שחייה: אליפות אירופה יום אחרון

nitsansh

New member
לשפירא "כדאי" להשקיע את המאמצים ב-100 חופשי

היום ואז הוא לא יצטרך לחפש תחרויות אחרות...

PRINCER

New member
הוא יותר קרוב לקריטריון A ב200 גב

את ה100 חופשי הוא יוכל לשחות בכל אופן בלונדון (יש לו קריטריון B ב100 חופשי וגם ב200 גב, אבל שם טומרקין השיג קריטריון A).

אגב, אמרנו ששחיין א' שהשיג קריטריון A במשחה אחד וB במשחה שני יוכל לשחות את שניהם. מה קורה אם שחיין ב' השיג קריטריון A במשחה שבו שחיין א' השיג רק B? האם מותר לשחיין א' לשחות במשחה הזה, או שיצטרך להסתפק רק במשחה בו השיג קריטריון A?

עדי פרג

New member
ניצן - לא מתאים לך לכתוב כאלו דברים

ראשית משום שהתוצאה של שפירא מהבוקר מעידה שהוא ממוקד ומרוכז (49.02 )
ושנית משום שאין קשר בין הרצון להשתתף במשחה שליחים (ארוע ספורטיבי הכי מלהיב שיכול להיות), לבין הרצון לשחות משחה אישי נוסף בלונדון.
תכף גם תגיד שהרשעים צדקו אז כשדרשו ממנו "להתחייב לדגל ולסמל". את הדרישה הזו שהיתה ה"שפיץ" של מערכת יחסים עכורה כבר בדקה ועדה אחת וקבעה שראשי האיגוד פוגעים בענף השחייה כולו. אני ממליץ לא לנסות לפתוח את זה שוב.

nitsansh

New member
אי אפשר לקבוע קריטריון בזמן ביניים במשחה אישי

אפשרות כזו קיימת רק בשליחים.

היו מקרים ששחיינים ניסו להשיג זמן מהיר בחצי/רבע מרחק, אבל זה היה עניין פנימי של הנבחרת ולא קביל לצורך קריטריון רשמי.
אני זוכר אפילו מקרה של שחיינים ששחו בסגנון שונה מהמקובל במשחה חופשי... זה כשר מבחינת החוקה אבל לא מריח טוב...

tomerarazy

New member
היה באליפות הזאת שחיין אירי שעשה את זה

ב-200מ' גב.
שחה את החצי הראשון ב-56 (כולל נגיעה בקיר רגילה בקיר) ואת החצי השני באיזה דקה וחצי.

עדי פרג

New member
בוא נדייק ניצןוש

מותר לקבוע זמן אישי בשליחים - אך רק לשחיין הראשון (וזה קביל לגמרי).
אינני יודע אם זמן בחלק ממרחק יכול להיות קביל כיום, אבל יש סיפור מעניין בנושא זה מהעבר:
בשעתו כאשר לא היה 800 מ' כמשחה אולימפי לבנים, (אך המשחה עצמו היה קיים), נקבע שיא עולמי ב800 בדרך ל1,500 (הזמן נמדד לרגליים של השחיין בסיבוב ב800 מ' והיה טוב מהשיא העולמי עד אז ב800 חתירה! ) אלא שאז התברר שלמעשה ה800 השני של השחיין - כלומר הזמן שמ 700 מ' ועד סיום ה 1500 , היה מהיר יותר מהשיא העולמי שקבע השחיין ב 800 הראשונים, אך זה לא נחשב כשיא עולמי. למיטב זכרוני השחיין היה בריאן גודל מארה"ב, מונטריאול שנת 1976 .
אגב, למיטב ידיעתי בשליחים הערב ישחה שוב יעקב טומרקין את הגב.
אם ההחלטה היתה אחרת - היה אפשר לחשוב על אפשרויות אחרות ואולי זו הסיבה שזוהי ההחלטה ??
אני מקוה שההחלטה נקיה ומקצועית לגמרי כי לצערנו כבר היו החלטות אחרות שלא היו מקצועיות נטו ונכנסו שיקולים לא ממין העניין. כאן הבעיה היא שאחרי שלוקחים החלטה לא מקצועית, החשדות ממשיכים לרחף מעל ראשי המחליטים והם מכניסים את עצמם לסיטואציות לא טובות. ועלולים "לשרוק פנדל" רק כדי לאזן החלטה קודמת לא טובה. זה מה שקורה כשהמחליטים מעקמים את השעון רק כדי לרצות מישהו - אחר כך הם עלולים לעקם משהו חזרה רק כדי לרצות מישהו אחר. היה מוטב להימנע מכל זה.

אלכס 2501

New member
היחידים ש"מעקמים את השעון" זה אתה וחבורתך

ששולחים שחיינים לתחרויות באמצעות תביעות ולא באמצעות הישגים ועמידה בקריטריונים

guinnart

New member
השליחים חשוב בעיקר למנדל

כי ברנע או קופלב בכל מקרה חייבים קריטריון A.

נגמר הגמר של גל סיים ב4.16.14 קריטריון A ומסי

ים רביעי כרגע צה היווני וורזאצו נראים מעל הרמה של גל,גמר אולימפי יהיה הישג גדול בשביל גל,

עוד 3 דקות מתחיל השליחות ואח"כ השליחים או שבא

מצע יש טקס מדליות של ה400 מעורב גברים,בכל מקרה מישהו פה למעלה נתן קישור טוב לשידורים הישירים

ב400 מ"א אני לא רואה כרגע את צה מסכן את לוכטה

ובגלל שפלפס לא שוחה יותר 400 מעורב לוכטה הוא זהב בטוח ב400 ב200 חופשי ומעורב פלפס ולוכטה יהרגו אחד את השני

PRINCER

New member
טרגדיה יוונית

מילא שיווני לקח לנבו מדליה ב400 מעורב. מה שיותר גרוע זה שהרביעיה היוונית השתחלה למקום ה16 ולקחה לשליחים שלנו את הכרטיס ללונדון, למרות שהם שיפרו את התוצאה מהבוקר.

השליחים של ישראל מדורגים 17 בעולם. כל-כך קרוב להופעה באולימפיאדה...

myaron

New member
זה היה קשה לצפיה

ערב מבאס אחרי הרבה ערבים טובים.
מאוד חבל שהנבחרת לא באולימפיאדה. אני מקווה שעוד שחיין או שניים יצטרפו למשלחת בשבועות הקרובים.

yati6

New member
באסה. כל כך קיוויתי לנבחרת שליחים באולימפיאדה

זה מה שבאמת מראה על עומק בשחייה.

כל כך קרוב וכל כך רחוק. ליוונים הגיע כנראה.

למעלה