8x22-8x23
בפעם האחרונה בהחלט

CharmedRulez

New member
ABC פרסמו עכשיו את הלוח שלהם. עכשיו זה רשמי.

הסדרה החדשה שלו לא תהיה חלק מלוח השידורים שלהם. תודה לאל.

adii1201

New member
*יצאתי לרקוד ברחובות* קולולולולו!

אני מקווה שהוא ישב בבית, מסכן, עלוב, מובטל וצופה בסדרות אחרות בקנאה. אה ועני מרוד

james p

New member
עדי וצ'ארמי איזה רעים אתם

אבל אונסלי גם אני שמח על כך. לא במובן שאתם שמחים כי אני לא אשמח לאיד.
למרות שיש כל מיני דברים שאני לא מוחל לו עליהם.

אני שמח שהוא ילמד לקח שרעיון קאמפי הוא לא בהכרח אומר הצלחה.
צריך גם השקעה ולתת את המירב והמיטב מהכישרון שלך ולא לזלזל בצופים.
אני ממש מקווה שמארק ילמד מזה חתיכת לקח גדול ואם הוא יכתוב עוד יצירה הרי שהיא תהיה באמת ענקית וראויה ולא עלבון לצופים כמו שהייתה עקרות במשך הרבה זמן.

adii1201

New member
אנחנו לא רעים אני מצטערת

א' הסדרה הזו נשמעת בדיוק כמו דספרט. ב' אחרי איך שהוא חירב את דספרט, אני רוצה שהוא לא יעבוד יותר לעולם!

adii1201

New member
פייר אינאף
אני שולחת אותו לעבוד

בתור מנקה זבל, זה יותר טוב

james p

New member
עדי את צריכה להיות שופטת הוגנת

לא התכוונתי שאתם באמת רעים זה כזה בצחוק.

אני גם חושב שהוא חטא בצורה מחפירה. עדיין דספרט בסופו של דבר היא כן אייקון ותישאר לנצח אייקון בתולדות הטלוויזיה והייתה לה התחלה מופתית עם אמי לפליסיטי ועוד המון רגעים נהדרים (ועוד מועמדות לאמי לפליסיטי) כך שלדעתי הבן אדם עשה משהו ואולי הוא כן יצליח לשחזר.

אני לא בעד להרוג אנשים לכל החיים. הפואנטה בענישה היא שיקום האסיר. אני מקווה שהעונש הזה שהוא מקבל עכשיו ילמד אותו לקח ולעשות חשבון נפש על כל מה שהוא עשה ושיבין שלא מספיק רעיון נחמד בהתחלה אלא צריך לעבוד באמת קשה. לפי הפרצוף הממש מסכן שלו בהופעת האורח אני ממש מקווה שהוא לומד את הלקח.

adii1201

New member
תראה

אני לא אומרת שבשלב מסוים לא היה לו כישרון. היה לו, כמו שאמרתי אני הראשונה לכתוב פוסט השתפכות עליו. אבל מעבר לזה שהוא הדרדר, הוא גם התחיל לזלזל, וזה הכי מעצבן אותי.

james p

New member
הוא פגע חמורות אני לא מכחיש

רק שאני יותר בקטע של שיקום אסירים מהסוג הזה מאשר גזר דין מוות.
וסליחה אם אני נשמע שמאלני מדי.

james p

New member
לא יודע אם הוא לא רוצה להשתקם

תני צ'אנס!
ואני נגד גזר דין מוות. רק בפעולות טרור.

james p

New member
הוי צ'ארמי

קודם כל התפוצצתי מצחוק לראות שכתבת על מארק צ'רי שהוא יהפוך לסבל. האמת שגם עכשיו אני צוחק תוך כדי כתיבת שורות אלו ממש.
הוא באמת היה נראה סבל מסכן כזה. לחשוב שהבן אדם הזה מיליונר אחרי כל השנים האלה של דספרט אבל נראה כמו סבל.

