אני גם חשבתי על זה בתחילת העונה,
שפיט יהרוג את עצמו (ציפיתי שמישהו ימות כי למיטב זכרוני היו על זה דיבורים לפני שהעונה התחילה, אז כל העונה הייתי עסוקה בהימורים. זה היה רוג'ר, אח"כ פיט ואח"כ ליין. לפחות באחד מהם צדקתי...) אבל אז הגעתי למסקנה שפיט כל כך מאוהב בעצמו, שהוא לא יעשה כזה דבר. הוא רוצה שיכירו בו ושיעריכו אותו כל הזמן (במובן הזה הוא מאוד דומה לפגי, רק שאצלו יש יותר תחושת חשיבות עצמית גלויה לטעמי) ואם הוא יתאבד, הוא לא יוכל ליהנות מזה, או ליהנות מהתחושה הזו של להתלונן כל הזמן שלא מעריכים אותך.
לגבי ליין, אני חושבת שמתחילת העונה הוא הרגיש נחות למדי, וזה בתוספת למה שעבר עליו גם בעונות הקודמות. הוא הקריב הרבה כסף ואת הקריירה שלו כדי להפוך לשותף, הוא ניסה להתחיל עם ג'ואן, היא דחתה אותו מיד. הוא רצה להרגיש אמריקאי ואשתו תמיד ניסתה לדחוף אותו חזרה ל"בריטיות", אגב - הוא הרי בכלל לא רצה להיות עם אשתו וחזר אליה רק כי אביו הכה אותו והכריח אותו להחזיר אותה - אנחנו יודעים שללונדון הוא לא רצה לחזור, הוא דיבר על זה בערך מהרגע שהגיע לסדרה, ואובדן העבודה היה מביא גם את אובדן הויזה שלו. הוא הגיע למצב של מכות עם פיט, אף אחד לא באמת מעריך את העבודה שהוא עושה וכולם עסוקים בעיקר בלהתלונן שהוא הבחור הרע שתמיד אומר שאין כסף לזה ואין כסף לזה - הוא כן היה במצוקה, זה פשוט היה בטיפות קטנות והתפרץ רק עם עניין החובות. תחשבו על זה, מה בעצם כן היה לליין בחיים האלה שהיה טוב, או שהוא רצה?