The Game Awards 2014 Full Show

outrigger

New member
אמרתי שאתה ממציא?:)

רק ביקשתי סימוכין כדי לחסוך לי שיטוט בגוגל. למעשה מצאתי התייחסות לטריילר של הבטמוביל. אבל גם אם זה נכון, ההבדלים בין הקונסולות למחשב יהיו מינוריים לדעתי.

outrigger

New member
זה אכן אני ואני עומד במילתי

אני דווקא מחובר מצוין למציאות. זה בכלל לא קשור לכוח הקונסולות אלא לתכנות המפתחים. כפי שאמרת בעצמך, יש עוד שנה לתאריך היציאה. כנ'ל לגבי טקן 7, שנראה כמעט כמו טקן 6 או טקן טאג 2. למרות שהוא רץ על מנוע u4 ומפותח ע'י האמנית נאמקו. אם האנצ'רטד אכן יראה כך בסופו של דבר, זו תהיה אכזבה של ממש. יתכן שזה קשור לכך שהוא כנראה ירוץ על 60 fps או אולי סתם חוסר כשרון (קשה לי להאמין).

evilplate

New member
טקן 7 לא יראה יותר טוב

זו הגראפיקה, גם דור שעבר טקן היה נראה לא משהו וגם עכשיו זה ככה, נאמקו כמו הרבה חברות יפניות מזמן כבר לא בחוד החנית הטכנולוגית, זה שהם קנו את אנריל 4 לא אומר כלום, צריך כישרון ותקציב כדי לנצל את המנוע, גם המשחק הזה מאת חברת אינדי קטנה רץ על אנריל 4 והוא נראה כמו תחת.

בקשר ל U4 לא ידוע על מה ירוץ, הסרטון האחרון היה על 30 והם לא הבהירו את המצב, בדר"כ כשחברה לא מבהירה את המצב זה אומר שהוא ירוץ ב 30 אחרת הם היו שמחים לספר אחרת, חוץ מזה הוא נראה גדול על הפס4 ב 60 אם לא יורידו את האיכות הגראפית וזה יהיה חבל מאוד אם ילכו על זה לטעמי.

outrigger

New member
המפתחים טוענים

שהם משתמשים כרגע רק בכ50% מהאפקטים של u4. כרגע הוא נראה כמו טקן טאג 2 משופר. עם כמעט אותם מודלים. זה שנאמקו כבר לא בחוד החזית זה באמת חבל. מדובר לדעתי בחברה הכי כשרונית אי פעם. על חומרות שבקושי מריצות משחקים בינוניים הם היו יוצרים יצירות מופת.

outrigger

New member
היה לי את 2 על ה-פס3

וכן, אני חושב שאין כאן קפיצת דור. אם היית אומר לי שהמשחק רץ על פס3 משופר, הייתי מאמין לך. האנימציה היא אותה אנימציה כמו במשחקים הקודמים. בטח לא הבדל מהותי. כנ'ל לגבי הטקסטורות, שנראות חיות יותר אך לא בהרבה. קפיצות הדור היחידות שראיתי עד כה הן באורדר, קוואנטום בריק, הבטאמן החדש ואולי עוד משחק או שניים. האנצ'רטד אכזב אותי האמת.

"גם אם הסרטון מעבר רץ בזמן אמת יש אפשרות להוסיף עוד אפקטים או לנצל את הכח של המנוע להוסיף רמת פירוט גבוהה יותר למודל כי המצלמה בזום עליו ולא צריך לרנדרד את כל הסביבה "-

זה מה שלא מובן לי. אתה רוצה לומר לי שהמפתחת מכינה מראש שני מצבי פירוט למשחק? זה לא דורש תכנות מחדש וסתם דורש יותר עבודה? למה לא להריץ את כל המשחק ברמה של סרטוני המעבר? זה דורש יותר מדי זכרון או משהו?

