To Remembering
פעם אחת אחרונה...
אני יושבת ורואה את הפרק עם דמעות. לא כי היה עצוב, אלא כי עצוב
לא כי הפרק היה סוחט דמעות, אלא כי זה הפרק האחרון. הפעם האחרונה שאני אשב לראות את הסדרה הזו בפרק חדש שלה. אז פתחתי את הפרק ב-HD וישבתי עם הבמבה שלי ונפרדתי מהגליטי פלז'ר שלי פעם אחת אחרונה. ונהנתי. לא כי היה וואו, אלא כי היה ואין עוד. ועכשיו אני אחפור
קודם כל תרשו לי לציין שהתגלגלתי מצחוק לראות את מארק צ'רי בתור MOVER
זה דווקא רעיון נחמד, חבל שלא הרגו אותו בסדרה
סתם נו זה היה משעשע
עוד משהו שרציתי לציין זה שג'ולי נראית כל כך טוב בהריון, ממש אהבתי
ועכשיו לחפירה
עלילת המשפט-
טוב אז כמו שאתם יודעים אני לא ראיתי את העונה מפרק 5, אין לי מושג מה הלך שם ומה ומו ומי. הבנתי רק מהספוילרים שקראתי. אבל מה שכן, אני חייבת לציין שהם מתחו את זה ומשכו את זה ואני אישית לא אהבתי את זה. כל העלילה הזו מלכתחילה הייתה לא הגיונית וכבר בסוף העונה הקודמת אמרתי שאני לא מבינה למה הם לא אומרים שזה היה סלף דיפנס, כשזה בדיוק מה שזה היה. כל הקבורה הזו של אלחנדרו ביער שהובילה למה שהיא הובילה, וול, אני לא הבנתי את זה. דבר שני, אני רק סטודנטית שנה ראשונה למשפטים אבל אפילו אני יודעת שזה לא חוקי לצוטט לאנשים, ממש לא בתאים של הכלא, ואם הם מדברים ביניהם זה נשאר ביניהם. מה שהפרקליטות שם עשתה, וול, לא חוקי בעליל. ואני אפילו לא מדברת על הסחיטה אחרי זה, אבל בגדול זה פשוט לא לעניין. דבר שני, זה שהיא איימה עליה הכל טוב ויפה אבל אם רנה ובן מתחתנים אי אפשר לגרש אותו למיטב ידיעתי. בכל מקרה, איך שמקלאסקי שמעה את גבי וקרלוס מדברים זה היה ברור שהיא תיקח את האשמה עליה. זה היה קצת מאכזב, לא יודעת אם כי זה היה צפוי או כי זו שיטת הפיתרונות של הכותבים של הסדרה: תמיד לטאטא את הכל מתחת לשטיח ולא באמת לפתור את הבעיות. במיוחד גם שהם מותחים את הבעיות כמו מסטיק ואז פותרים את הכל בסצנה מסכנה אחת. בכל מקרה זה היה מרגש לראות את כל הבנות מתחבקות אחרי שברי זוכתה ואחר כך גם במסיבה בבית של ברי. לא מפתיע אבל נחמד
החתונה של רנה-
אוי מיי גאד רציתי לבעוט בה היא הייתה מעצבנת
והשמלה הראשונה, וול, תודה לאל שלג'ולי ירדו המים על השמלה הזו בשביל שהיא תיקח את השמלה שגבי נתנה לה. היא הייתה כל כך יותר יפה ונראתה על וונסה כל כך יותר טוב. היה נחמד לראות אותה מתחתנת וסופסוף מאושרת, למרות שלא כל כך יצא לי להרגיש את זה. בן הזה שווה
רק אני שמתי לב שאחרי הברכה של לינט גבי וברי השיקו כוסות והחליפו מבטי אווה ומרשה?
זה היה משעשע
בן הרג אותי מצחוק שהוא אמר שעכשיו הוא מבין למה לא טוב לראות את הכלה לפני החתונה
גם זה היה מרגש, ונחמד, אבל אני קצת לא מבינה את הצורך לעשות את זה נושא הפרק האחרון.
