קרין גורן מגיעה להתארח בפורום

ליתופס

New member
מתכול למלית גבינה שלא נשפכת

הי קרין, אשמח למתכון בסיסי של מלית גבינה שאפשר למלא שטרודל מפילו, שהמלית לא תנזל ותשפך באפיה.
ד"א אני אופה מגיל 10 [31 שנים] ומתכון בצק השמרים הבסיסי שלך הוא חלק קבוע מהבית [אני משתמש בשמרים יבשים ושם גיל או יוגורט במקום שמנת..הבצק מושלם בעיני. אז תודה רבה.
 

ליתופס

New member
כתבנו ביחד... תודה רבה לך יקירה ! ואשתי מאחלת

לך שנה טובה ופורייה- בחיים המקצועיים ובמשפחה !!!!!
 
שנה טובה
לך קארין.

אשמח למתכון קל לחלה לא מתקוה!!!
שתתפח ותהיה סוף הדרך...

תודה
 
הי תפו ופוזה

החלה הזו - פשוט להוריד את כמות הסוכר ל2 כפות (למרות שאת חייבת לנסות אותה פעם בגרסא המתוקה. הסוכר נותן לה רכות נפלאה)

לבצק:
1 קילו קמח
1 שקית שמרית (50 גרם)
1 כוס שמן (240 מ"ל)
2 כוסות מים פושרים (480 מ"ל)
1 כוס סוכר (200 גרם) - או בשבילך רק 2 כפות

1 כפית מלח

הוראות הכנה כאן http://www.carine.co.il/htmls/page_3112.aspx?c0=14826&bsp=14726
 

eran2020

New member
שלום קרין

ראשית, כמה מילים על התוכנית שלך,
תוכנית מעניינת, מלמדת הרבה והתוצאה הסופית יפה וטעימה.

שנית, אשמח לקבל מתכון לעוגת גבינה אפויה
ומתכון לעוגת שוקולד לימי החג.


בברכת חג שמח ושנה טובה
לך ולכל בני משפחתך.
 
ל eran2020

תודה רבה על המחמאות והמילים החמות.
הנה עוגת הגבינה הקבועה שלי, שהיא גם עוגת היומולדת הקבועה גם לאמא שלי וגם לגיסתי גלית
http://www.carine.co.il/htmls/page_214.aspx?c0=13160&bsp=13092

ומתכון חגיגי לעוגת שוקולד מעולה
http://www.carine.co.il/htmls/page_226.aspx?c0=13171&bsp=13170
(המוס עצמו טוב מעל כל בסיס - טורט, עוגה "כושית", פירורי ביסקוויטים, פצפוצי אורז בושוקלד וכו').
מוס יציב יחסית שאפשר לשמור במקפיא ולנסוע איתו אפילו כמה שעות והעוגה לא קורסת.
חג שמייח
קרין
 
היי קרין-ברוכה הבאה


יש לי שאלה בקשר לעוגת רולדת שוקולד יפיפייה ורזה!!!
זו עוגה נהדרת ואני מכינה אותה המון....שאלתי היא אם לעוגת ספוג ניתן להשתמש ב1/3 כוס סוכר חום או שחובה סוכר לבן?(השאלה אם זה יעשה את אותו אפקט ה"קצף".
שאלה נוספת,
בקשר למלית,
האם ניתן להשתמש ב200 גרם גבינת שמנת לייט 3% ולא 5% ?

תודה ושתהיה לך שנה טובה ומתוקה !!!!
 
לבננה צהובה

הי, שמחתי לקרוא שאת נהנית מהמתכון הדיאטטי. הוא אהוב מאוד גם על משפחתי. לדעתי עדיף להקציף עם סוכר לבן, אבל אין בעיה להחליף את גבינת השמנת ל-3%.
קרין
 

דליהס1

New member
קרין ברוכה הבאה לפורום

אני מחפשת קינוח טעים לאחרי ארוחת החג.
אשמח אם יש לך.
שנה טובה !!!
דליה
 

somaya

New member
קלתית של פאי התפוחים הצרפתי

היי קרין! איזה כיף שאת כאן


רציתי לשאול על הקלתית המיוחדת שלך לפאי התפוחים הצרפתי - זו שהחמאה בה מומסת ואין את כל הבלגן של הרידוד.
בפאי הזה את לא אופה את הקלתית אפייה חלקית אלא ישר מורחת את המלית ואת התפוחים.

האם אפשר להשתמש באותה צורה של הבצק במתכונים שדורשים אפייה חלקית או מלאה?

המון תודה!!

מאיה
 
ל Somaya

בטח שאפשר. אני משתמשת בקלתית הזאת לכל פאי. היא נהדרת כי היא לא מתכווצת באפייה בכלל. אין בעיה לאפות אותה אפייה חלקית או מלאה. אני אוהבת ליתר ביטחון לשטח עליה נייר אלומיניום לרוב זמן האפייה, - בלי משקולת, שפשוט להצמיד נייר כסף לתחתית ולדפנות, ובחמש דקות האחרונות להסיר אותו כדי שהבצק ישחים.
בהצלחה
קרין
 
למעלה