The Game Awards 2014 Full Show

נראה מדהים!!! קפקום שיחקו אותה! אפשר לשחק מולטי עם שחקני הPC

וכדי לעזור לנו לחכות גרסת האולטרא של SF4 מגיעה בלעדית לPS4 (וכן אני אקנה שוב)

evilplate

New member
מה מדהים פה?

נראה גרסת קצת יותר משודרגת ל SF4, אין ספק שאומנותית יפה אבל גם SF4 יפה אומנותית, רואים פה שיפור ברור אבל הקפיצה לא באמת גדולה מספיק מ 4, אולי בגלל שה ART הזה מגביל אותם.
&nbsp
מצד שני אני יודע שאתה מעריץ שרוף וגם משודרג קלות זה בשבילך הרבה :)

זה ממש לא SF4 משודרג קלות

אני שיחקתי בסופר SF4 על המחשב על ההגדרות והרוולוציות הכ,י גבוהות, וזה היה נראה פי אלף יותר יפה וקריספי מהקונסולות וזה עדיין לא התקרב למה שרואים פה. תסתכל על צ'אן לי בגרסת SF4 ופה, היא נראת פשוט מהממת כאן, מאוד מפורטת, הבעת הפנים מאוד חיה מאוד אנושית, לא בובה מתנפחת כמו בSF4, תסתכל על סרטונים שמראים כמה מצועצעת היא נראת בSF4 על גרסאותיו השונות, כולל ריו. האפקטים של האדוקן והקומבו של צ'אן לי, מרהיבים פי כמה מSF4

זה לא משחק שיוכלת להריץ ב60FPS על הPS360 וגם ב30FPS אין סיכוי.

זה לא שאין פה קפיצה משמעותית מSF בעיני, זה פשוט שהארט סטייל דומה לSF4 ואנשים רוצים שלSF5 יהיה מראה ייחודי סגנון משל עצמו שיבדיל אותו מ4. אני יכול להבין את הקטע הזה, אבל זה ממש לא קריטי וזה לא עושה את 5 למשחק דור קודם או 4.5 לפי דעתי.

מעבר לזה, המשחק נראה נהדר מבחינה מכנית עם סביבות שנהרסות כמו בסוף הטריילר.

evilplate

New member
אמרתי שרואים הבדל ברור

פשוט לא משהו של דור חדש לטעמי, ברור לי שבאופן כללי הקונסולות אולי לא מציגות לרוב קפיצה דורית כמו בעבר אבל אני חושב שמשחקים אחרים מראים קפיצה הרבה יותר גדולה ביחס לדור קודם לעומת SF5.
&nbsp
ובכל זאת מדובר בפייטר מאוד יפה, אני מאוד אוהב את המראה והאומנות שלו בסכ"ה.

מה אומר יותר קפיצה מזה, אם לא יכולת להריץ אותו על 30FPS על

הדור הקודם? אני מבטיח לך שאם היה ארט סטייל שונה, נגיד מצויר יותר אנשים שהתעייפו מהמראה של SF4 היו מזילים ריר וסוגדים, יש פה עניין תפיסתי,
המון אנשים לא אהבו את הסגנון של SF4 והם קיוו למשהו אחר, משהו שיותר קרוב לדו מימד לסגנון מצויר יותר. תסתכל על זה ככה, אם נינטנדו היתה
יוצרת משחק המשך לזלדה של הקיוב על הWII U עם אותו סגנון אמנותי אנשים גם היו מאוכזבים ואומרים שהקפיצה לא מספיק גדולה, אבל זה יותר בגלל

שהם רוצים סגנון חדש, כי כגיימרים חלק מהציפיות שלנו ממשחקי המשך זה לתת לנו חוויה ישנה, שהיא גם חדשה, אנחנו רוצים שמשחקי המשך
יעשו דברים חדשים ולא יתקעו במקום.

אני אישית לא מבואס כי הרגשתי שהPS360 לא עושים מספיק צדק לארט סטייל הזה, עכשיו הוא נראה יפהיפה ממש.