evilplate

New member
אני מצטער אבל פשוט אין לך עין טובה כנראה לזה

אם זה נראה לך משהו שיכול לרוץ על הפס3, לא בקטע רע, דעתך לגמרי לגיטימית, גם אמא שלי רואה בלו-ריי וזה נראה לה כמו קסטת וידאו מבחינת איכות, היא לא רואה הבדלים, וגם אתה לא, אבל טכנית ההבדלים גדולים.
&nbsp
אפשר להבין אם התאכזבת במיוחד אם אתה מאמין שהפס4 זה כמו מחשב חזק ובטח ציפית לקבל את הטיזר ההוא ב 60 fps, אבל לאמר שזה נראה כמו פס3 מצביע על חוסר הבנה או עין טובה לפרטים.
&nbsp
בקשר לשאלה שלך, כן יש מקרים שיש מודלים ברמה מפורטת יותר לסרטון המעבר, בדר"כ מוסיפים גם AA לשיפור החדות של התמונה, זו לא עבודה קשה אחרי שכבר בנו את המנוע, מלחתכילה כשבונים מודלים למשחק הם ברמה גבוהה במיוחד בשלב הראשוני ואז עוברים שנמוך מסויים כשכבר מכניסים הכל למשחק.
והסברתי לך מה ההבדל בין סרטון מעבר שלוקח לך שליטה מהידיים והמפתח מביים אותו כרצונו לבין גיימפליי שאתה מזיז את המצלמה, יכול לירות, יש פיזיקה וכו', אז למה אתה שואל למה המשחק לא רץ כמו הסרטונים? זה כי יש הבדל בין להריץ סרטון מבויים לבין להריץ משחק.
הסיבה שסרטונים לעיתים (לא תמיד) משתמשים בנכסים ברמה טובה יותר וכו' זה כי הם שואפים להיות יותר סינמטיים, למשל הבעות הפנים בסרטוני המעבר של משחקי נוטי דוג מדהימים ומעבירים הרבה רגשות, את זה אפשר לעשות עם מודל ברמה גבוהה יותר ממה שהפס3 נגיד מסוגלת להריץ, אם היית מכניס את המודל של הגיימפליי לסרטון מעבר אז הבעות הפנים יהיו מוגבלות יותר והסצינה תהיה פחות עוצמתית, סתם דוגמא.
&nbsp
חוץ מזה בדמו של אנצ'רטד 4 בהתחלה כשרואים את דרייק בוהה בצוק זה זמן אמת והגראפיקה של המשחק, לא השתמשו שם במודל שונה או משהו, אם זה היה נראה לך כמו דרייק של הגיימפליי בפס3 אז כמו שאמרתי, אין לך עין טובה לזה.
&nbsp

outrigger

New member
דווקא יש לי עין מצויינת

ואני מזהה גרפיקה איכותית מקילומטרים. וכן, אין כאן קפיצת דור בכללי. אולי רק באיכות הטקסטורות (חפש לכידות מסך)וגם בכך אני בספק. אבל במראה הכללי- סורי, אין כאן קפיצת דור. ודווקא אני מודע היטב להבדלים (צפיתי אפילו בסרטון ארוך של מפתחי המשחק המדברים ומדגימים את הבדלי המעבר בין הדורות). נמתין ונראה מה הכלב השובב ישפר בעתיד:) האנימציה של דרייק נראית כמעט כמו בדור הקודם. למשל, הקטע שבו הוא נאחז בצוק לאחר קפיצה אליו. זה ממש נראה כמו בפס3. תיקח את אותה אנימציה בקוואנטום בריק ותראה איזה הבדל של שמיים וארץ(דלג הישר לתחילת הדקה ה-)15:

https://www.youtube.com/watch?v=ybRB8sBCigw

שתי האנימציות- הן ההליכה בשיווי משקל והן האחיזה בקצה מדגימות מה זה באמת הדור הבא.

לגבי סרטוני המעבר- דיברתי על האיכות עצמה ולא על הסטייל שלה (הבעות פנים למשל). אם אני זוכר נכון שמעתי שממש מצמצמים את מס' הפוליגונים במשחק עצמו. כלומר יש רינדור שונה לחלוטין. שוב, יכול להיות שזו פשוט פחות עובדה למתכנתים. אבל עד שלא נקבל תגובה רשמית של מפתחת כלשהי כנראה נישאר בספק.

מישהו 2

New member
אם זאת לא קפיצת דור בעיניך אני לא יודע מה כן

צריך לזכור שעדיין מדובר בגרסת אלפה, ההגדרות בסרטון של הבהירות והקונטרסט לא לגמרי נכונות והטיזר הראשון שהראו לנו באמת היה cut scene מהמשחק שיראה בידיוק אותו הדבר במשחק הסופי. כן אמנם זה רק סצנה..

evilplate

New member
הטיזר שהראו לנו היה חרטה

התמונה ששמת זו הגרפיקה של המשחק, שום תיקוני בהירות לא יגרמו לתמונה הזו להראות כמו הטיזר, ועוד הוא רץ ב FPS כפול.
&nbsp
אבל מי שרואה את התמונה פה ששמת וחושב שזה נראה כמו אנצ'רטד 2 אז בכל מקרה אין לו עין חדה לפרטים ככה שזה לא משנה מה תאמר לו.

