The Game Awards 2014 Full Show

אורלי... אם דרגון דוגמה 2 נחשף בסוף החודש

את תצטרפי למשפחת הפס4 מוקדם יותר ? יש לי ציפיות גבוההות מהמשך הזה, מערכת הקרב היתה פנטסטית ממה שיצא לי לשחק, ואם הם יעשו עלילה נורמלית ועולם פחות מת ורובוטי אני אהיה חלק מזה, במיוחד אם יהיה CO OP. בניגוד אלי, אחי כבר נכס לעצמו את העותק של דרגון דוגמא עם ההרחבה,ואומר שאני דפוק ולא מבין איך אפשר לשחק בסקריים אחרי משחק כמו דרגון דוגמא :(

PlayGirl3

New member
אני לא מבינה איך אפשר לשחק בסקיירים, נקודה.

אחרי רבע שעה בזה סגרתי את המשחק.

DD משחק נהדר אבל גם אם יוכרז עכשיו מאמינה שהמשחק יצא עוד שנה לפחות. קשה לי להאמין שקפקום עם הקשיים הכלכליים שלה עבדה עליו במרץ במשך שנים. אם הם עובדים על זה זה כנראה בשלבי פיתוח ראשוניים עכשיו שסוני עוזרת להם יותר.
נראה לי גם שיהיה עדיף לקנות קונסולה חדשה אחרי שאעשה רילוקיישן שזה גם עוד שנה בערך.

כן במחיר נורמלי וחנויות מדהימות בהםכל פינה :)

בטח בחוץ לארץ שהולכים לחפש JRPG יש להם מדף ענקי, כאן תמיד שאת מחפשת איזה JRPG הוא אומר לך אין לנו... בעצם חכה שניה... וחוזר עם פיינל פנטזי 3 DS שהוא הוציא בזה הרגע מאיזה מחסן מאובק, לא תודה.

ולסקיירים יש עולם מדהים, אין לו עלילה ראשית טובה או מערכת קרב טובה אבל העולם שלו מדהים מלא סודות וסיפורים קטנים ועלילות משנה נהדרות.
אבל אני לגמרי מבין למה לא הצלחת להישאר מעבר לרבע שעה, הכול נראה כל כך גנרי למראית עין ומערכת הקרב כאמור והעלילה הראשית הלא קיימת והדיבוב המגוחך, כולם מרחיקים מאוד, זה בהחלט משחק שדורש סבלנות... לי לא היו הרבה משחקים לשחק שהוא יצא.

אם לDD דוגמה היה עולם חי כמו של סקיירים הוא היה בעיני משחק הדור, יש להם כל כך הרבה פוטנציאל שם.

outrigger

New member
משהו לא מובן לי

סרטוני המעבר נראים באיכות גבוהה יותר מבמשחק עצמו. הבנתי שיש שנמוך במשחק עצמו. אבל מדוע בעצם אם הקונסולה מריצה את סרטוני המעבר בזמן אמת? אם היא מסוגלת לכך מדוע שכל המשחק עצמו לא רץ באותה איכות של הסרטונים? כי אם זה כך, שכבר יכניסו קטעי cgi וגמרנו. אגב, לא מובנת לי ההתלהבות מהסרטון שהוצג. ציפיתי להרבה יותר. זו ממש לא קפיצת דור. כבר הבאטמן החדש נראה מרהיב יותר.

evilplate

New member
תשחק באנצ'רטדים הקודמים ותחזור אלי

אולי ציפית ליותר אבל קפיצת דור זה בטוח מבחינה טכנית.
נראה בהרבה יותר טוב מאנצ'רטד לפס3 ובכל זאת יש עוד שנה שלמה של פיתוח והוא כבר נראה מעולה עם 30 fps נעול בשלב כה מוקדם.
&nbsp
בקשר לשאלה שלך, גם אם הסרטון מעבר רץ בזמן אמת יש אפשרות להוסיף עוד אפקטים או לנצל את הכח של המנוע להוסיף רמת פירוט גבוהה יותר למודל כי המצלמה בזום עליו ולא צריך לרנדרד את כל הסביבה וכו'
יש הבדל בין משחק שאינטרקטיבי והשחקן מזיז את המצלמה כרצונו לסרטון מעבר שהם יכולים לשלוט בכל סצינה ולהציג מה שהם רוצים ברמת פירוט גבוהה יותר.
&nbsp
אם אתה רוצה רמת פירוט שווה בין Cut Scene לגיימפליי תראה את האורדר שנראה אחד לאחד כמו בגיימפליי ובסרטוני המעבר, גם הגראפיקה שלו מרשימה יותר אבל הוא מתנהל בתוך מסדרון בהשוואה לסביבות הרחבות יותר של אנצ'רטד, scope שונה לגמרי בין המשחקים, אבל אין ספק שהאורדר המשחק היפה שראיתי, גם יותר מבאטמן (אבל שוב scope שונה- עולם פתוח מול לניארי מאוד)

