8x22-8x23
בפעם האחרונה בהחלט

טיי 1

New member
Wonderful or
Wonder-FALL

Wonderful Wonderful or
Wonder-FALL Wonder-FALL ?

גם לי אין זמן (וכוחות) לחפור כרגע...

רק אגיד - שנהניתי ! מכל רגע.
ים להלן.

הפרק הראשון , מס' 22 דווקא הרגיש יותר מלנכולי והרגיש הרבה יותר כמו הפרק האחרון, ואף עמד בזכות עצמו. אבל החלטה נבונה למארק צ'רי לעטוף את הסידרה בפרק אחרון "עליז" יותר(לפחות בתחילתו)
שאפילו הרגיש כמו בימים הטובים והייתה הרגשה שתיכף יהיה עוד , ועוד פרק. וגבי וקרלוס נכנסים לעוד טווח עלילות חדש(ישן).
להעמיד את לינט במבחן גדול מול להיות עצמה, או להיות שוב האישה שלצידו - היה מהלך יפה.
להביא את כרמן בתור הקונטרה לג'ון רולנד, להביא רופא חתיך לפרק הסיום , ליצור קונפליקטים של השניה האחרונה (רנה "מלשינה" על ברי במשפט) רק כדי לפתור אותם מיידית בסצינה שלאחר מכן,
כל פרק המשפט ,שהגיע לשיא בפרק הלפני אחרון , (מוצלח מאוד לדעתי. בלי קשר לאמינות) לפתור את בעייה המשפט ע"י הוידוי של גב' מקלאסקי (Very Nice !(אם כי מאוד דאוס אקס מכינה א-לא הסוג האהוב על "מארק צ'רי", למרות שהוא לא כתב את פרק 22 רק את 23) . לסיים את פרק 22 בסצינה של לינט וטום ברחובות הכל היה כל כך נכון.

לסיים את הסידרה בחתונה (צפוייה, והאמת - לא ממש איכפתית. למי איכפת מרנה ובן בפרק הסיום ), לידה (צפוייה) ומוות (שכבר הוכן כמה פרקים קודם ) - היה יכול להיות בעייתי ומזדחל כמצופה, אבל נעשה בלי עיכוב על הבנאלי, ועם כמה סיקוואנסים מהיר שהשתלבו ביחד (החתונה,הלידה, וקניית השמלה בעבודה החדשה של גבי. גם אם לא - הברקת המאה - סביר מאוד מאוד כדי לצאת מהסבך).

להביא את קתרין בתור אנקדוטה שטוחה (ולהעיף ממנה בהצהרה אחת את ה"לסביות" שלה (ולהוריד לטמיון שעות של דיוני מגדר פוטנציאלים), להוסיף את השטות עם השכנה החדשה והסוד שלה בסוף - ולסיים עם סוזן (שוב) עוזבת את השכונה ועושה "סיבוב" אחרון בשכונה (זה היה בדיוק הסיום של העונה שעברה , או לפניה , לא ? זה היה ד-זה'-וו לא חכם) - כל אלה - פחות טובים.

* * *

ואם למדתי משהו מרוי הפרק - זה שצריך לנצל את הזמן שהאנשים שקרובים לכם נמצאים ולהגיד להם מה אתם חושבים עליהם. ולא לחכות כמה דקות לפני הסוף.

אז את שלי עליכם - כתבתי בשרשור למעלה. (רוי אמר שצריך להגיד את זה . הוא לא אמר שצריך להגיד את זה פעמיים :)

טיי 1

New member
מי ?

אחח.. הומר. ת'געגעתי. אפילו שפעם הייתי מקבל
ולא רק אחד
.

התבגרת

וונדרFALL יו בט

לא קיבלנו כזאת פינאלה פושרת במשך כל שמונה העונות.
בתור פרק שמסיים את הסדרה ציפיתי לפינאלה שתשאיר ואוו!! שכמעט ותגרום לנו נקיפות מצפון שהסדרה נגמרת.. לא הרגיש לי כלום!!
הכל מאוד מאוד מאולץ שלא לדבר על ה"עלילה" העונתית שברמתה מזכירה את צעירים חסרי מנוח ודביקותה ומריחותה מזכירות את היפים והאמיצים.