outrigger

New member
התמונה השלישית

היא היחידה המדגימה הבדל של דור הבא (שים לב לאיכות הטקסטורות של העור והחזרי האור המעניקים מראה רטוב). הבעיה היחידה היא שזה כנראה סרטון מעבר שהולבש רגע לפני תחילת המשחק בזמן אמת. בכל אופן, נמתין ונראה את ההתפתחות של המשחק הנ'ל. לבנתיים ראינו משחקים מרשימים יותר.

evilplate

New member
הבעיה היחידה שכנראה אתה שוב טועה

זה דווקא נראה לגמרי זמן אמת, גיימפליי, רק בזווית קרובה יותר, רואים גם את המעבר החלק ברגע שניתנת לך השליטה, מן הסתם ככל שהזווית קרובה יותר ככה תראה יותר פירוט, אבל נו, זה ברור כבר מזמן שאין לך עין לזה.

evilplate

New member
האנימציות מעולות, אין לי מושג מה אתה רוצה

גם בדור הקודם הן היו מעולות, קוואנטום לא נראה שונה בהרבה חוץ מזה שהדמות יותר איטית מדרייק, משחק בקצב שונה, והגראפיקה השתפרה בהמון מדור שעבר וגם במצבו הנוכחי אנצ'רטד 4 אחד המשחקים הכי מרשימים שיש היום.
&nbsp
מה זה דיברת על האיכות, על מה אתה חושב שדיברתי עם הבעות הפנים אם לא האיכות? אם מביאים מודל משופר יותר אז זה בדיוק איכות, לא סטייל.
אני לא יודע איך ND פועלים עם סרטוני המעבר של אנצ'רטד 4, זה נראה זמן אמת, לפחות הסצינה בהתחלה כשהוא בוהה בצוק, בקודמים הם שמו סרטונים מרונדרים מראש שלא רצו בכלל בזמן אמת על הפס3 אז ברור שהכל שם היה מזוייף.

outrigger

New member
הבעיה היא שזה נראה כמעט אותו הדבר

כמו בדור הקודם, לפחות מבחינת האנימציה של הדמויות. שוב, יכול להיות שנוטי דוג ישפרו את המנוע ואת האנימציות. אבל יכול להיות גם שלא. הבנתי שזה עומד להיות המשחק האחרון בסדרה. יתכן מאוד שהם פשוט משתמשים במנוע הישן בשיפורים קוסמטיים, ואולי הם מתכננים מנוע חדש למשחקים הבאים שלהם. הקטע עליו הצבעתי בקוואנטום ממחיש את ההבדל האמיתי בין דור קודם לדור הבא. ואת זה לא ראיתי עדיין באנצ'ארטד.

לגבי הקטע בו דרייק עומד על צוק- שים לב דווקא לקטע המסיים, שם המשחק נראה טוב בהרבה. מה שאומר שזה כנראה לא "בזמן אמת". וכן, זה בדיוק המקרה עם סרטוני המעבר גם בפס3. שם הכל נראה טוב יותר מהמשחק עצמו. וכן, ככל הידוע לי המשחק רץ בזמן באמת גם שם לפי כל הטענות. וזה כל הקטע שאני מנסה לבדוק- מדוע רמת סרטוני המעבר אינה יכולה להיות מיושמת גם במשחק עצמו. אם הקונסולה מסוגלת להתמודד עם איכות כזו בזמן אמת, היא יכולה לעשות זאת לאורך כל המשחק ולא רק בסרטוני המעבר. זה בעצם סרטוני זמן אמת שהם לא באמת בזמן אמת. מצד שני, יכול להיות שהכל רץ בזמן אמת ופשוט קשה לקלוט זאת בגלל שהמצלמה מתרחקת מהדמות. ניסיתי פעם לבצע זום מלאכותי על הדמות של דרייק (לתקוע אותו איכשהו בזוית מוזרה) ועדיין היה קשה לזהות.

evilplate

New member
האנימציות פה מדהימות

אין שום דבר מיוחד יותר באנימציות של QB, בפס3 משחקי אנצ'רטד היו מרונדרים מראש, בכלל לא זמן אמת ולא רצו מהקונסולה אלא בקובץ וידאו בכלל.
&nbsp
אין ספק שההתחלה של הדמו באנצ'רטד 4 היא בזמן אמת ואני חותם על כך, אבל עזוב חבל על הזמן.

PlayGirl3

New member
הם כנראה עשו טעות והעלו את הטריילר השני במקום השלישי

בטח יתקנו בהמשך.

בכל מקרה, לגרסת ה-PS4 תהיה חבילת תוכן ייחודי בשם Scarecrow Nightmare Pack.

למעלה