בנוגע לסוזן, כן גם אני בהתחלה התעצבנתי על הסוף שלה שלא ראו.
אבל המצב שלה מורכב כי קשה לעכל אותה כמה פרקים אחרי מות מייק אהבת חייה נמצאת עם גבר אחר גם אם בזמן הסדרה מדובר ב10 שנים אחרי. אבל גם אני אהבתי את הדיאלוג שלה עם ג'ולי. ס"ה אפשר לומר עליה שהיא בסדר והיא תהיה בסדר באמת. עם עצב אבל בסדר. ואולי גם תמצא מישהו להזדקן איתו בפאנאן.
היא גם תיפגש עם לינט לקפה ולשיחה על הנכד המשותף...

הבנתי את הקושי שלך לקבל את כל הקיטש הרגיל.
עלי זה עבד. וכשאני קורא אותך אני מתחיל להרגיש מוזר שאני כזה סנטימנטלי.
אבל נו גם אתה נהנית מאוד מהסיום וברוך ה' שבאמת קיבלת קצת כיף מהסדרה הזאת אחרי שנים של אכזבה.

adii1201

New member
To Remembering

פעם אחת אחרונה...

אני יושבת ורואה את הפרק עם דמעות. לא כי היה עצוב, אלא כי עצוב
לא כי הפרק היה סוחט דמעות, אלא כי זה הפרק האחרון. הפעם האחרונה שאני אשב לראות את הסדרה הזו בפרק חדש שלה. אז פתחתי את הפרק ב-HD וישבתי עם הבמבה שלי ונפרדתי מהגליטי פלז'ר שלי פעם אחת אחרונה. ונהנתי. לא כי היה וואו, אלא כי היה ואין עוד. ועכשיו אני אחפור

קודם כל תרשו לי לציין שהתגלגלתי מצחוק לראות את מארק צ'רי בתור MOVER
זה דווקא רעיון נחמד, חבל שלא הרגו אותו בסדרה
סתם נו זה היה משעשע

עוד משהו שרציתי לציין זה שג'ולי נראית כל כך טוב בהריון, ממש אהבתי

ועכשיו לחפירה

עלילת המשפט-
טוב אז כמו שאתם יודעים אני לא ראיתי את העונה מפרק 5, אין לי מושג מה הלך שם ומה ומו ומי. הבנתי רק מהספוילרים שקראתי. אבל מה שכן, אני חייבת לציין שהם מתחו את זה ומשכו את זה ואני אישית לא אהבתי את זה. כל העלילה הזו מלכתחילה הייתה לא הגיונית וכבר בסוף העונה הקודמת אמרתי שאני לא מבינה למה הם לא אומרים שזה היה סלף דיפנס, כשזה בדיוק מה שזה היה. כל הקבורה הזו של אלחנדרו ביער שהובילה למה שהיא הובילה, וול, אני לא הבנתי את זה. דבר שני, אני רק סטודנטית שנה ראשונה למשפטים אבל אפילו אני יודעת שזה לא חוקי לצוטט לאנשים, ממש לא בתאים של הכלא, ואם הם מדברים ביניהם זה נשאר ביניהם. מה שהפרקליטות שם עשתה, וול, לא חוקי בעליל. ואני אפילו לא מדברת על הסחיטה אחרי זה, אבל בגדול זה פשוט לא לעניין. דבר שני, זה שהיא איימה עליה הכל טוב ויפה אבל אם רנה ובן מתחתנים אי אפשר לגרש אותו למיטב ידיעתי. בכל מקרה, איך שמקלאסקי שמעה את גבי וקרלוס מדברים זה היה ברור שהיא תיקח את האשמה עליה. זה היה קצת מאכזב, לא יודעת אם כי זה היה צפוי או כי זו שיטת הפיתרונות של הכותבים של הסדרה: תמיד לטאטא את הכל מתחת לשטיח ולא באמת לפתור את הבעיות. במיוחד גם שהם מותחים את הבעיות כמו מסטיק ואז פותרים את הכל בסצנה מסכנה אחת. בכל מקרה זה היה מרגש לראות את כל הבנות מתחבקות אחרי שברי זוכתה ואחר כך גם במסיבה בבית של ברי. לא מפתיע אבל נחמד

החתונה של רנה-
אוי מיי גאד רציתי לבעוט בה היא הייתה מעצבנת
והשמלה הראשונה, וול, תודה לאל שלג'ולי ירדו המים על השמלה הזו בשביל שהיא תיקח את השמלה שגבי נתנה לה. היא הייתה כל כך יותר יפה ונראתה על וונסה כל כך יותר טוב. היה נחמד לראות אותה מתחתנת וסופסוף מאושרת, למרות שלא כל כך יצא לי להרגיש את זה. בן הזה שווה
רק אני שמתי לב שאחרי הברכה של לינט גבי וברי השיקו כוסות והחליפו מבטי אווה ומרשה?
זה היה משעשע
בן הרג אותי מצחוק שהוא אמר שעכשיו הוא מבין למה לא טוב לראות את הכלה לפני החתונה
גם זה היה מרגש, ונחמד, אבל אני קצת לא מבינה את הצורך לעשות את זה נושא הפרק האחרון.

