שחייה: אליפות אירופה יום אחרון

אלכס 2501

New member
מדוע הושמטו הסעיפים הראשונים שם קבע השופט

באופן חד משמעי שהשוטר לא דיבר אמת?

להזכירך,
בסעיף 8 פוסק השופט: "אחר הדברים האלה, אני מזכה את הנאשם" (את נעם צבי)

אני לא מגן על נעם צבי. הוא יודע לדאוג לעצמו ואינו זקוק לעזרתי. פשוט השקרים וההתחכמיות שלך זועקים לשמיים
לא נראה לי שאלהים אוהב אותך. ככל שאתה משמיץ יותר את נעם צבי כך הוא באופן אישי ואיתו השחייה הישראלית מצליחים יותר

פרג, אודה לך אם תאחל לי שאני אהיה עני וחולה.

BentzWatchJudo

New member
גם אדי קואז בג'ודו הוא VIP באירופה...

וניתן לראות אותו הרבה פעמים מחלק מדליות לישראלים.

(אני רוצה להבהיר שאין לי צד בויכוח בניכם וההערה הזאת שרשמתי לא מעידה שאני בצד של עדי.
דרך אגב פרג לדעתי עשה לעצמו מספיק נזק בהתנהלות שלו פה בשבוע האחרון שלעיתים לא היתה חכמה)

אלכס 2501

New member
מצדי אתה יכול להתחתן עם הבת של פרג. נראה לי

שאתה והוא תסתדרו טוב מאוד

nitsansh

New member
תיקון: שבדיה היתה מקום 16 עם 4:38.34

הזמן של ישראל במוקדמות הוא יותר מהיר, אבל בגמר אני לא מניח שזה יספיק...

הונגריה השיגה זמן יותר טוב במקצה ה-3, אבל היא היתה במילא לפנינו.
קשה להסיק מסקנות מתוצאות המוקדמות כי הנבחרות החזקות לא שחו בהרכב מלא כמו ישראל, לכן פוטנציאל השיפור שלהן בגמר הוא יותר גדול.

ישראל, אגב, עלתה לגמר מהמקום ה-4, אחרי גרמניה, הונגריה ורוסיה. לא שמתי לב מי יתר העולות...

עדי פרג

New member
צרפת ואיטליה שעלו לגמר אחרינו-לא שיתפו את

הספרינטרים שלהם בחתירה (מניני לאיטלקים, ברנרד/אמורי לבו לצרפתים) אבל לטובתנו העובדה ששתי נבחרות אלו ממילא נכללות ב12 שכבר בלונדון.
לעומת זאת, הונגריה לא ב-12 ולהשיג אותם לא נראה ריאלי, מה גם ואיפשרו לצ'ה לנוח במוקדמות...
באשר לגביסט שלנו - זה בהחלט דבר שצריך להישקל לפי המצב בשטח ואין לי יומרות להמליץ מכאן שום דבר.
אמנם שיתופו של גיא במקום יעקב יכול לאפשר לו הזדמנות נוספת לקריטריון, אבל כאשר מה שמונח על הכף הוא נבחרת שליחים בלונדון - אסור שדבר כזה יהווה קצה קצהו של השיקול. האם יעקב מסוגל להתעלות הערב ולשפר התוצאה מהבוקר? האם גיא/קופלב במצב עדיף??
רק מי שנמצא שם בשטח יכול לתת תשובה (עד כמה שיש וודאות בספורט) ואני מאד מקווה שהשיקול יהיה מקצועי נטו.

באשר לסגנונות האחרים - כולם שחו בסדר גמור, אך איש לא התעלה ואני מקווה שזה יבוא אחרי הצהריים בעיקר מהכיוון של מנדל ושפירא שעדיין לא עשו שום דבר "מדהים" בתחרות הזו.
מנדל במיוחד צריך לשים לב לפרפריסט היווני שבבוקר שחה מהר ממנו למרות שב 100 פרפר היווני הזה היה כ 3 עשיריות איטי ממנו.
אסור, ממש אסור להפסיד ליוונים, (או לבילרוסים) כי זה יכול לחרב את לונדון, ויש להם נבחרות חזקות למדי.
כמובן שיהיו עוד הפתעות בנושא השליחים , בינתיים הסינים וההונגרים מקדימים אותנו בתחרות על 4 המקומות הפנויים, ולך תדע מה תעשה איזה דרום אפריקה בזמן שעוד נותר עד סגירת ההרשמה?

nitsansh

New member
אתה מתכוון לדרום קוריאה... דרא"פ כבר עלתה

כמו שכתבת, השיקול צריך להיות מקצועי: מי לדעת המאמנים נמצא היום באחה"צ בכושר הכי טוב. להם צריכים להיות נתונים שאין לנו...
לברנע וקופלב היתה הזדמנות להשיג את הקריטריון האישי, ועוד תהיה להם הזדמנות, אבל בשליחים זו ההזדמנות האחרונה...
מצד שני, טומרקין כבר עשה את שלו באליפות הזו, ומקומו בלונדון כבר מובטח... מבחינה פיזית ופסיכולוגית נראה לי הגיוני שהוא לא במצב אופטימלי היום... מה המצב של קופלב וברנע, רק מי שנמצא שם יכול לדעת... מבחינת מוטיבציה, מצבם צריך "על הנייר" להיות עדיף על זה של טומרקין...