מעבר לזה, רק שתדע (כאילו אם זה מעניין אותך) שיש כבר שמועות שסוני עזרה באופן ממשי בפיתוח של המשחק ושל המנוע שלו (ובכלל עזרה במנוע של קפקום) ואם זה נכון יש סיכוי גדול שמדובר פה בבלעדיות תמידית לסדרה בדור הזה, ואז אף אחד לא יכול להגיד שסוני לא דואגת לגיימרים שלה.

אני יודע שאני תמיד אומר שאם משחק קיים גם בPC אז אי אפשר לקרוא לו בלעדי אמיתי, אבל אני חושב שתסכים איתי, שבמקרה של משחק מכות
זה רק יתרון לבעלי הPS4 שישחקגרסת PC, זה אומר יותר אנשים לשחק נגדם במולטי, שזו הסיבה שאנשים אוהבים את המשחק הזה.

עוד משהו, אני לא יודע אם אתה יודע, אבל מייק היא היחידה שמתנגדת למשחק מולטי עם קונסולות אחרות, נינטנדו וסוני שתיהן מוכנות לאפשר cross play
עם המחשב וקונסולות אחרות, ורק מייקרוסופט לא,אם הם היו מאפשרים, היתה לי סיבה ממשית להתבאס ביחד עם בעלי ההONE על הבלעדיות הזו, אבל מייק מימלא לא היתה מאפשרת לי לשחק נגדם.

בכלל, אני חושב שאחרי האירוע היפני בסוף החודש, וב2015 אף אחד לא יוכל להגיד שסוני לא ריסקה את מיקרוסופט מבחינת תוכן בלעדי, ואם מישהו יכול להגיד את זה, הוא סתם קטנוני.

צמ

evilplate

New member
הפס3 לא יכולה להריץ כלום מהפס4

אל תשכח שהרזולוציה לבד גדולה על הפס3 ככה שזו לא חוכמה :)
&nbsp
אני אמרתי שרואים הבדל גדול והמשחק מאוד יפה לעין, רק חושב כמו שציינת שאולי הארט קצת מגביל, ברור אבל שעכשיו הוציאו יותר מהפוטנציאל של הסגנון האומנותי המצוייר הזה, הדמויות יותר מפורטות והאפקטים מרשימים יותר וכו'.
&nbsp
ואם סוני עזרה לפתח את המשחק למה היא משחררת אותו למחשב? לא ידעתי שהם כאלו לארג'ים, הייתי משער שאם זה משחק במימון רציני של סוני שזה לא היה זז מהפס4 בחיים לאף פלטפורמה כולל PC כמו כל בלעדי רציני שלהם, אולי רק עוד הרבה שנים כמו עם ואלקיר כרוניכלס שנתנו לסגה רק עכשיו לתת ל PC או REMAKE שנינטנדו רק עכשיו נתנה לקאפקום להביא.
&nbsp
ונראה לי הקהילת מכות די מתה על ה PC ככה שזה לא באמת יתרון כזה גדול אבל נחמד שמאפשרים את זה, אבל גם סוני לא תסכים ששחקני נינטנדו נגיד ישחקו נגד שחקני PS4 במשחקים משותפים, פשוט הם תופסים את ה PC כפחות תחרות ישירה מולם.
&nbsp
הבעיה של מייק שדופקת רק את הלקוחות שלה זה שאם נגיד מפתח אינדי רוצה להוציא משחק לפס4 ואז אחרי זה להביא אותו ל X1 היא לא מרשה את זה אלא אם כן המשחק עבר שיפורים רציניים שיפצו אותם על כך, היא אשכרה מעדיפה לאבד כותר מאשר שיגיע אליה באיחור, מפגרים.
&nbsp
ולא הבנתי מה נחשף אתמול שריסק את מייק? לא היו בדיוק חשיפות חדשות משמעותיות, אני מסכים ש U4 מרסק מבחינתי את הליינאפ של ה ONE, אבל מבחינת יחסי כוחות- כמה משחקים מצופים לכל אחד אני לא רואה שהתמונה השתנתה חוץ מהמגה-טון של SF5, האורדר גם ממשיך להראות חרא של משחק לצערי.

א' למה שסוני תסכים לשחקני הPS לשחק עם הבוקס ולא עם נינטנדו?