גב' מקלאסקי-
הם היו חייבים להרוג אותה
כל הפרק כאב לי הלב, אולי כי אני לא יודעת אם קת'רין ג'וסטן באמת גוססת או כי זה היה פשוט עצוב. היא הייתה איתנו מהעונה הראשונה, ואני מתה על הדמות שלה ועל השחקנית והיא תמיד הייתה כל כך כיפית לראות אותה. היה לי עצוב שהם ככה סיימו את זה, אבל מצד שני אני חושבת שבאיזשהו מקום זה כאילו סימל גם את מותה של הסדרה. זו הדמות האגדית, שמארק צ'רי נשבע שלא יהרוג אותה באמצע הסדרה, אבל הסדרה נגמרה ולכן גם מקלאסקי. זה היה נורא איך שהם עשו אותה פתאום כל כך זקנה וחולה, ושוב, אני חושבת שזה בעיקר כי אחרי התמונות מהטייבל ריד שפליסיטי פירסמה, אני לא יודעת אם היא באמת חולה וככה עם המכשיר חמצן או שזה היה רק בגלל הצילומים. מה שכן זה היה חתיכת Tribute למקלאסקי ולכל החיים שלה בליין, זה היה יפה שזה מה שליווה את הפרק, כאילו להזכיר לנו כל הזמן שהנה, עוד רגע וזה נגמר. מה שהיא עשתה עם ברי היה מקסים, ואהבתי את מה שהיא אמרה לרוי. אהבתי מאוד איך שהבנות סופסוף הראו לה שהן באמת אוהבות אותה ואכפת להן, כי כל העונות לא כל כך נוצרו ביניהן קשרים מעבר למה שמקלאסקי תיארה (דרך מרי אליס) בפתיחת הפרק. הסצנה האחרונה שהיא מתה וקרו כל כך הרבה דברים הייתה מקסימה בעיניי. איך שהיא מתה והילדה של ג'ולי נולדה, ורנה ובן התחתנו - כל סוף הוא התחלה של משהו חדש. זה היה מקסים ממש. גם עם השיר הזה שהתנגן ברקע, אח זה כל כך עקרות של עונה 1 לשים שיר כזה ברגע כזה, לקחת את הדבר הכי דרמטי ולעשות אותו קצת יותר קליל. אהבתי מאוד. הזכיר לי את פרק 8 בעונה 1 שלינט חולמת שהיא מתאבדת עם השיר של (נראה לי) הביטלס ברקע. היה לי עצוב, ממש, כאילו דמעות בעיניים עצוב, כשהיא מתה. גב' מקלאסקי הייתה ותמיד תהיה אחת הדמויות הכי מבריקות של הסדרה הזו

It was the beginning of the end
מרי אליס עוברת לליין, אח איזו סצנה שווה לראות
עם מרת'ה הובר שחוקרת אותה ומתה לדעת הכל (לא התגעגעתי אליה
) ואיך שהיא הלכה משם עם הפנים האלה של I know what you did. It makes me sick. I'm going to tell
ואח"כ איך שמראי אליס אמרה את המשפט הזה והם עשו ריקאפ של כל מה שקרה כל העונות ואז את הבאנג של מרי אליס יורה בעצמה. אדיר אדיר אדיר!!! הפקה מעולה, כתיבה מעולה, צילום מעולה, ממש ממש נהנתי מהסצנה הזו!!