evilplate

New member
ד.א אתה זה שאמרת שפס4 מתחרה מול מחשב חזק לא?

עכשיו אני מבין למה התאכזבת מאנצ'רטד, אתה פשוט לא מחובר למציאות זה הכל :)
אני זוכר שאמרת לנו בדיון בזמנו שנראה איך אנצ'רטד 4 נראה כדוגמא לכח של הפס4 עוד לפני כשהציגו את הגיימפליי והפנת אותנו לטיזר המפוברק ואמרנו לך שאין מצב שיראה ככה, חבל שאתה צריך להתעורר למציאות אבל מה לעשות, זה הכח של הקונסולות, הבדל ענק מאנצ'רטד לדור הקודם, אבל מפה ועד לציפיות שלך ל CGI שירוץ ב 60 fps כמו שנוטי דוג חרטטה שם יש דרך ארוכה שלא תקרה בדור הזה.

חכה לפס5.

הוא מאוד ישראלי.

הוא חשב שהוא יכול לדפוק את המערכת, לקנות מחשב בינוני במיוחד= PS4 ולקבל חוויה של מחשבי high end. זו מחשבה ישראלית טיפוסית של למה לצאת פרייאר?

כמו שאמרתי אז, אני מת על קונסולות אבל אני לא אשקר לעצמי שקיבלתי את החוויה האופטימלית, הקונסולה היא התפשרות על איכות בשביל נוחות חד וחלק, זו בחירה מודעת של רובנו שאנחנו משלימים איתה.

חכה שהוא יראה את השמנמוך של המכשף או של באטמן שהוא יגיע.

evilplate

New member
מצד שני

בימים האחרונים הפס4 הראתה את הגראפיקה הכי מדהימה שנראתה עד היום, זה התחיל עם הסרטוני מזג אוויר (עדכון שיצא עכשיו בחינם) הללו של דרייב קלאב שנראים לא יאומן פשוט:
http://www.gamersyde.com/news_driveclub_in_the_rain-16127_en.html
&nbsp
ונמשך עם הדמו של האורדר שאפילו בצילום off screen נראה כמו CGI:
https://www.youtube.com/watch?v=yCPVDUVWWMQ
&nbsp
מצטער אבל כלום על המחשב לא מתקרב לזה מבחינה גראפית, לא נכנס עכשיו מבחינה טכנית וכל זה, ויזואלית אלו הדברים הכי יפים שראיתי אי פעם.
מצד שני 2 משחקים לניארים עם scope די מצומצם שכל המטרה שלהם זה לסחוט כמה שאפשר את המכשיר מבחינה גראפית, אבל זה גם היתרון של קונסולה שמעצבים משחקים בלעדיים מסביב ליכולות שלה כדי להביא את הגראפיקה הכי מרשימה שיכולים.
&nbsp
וכן ברור שאם יעשו פורט של המשחקים הללו ל PC אז הם יראו מן הסתם טוב יותר, אבל זה גם חלק מזה שיש לנו פס4, שיש לנו את קבוצות הפיתוח הכי מוכשרות טכנית (לא תמיד גיימפליי במקרה של האורדר :( ) שעובדות על המכשיר בלעדית כי בסופו של דבר הכסף של המשחקי AAA נמצא על הקונסולות וזה מושך לשם הרבה מהטאלנטים, חכה כשתראה את גוד אוף וור...
&nbsp

הבלעדיים נהדרים, גרפית זו הסיבה

שגם מי שיש לו PC עוצמתי מחזיק לרוב PS4 או ONE בבית, בכללי הם סיבה נהדרת לרכישה למי שיכול להרשות לעצמו בנוסף למחשב עוצמתי.
כל משחק שדוחף את הקונסולות באמת לקצה, סובל מזה, יש כאלה שיותר יש כאלה שפחות, אבל משלמים איזה מחיר, GTA5 שילם את המחיר הכי כבד בדור הקודם, אבל גם TLOU עם כל האהבה שלי אליו יכל להיות מרשים יותר אם הייתי משחק אותו לראשונה על הPS4 הגיימפלי זחל לעיתים קרובות באזורים עמוסים.

