה אותו עם הקול היותר נמוך שלה, מתחברת למילים ומעניקה עוצמה לשיר.....

למעלה