קרין גורן מגיעה להתארח בפורום

Li Lo

New member
מאיפה הרעיונות המדליקים שלך?


קיצורי הדרך והטיפים שלך נהדרים! מאיפה את מקבלת את הרעיונות?
 
לLI LO

המממ... זה מה שאני עושה כל היום וכל הלילה. חושבת, כותבת, אופה, טועמת וחו"ח. זו אובססיה שלא מרפה. בסוף חייבים לצאת כמה רעיונות טובים מזה
 
היי קרין


האמת שאין לי שאלה ממש אבל בגלל ששאלתי אותך ביום שני אם יש לך רעיונות לאיזה שדרוג למה שהכנתי למבחן בקונדיטוריה אמרתי שאעלה תמונה שתראי איך יצא....
 
למאוהבת בשירים שלה

אפשר להחליף מחצית השמן בכמות זהה של רסק תפוחים משימורים.
יותר מזה וכבר מרקם העוגה ייפגע...
 

elana2706

New member
סכיני Arcos

היי קרין. יש לי שאלה בנוגע לסכיני Arcos. רציתי לקנות למטבח ויש כל כך הרבה דגמים וגדלים, איזה הכי כדאי שיהיה במטבח? למה מיועד כל גודל? אם תוכלי לתת קצת הסברים זה מאוד יעזור.

תודה רבה
אילנה
 
elana2706

הי יקירתי זה לא על רגל אחת, אבל נתת לי רעיון לכתבה לאתר. אני אשתדל להעלות בזמן הקרוב הסברים מפורטים על סוגי הסכינים ושימושם. בכל מקרה שופינג נעים ומתוק
קרין
 

meital G

New member
כבוד לנו לארח אותך


את יכולה לתת המלצה לקינוח עבור החג, שגם מישהו עם זוג ידיים שמאליות יכול להכין בהצלחה ולגרוף מחמאות?
כלומר פשוט פשוט אך טעים טעים טעים.
 

מנדוסה1

New member
שאלה לקרין

היי קרין, איזה כיף שבאת לבקר בתפוז,
רציתי לדעת איזו מן העוגות שאת מכינה, את הכי אוהבת?
הכי כיף לך להכין?
 
למנדוסה1

הי, תודה על קבלת הפנים החמה

זה עניין של תקופות - לפעמים אני באטרף לעוגיות, לפעמים לשמרים, לפעמים לעוגות גבינה.
את החודש האחרון אפשר בהחלט להכתיר כחודש הבראוניז הגדול.
טעימממ
 

איקה22

New member
היי קרין

רציתי לשאול,
אם יש לך מתכון מיוחד עם תפוחים לקראת ראש השנה, הבא עלינו לטובה
 
היי קארין

יש לי בעיה עם תבניות סיליקון , לא משנה מה אני עושה (משמנת עם ספריי , או לא משמנת בכלל ) תמיד בעוגה לא יוצאת טובה ואיכשהו היא כזה נשברת כשהופכים אותה...
 
לאורה האחת

זה מתחיל בחנות - חשוב לקנות תבנית סיליקון טובה שעשויה 100% סיליקון. אלה שעשויות עם גומי פחות איכותיות ונדבקות אחרי כמה שימושים.
חוץ מזה אם העוגה עדינה - תחלצי אותה החוצה רק אחרי שהיא מתקררת.
ותמיד לשמן טוב טוב.
בהצלחה
 

an an

New member
עוגת מוס שוקולד דבש מ mako

היי קרין,
לפני כמה ימים ראיתי את המתכון במאקו אבל נראה כי בנוסף ל 2 מיכלי שמנת מתוקה יש להקציף 4 חלמונים.
שאלתי היא האם מדובר ב 4 חלמונים או שמא נפלה טעות וזה אמור להיות חלבונים.
תודה. :)
 

an an

New member
תודה :)

תודה רבה על התגובה!
שיהיה המשך יום מעולה ושנה מתוווווקה!!
 

shalhevet2

New member
היי קארין

אשמח לדעת אם יש דרכי המרה פשוטות בין חמאה לשמן במתכוני עוגות.
אני מעדיפה בד"כ להכין עוגות פרווה מצד אחד, ושונאת מרגרינה מצד שני.
תודה וחג שמח
 
ל-shalhevet2

הי שלהבת, הלוואי וזה היה פשוט.
בגלל הבדלי המרקם בין שמן לחמאה, העוגות לפעמים יסבלו מההמרה הזו, וייצאו דחוסות יחסית.
אין לי פתרון גאוני פה, מצטערת.
 
למעלה