א' למה שסוני תסכים לשחקני הPS לשחק עם הבוקס ולא עם נינטנדו?
מייק מתחרה הרבה יותר גדולה של סוני מאשר נינטנדו, ואין לה שום בעיה לאפשר מולטי בין בעלי הONE והPS4 זו מייקרוסופט שלא רוצה בזה, היו מקרים
שמייק הסכימה לבעלי ה360 לשחק עם בעלי הPS2 בפפ11 אבל זה בגלל שסקוור קיבלו אישור חריג לכך מהם.מיקרוסופט לא בקטע של זה חד וחלק.
אם כבר היה יותר הגיוני שנינטנדו תהיה המחסום למולטי פלטפורום אבל הם שינו את עמדתם והם מוכנים לcross play בלי בעיות.
אני גם כמעט בטוח שקראתי הצהרה מפורשת של סוני שאין לי בעיה עם מולטי של נינטנדו, אני יכול לחפש אם בא לך.
בנוגע לעניין הפיתוח, אני לא יודע אם שמת לב אבל קפקום מרוששת כלכלית ברמה כזו, שהיא חייבת עזרה ממיקרוסופט וסוני כדי לפתח משחקי AAA
לדור הנוכחי, בלי העזרה של סוני ומיקרוסופט הם כנראה יצטרכו להוריד הילוך ולפתח ל3DS בדור הזה,מונסטר האנטר זה המותג היחיד שלהם
שמייצר להם סכומי עתק בלי מאמץ, כל יתר המותגים שלהם דורשים תקציבי עתק.
מיקרוסופט וסוני ללא שום ספק הולכות לחגוג על המצב הזה של קפקום ולריב על בלעדיים, עובדה שמיקרוסופט השיגה בלעדיות על dead rising 3
(ביחד עם הPC)
ספנסר, כבר הספיק להגיב על הבלעדיות של SF5 והוא אמר שבמייקרוסופט העדיפו להשקיע בkiller instinct במקום בבלעדיות לSF5 מזה אפשר להבין
שהם שקלו את הנושא, של להשיג בלעדיות לSF5, זה פשוט היה נראה להם מיותר הפעם.
אפשר גם להסיק שמשום מה גרסת PC זו דרישה של קפקום, אולי הם רוצים נוכחות בסטים או משהו למשחקים שלהם, אם תשחק במשחקים של קפקום
על הPC אתה תראה שהפורטים שלהם מושקעים בטירוף, ורצים נפלא, הם באמת עושים עבודה לשבח על קהPC ונראה לי שהם רוצים לשמור על המונייטין הזה.
בגלל הסיבות האלה, אני מעריך את סוני שמשקיעה בלהשיג לנו בלעדיים של קפקום כי אם היא לא תעשה את זה מייק תעשה את זה, ולי אישית
המשחקים של קפקום יותר חשובים מרוב הבלעדיים, רק המשחקים של נוטי דוג חשובים לי באותה מידה, כי אני מחכה לעוד יצירת מופת מהם כמו TLOU.
קפקום כבר אמרה בעבר שמבחינתה הדרך לצאת מהבוץ שהיא נקלעה אליו הוא להשקיע במותגים הכי חזקים שלה, רזי DMC, דרגון דוגמא, מונסטר האנטר, זו גם הסיבה שכל הזמן הייתי בטוח שהם יכריזו על DMC או דרגון דוגמה, כי זכרתי שהם אמרו במה הם הולכים להשקיע בדור הזה.
אולי אתה מעדיף שמיקרוסופט תקח לנו את הבלעדיים של קפקום, ותתן לנו משחקי זבל כמו the order?
המצב לא השתנה? הרגע אמרת שU4 מרסק בשבילך את הליינאפ של הONE ומבחינה אובייקטיבית SF5 הוא משחק יותר גדול מכל בלעדי, או חצי בלעדי שיש למיקרוסופט כרגע, אני מבטיח לך שרוב בעלי הONE היו מעדיפים לתת לסוני את סאנסט ואת KI בשביל הבלעדיות של SF5
טומב ריידר זה נחמד, אבל בניגוד למקרה של סוני, פה זה שקוף שנקבל את טומב ריידר, וכבר הסכמנו שהוא לא מגה טון כמו SF5, גם לא מבחינת מכירות.
טומב ריידר גם לא ימכור טוב כמו הקודם כי הוא כותר של More of the same, אחרת הוא לא היה יכול לצאת ל360, ואני מבטיח לך שלרוב האנשים
הוא ירגיש טומב ריידר 1.5.
ולסיום המגילה החיננית שכתבתי, אל תשכח שסביר להניח שב20-21 לדצמבר נשמע על עוד בלעדי של קפקום בJP האירוע היפני, קפקום
כבר אמרו שSF5 יוצג לעומק עוד לפני זה. אני מזכיר לך שקפקום אמרו שהחשיפה המפתיעה תהיה ב20-21 אז זה לא יכול להיות SF5
וזה יחתום סופית את הסיפור, סוני תפיל עוד מגהטון בלעדי מקפקום.