יאללה שיחת בנות
בנים, זאת שיחה על המחזור הראשון. אתם יכולים לקרוא, אבל נראה לי שזה לא יעניין אותכם. על אחריותכם.
צ'מעו מה קרה לי... גם אני קיבלתי פעם ראשונה בבית. ואמא לא הייתה בבית! לא זוכרת אם היו אז פלאפונים או לא, אם היה, היא כנראה כיבתה אותו כי אני זוכרת שצילצלתי והיא לא ענתה. ואז ניסיתי לתפוס את אחותי הגדולה, וגם היא לא הייתה. ומי היה בבית? היחיד שהיה בבית? אבא!! ובהתחלה קצת הביישתי, אבל אחר כך אמרתי, נו באמת, על הזין שלי, באתי אליו ואמרתי לו- אבא, קיבלתי מחזור, אני לא יודעת מה לעשות. (מעניין, באמת בקושי התביישתי מזה). אבל הוא כמובן לא ידע מה לעשות. שאל אם זה יכול לחכות עד שאמא תבוא, או אחותי, או משהו. לא זוכרת. רק זוכרת שהוא היה כזה "לא יודע איך לעזור לך, תסתדרי בעצמך". בסוף התקשרתי לחברה טובה (שעוד לא קיבלה), סיפרתי לה. היא סיפרה לאמא שלה ואמא שלה נתנה לה תחבושת. היא באה אלי הביתה (היא גרה קרוב) ואני זוכרת שהיא הסבירה לי איך שמים את התחבושת על התחתונים (אמא שלה הסבירה לה), ואז היא נשארה איתי עד שאמא הגיעה הבייתה. והכי מצחיק, אחרי שסיפרתי לאבא בכזאת קלילות, כשאמא הגיעה לא יכלתי לספר לה. והחברה שלי סיפרה לה. לא יודעת למה.
אגב, זה גם הזכיר לי סצנה נהדרת בשולחן לחמישה, בה קלודיאה (הילדה הקטנה) מקבלת מחזור, ומנסה לתפוס את אחותה הגדולה ואאל"ט היא לא משיגה אותה, ולכן נאלצת לספר לאחיה ביילי, והוא הולך איתה לסופר לקנות תחבושת, וכמו כל גבר ממוצע לא מבין מה ההבדלים (עם כנפיים, בלי כנפיים. האמת, גם אני לפעמים הולכת לאיבוד במחלקה הזאת
). זאת הייתה סצנה קצת עצובה, כי אמא שלה מתה והיא נאלצה ללכת עם אחיה הגדול לקנות תחבושות.
טוב.. מספיק שיחות מחזור...חזרה לפרק.
- מסכימה שההערה של בטי למייגן הייתה עקיצה. אבל היא הייתה כ"כ מקסימה בשיחה עם סאלי שאני מחליקה לה את זה.
HollyGolightly -
אני רואה את עניין דון דומה לאיך שאת רואה. אני דווקא לא רואה בחיוב את ה"רעל" הפתאומי שלו להשיג קליינטים, והשימוש במילים ספציפיות בפגישה הנ"ל מסמנת לי שזה מגיע ממקום מאוד לא טוב מבחינתו. אין לי ממש כוח לפרט את התיאוריה שלי לגבי זה עכשיו. מקווה שאוכל לעשות זאת מאוחר יותר.
- ולגבי קני. אני לא מסכימה. נכון שהוא שונא את פיט (מי לא), אבל אני חושבת שהוא באמת לא רצה לערב את המשפחה שלו בעסקים, אבל הוא אמר לעצמו, אם זה כבר קורה, אז בתנאים שלי, ופיט לא מעורב. בכלל קני כזה מותק בשתי העונות האלה. אם זה איך שהוא מעודד את פגי בפרקים הקודמים, אם זה ההערה הגדולה שלו הפרק (לגבי המנהלים), ואם זה הכבוד שהוא נותן לאישתו, משהו שרוב הגברים שם נכשלים מאוד בלעשות. התבגר הבחור מהעונות הראשונות.