The Game Awards 2014 Full Show

נראה נחמד אבל זה קצת משעמם האי הזה.

אני לא מכיר את הסדרה אז אולי בתוך האי יש מקומות מגוונים יותר? גם קרב היריות היה נראה יבש ולא מעניין.
גם מהגרפיקה לא נפלתי :(
וחבר שלך troy baker בקאסט

(כן, הם באמת הגזימו איתו, שמעתי שהוא גם בshadow of mordorׁׂ נמאס ממנו)

טוב בכל מקרה, זה האות שלי להתחיל את הסדרה הזו כבר, כי סוני לא דיברו על אוסף הרימאסטר שלהם, ואין לי כוח לחכות כבר.

PlayGirl3

New member
תהיה בטוח שיהיה מעניין

זה מן הסתם מקום חדש אז אין לי מושג כרגע מה עוד יש שם אבל הסדרה הזאת אף פעם לא מאכזבת ביצירת סביבות מטורפות. לא הראו בסרטון גם יותר מדי, נראה כמו פתיחה של פרק אחד בסה"כ.
מה שאכזב אותי קצת בסרטון הזה הוא שנראה שקצת העתיקו מטומב ריידר. היו הרבה קטעים דומים כמו זה שעכשיו דרייק יכול לטפס על אבן גיר עם סכין או ההליכה במנהרה עם המים עד הצוואר. אבל גם ככה כל הסדרה הזאת היא העתקה מאסיבית מטומב ריידר הישנים אז אני אחליק.

טרוי בייקר

יש לי הרגשה גם שבסוף הוא יהיה הנבל.

בסדרה הזו זה כמו TLOU ?

השותפה של הגיבור/או לא יודע מה מערכת היחסים בינהם (זוג?) כל הזמן איתו כמו שאלי תמיד עם ג'ול ? כי האי הזה קצת בודד :) אבל סומך עליך שיהיה מעניין, וטרוי בייקר היה צריך לפרוש, אחרי TLOU, כאילו הוא נתן ביצוע מצוין גם בתור יורי בטיילס וגם בתור ג'ול, אבל אחר כך לראות אותו גם בביושוק, ומאז זה לא נגמר... די!

PlayGirl3

New member
לא בכל הפרקים

בחלק מהפרקים דרייק לבדו ובחלק יש לו שותפים כמו אלנה וסאלי כשהדינמיקה ביניהם משתנה. הם יכולים ללכת ולהילחם ביחד כמו ג'ול ואלי או שאחד נוהג והשני יורה מהחלון או שמישהו מחפה על דרייק מאחור עם רובה צלפים וכו'.
אני מניחה שבמשחק הזה הדמות הזאת של טרוי בייקר תהיה אחת מהשותפים.

טרוי בייקר הוא מדובב מעולה, רק שלוקחים אותו לכל משחק שני ואז זה מוריד מהייחוד של כל הדמויות שהוא עושה.

PlayGirl3

New member
וואו הוא בהרבה יותר משחקים ממה שחשבתי

וזה סרטון מלפני שנה. לדעתי יש לו לפחות עוד 10 משחקים מאז

חשבתי שזה מספיק? עכשיו הוא גם זמר.

עכשיו גם כשהוא לא ידבב דמויות למשחקים יש סיכוי לא קטן שנשמע אותו בקרדיטים, ואני מאלה שצופים בקרדיטים בהנאה. אני חייב לזקוף לזכותו שהוא לא שר גרוע. וואט דה פאק, את ידעת שהוא היה וינסט בקתרין? לי לא היה מושג, לא ששיחקתי הרבה במשחק הזה אבל שיחקתי כמה שעות.
הוא גם לא מדבב את הג'וקר משהו... אני אמנם לא משוגע על באטמן, אבל ראיתי כמה וכמה סרטים והג'וקר הדמות הכי נורמלית בבאטמן :)

evilplate

New member
זה נראה מדהים

תוריד את הסרטון מפה באיכות גבוהה (דורש טורנט ויש קצת בעיה עם הבהירות בסרטון אבל עדיין):
http://www.gamersyde.com/download_uncharted_4_a_thief_s_end_psx_gameplay_demo-33743_en.html
&nbsp
מן הסתם נופל מהאיכות של הטיזר אבל תמיד אמרתי שאין מצב שיראה כמו בטיזר, סכ"ה כרגיל אצל נוטי דוג הגראפיקה של סרטוני המעבר ברמה גבוהה יותר מהגיימפליי אבל תראה את הגיימפליי באיכות גבוהה מהלינק ששמתי, המשחק יפהייפה, וכבר בסרטון הזה התחלת על שפת האוקיינוס, נכנסת למערה ועברת לג'ונגל, כמה גיוון אתה רוצה יותר מזה?
&nbsp
ואני לא מבין איך טענות על הגיימפליי באות דווקא ממך מכל האנשים, הגיימפליי פה לא דומה למשחקים הקודמים, הוא יותר קרוב דווקא ל TLOU שאתה כל כך אוהב כשנלחמים שם נגד בני אדם, מאוד קרוב לסגנון שם, אתה נכנס לזירת קרב ששם ה AI מסתובב חופשי ואפשר לגשת אליו מכל מני דרכים, להסתתר וכו', פה הם אפילו לקחו את זה לרמה הבאה בגלל היכולות של דרייק ואפשר להשתמש בחבל, לטפס, יש גבהים שונים לסביבה והיא הרבה יותר מעניינת ממה שבדר"כ ראינו ב TLOU, זה מרגיש כמו סוג של SAND BOX בניגוד לבעבר שהיית חייב לרוב סתם לרסס את כולם, זה היה ממש מגניב איך בסוף הוא מסתתר ופשוט ממשיך הלאה במקום להתמודד עם כולם.
ממש רואים איך שילבו את הפילוסופייה של TLOU בגיימפליי של אנצ'רטד ודווקא אתה מכל האנשים היית צריך להעריך את זה.
&nbsp
אני אישית סופר מרוצה מהתצוגה הזו, למען האמת המשחק הזה טיפס לראש רשימת המשחקים המצופים עלי לשנה הבאה, כן אפילו יותר מבאטמן ו MGSV.