גב' מקלאסקי-
הם היו חייבים להרוג אותה
כל הפרק כאב לי הלב, אולי כי אני לא יודעת אם קת'רין ג'וסטן באמת גוססת או כי זה היה פשוט עצוב. היא הייתה איתנו מהעונה הראשונה, ואני מתה על הדמות שלה ועל השחקנית והיא תמיד הייתה כל כך כיפית לראות אותה. היה לי עצוב שהם ככה סיימו את זה, אבל מצד שני אני חושבת שבאיזשהו מקום זה כאילו סימל גם את מותה של הסדרה. זו הדמות האגדית, שמארק צ'רי נשבע שלא יהרוג אותה באמצע הסדרה, אבל הסדרה נגמרה ולכן גם מקלאסקי. זה היה נורא איך שהם עשו אותה פתאום כל כך זקנה וחולה, ושוב, אני חושבת שזה בעיקר כי אחרי התמונות מהטייבל ריד שפליסיטי פירסמה, אני לא יודעת אם היא באמת חולה וככה עם המכשיר חמצן או שזה היה רק בגלל הצילומים. מה שכן זה היה חתיכת Tribute למקלאסקי ולכל החיים שלה בליין, זה היה יפה שזה מה שליווה את הפרק, כאילו להזכיר לנו כל הזמן שהנה, עוד רגע וזה נגמר. מה שהיא עשתה עם ברי היה מקסים, ואהבתי את מה שהיא אמרה לרוי. אהבתי מאוד איך שהבנות סופסוף הראו לה שהן באמת אוהבות אותה ואכפת להן, כי כל העונות לא כל כך נוצרו ביניהן קשרים מעבר למה שמקלאסקי תיארה (דרך מרי אליס) בפתיחת הפרק. הסצנה האחרונה שהיא מתה וקרו כל כך הרבה דברים הייתה מקסימה בעיניי. איך שהיא מתה והילדה של ג'ולי נולדה, ורנה ובן התחתנו - כל סוף הוא התחלה של משהו חדש. זה היה מקסים ממש. גם עם השיר הזה שהתנגן ברקע, אח זה כל כך עקרות של עונה 1 לשים שיר כזה ברגע כזה, לקחת את הדבר הכי דרמטי ולעשות אותו קצת יותר קליל. אהבתי מאוד. הזכיר לי את פרק 8 בעונה 1 שלינט חולמת שהיא מתאבדת עם השיר של (נראה לי) הביטלס ברקע. היה לי עצוב, ממש, כאילו דמעות בעיניים עצוב, כשהיא מתה. גב' מקלאסקי הייתה ותמיד תהיה אחת הדמויות הכי מבריקות של הסדרה הזו
It was the beginning of the end
מרי אליס עוברת לליין, אח איזו סצנה שווה לראות
עם מרת'ה הובר שחוקרת אותה ומתה לדעת הכל (לא התגעגעתי אליה
) ואיך שהיא הלכה משם עם הפנים האלה של I know what you did. It makes me sick. I'm going to tell
ואח"כ איך שמראי אליס אמרה את המשפט הזה והם עשו ריקאפ של כל מה שקרה כל העונות ואז את הבאנג של מרי אליס יורה בעצמה. אדיר אדיר אדיר!!! הפקה מעולה, כתיבה מעולה, צילום מעולה, ממש ממש נהנתי מהסצנה הזו!!
סוזן מאייר/דלפינו-
היה לי מאוד מוזר, זה פעם ראשונה שאני רואה פרק וסוזן לא קיבלה את רוב זמן המסך. גם הסצנות שכן היו לה עוד היו בסדר. כל הקטע של מעבר הדירה היה קצת מוזר אחרי שהיא עזבה כבר בעונה הקודמת, זה הרגיש לי קצת ממוחזר אבל אני מבינה שהרעיון היה שכולן יעזבו אז נסלח להם. ההתנהלות שלה עם ג'ולי כיפית, באמת. מאז העונה הראשונה ג'ולי, או יותר נכון אנדריאה, הפכו את סוזן להיות קצת יותר נסבלת בשבילי. אני מאוד אוהבת את אנדריאה וג'ולי מקסימה וזה היה נחמד לראות אותן ככה ביחד בתור אמא ובת, במיוחד אחרי שבעונות האחרונות זה קצת לא קרה יותר מדי. לא ברור לי למה אמ ג'יי נעלם כלא היה
בכל מקרה, הקטע בבית חולים שג'ולי וסוזן ניהלו את השיחה על החיים וג'ולי שאלה אם היא אי פעם תתחתן, זה היה יפה. אהבתי את מה שסוזן אמרה.
ברי ואן דה קאמפ/הודג'/מה שלא יהיה השם משפחה של טריפ-
אני קצת מתקוממת על שני דברים: האחד זה שעוד פעם ברי יוצאת עם מישהו ועוד פעם היא מתחתנת ומספיק כבר היא יותר שרלילה מאידי
והשני זה שאני לא אוהבת את הסוף של מה שעשו ממנה. זה כאילו החזירו אותה לכל מה שהיא הייתה פעם בעונה הראשונה ואחרי כל מה שהיא עברה, וול, לא התחברתי. היא הרגה אותי עם ההתעלפות המזויפת הזו באולם
אני בהלם שמישהו קנה את זה
לא אהבתי את השיחה שלה עם טריפ בחתונה, זה אחד לאחד השיחה שהייתה לה עם צ'אק בעונה 7. שוב, קצת ממוחזר. אבל בגדול היה נחמד, לא יותר מזה.
קת'רין מייפייר-
טוב אני חייבת להגיד לכם שאני שונאת את הדמות הזו בפרקים האחרונים. עדי אני מצטערת. הם הרסו אותה לחלוטין, היא נהייתה שחצנית ומעצבנת ולא אהבתי אותה בכלל. ואלוהים אדירים, הרגתם לנו את החיים עם היציאה שלה מהארון, פתאום היא לא לסבית?! דיייייי כבררררררר להתחבא מאחורי השטיח מספיקקקק!!!! לא אהבתי בכלל. זה הרגיש לי מיותר שהחזירו אותה אחרי שהחזירו אותה. דווקא התלהבתי, חשבתי שיהיה נחמד לראות אותה, אבל הדרך שבה החזירו אותה, אני לא אהבתי ולא התחברתי ואני חושבת שזה חבל. הם הרסו את הדמות. זה היה ממש מיותר.
גבי סולי