מייק מתחרה הרבה יותר גדולה של סוני מאשר נינטנדו, ואין לה שום בעיה לאפשר מולטי בין בעלי הONE והPS4 זו מייקרוסופט שלא רוצה בזה, היו מקרים
שמייק הסכימה לבעלי ה360 לשחק עם בעלי הPS2 בפפ11 אבל זה בגלל שסקוור קיבלו אישור חריג לכך מהם.מיקרוסופט לא בקטע של זה חד וחלק.

אם כבר היה יותר הגיוני שנינטנדו תהיה המחסום למולטי פלטפורום אבל הם שינו את עמדתם והם מוכנים לcross play בלי בעיות.
אני גם כמעט בטוח שקראתי הצהרה מפורשת של סוני שאין לי בעיה עם מולטי של נינטנדו, אני יכול לחפש אם בא לך.

בנוגע לעניין הפיתוח, אני לא יודע אם שמת לב אבל קפקום מרוששת כלכלית ברמה כזו, שהיא חייבת עזרה ממיקרוסופט וסוני כדי לפתח משחקי AAA
לדור הנוכחי, בלי העזרה של סוני ומיקרוסופט הם כנראה יצטרכו להוריד הילוך ולפתח ל3DS בדור הזה,מונסטר האנטר זה המותג היחיד שלהם
שמייצר להם סכומי עתק בלי מאמץ, כל יתר המותגים שלהם דורשים תקציבי עתק.

מיקרוסופט וסוני ללא שום ספק הולכות לחגוג על המצב הזה של קפקום ולריב על בלעדיים, עובדה שמיקרוסופט השיגה בלעדיות על dead rising 3
(ביחד עם הPC)

ספנסר, כבר הספיק להגיב על הבלעדיות של SF5 והוא אמר שבמייקרוסופט העדיפו להשקיע בkiller instinct במקום בבלעדיות לSF5 מזה אפשר להבין
שהם שקלו את הנושא, של להשיג בלעדיות לSF5, זה פשוט היה נראה להם מיותר הפעם.

אפשר גם להסיק שמשום מה גרסת PC זו דרישה של קפקום, אולי הם רוצים נוכחות בסטים או משהו למשחקים שלהם, אם תשחק במשחקים של קפקום
על הPC אתה תראה שהפורטים שלהם מושקעים בטירוף, ורצים נפלא, הם באמת עושים עבודה לשבח על קהPC ונראה לי שהם רוצים לשמור על המונייטין הזה.

בגלל הסיבות האלה, אני מעריך את סוני שמשקיעה בלהשיג לנו בלעדיים של קפקום כי אם היא לא תעשה את זה מייק תעשה את זה, ולי אישית
המשחקים של קפקום יותר חשובים מרוב הבלעדיים, רק המשחקים של נוטי דוג חשובים לי באותה מידה, כי אני מחכה לעוד יצירת מופת מהם כמו TLOU.

קפקום כבר אמרה בעבר שמבחינתה הדרך לצאת מהבוץ שהיא נקלעה אליו הוא להשקיע במותגים הכי חזקים שלה, רזי DMC, דרגון דוגמא, מונסטר האנטר, זו גם הסיבה שכל הזמן הייתי בטוח שהם יכריזו על DMC או דרגון דוגמה, כי זכרתי שהם אמרו במה הם הולכים להשקיע בדור הזה.

אולי אתה מעדיף שמיקרוסופט תקח לנו את הבלעדיים של קפקום, ותתן לנו משחקי זבל כמו the order? :)

המצב לא השתנה? הרגע אמרת שU4 מרסק בשבילך את הליינאפ של הONE ומבחינה אובייקטיבית SF5 הוא משחק יותר גדול מכל בלעדי, או חצי בלעדי שיש למיקרוסופט כרגע, אני מבטיח לך שרוב בעלי הONE היו מעדיפים לתת לסוני את סאנסט ואת KI בשביל הבלעדיות של SF5
טומב ריידר זה נחמד, אבל בניגוד למקרה של סוני, פה זה שקוף שנקבל את טומב ריידר, וכבר הסכמנו שהוא לא מגה טון כמו SF5, גם לא מבחינת מכירות.

טומב ריידר גם לא ימכור טוב כמו הקודם כי הוא כותר של More of the same, אחרת הוא לא היה יכול לצאת ל360, ואני מבטיח לך שלרוב האנשים
הוא ירגיש טומב ריידר 1.5.