סוזן מאייר/דלפינו-
היה לי מאוד מוזר, זה פעם ראשונה שאני רואה פרק וסוזן לא קיבלה את רוב זמן המסך. גם הסצנות שכן היו לה עוד היו בסדר. כל הקטע של מעבר הדירה היה קצת מוזר אחרי שהיא עזבה כבר בעונה הקודמת, זה הרגיש לי קצת ממוחזר אבל אני מבינה שהרעיון היה שכולן יעזבו אז נסלח להם. ההתנהלות שלה עם ג'ולי כיפית, באמת. מאז העונה הראשונה ג'ולי, או יותר נכון אנדריאה, הפכו את סוזן להיות קצת יותר נסבלת בשבילי. אני מאוד אוהבת את אנדריאה וג'ולי מקסימה וזה היה נחמד לראות אותן ככה ביחד בתור אמא ובת, במיוחד אחרי שבעונות האחרונות זה קצת לא קרה יותר מדי. לא ברור לי למה אמ ג'יי נעלם כלא היה
בכל מקרה, הקטע בבית חולים שג'ולי וסוזן ניהלו את השיחה על החיים וג'ולי שאלה אם היא אי פעם תתחתן, זה היה יפה. אהבתי את מה שסוזן אמרה.

ברי ואן דה קאמפ/הודג'/מה שלא יהיה השם משפחה של טריפ-
אני קצת מתקוממת על שני דברים: האחד זה שעוד פעם ברי יוצאת עם מישהו ועוד פעם היא מתחתנת ומספיק כבר היא יותר שרלילה מאידי
והשני זה שאני לא אוהבת את הסוף של מה שעשו ממנה. זה כאילו החזירו אותה לכל מה שהיא הייתה פעם בעונה הראשונה ואחרי כל מה שהיא עברה, וול, לא התחברתי. היא הרגה אותי עם ההתעלפות המזויפת הזו באולם
אני בהלם שמישהו קנה את זה
לא אהבתי את השיחה שלה עם טריפ בחתונה, זה אחד לאחד השיחה שהייתה לה עם צ'אק בעונה 7. שוב, קצת ממוחזר. אבל בגדול היה נחמד, לא יותר מזה.

קת'רין מייפייר-
טוב אני חייבת להגיד לכם שאני שונאת את הדמות הזו בפרקים האחרונים. עדי אני מצטערת. הם הרסו אותה לחלוטין, היא נהייתה שחצנית ומעצבנת ולא אהבתי אותה בכלל. ואלוהים אדירים, הרגתם לנו את החיים עם היציאה שלה מהארון, פתאום היא לא לסבית?! דיייייי כבררררררר להתחבא מאחורי השטיח מספיקקקק!!!! לא אהבתי בכלל. זה הרגיש לי מיותר שהחזירו אותה אחרי שהחזירו אותה. דווקא התלהבתי, חשבתי שיהיה נחמד לראות אותה, אבל הדרך שבה החזירו אותה, אני לא אהבתי ולא התחברתי ואני חושבת שזה חבל. הם הרסו את הדמות. זה היה ממש מיותר.

גבי סולי

adii1201

New member
To Remembering Part 2

גבי סוליס/לאנג/סוליס-
אני אוהבת את היפוך התפקידים. חבל לי קצת שהם לא ניצלו את זה והראו לנו את זה עוד לפני זה בעונות הקודמות, זו עלילה טובה. הקטע שהיא קנתה לקרלוס את השעון ואז הוא הביא את כרמן הזו, זה היה מעולה
אהבתי את זה. אהבתי גם את השיחה שלהם בחתונה של רנה, אבל עוד לפני שקרלוס פתח את הפה ידעתי מה הוא הולך להגיד על זה שהם רוקדים טנגו. צפוי, אבל נחמד. זה נחמד לראות איך הזוג הזה התבגר, איך פתאום גבי מודה כמה שזה היה משפיל בשבילה, מתבגרת, לוקחת אחריות על המעשים שלה, על המילים שלה, על מי שהיא. זה היה נחמד לראות את זה, מרגש, סיום יפה של משהו שאולי היה קצת מעצבן ולא הגיוני לאורך הדרך אבל בסופו של דבר נגמר בצורה מקסימה ממש וזה היה פשוט כיף לראות את זה. אהבתי. אהבתי גם שהיא קיבלה חנות משלה, סופסוף היא עושה משהו שהיא רוצה לעשות (או כמו שהיא אמרה באחד הפרקים Shoes are my children, let me be the mother I'm destined to be או משהו כזה
)אז אני ממש אוהבת את מה שהיא קיבלה. אני גם מאוד אוהבת את זה שהיא רצתה לקחת אחריות על מה שקרלוס עשה והכל. זה נחמד לראות איך הדמות הזו התבגרה. ממש ממש אהבתי!