בנוגע ללינט.. זה לא היה מהלך יפה. זה היה מפוהק וחוזר על עצמו. כמה פעמים כבר ראינו אותה ממודדת עם אותה סיטואציה? למה פתאום כשזה בפינאלה זה מעניין?
דיי ההתבכיינות של טום שוב ממש העלתה את כל הקיא עוד פעם!
הם היו הזוג המעיק של העונה..

על קת'רין - טוטאלי אגרי!!! איזה בזבוז של כשרון... ובכלל כל הדמות של קת'רין היא סיפור עצוב. מהגעתה ללין בעונה הרביעית, מדמות של כוח ושליטה, הפכו אותה לסמרטוט בעונה החמישית עד העפתה בעונה השישית. מזעזע.

james p

New member
כמה עצוב ששנאת כל כך

אם כי קתרין הייתה דווקא דמות כוחנית וחזקה הפרק הזה.
בזבוז כישרון היה שם ובענק. אבל החזירו דמות חזקה ומאוד לא סמרטוטית גם אם רק ל10 משפטים.

CharmedRulez

New member
שטויות. זו הייתה מישהי אחרת וזה לא היה מעניין

זה יכל להיות אלף נשים אחרות.

james p

New member
זה יכל להיות אלף נשים

אבל לדיינה דילייני יש איזו מיניות מאוד חזקה שהיא משפריצה. לא ממש הייתה לה האופציה אבל יש בדיינה איזה משהו שמאוד תופס את העין כשהיא בפריים. היא מסוג השחקניות האלו.
לא נגיד סוזן סרנדון אבל עדיין איי קצ'רס כאלו...

CharmedRulez

New member
מסכים לחלוטין. זה היה משעמם רוב הזמן

צפוי בחלק השני, ומתיש בחלקים החופפים.

מצד שני, לא היה מאיפה להגיע לשיא כשכל העלילות היו כלכך מנומנות ולא רלוונטיות.

james p

New member
אוי טיי היקר

פשוט מרגש אותי לראות אותך חופר!!!

נהנתי לקרוא אותך. שמחתי לראות שאהבת. חרף כל הפגמים שאנחנו ממש לא מתעלמים מהם.

דווקא את עלילת הרופא החתיך פחות אהבתי היה נראה לי מעצבן ומאולץ אבל אהבתי את מה שזה הוציא מסוזן את הפואנטה שדובר על העתיד שלה. תכלס הסדרה נגמרה כשלא רואים עתיד לסוזן ולא רואים גם שום גבר לאיזה קלווז'ר איתו כך שמבחינת סוזן כן אהבתי.

נראה לי שזה היה סיום עונה 6 כשסוזי עזבה את הליין וגם עשתה סיבוב באוטו לקול משפטים חכמים של מרי אליס...

גם לי לא ממש אכפת מרוי ורנה.
האמת שמארק לא ממש הפך את רנה לדמות שבאמת אכפת ממנה ולא ממש הבנתי איפה כל האהבה הזאת בינה לבין רנה. היא פשוט שכנה שרואים את החיים שלה מהצד לא ממש כמו העקרות שמבינים ונכנסים איתן יותר לעומק נשמתן.

טיי 1

New member
נילס הלך לראות לפני 10 דקות, מה

יש לכם שתי טלוויזיות בדירה ?

שילולנה

New member
אוףףףףףףףףף, המחשב עושה לי בעיות...