בסך הכול גם שחקני הPC משלמים מחיר על זה שהם בוחרים בו וגם שחקני הקונסולות, אני אישית מוצא שהמחיר ששחקני הPC משלמים גבוה משלנו
כי אין דבר יותר מתסכל מלשלם סכומים אדירים ולא לקבל שום ביטחון שהמשחק יעבוד אצלך, אבל גם לנו יש את המחיר שלנו, ודווקא במשחקים הכי מרשימים הוא לא זול

outrigger

New member
אין הבדל גדול בין ps4 ל-high end pc.

אני עדיין אוחז בדעה הנ'ל. בזמנו טענו שהפס3 חזקה בהרבה מהxbox360. בפועל משחקים מסויימים רצו אפילו טוב יותר על הxbox. הפרש של 30% בכוח העיבוד זה לא משהו שממש מורגש. בשביל לקבל קפיצת דור (כלומר הבדל מהותי) יש צורך בקפיצה של אולי 500-600%. הפס4 למשל חזקה בערך פי 10 מקודמתה.

שנמוך של באטמן? ראה את הסרטון למטה (שככל הנראה לקוח מגרסת הפס). הפס אפילו מקבלת תוכן בלעדי.

אתה לא ממש יכול לנהל דיון רציני על הנושא, חוסר הידע שלך גדול

אתה בחור ממש נחמד, והיה ממש כייף לדבר איתך אז בדיון על הדרימקאסט על נושא שאתה בקיא בו באופן מובהק, אבל בנושא של כוח וגרפיקה? איש חסרה לך הבנה בסיסית, אם אתה שואל למה אין למשחק אינטרקטיבי גרפיקה של סרטוני המעבר, נראה שאתה בכלל לא מבין את כמות החישוב שזה דורש מהמעבד הגרפי/המעבד בכלל הזיכרון וכו'

אתה מצהיר עובדות חסרות בסיס לכל בר דעת כמו "אין הבדל בין PS4 למחשב high end" ובתגובה אחרת חושף לגמרי שאין לך מושג, על גרפיקה, ולמה אין לך את הגרפיקה של סרטוני המעבר ולמה זה לא אפשרי שיהיה לך גיימפלי ברמה שלהם ואז אתה מצפה שמישהו יתייחס אל דעותיך בנושא כוח וגרפיקה?

דבר על נושאים שאתה מבין בהם.

outrigger

New member
אני תמיד אוהב להשלים פערים

וכפי שראית, ניחשתי שמדובר בהגבלות זכרון כלשהם. אבל לא ממש קיבלתי ממך תשובה
. אם הקונסולה יכולה לרנדר בזמן אמת גרפיקה באיכות cgi, מדוע שהמשחק כולו לא ירוץ כך? אני מניח שמדובר בהגבלות כלשהן, אביל אילו הגבלות? כמות חישוב? אם הוא יכול לרנדר בזמן אמת הרי שאין למעבד בעיה עם כמות חישוב. אלא אם כן אתה מדבר על מס' דמויות בו זמנית. אבל גם בסרטוני המעבר מופיעות מס' דמויות. להערכתי זה קשור יותר לנפח המשחק ולא לביצועי המכשיר.

"אתה מצהיר עובדות חסרות בסיס לכל בר דעת כמו "אין הבדל בין PS4 למחשב high end" "-

את זה דווקא גיביתי בעובדות פשוטות: ההבדל בכוח העיבוד בין מעבר דורות ובהשוואה בין משחקים זהים. בוא נחכה ונראה אם אכן יהיה שנמוך ממשמעותי (אם בכלל) בגרסת הפס4 לבטאמן החדש. צפה להפתעה.

evilplate

New member
הסרטון של באטמן מגרסת ה PC :|

ולא הבנתי מה הקשר לתוכן בלעדי לדיון שלנו על גראפיקה??
&nbsp
טענו הרבה דברים אבל הפס3 לא חזקה יותר מה 360 במיוחד אם בכלל, פחות או יותר אותו הכח עם יתרונות וחסרונות שונים לכל מכשיר, הפיתוח לפס3 מורכב ומסורבל בהרבה יותר ולכן הרבה פעמים משחקים נראו עליו פחות טוב, הבלעדיים של הפס3 היו היפים ביותר והרבה בגלל שלסוני יש חברות טכניות ברמה הכי גבוהה בתעשייה.