לינט סקאבו פוראבר!!!!!!-
טוב אני אשתדל לשמור את העצבים שלי ברף הנמוך כי ג'יימס אתמול העביר לי הרצאה שלמה שצריך לעזוב את זה אבל אני מצטערת זה מקומם אותי מאוד. זה מקומם אותי שטום מתחיל עבודה חדשה ואז הוא לא אוהב את לינט ואז הוא מכיר מישהי חדשה והוא מאושר והוא פונה לעו"ד לגירושין והוא אומר ללינט I'm happy, I'm sorry if you're not ואז פתאום מפטרים אותו ו-וואווו!!! מה קרה!!!!! הוא פתאום מת על לינט ואוהב אותה והוא לא רוצה להיות עם ג'יין. COME ON!!!!! זה בדיוק לא אמין כמו שכל הפרידה הזו נעשתה בצורה לא אמינה. לא אהבתי בכלל. לפחות עם לינט הם היו עיקביים ברגשות שלה שהיא עדיין אהבה את טום כל העונה וזה. עוד משהו שהפריע לי והיה חסר לי זה שא' טום לא ביטל את הגירושין אבל ניחא. מה שהכי הפריע לי זה שהם עשו סיפור שלם עם הטבעת נישואים שלה, ופתאום גם טום הוריד את שלו וקיוויתי שיעשו סצנה, אפילו קטנה, שרואים אותם מחזירים את הטבעות. לא יודעת, זה הרגיש לי חסר. מעבר לזה אבל, OMG!!! הסצנת חזרה שלהם הייתה מושלמת!!! מושלמת!!!!!!!!!!!! עזבו את זה שכתבתי פאנפיק בדיוק על זה שהם עומדים באמצע הרחוב ואומרים אחד לשני שהם אוהבים אחד את השני וזה בדיוק מה שרציתי שייקרה, אבל זה היה מושלם. הזוויות צילום שלהם, החיוך שלהם, הכל וואווו!!!!!! הדמעות של טום, הנאום שלו, כל דבר היה פשוט מושלם בסצנה הזו. מושלם מושלם מושלם!!!!!!!!!!!!! הרגיז אותי קצת שאחרי זה בחתונה הם רבו על השטות הזו וכאילו הנה לינט פתאום מבינה משהו ואז וואי אין להם יותר בעיות, אבל לא חשוב, נסלח להם כי אז הם נתנו ללינט את הנאום הכי מרגש אבר בסדרה אחרי הנאום של טום בעונה 4, ובאיזשהו מקום זה היה נחמד שהנאום הזה היה שלה. ואיך היא ריגשה. עם המסרים הכפולים, לטום ולרנה ובן, לזה שהסדרה נגמרת, לאיזשהו מסר לחיים, לעצמה, לכולם. אהבתי את זה כל כך. והכי מקסים היה שהם לחשו אחד לשני I love you בסוף אוח זה היה כזה מושלם
ואז שהם רקדו ואעעעעעע מושלםםםם!!!!!!!! לא מפצה בשיט על עונה שלמה, אבל עדיין מושלם. כמו שאמרתי לג'יימס אתמול בהודעה, אולי אחרי שאני אראה את הסצנות האלה עוד 20 אלף פעם, אני אסלח לכותבים של הסדרה קצת על מה שהם עשו. אבל רק קצת
אבל אין האושר שלי כשהם חזרו
סוף כל סוף!!!!!! *אושר*

הסיום-
אח איזה סיום מושלם. באמת מושלם. הוא נעשה בצורה כל כך טובה, הכתיבה, הצילום, ההפקה, הכל הכל הכל היה פשוט מושלם. מצד אחד חבל לי שהן כולן עזבו את הליין, מצד שני אני חושבת שזה טוב שהן עזבו את הליין, זה סוף מצוין. אהבתי את הנסיעה של סוזן לאורך הליין, עם כל האנשים שמתו, עם מרי אליס והדברים שהיא אמרה. אני לא חושבת שיכולתי לדמיין סוף טוב יותר לסדרה הזו. אני רק מקווה שהם יעשו סרט להראות לנו את החיים שאחרי הליין
זה היה מקסים, באמת מקסים.