ולסיום המגילה החיננית שכתבתי, אל תשכח שסביר להניח שב20-21 לדצמבר נשמע על עוד בלעדי של קפקום בJP האירוע היפני, קפקום
כבר אמרו שSF5 יוצג לעומק עוד לפני זה. אני מזכיר לך שקפקום אמרו שהחשיפה המפתיעה תהיה ב20-21 אז זה לא יכול להיות SF5
וזה יחתום סופית את הסיפור, סוני תפיל עוד מגהטון בלעדי מקפקום.

עטלפוני

New member
זה ממש ממש מוזר הקטע של לא לשחק מול pc

כאילו, מיקרוסופט עושים את המערכת הפעלה של ה pc, במקומם הייתי הופך את זה ליתרון עצום. כותרי אקס-בוקס ל pc, אפשרות משחק מול קונסולות אקס-בוקס (לפחות זה, אם לא פס4). טכנית זה משהו מאוד קל מאוד למיקרוסופט ליישום. אפשר בקלות לחבר עם קליינט לאקס-בוקס לייב גם מחשבי חלונות. אני עדיין לא מבין למה זה לא קורה, להוציא טימטום ופחד.

evilplate

New member
לא ידעתי שסוני מאפשרת לשחק מול XB1

מאיפה המקור לזה?
נשמע לי מוזר אבל לך תדע, סתם השתמשתי במושג של נינטנדו, זה יכל להיות גם XB1, התכוונתי שהם גם לא נותנים לשחק מול התחרות אבל אתה אומר שכן נותנים ו MS מונעת זאת, לא ידעתי את זה.
&nbsp
וסתם לצורך העניין, אם יוצאת גרסת אולטרה ל ONE עוד שנה אז זה אומר שסוני כן קנתה את המותג סטייל MS שעשתה ל TR או לא?
מה שכן אני מסכים שאם MS נוקטת בטקטיקות כאלו אז עדיף שסוני באמת תדאג גם ללקוחות שלה ותבטיח לה בלעדיים לפני ש MS תעשה זאת, זה מלוכלך אבל אם אלו החוקים אין הרבה ברירות, אם באמת MS יכלה לעשות זאת עם SF בעצמה אז עדיף שכבר סוני תעשה זאת, אבל השאלה אם זו באמת אופציה ממשית, TR הוכיח שאפשרי אז אפשר להגיד בקצת ילדותיות "שהם התחילו"
&nbsp
בקשר לליינאפ, אני מן הסתם זה סובייקטיבי עם U4, בשבילך למשל הוא לא מרשים במיוחד ואולי דווקא בלעדי ש MS תביא יעשה לך את זה יותר, כן SFV זה כותר ענק, לא יודע אם מכל בלעדי של MS, מן הסתם לפלטפורמה שלה נגיד זה היה הרבה יותר חמור לאבד את היילו, כרגע מסכים ש SFV שינה קצת את התמונה ל 2015, אבל בוא נחכה ונראה מה שיש ל MS להציע.
&nbsp

אני יודע ש...

סקוור עומדים על זה, שהם לא ישחררו את פפ14 כל עוד מיקרוסופט תמשיך לסרב לאפשר לכל המשתמשים מכל הפלטפורמות לשחק אחד עם השני, והנה המילים המדויקות של סקוור בעניין "We really want to do an Xbox One version," Yoshida told Pocket Lint. "The thing is, A Realm Reborn is all about cross-platform compatibility. Anybody from any platform can play together. We don't want to split our community into people who play on this platform or play on that one. So we're currently in talks with Microsoft, trying to convince them that this is what needs to happen."

שים לב איך הבחור מסקוור לרגע לא תולה את האשמה בסוני וגם לא אומר "סוני ומיקרוסופט" מתנגדות אלא הם מאוד ברורים שמיקרוסופט היא זו שמתנגדת, אם סוני לא מתנגדת לאפשר לשחקני הONE לשחק עם בעלי הPS4 אין להם שום סיבה להתנגד למולטי למשחקים אחרים, ולחילופין אם מיקרוסופט מסוגלת לסרב לחברת ענק כמו סקוור בעניין, היא מסוגלת לנפנף מפתחים קטנים יותר.

