הי קרין!! יש איזו עוגת דבש נחמדה ומקורית
ולא משהו מהעוגות הרגילות הבחושות? משהו יותר... מורכב ומיוחד?
ושאלה נוספת: למדתי ממך להכיר את אבקת הנוגט
. אני רוצה להכין אצבעות שוקולד שהבסיס הוא: ממרח נוגט, מעורב בשברי קרונפלקס ושברי פקאן סיני. בדקתי כמה מתכונים וראיתי שמערבבים את זה עם שוקולד מומס, אבל אני רוצה שהבסיס יהיה בעל טעם אגוזי נטו! לא רוצה שיהיה בטעם שוקולד אגוזים, אלא רק אגוזים.
יש לך הצעה איך לעשות את זה?
ניסיתי את זה לא מזמן וערבבתי רק קורנפלקס טחון יחד עם ממרח נוגט, הבאתי לאיחוד שני המרכיבים ככה שהשמן באבקת נוגט יהיה הגורם המאחד עם הקורנפלקס. האם אוכל להשען על המתכון הזה גם אלצבעות שוקולד? או שחייבים לערבב עוד איזה מרכיב (כמו שוקולד מומס או נוטלה) כדי לאחד את הכל? ואם כן - איזה מרכיב שאינו שוקולד יוכל לעשות את זה (כדי שטעם השוקולד לא ישתלט)?
ובהמשך לזה - איך אני דואגת שהבסיס לא יצא קשה כמו אבן? כי אח"כ - קשה לחתוך את האצבעות שוקולד לאצבעות... והקרם שוקולד שבא כשכבה שניה מעל - מתנתק ונופל מהשכבת בסיס הקראנצ'ית...
אשמח להמלצות ופתרון ושתהיה לך שנה מתוקה ושופעת מכל מה שתאחלי לעצמך !