היי קרין. יש לי שאלה בנוגע לסכיני Arcos. רציתי לקנות למטבח ויש כל כך הרבה דגמים וגדלים, איזה הכי כדאי שיהיה במטבח? למה מיועד כל גודל? אם תוכלי לתת קצת הסברים זה מאוד יעזור.
הי יקירתי זה לא על רגל אחת, אבל נתת לי רעיון לכתבה לאתר. אני אשתדל להעלות בזמן הקרוב הסברים מפורטים על סוגי הסכינים ושימושם. בכל מקרה שופינג נעים ומתוק
קרין
יש לי בעיה עם תבניות סיליקון , לא משנה מה אני עושה (משמנת עם ספריי , או לא משמנת בכלל ) תמיד בעוגה לא יוצאת טובה ואיכשהו היא כזה נשברת כשהופכים אותה...
זה מתחיל בחנות - חשוב לקנות תבנית סיליקון טובה שעשויה 100% סיליקון. אלה שעשויות עם גומי פחות איכותיות ונדבקות אחרי כמה שימושים.
חוץ מזה אם העוגה עדינה - תחלצי אותה החוצה רק אחרי שהיא מתקררת.
ותמיד לשמן טוב טוב.
בהצלחה
היי קרין,
לפני כמה ימים ראיתי את המתכון במאקו אבל נראה כי בנוסף ל 2 מיכלי שמנת מתוקה יש להקציף 4 חלמונים.
שאלתי היא האם מדובר ב 4 חלמונים או שמא נפלה טעות וזה אמור להיות חלבונים.
תודה.