The Game Awards 2014 Full Show

אגיד ש...

הקניה של הPS3 בסוף הדור היתה משתלמת ביותר עבורי, אחרי ההכרזה שSF4/5 יגידו לפס4 ופרסונה 5, חשבתי שזה סוף סוף הזמן להכניס את הPS3
לארון ולהוציא אותו שטיילס האחרון יגיע כך שאוכל לפנות את הטלווזיה הנוספת שלי לWII U שאני מתכנן לרכוש, אבל הPS3 הזה פשוט ממשיך לתת לי סיבות להשתמש בו :)

Killing Floor 2 בלעדי לPS4 ולמחשב.

הרבה גיימרים של הPC ציפו ליציאת כותר הFPS הזה, בלי שהיתה שום מילה על גרסה לקונסולות, עכשיו אנחנו יודעים שהPS4 יקבל גרסה משלו ויש אפילו טריילר PS4.אין גרסת ONE

אמור להיות לו סינגל איכותי, זה מספיק מיוחד היום :)

כנראה שאנשים התלהבו ממנו בגלל שwolfenstien השאיר להרבה אנשים טעם של עוד, למשחקינ FPS בסגנון שלו, אני גם מאוד נהנהתי אז אני אשמח לנסות את המשחק הזה במחיר מוזל או משהו :)

עטלפוני

New member
יו! בין כל ההכרזות ראיתי ש Day of the Tentacle יוצא לפס4

נו, סוף סוף יש סיבה אמיתית לקנות אחד*, וככה גורמים לבעלי x1 לקנא! :)
&nbsp
* זה, ו Grim Fandango

עטלפוני

New member
יש, אבל נחמד לי שהמשחקים מרוכזים במקום אחד בלי הפרעות

מן הסתם יש לי גם את הגרסה המקורית למחשב, אני תמיד יכול לשחק אותה שוב. את "אי הקופים" נהנתי לשחק שוב על ה 360, אני משוכנע שגם הפורטים האלו יהיו מוצלחים.
&nbsp
לא באמת אקנה פס4 רק בשביל זה, אבל זה כבר המשחק השלישי שתפס את תשומת ליבי. אם הם ימשיכו בהוצאות לוקאס ארטס חדשות, עבורי זה קלף מאוד מפתה.

evilplate

New member
עושה רושם שעל GF לא נעשתה השקעה רבה

הרקעים עדיין בפורמט של 4:3 ובאופן כללי חוץ מכמה שיפוצים ושיפור התאורה לא עשו הרבה מדי.
&nbsp
אבל DOTT לעומת זאת הולך לקבל השקעה מלאה ושיפוץ מקיף יותר סטייל אי הקופים, וזה כבר באמת שווה.

PlayGirl3

New member
משחק מעולה, אחד מהטופ 10 של כל הזמנים שלי, אבל הוצאה מיותרת

לא ברורות לי כל ההכרזות ההזויות מאתמול כמו זו ולגו פיינל פנטזי, סליחה, פיינל פנטזי 7 "אקסקלוסיבית" ל-PS4. כאילו שלא קיים כבר שנים על ה-ps3 והויטה. אפילו לא HD רימאסטר, סתם עוד פורט.

חחחחחחחחחחחחחחחח לגו פיינל פנטזי!!! אני מאמץ את זה,

ככינוי גנאי לגרפיקה המלבנית והמזעזעת של פפ7 מהיום.
גדול.

עטלפוני

New member
מיותר למה ?

אם זה ינגיש את המשחק לדור חדש של שחקנים, שלא רוצים להתעסק עם dosbox או scummvm - זה מבורך. אם יעשו שיפוץ גרפי אז בכלל יהיה טוב.

מישהו 2

New member
האם השבוע הזה יכול להיות יותר טוב
חדשות מרעישות

Naruto Ultimate ninja storm 4 הוכרז רשמית! והחלק המוזר - רק ל-PS4 בלבד, נכון לעכשיו.
להזכירכם המשחק הראשון בסדרה היה אקסלוקסיבי ל-PS3 ועד היום רבים מסכימים (כולל אני) שמבחינה גרפית , גיימפלי , מערכת קרב ומצב סיפור הוא היה הטוב ביותר בסדרה.