guinnart

New member
הדירוג הנוכחי לרביעיות שליחים

בהתבסס על הנתונים מאתר פינא ישראל עכשיו מחליפה את שבדיה במקום ה- 16.
הבאה בדירוג היא ברזיל עם 3:36.99 - סיכוי שלוק לעבור אותם.
הפולנים וההונגרים עם תוצאות טובות יותר (הונגריה רק הבוקר יורדת מ- 3:37).
משום מה חשבתי שהזמן לקביעת תוצאות ללונדון בשחייה הוא סוף יוני ולא 1.6? אחרת איך יש לקופלב\ברנע ואחרים אפשרות להשיג בשתי התחרויות הקרובות תוצאות?
נראה לי שצריך בגמר להיזהר בעיקר משווייץ - כי הם יכולים לעשות תוצאה טובה. רוב המשתתפות בגמר ממילא כבר עם מקום בלונדון ותוצאותיהן הקודמות טובות משל ישראל.
מה שכן - בינתיים באתר התחרות לא מתפרסמות תוצאות למשחה הזה. נקווה שלא יהיו הפתעות רעות.
אני חושב שיש מקום לתת בערב לברנע או קופלב לשחות - הם רעבים ובכל מקרה גם מהירים ממה שטומרקין עשה הבוקר.

alonshin

New member
לקבוע קריטריון A אפשר עד 3/7/2012

אבל תוצאות בשליחים וקריטריוני B אפשר רק עד ה-1/6/2012

דורון ד

New member
יש הבדל במועד בין המשחים האישיים לשליחים.

אישי עד 18 ליוני
שליחים עד סוף החודש הנוכחי.

שוויץ לא בגמר ופולין כבר בלונדון.
צריך להקדים את יוון ובלארוס או לחילופין שהם לא יקבעו
תוצאה טובה יותר מ 3:38:04.
חוץ מזה צריך לקוות שמיבשות אחרות אף נבחרת לא תרד מ 3:38:04.

קישור תוצאות מהבוקר
http://www.omegatiming.com/swimming/racearchives/2012/Debrecen/C74B_Results (Summary%20-%20Relay)_40_Men_4x100_Medley.pdf

אפשר לראות שהיו החלפות טובות.

alonshin

New member
לא עד ה-18/6, אלא כמו שכתבתי למעלה-

שליחים וקריטריון B ליחידים עד 1/6/2012
קיטריון A ליחידים אפשר עד ה-3/7/2012

זה מופיע בחוברת "שיטת ההעפלה לאולימפיאדת לונדון" שפרסמה פינ"א בפברואר 2011, תסתכל שם.

alonshin

New member
צודק, אני הסתמכתי על החוברת שפורסמה בפברואר

לי ישאתאותה החוברת אבל שפורסמה בפברואר 2011, לא ידעתי בכלל שפורסמה חוברת חדשה בנובמבר 2011, עם שינויים בלוחות הזמנים..
לפי החוברת המעודכנת אתה בהחלט צודק

nitsansh

New member
בנובמבר 2011 שינו את הדדליין ל-18 ביוני

מכיוון שיש מכסה של שחיינים שצריך לעמוד בה, אז נדרש יותר זמן מראש להכין את הרשימות, להודיע למדינות מי עלה, לקבל אישור, ואם יש מקומות פנויים למלא אותם...

בגלל שמספר המקומות הפנויים לשחיינים שלא השיגו קריטריון A תלוי בזהות הנבחרות והשחיינים שישתתפו בשליחים, המדינות שישיגו את 4 המקומות הנוספים נדרשות לאשר את השתתפותן ואת רשימת השחיינים שלהן עד 11 ביוני.

nitsansh

New member
יש דדליין לשליחים ודדליין למשחים אישיים

1 ביוני זה הדדליין לקריטריון בשליחים. במשחים אישיים הדדליין הוא 18 ביוני.

מצאתי סעיף חשוב בקריטריון הבי"ל... כדי לצרף שחיינים לנבחרת השליחים שלא עשו קריטריון במשחה אישי הם צריכים להשיג את קריטריון B במשחה הרלבנטי, כלומר 100 מ' בסגנון שלהם... האם לשפירא יש קריטריון ב-100 חופשי?

PRINCER

New member
זמן הכניסה של שפירא לאליפות טוב מקריטריון B

אין מה לדאוג מהבחינה הזו.
רק שישיגו את הקריטריון ושברנע/קופלב ישיגו את A.

אם זה יקרה, אין ספק שיושגו המטרות ששהוגדרו לאליפות הזו.

ברבע משום מה לא ניסה לשחות ביום שישי

ולא היום.
הוא היה יכול ב2 המקרים לעשות קריטריון (ב100 מטר הראשונים של ה200 גב והיום בשליחים)
אז אולי הוא כבר ויתר על הקריטריון באליפות הזאת
אי לכך תומרקין ישחה הערב

עדי פרג

New member
שייקה/גיא-זה שעשוע נחמד לתת מכאן עצות אבל זה

ממש לא רציני !! רק מי שנמצא בשטח יכול לדעת מה באמת המצב, אז חבל על הניחושים.
הרעיון של אורבניאק שברנע היה יכול לנסות להשיג קריטריון ב 100 במהלך משחיי ה200 גב, הוא רעיון לא מציאותי:
ישראל רשמה בצדק את 4 השחיינים הטובים ביותר שלנו למשחה זה (טומרקין, שפירא,צ'מה,גמבורג).
אי אפשר לרשום 5 שחיינים וממילא ההרשמות נסגרו כבר לפני שלושה שבועות!

אגב, כיום כולם מחפשים תחרויות מוכרות ע"י הפינ"א כדי לנסות להשיג הזדמנות של דקה 90 לקריטריון לגיא/קופלב/מנדל.
גם שפירא רוצה קריטריון A - בעיקר ב200 גב והוא היה מספיק נבון להירשם מבעוד מועד לתחרות כזו (שבוע הבא בפראג)

למעלה