אני לא אמרתי שזה Daikatana 2 או קיללתי את האמהות שלהם ....

אני רק אמרתי שאני מקווה שיש בתוך הג'ונגל האלה אזורים או מקדשים או אזורים או לא יודע מה שמגוונים קצת, לא בא לי לראות את הירוק הזה כל המשחק ולהיות כל המשחק באי מצדי שיקחו אותי לטיול מסביב לגלובוס או משהו, ואם אני כבר באי שיהיו מספיק שינוים בתוכו.
אמרתי שקרב הירי נראה משעמם, לא דיברתי על ההתגנבות עצמה שהיא באמת מגניבה ולטעמי,אני בטוח שזה משחק טוב פשוט זה לא הימם לי את המוח, בכל מקרה, סומך על אורלי שיהיו סביבות מעניינות והכי חשוב לי שיש שותפים ושיהיה סמול טוק בינהם כמו אלי וג'ול ואני בטוח שיהיה וזה סבבה לי :)

evilplate

New member
לא אמרתי שאמרת

הירי נראה ממש טוב, זה אנצ'רטד ברור שהוא יהיה יותר ארקיידי מהירי ב TLOU, הקצב יותר מהיר, אבל ה GUNPLAY נראה מעולה והפילוסופייה פה לגמרי TLOU ובגלל זה היה לי מוזר שביקרת את הגיימפליי בתור מישהו שאוהב את המשחק כל כך.
&nbsp
בקשר ללקשקש עם NPC, אם הם לא שינו פה משהו ביחס לסדרה אז יהיו לך המון רגעים כאלו, יותר מחצי מהזמן בסדרה מסתובבים עם עוד דמויות ומקשקשים/ יורים ברעים/ פותרים פאזלים וכו' :)
&nbsp
&nbsp

מישהו 2

New member
רק הצמחייה ברמה הכי גבוהה שיצא לי לראות

אני מאמין שעד שהמשחק יצא זה אולי יראה אפילו יותר טוב בפרטים הקטנים.
שנגיע במשחק לסצנת הטיזר הראשון זה יראה כמעט אותו דבר מהרגע שבו דרייק מתעורר ומתחיל ללכת.

voguemaster

New member
נראה מרשים מאוד

ראיתם שכשהוא במערה עם המים אז כשהוא הולך שם רואים את ההשפעה שלו על המים בדמות גל שהולך ממנו והלאה? ממש יפה...

PlayGirl3

New member
קראתי עכשיו שמה שהציגו זה עוד גרסת פרה-אלפא

כנראה זה החלק הכי טוב ושלם שהיה להם להציג כרגע והם בחרו להראות אותו למרות שהוא לא מרגש כמו טריילרים ראשונים של גיימפליי של המשחקים הקודמים בסדרה כמו של U3 שצירפתי כאן.
אבל וואו, כשרואים את זה עכשיו שוב, איזו קפיצה בגרפיקה.

וואו, אם זה פרה אלפא אז יש להם מספיק זמן להשקיע עוד

וכן וואו דרייק נראה הרבה יותר אנושי בU4 אחרי שצופים בטריילר הזה, U4 לא נראה מדהים כמו שהם פרסמו בטייזר של E3 אבל הוא נראה מעולה בהשוואה למשחק הקודם שגם נראה מדהים לדור הקודם. זו אפשרות מאוד הגיונית שאין להם חלקים טובים יותר או הרבה יותר להראות,הסיבה שהייתי מודאג, זה שמשום מה אני זוכר ששמעתי שהמשחק הראשון מתרחש כולו בג'ונגל (לא יודע אם אני טועה) וקיוויתי שהם לא יעשו את זה גם פה.

הוא הרבה יותר חתיך ב4, כבר מבאס אותי לשחק ב3 אחרי כל ההבדלים

:( מעניין כבר לראות את הנשים :) באמת ב4 זה נראה הרבה יותר אנושי, המבט שלו ב3 נראה הרבה יותר מכני וממוחשב.

למעלה