זכור לי איזה סיפור כזה גם מדור הPS2 והXBOX אבל אני פתאום לא מוצא את המקור של זה לצערי, אז אני לא רוצה לדבר מהתחת שלי בלי מקור או לשכוח פרטים מסוימים אז כרגע, קח את המילה שלי ששמעתי גם סיפור על הדור ההוא, אבל לא זוכר את כל הפרטים, כתבתי על זה כבר בפורום פעם אבל אני לא מוצא את ההודעה.

שמע, אנחנו לא יודעים את פרטי ההסכם בין קפקום לסוני ומה הגבלות ההפצה, כל מה שאני יודע שלסקוור היתה שנה מצוינת ויש להם עכשיו מקורות הכנסה איתנים כמו FF14 וDQ10 שמכניסים להם סכומים נאים מאוד מהמנוים כל חודש, וגם שנה נהדרת של מחלקת משחקי הסמארטפונים, ככה שבניגוד
לקפקום אין לי ספק שהם יכלו לממן את TR בלי עזרת מיקרוסופט, קפקום בלי קשר, אין מצב שיכלה לממן משחק כמו SF ובלי סוני היא בטוח
היתה מוציאה את SF4 לדור הזה גם כן וסוגרת עניין אני בטוח בזה.

בהחלט ייתכן שמיקרוסופט תצליח לדוג בלעדי של קפקום שאני ממש רוצה, אבל אני סומך על סוני שידעו לצוד את הבלעדי הזה לפני מיקרוסופט, וכן אין מה לעשות עדיף שסוני תדאג לנו, הרי אם היא לא תעשה את זה כולם יתבכיינו שמיקרוסופט ניצחה את הדור בעזרת הכסף שלה נכון? אף אחד לא יזכור
לסוני את הבלעדיים יותר ממה שיזכרו שבדור הזה המשחקים של קפקום היו שייכים למיקרוסופט, ולא כדאי להם או לנו שזה יקרה.

אגב הנה השיחה של בעל XBONE עם ספנסר על SF5 תקרא את זה ותגיד לי אם זה לא נשמע לך בין השורות שמיקרוסופט בחרה לא לחתום על בלעדיות על SF5
Casella @CapitanoCasella

@XboxP3 What did you think of street fighter 5 being an exclusive to PS4/PC? Is there any hope of it coming to xbox one in the near future?
Phil Spencer ✔ @XboxP3
Follow
@CapitanoCasella Business deals happen. We won't do all of them. When we have a 1st party franchise in a genre I'd rather invest in ours.

מהדיאלוג הזה זה ממש שקוף שמיקרוסופט בחרו שKI יהיה האלטרנטיבה שלהם, בעיני זה גם מסביר למה הם פתאום החליטו להחיות את KI מכל הIP האחרים של RARE, לא אתפלא אם מיקרוסוט יכלה לחתום על SF5 מזמן.

evilplate

New member
אוקיי שכנעת אותי

לפי הציטוט של סקוור שאכן MS שמה מקלות בגלגלים ליוזמות כאלו.
&nbsp
לא שכנעת אותי ש MS היתה יכולה לרכוש את SFV על סמך השיחה של פיל, הוא רק מנסה לתת שם רציונאלים לצרכן שלהם והוא מספק תשובה קלאסית של "אנחנו מעדיפים להשקיע בתוכן משלנו" כמו תמיד כשבאים עם שאלות כאלו (כן בטח, אז איפה התוכן משלכם כשרציתם להתחרות עם U4 ב 2015 והעדפתם במקום לקנות את TR כאלטרנטיבה? עלוב) אבל זה לא אומר שהיתה להם נגיעה או רצון לכיוון הזה.
&nbsp
מסכים גם שבאופן כללי יש יותר קייס לסוני לאור המצב הכלכלי הרע של קאפקום לעומת מייקרוסופט לאור המצב הכלכלי הטוב של סקוור, לא שזה מכשיר את המעשה של סוני, רק שאם צריך לבחור בין טריפה לנבלה אז יש סיכוי טוב יותר שסוני פחות גרועה מהמקרה היותר מובהק של MS ו TR, כמובן שאין הוכחות לזה ולא נוכל לדעת אם אכן שבמקרה שסוני לא היתה מתערבת לא היה SFV.