outrigger

New member
הקשר הוא עקיף

אם המפתחים הרשו לעצמם הוספת תוכן שאינו קיים בגרסת המחשב, יתכן שזה מרמז על משהו (וכן, זה יכול גם שלא לרמז)בנוגע לחומרה.
ומאיפה לך שמדובר בגרסת המחשב? שמע, המשחק עומד לצאת בקרוב. חכה ותראה שלא יהיו הבדלים גדולים בין המחשב והפס4. ולא, רזולוציה משופרת אינה הבדל מהותי.

הפס3 לא חזקה במיוחד מה360? נכון, כפי שהפס4 לא חזקה במיוחד לעומת הxboxone. אפילו שההבדל ביניהן עומד על 50%.

evilplate

New member
שמע אתה כבר באמת מתחיל לדבר שטויות

אתה מראה שוב ושוב עד כמה אתה פשוט לא מבין, אין בושה בבורות, אבל צריך לדעת מתי לפרוש.
התוכן הנוסף לא מרמז שום דבר לגבי החומרה, הוא מרמז רק לגבי הכסף שסוני שילמו לה עבורו, מאיפה אתה מוציא את ההנחות המופרכות האלה?!
&nbsp
אני יודע כי עד עכשיו הם הראו את גרסת ה PC, אם היו מראים גרסה אחרת היו מודיעים על כך.
&nbsp
הפער בין ה PS4 ל ONE גדול יותר משמעותית מהפס3 ל 360, אין מה להשוות, האם זה יתבטא בשטח? מבחינה טכנית כן, מבחינה סובייקטיבית כמו שהוכחת פה עם חוסר היכולת שלך להבדיל בין אנצ'רטד של הפס4 לפס3, לא תמיד, תלוי עד כמה הבנאדם חד עין, במקרה שלך זה ברור שאתה יכול לקנות גם WIIU ולחשוב שיש לך פס4 או יותר נכון ורלוונטי- לקנות פס4 ולחשוב שיש לך מחשב high end.

outrigger

New member
זה כלל לא מה שאמרתי

אמרתי במפורש שזה יכול גם לא להעיד על כלום. אבל זה כן יכול להעיד ברמז שמדובר בגרסה המובילה ושהמפתחים לא התעצלו וכנראה גם הוציאו את המיץ מגרסת הפס4. ושוב, זה יכול להעיד גם(כפי שאמרת בעצמך)שסוני שילמו להם כדי למשוך גיימרים.

למה לדעתך מדובר בגרסת ה-pc? רואים בבירור את לחצני את ה-פס. או שלדעתך הם מהתלים בשחקנים?(כפי שטענו כאן לא מזמן). לדעתי אכן מדובר בגרסת הפס.

אמרתי שאין הבדל בין אנצ'רטד 3 ל-4? ממש לא. רק אמרתי שההבדל אינו גדול.

evilplate

New member
זה נשמע שהתחלת לעקוב רק אתמול אחרי משחקים

אין לי מושג מאיפה אתה מוציא את השטויות האלה, זה לא אומר כלום חוץ מזה שיש הסכם שיווקי עם סוני, זו פרקטיקה ידועה בתעשיית המשחקים וכל הזמן נחתמים הסכמים בסגנון, אתה באמת נשמע חסר הבנה בצורה חמורה לאורך כל הדיון הזה.
&nbsp
בקשר ל PC אפשר לחבר אליו DS4 ולשחק בו, יש משחקים שתומכים בזה ואתה רואה סימוני כפתורים והכל, הם כבר הודיעו רשמית שהדמו של המשחק מ E3 2014 שבו גם ראו סימונים של שלט PS4 רץ על PC, אז למה בדיוק שישנו את זה ולא יודיעו לנו על כך?
תרד מזה כבר, עד שלא יודיעו לך שזו גרסת הפס4 זה תמיד PC.

evilplate

New member
תחפש בעצמך. השקעתי בדיון הזה יותר מדי אנרגיה.

אם אתה חושב שמשעמם לי שאני ממציא דברים זו בעיה שלך.
תתחיל ב batman e3 2014 pc בגוגל ותבדוק מה זה נותן לך.

למעלה