שחייה: אליפות אירופה יום אחרון

עדי פרג

New member
הנה מה שאני שמעתי:

5:25 - "אני לא מאמין שלקחת מדליה באולימפיאדה אני אוכל כשהאיגוד שם לי רגליים"
האיגוד עמד בהבטחתו ואכן שם רגליים ללא הרף - את זה אמרה השופטת ברון - לא אני

אלכס 2501

New member
האם אתה אתה מתכוון לתבוע אותי על כך שאתם

מבטיחים ששפירא בר אור הוא "הדבר הבא בשחייה הישראלית", "התקווה למדליה אולימפית בלונדון 2012", ואילו בפועל הוא לא מצליח לעשות קריטריון A וגם לא להביא הישגים כל שהם באליפות אירופה?

אני מקווה שעד האולימפיאדה הבחור יתאושש ויראה לנו שההשקעות שהשקיעו בו איגוד השחייה, ספורט השגי ותומכים פרטיים, ישתלמו

nitsansh

New member
בשליחים אין קריטריון לפי זמן

צריך להיות בין 4 הראשונות שלא היו ב-12 המקומות הראשונים באליפות העולם.
אם זכרוני אינו מטעני, מקום 16 באליפות העולם היה 4:36, אבל היו נבחרות שלא השתתפו שם (כולל ישראל).

PRINCER

New member
מקום 16 באליפות העולם היה 3:38:34

השליחים נכנסו כרגע למקום ה16.

הסכנות בגמר: יוון ובלרוס. אם מסיימים לפניהם כנראה שנראה את השליחים בלונדון.

nitsansh

New member
אתה יודע מה עשו ביבשות אחרות מאז אליפות העולם

מה עם דרום קוריאה למשל?

לדעתי, צריך להשיג 3:36 או לפחות 3:37 נמוך כדי שיהיה סיכוי לעלות... אם נשיג את הזמנים של סין וברזיל, שדורגו 13-14 באליפות העולם עם 3:36.9, זה יהיה מעולה... נדמה לי שהונגריה עברה אותן וכרגע, אם לא היו זמנים יותר טובים בשאר העולם, היא במקום הראשון בדירוג של אלה שמתמודדות על הקריטריון הבי"ל...

מלבד ד.קוריאה אין סכנה אמיתית מחוץ לאירופה וג

ם לד.קוריאה מלבד פארק אין נבחרת מדהימה למיטב זכרוני

PRINCER

New member
אני ניזון מהאתר של פינ"א

נראה לי שהנתונים שם אמורים להיות מדוייקים.
אתה תמיד מפקפק בדברים נכונים שנכתבים כאן... חווית הרבה אכזבות?!

בכל אופן אני לא רואה מצב שהשליחים משיגים תוצאה יותר טובה מסין וברזיל. אני מקווה שנצליח להשתחל מהמקום 16. המתחרות הן יוון ובלרוס.

אגב אני מאמין שבערב ברנע או קופלב ישחו. התוצאה שהשיגו בבוקר עשויה להספיק (וגם אם לא, התוצאה של טומרקין חלשה יותר ממה שהם יכולים להשיג) ולכן אולי יתנו להם צ'אנס.

yati6

New member
שימו לב שכמו טומרקין גם הגביסט היווני

אלוף אירופה גריגוריאדיס שניצח את טומרקין גם שחה חלש - 54:73.
התוצאה הטובה ביותר שקבע באליפות - 53:86.

אם יחזור עליה בגמר, ישראל בבעיה מאוד גדולה..

לגבי טומרקין - אני באמת לא בטוח שהוא יכול בגמר להגיע לתוצאה שלו מה-100 האישי. הוא בהחלט נראה קצת עייף וכבד. אפשר בהחלט לשקול את קופלב או ברנע שבטח יבואו עם מוטיבציה כפולה.

ואגב - עבר הרבה זמן מאליפות העולם . הנבחרות שדיברנו עליהן פה לא שיפרו את התוצאות שלהן ??

עדי פרג

New member
בכדי לקבל תמונה נכונה על השליחים ועל מצבנו

בכלל אני ממליץ על המאמר של דוד סיבור מאתמול - כאן: http://tirosh.info/coach/entry.htm
תשומת לב מיוחדת לפיסקה האחרונה של סיבור העוסקת במיודענו צבי...

אלכס 2501

New member
לידיעתך ולידיעת סיבור.נעם צבי הוא VIP באירופה

וזאת למרות כל מה שאתם חושבים וכותבים עליו. לכן, הוא יושב ביציע ה VIP יחד עם כל ראשי השחייה האירופאית.

אצלנו אומרים "ימותו הקנאים". אבל במקרה שלכם אני מאחל לכם חיים ארוכים. שתזכו עוד שנים רבות לראות את נעם צבי יושב בחברת ראשי הספורט העולמי ותמשיכו להנות מקינאה

עדי פרג

New member
"התנהלותו היתה יותר ממכוערת" - עכשיו המקור

אולי כדאי שאתרגם את זה ואשלח לאירופאים...
מעניין מה הם יגידו...

כנראה שלטיפש מאיגוד השחייה עלה השתן לראש - לא מספיק לו שופט תעבורה שקבע שהתנהלותו מכוערת ולא מספיק לו שופטת מחוזית בדימוס שאמרה עליו שהוא מזיק לשחייה הישראלית,
הוא רוצה אות קיין גם מבג"ץ ולכן עתר לבג"ץ נגד ועדת ברון ושרת הספורט.
בג"ץ עוד לא אמר מילה אחרונה.
הוא עוד יגיד.
read my lips

עדי פרג

New member
"התנהלותו היתה יותר ממכוערת" - המקור מצורף!

אולי כדאי שאתרגם את זה ואשלח לאירופאים...
מעניין מה הם יגידו...

כנראה שלטיפש מאיגוד השחייה עלה השתן לראש - לא מספיק לו שופט תעבורה שקבע שהתנהלותו מכוערת ולא מספיק לו שופטת מחוזית בדימוס שאמרה עליו שהוא מזיק לשחייה הישראלית,
הוא רוצה אות קיין גם מבג"ץ ולכן עתר לבג"ץ נגד ועדת ברון ושרת הספורט.
בג"ץ עוד לא אמר מילה אחרונה.
הוא עוד יגיד.
read my lips

למעלה