אתה מדבר ככה כי ...

כמו גיימרים רבים אתה שרוי בתפיסה שהמשחקים של קפקום נוצרים מהאוויר :) התרגלת יותר מדי לדומינטיות שלהם בכל דור ועכשיו אתה לוקח את המשחקים שלהם כמובן מאליו, וככאלה שבכל מקרה היית מקבל בלי עזרת סוני (או מייקרוסופט, לצורך העניין) המציאות היא שהם יכלו להגיע למצב של THQ
שהם מוכרים את עצמם, לאחת מהשלושה, או מוכרים את הIP שלהם וזה היה מצב גרוע.

לא יודע איך לא שקוף לך שספנסר מתכוון שיש דילים שהוא יחתום עליהם ויש כאלה שהוא לא יעשה, קרא שוב.
לי נשמע מאוד שקוף שבמקום לשלם לקפקום הוא העדיף לחזק את אחד IP שלהם שיכולים להיות אלטרנטיבה, אבל זה עניין של פרשנות.

EA מחלקת 3 משחקים בחינם לשחקני הPS לתמיד, מהרו להוריד!!

עד שהאירוע מסתיים, ברגע שהורדתם את המשחק הוא שלכם לעולם ועד.
המשחקים הם.
PvZ Garden Warfare - PS4
Need For Speed Most Wanted - Vita
Mirror's Edge - PS3
אני כבר התחלתי בהורדה, תהנו.

PlayGirl3

New member

משום מה לא כל כך פרסמו את זה.

כרגיל אבל צריך רק לסמן/לקנות, אין מה להילחץ ולהתחיל להוריד.
המבצע נמשך לאורך כל סוף השבוע, כלומר עד מחר.

בטוח? כי יש שם רק Download אין "סימון"

אז לא ברור לי איך אפשר לסמן את זה, בלי להוריד, כשלוחצים על ההורדה הוא פשוט מתחיל להוריד וזהו. אז לא לקחתי סיכון, אולי אני מפספס משהו או שהאתר של PSN מאפשר לסמן אותם בלי להתחיל להוריד? בכל מקרה אני העדפתי להתחיל להוריד מיד מאשר להתחרט אח'כ :)
זכרתי שגם את חשבת שהמשחק עם הצמחים והזומבים מגניב, אז ממש נחמד לקבל אותו בחינם.

PlayGirl3

New member
זה בדיוק כמו המשחקים של הפלוס

הצמחים נגד זומבים באמת נראה מגניב וכיפי אבל אני מניחה שברגע שאקנה PS4 תהיה לי רשימה מכובדת עד שאגיע אליו.

evilplate

New member
הורדתי את PVZ

למרות שלא מעניין אותי מולטי אבל ננסה בשביל הכיף.
שמעתי עליו הרבה דברים טובים, נחמד מאוד מצידם להביא אותו בכל זאת מאוד חדש יחסית על הפס4, זה יותר גדול מבחינת שם מכל מה שנקבל בפלוס בזמן הקרוב :D

גיימפלי לthe order ורשמים

הסרטון הראשון הוא קרב יריות בנאלי באיזה מטבח, כאילו באמת זה נראה כל כך לא מיוחד, כאילו אנחנו ב2007 או משהו, הם לא יכלו להיות יותר מקוריים עם הנשקים או משהו? משהו שייחד את הקרבות פה? הסרטון השני מראה "קרב" עם אנשי זאב, וזה כנראה QTE זה נראה נורא.

אנשים ששיחקו בדמו של חצי שעה מהמשחק נותנים את הרשמים שלהם עכשיו, בחור אחד אומר, שבמשחק יש קטעי התגנבות שאם השומרים עולים עליך אתה נכשל
מידית במשימה, דאמט, הוא גם אומר שקרבות הירי מרגישים טוב, אבל בחצי שעה הזו יש בעיקר סרטונים והליכה במסדרונות וקטעי הירי/משחקיות דלילים ומעטים :(

מה אגיד? אחכה שנה שנתיים עד שסוני תתן אותו בפלוס, זה לא משחק ששווה לקנות אפילו בהנחה בעיני, אבל כל אחד ושיקוליו, נחכה ונראה מה יקרה איתו.

למעלה