וככה, נגמרה לה הסדרה. אני לא יכולה להגיד שנהנתי תמיד, אבל רוב הזמן נהנתי. ובכיתי, וצחקתי, והתאהבתי. וזהו זה.

adii1201

New member
אני חייבת להוסיף כי שכחתי

שזה מדהים איזו שחקנית אדירה פליסיטי. בסצנה שלה עם טום שהם עומדים ברחוב והוא אומר לה שהוא אוהב אותה היא אומרת לו My ice is melting והיה פה דאבל מינינג שאף אחת אחרת לא הייתה מצליחה להעביר. כי פליסיטי העבירה את זה במבט שלה ובמשחק שלה, הרבה ממה שהמילים העבירו את זה. ואחרי זה כשהיא אומרת לו You, היא אומרת כל כך הרבה מעבר לזה שהיא מאוהבת בו. היא מתחילה בהחלטיות, עם מן כעס כזה של אני אוהבת אותך, עוברת לעצב מהפגיעה של אני אוהבת אותך ומסיימת באני סולחת לך כי אני אוהבת אותך. ככה משחקים. אדירה, פשוט אדירה

adii1201

New member
אה ועוד משהו

תגידו, ללידה של לינט בעונה 8 הם לא יכלו להביא את התינוקת שג'ולי ילדה שלא נראית כאילו היא בת לפחות חצי שנה?
תפתחו את הפינאלה של עונה 6, תשוו את גודל התינוקות, אין סיכוי שהדבר הזה יצא מהYOU KNOW WHAT של לינט

james p

New member
אוי אוי אוי

לגמרי לגמרי לגמרי לגמרי. היא בהחלט הייתה כל כך נהדרת...

למה את חושבת שהיא התכוונה באומרה הקרח נמס?

אבל היא הייתה משמ נהדרת בסצינה הזאת. היא בכלל טובה ברגשות.
ומשהו שרק את תביני-
עוד אתמול היה לי מין כזאת מלנכוליה על הסדרה שנגמרה ונזכרתי בפליסיטי שראיתי לראשונה בטראנסאמריקה
וככה הגעתי לסדרה (כי היא פתאום נשמעה לי איכותית ולא סתם רייטינגית) ובכל הופעות המופת שלה לאורך הסדרה
פתאום הבנתי כמה היא תחסר לי. פתאום ככה ללא פליסיטי ונהיה לי עצוב והתעורר בי חשק עז לשבת ולצפות בטראנסאמריקה.
כמעט עשיתי את זה אבל הייתי עייף כך שבסוף נפלתי שדוד למיטה.
אבל זהו אין יותר פליסיטי בהופעות נהדרות. אני לא רואה באופק שום הופעה שלה שבאמת מתאימה למידותיה
ותיתן לי אותה במלוא הדרה.

אגב בעצם אני חושב שהפעם הראשונה שראיתי אותה היה בסרט "המהפך של הלן" היא שיחקה בתור האחות של קייט הדסון וג'ואן קיוזאק המצוינות. והייתה קולית ונחמדה אך לא ממש זכורה לי משם בענק. דווקא הייתה חביבה והיה דווקא ווויס אובר שלה מאוד יפה בסוף הסרט.
אני זוכר שראיתי גם קצת את הקומנטרי וגארי מרשל הבמאי דיבר קצת עליה ואמר שהיא שחקנית נהדרת (וזה עוד לפני דספרט ולפני טראנסאמריקה שאף אחד לא ממש ידע הרבה על פליסיטי הופמן) ואמר שהיא אשתו של וויליאם H מייסי שהוא שחקן נהדר גם. בכל אופן בסוף שמחתי שהיא קיבלה תפקיד גדול בעוד סרט של מרשל "החוק על פי ג'ורג'יה" שגם שם מרשל מאוד העריך אותה וזה היה נראה לי קלווז'ר קצת. אני מאוד אהבתי את ההופעה שלה שם (הבאתי לאחותי את הסרט והיא לא הכי התלהבה אז אני בקרוב אתן לה טראנסאמריקה ונראה אז...)

למעלה