פעמיים נכבה לי המחשב, דבר שלא קורה אף פעם (תקלה בחשמל)
אח"כ הצפייה לא עולה ... אני לא מצליחה לראות יותר מ - 3 דקות רצוף בלי תקלה.
וזה אחרי שכבר פיניתי לי את כל העיסוקים האחרים, כדי שאוכל לצפות בנחת - ממש נחת!

forglemmigej

New member
Wonderful Wonderful

סופה של תקופה אין מה להגיד ,ההספד שלי קצת מבולבל אני לא יודעת מה להגיד .
עברו שמונה שנים מענינות, משעממות, מופרכות , מרתקות אנשים התחתנו, התגרשו , התאלמנו , נכדים, ילדים , קריירות נסקו ונפלו , הבוטוקס גבר לאחר העונה השלישית, הנתוחים הפלסטיים צמצמו הקפים בצורה חולנית, בעונות האחרונות הן נראו כמו הדמויות האלו אצל ג'יי לנו או הג'ינג'י שכחתי את שמו ,שמים מעין פוסטר ענקי של מישו ורואים רק שפתיים צרות בקושי זזות מאחורי הפנים. הכי מחליאה היתה רנה, לא נשאר בה שום דבר אנושי הכל גרמליני ובעל הבעה אחת.
היחידה שסיפקה את הסחורה באמת באמת היתה קרן מקלסקי שהשיר המרטיט שנוגן לזכרה שבה את הלב http://www.youtube.com/watch?v=IH0_XfxnXWI
לטעמי היה צריך להפסיק אחרי שלוש עונות ואז היה נשאר טעם טוב ,הכל תמיד מסתיים עם הפי אנד וכולן מתחתנות אחרי חמש דקות עם גבר שמכיר אותן שניה וחצי ותמיד עם שמלה לבנה ובתולית חחח, היום הדרמות סלאש קומדיות, יותר ריאליות אנשים לא תמיד יוצאים ללא פגע ממה שעוללו, הבייביליס זה כל כך שנת אלפיים, לא חוזרים אחד לשני בשביל קלוז'ר ממש לא.לא הבנתי בסוף למה כולן היו צריכות לעזוב למקומות אחרים אי אפשר להשאיר אותן לנפשן בליין והחיים זורמים הלאה בלי סיקור. נו שוין עכשו הסדרות היחידות ששוות הן נרס ג'קי עם אידי פאלקו המדהימה והבורג'ה היתר סתם.

טיי 1

New member
בעצם- מה שגב' מקלאסקי רצתה להגיד לנו

כשביקשה את השיר Wonerdful Wonderful בתקליט - הוא -

לכו לעבר, אל תתעצלו, תחפשו את הדברים הישנים האלה, האוטנטיים, כמו שהיינו פעם , לא את החיקויים של היום, תהיו אתם עם הטעם והריח והמגע המקוריים של אז.

(המסר שלי לחיים הוא , אגב, אחר) - תהיו היום אוטנטיים, מקוריים, נעימים , מדהימים - כאלה שתתפרקו על עצמכם היום בנוסטלגיה בעוד כמה שנים !!!

הנוסטלגיה היא כאן ועכשיו חברים.

(ואולי סתם מארק צ'רי רצה לשים שיר בפינאלה. בלי יותר מדי מסרים. יותר הגיוני

ומסכים איתך לגבי החתונה - היה פה עניין רעיוני של חתונה, לידה ומוות בפרק הסיום, אבל כולם היו כל כך צפויים או לא רצויים (למי איכפת מחתונה של רנה עם בן דווקא בסיום ? ) לידה , צפוייה של ג'ולי, ומוות שהוכן מראש (למרות שדווקא המוות הוכן יפה מאוד).... גם ההכרח הזה לעשות קלוז'ר עם עזיבה של הבנות היה כפוי. הרעיון המטיפני נחמד. מארק צ'רי אוהב דברים כאלה "אנחנו מבטיחים שנשאר כאן לנצח, כן, הבטחה נחמדה, אבל מי ידע שבמבחן הזמן והחיים הבטחות שהבטחנו לא תמיד עומדות בפועל). אבל הביצוע היה קצת דידקטי.. .אבל אולי כל סוף אחר , גרנדיוזי יותר היה זוכה ליותר הטחות ביקורת.

למעלה