בשבועיים האחרונים אני מרגיש שסוני התנהלה מעולה: הכנס, הפרסומים, המשחקים האקסלוקסיבים. המלחמה במיקרוסופט שקונה בלעדיות לסדרות שמאז ומתמיד היו מולטיפלטפורם עם SF5. כשמדובר במשחקי מכות זאת באמת מכה לא פשוטה לקהל השחקנים. הרי אני יודע בוודאות שהייתי קונה אקסבוקס בלי לחשוב פעמיים במציאות מדומה שבה משחק של נארוטו היה בלעדי לאקסבוקס. אז אני יכול לתאר לעצמי מה זה אומר למעריצים השרופים של סטריט פייטר.

פלייסטיישן 4 זה הצעד הנכון בשבילי לדור הזה בלי שום ספק. ומקווה שמלחמת הקונסולות הזאת תמשיך, בסופו של דבר זה יוצא טוב לכולנו.

statrix

New member
מעשה מכוער ... גם זה וגם ה-SF5

זה משחקים שכבר היו מולטיפלטפורם מה הקטע עכשיו לעשות מהם אקסקלוסיבים
מאחל להם עוד שניים צונאמי

מעשה מכוער? בזכות סוני יש לנו SF5, זו המציאות.

מה הקטע הזה, אם סוני לא הייתה נותנת כסף לפיתוח של SF5 מייקרוסופט היתה עושה את זה בשלב מסוים. אני לא רואה אנשים בוכים על זה, שרמדי
שהיתה חברת מולטיפלטפורם הפכה פתאום למפתחת בלעדית של האקסבוקס והPC.הם הפכו להיות כאלה כי מיקרוסופט נותנת להם כסף לעבוד ולהתקיים,יש אנשים מאחורי המשחקים האלה.

זה מצחיק, כשמייקרוסופט שולפת בלעדים כולם בוכים "מיקרוסופט תקח לנו את כל המשחקים עם הכסף שלה, יש לONE את המשחקים הכי שווים!!!11 המשחקים של הפס4 זבל. כשסוני דואגת למשחקים בלעדיים לבעלי הפס4 בעלי הONE פתאום נורא אומללים ומסכנים וסוני מלוכלכים שגונבים להם את המשחקים, ממש רחמים.

קפקם בניגוד לסקוור לא יצרה שום ציפיות בקרב בעלי הONE שהם הולכים לקבל את SF5 הם לא הוציאו שום גרסה של SF4 לONE עד היום, כל פעם
שהם דיברו בעיתונות הם אמרו בלי סוף שיש להם משחקים גדולים לפס4. הם לא יצרו אשליות אצל אף אחד והם לא חייבים שום דבר לבעלי הONE
כמו שכל מי שרוצה לשחק בקונטאום ברייק צריך לקנות ONE למרות שהחברה שלו פיתחה בדור הPS2 לכל הקונסולות, ככה גם מי שרוצה לשחק בSF5
ביציאה שלו צריך PS4 חד וחלק.

די עם הבכיינות הזו.

evilplate

New member
מלחמת הקונסולות עושה טוב לכולם?

מעניין מה היית אומר אם היית הצד שנדפק ונארוטו היה יוצא ל ONE בלעדית, מה אז היית חושב על ״מלחמת הקונסולות״.

מישהו 2

New member
ראשית

אני מאמין שנארוטו יצא גם לאקסבוקס וואן... הסריקה של הסטורם 4 היא ממגזין יפני ששם לא טורחים אפילו לרשום אקסבוקס כי זה לא מעניין אף אחד.
אותו דבר היה עם דרגון בול xnoverse, בהתחלה היה כתוב רק PS4 מסריקה ממגזין יפני. ובכל זאת אי אפשר לחלוטין לדעת... הסדרה התחילה כאקסלוקסיבית.
&nbsp
ההיסטוריה פשוט מלמדת שתחרות זה דבר טוב, נכון מיקרוסופט התחילה במהלך 'מלוכלך' וסוני החזירה... אבל אני מאמין שבהחלט נראה את טומב ריידר מגיע ל-PS4 וסטריט פייטר אולטימייט לאקסבוקס בסופו של דבר.

מישהו 2

New member
הכוונה הייתה

שמלחמת הקונסולות תמשיך בקטע של יותר משחקים ומבצעי מחירים. ולא בקטע של גניבת משחקים שהיו מאז ומתמיד מולטיפלטפורם...

למעלה