8x22-8x23
בפעם האחרונה בהחלט

james p

New member
הספד מבולבל ללא ספק

אבל תכלס אהבתי. ראית את הטוב ראית את רע וכן ללא ספק חלפה לה תקופה.
לדעתי היא הייתה צריכה להסתיים בסוף עונה 4 אם 4 הייתה מלאה ונותנת סיום טוב יותר לעלילת המתח העונתית קצת מעבר להחלפת תינוקות.
דווקא סוזן נשארה לבד ואפילו ללא גבר באופק כך שלא נראה לי שהיה הפי אנד טהור טהור וגם היה לנו מוות של אחת המויות הותיקות והאהובות בסדרה כולה.

אגב אני מת על נרס ג'קי אבל ממה שידוע לי עדיין בספק אם היא תחודש לעונה נוספת.

forglemmigej

New member
נרס ג'קי vs המיואשות

זה בדיוק מה שכתבתי בהספד המבולבל, בנרס האנשים אמיתיים יותר שלא לדבר על אידי פאלקו שהיא ליגה אחרת לגמרי מכל תושבות הליין.
אבל מה שמאפיין את הסדרות החדשות האלו הן נשים שלא תמיד זוהרות ממש לא, שאם קורה דבר נורא ואיום בחייהן כמו התמכרות למשכחי כאבים זה ניכר בפניהן והן לא רצות לפלסטיקאי הטרנדי כדי שישנה, שירים ירים ירים את הפנים כי יש להן אירוע (אירוע AKA צילום פרק
). הבגדים לא תמיד מאיזה תצוגת אופנה שזרקה את השיירים להפקה ,הרי אף אחד לא באמת חושב שביגוד בסדרות דמויות אופרות סבון יהיו חפות מפרסום בדלת הקדמית

ואם אנשים או יותר נכון דמויות ראשיות מתנהגות בצורה חמורה ביותר הן משלמות על זה ראה מקרה העשב של השכן או נרס ג'קי במקרה הנוכחי.
במיואשות תמיד יצאו מזה בלי שן ולי עין רצחת, גנבת, תיחמנת , שיקרת ?? מה הענין הכל תמיד בשביל מטרה נעלה עלאק ושאחרים ישלמו על זה .
הפנטזיה לא נגמרה בפרקי הפינאלה כמובן שמרק צ'רי גם כתב להן ,הן הלכו לעבר השקיעה הורודה כי ברור שלינט היא אשת עסקים ממולחת מאין כמוה למרות ששנים רבות בכלל יצאה משוק העבודה ולא מעודכנת איך העולם עובד שם בחוץ וכמובן שהעוגות למיקרו שקתרין הביאה לאמריקה הן ישר הצלחה שקרעה את השוק בשניה וכמובן שההצלחה היתה כל כך גדולה שהם ישר קנו פנטהאוס מושקע מעל סנטרל פארק לא פחות כי ממש אין משבר נדלן באמריקה NOT.
וברי כמובן שנבחרה לפוליטיקאית השנה בלואיזביל כי בעלה דחף אותה לזה וכמובן שמאישה שעושה פאיים הכי טובים בויסטיריה ליין היא גם יודעת איך פוליטיקה במעוז השמרני מתנהל חחח
וגבי הכשרון המתפרץ, כשכולה היתה מוכרת על באיזה חנות נהפכה פתאום לאשת עסקים כל כך מוצלחת והאתר שלה פשוט קרס מרוב מכירות עד שהיא הגיעה לערוץ הקניות ואיזה ידע בכלל יש לקרלוס באתרים ברשת ,זה בכלל לא פשוט כל כך איך שזה נראה אני במקרה מכירה מישו שעובד באמאזון והטריקים שהם עושים בשביל לשכנע אנשים לקנות דרכם עולים על כל דמיון וזה אחרי הרבה שנים זה ממש לא אחרי שנתיים ולקנות מניסון מזה פליזזזזז
כמובן שיש בזה סרקסטיות מסוימת מצד מרק צ'רי ,הוא לא ממש מאמין שככה הדברים התגלגלו אבל בשביל אגדת עם למה לא בעצם..

Shiri from the block

Active member
עצוב לי שזה נגמר.. כל כך עצוב!
הכי אבל מעצבן, שלמרות ששמתי את הפרק להורדה מ-8 בבוקר, ולמרות שחזרתי לבית ב-6 וחצי זה עדיין לא ירד!!
וכל הערב אני בהתעסקויות להוריד את זה, והנה עכשיו כבר 3 ואני עוד 4 שעות קמה לעבודה |: חרא חח

האמת שאין לי ממש מה להרחיב עכשיו... צריכה עוד לעקל את הכל..
אז אני אחכה למחר, אעבור על הפרק שוב ואכתוב סיכום מושקע

בנתיים סתם רציתי להגיד שאני גם צפיתי בפרק

CharmedRulez

New member
נגמר!!! סוף סוף!!!

נתחיל מהסוף.

היה סוף מהמם. רומנטי, סגור, עם הצצה לעתיד (לכולן חוץ מסוזן!) ובעיקר כזה שמשאיר אותנו עם חיוך.
חייכתי מקצה לקצה כשראיתי את הדקה האחרונה, עם כל דמויות העבר שמציצות מכל הכיוונים (ואף מילה על ניקולט שרידן) ומחייכות לסוזן ובני המשפחה שלה. אולי זה סוג של - ניצלתן, אנחנו שמחים? לא ברור, אבל זה היה טאצ' חמוד, מכבד ומקסים בהחלט.
הסיום, עם קופסת הסודות של השכנה החדשה היה מצחיק ומגניב וחכם. לדעת שיש המשך לטירוף בליין אחרי הסדרה הוא לגמרי סיום שרצתי לראות. אני זוכר שבאחד הפוסטים על הפרקים שכתבתי במרוצת השנים, אמרתי שהייתי רוצה שהסוף של הסדרה יהיה בזה שאחת מהבנות מתאבדת ואז מתחיל סייקל חדש של זוועות בליין. אז זה לא בדיוק זה (יצא להם קליל יותר :) ), אבל זה כן שכנה חדשה עם סודות חדשים, בין אם הבנות שם כדי לחשוף אותם ובין אם לא.

ההצצה החטופה לעתיד של כולן הייתה מקסימה אם כי קצת מיותרת, זה היה נחמד אבל לא תרם לשום דבר ומאוד איכזב אותי שאת העתיד של סוזן לא ראינו. היא לא תמצא אהבה? היא לא תהיה מאושרת? היא תזניח את עצמה ותגדל את הילדה של ג'ולי? מאוד מבאס שלא זכינו לראות את זה. אני חושב שספין אוף יבוא טוב
באמת!

מקלקסקי הייתה מדהימה בפרק הזה. השימוש בה היה מעליב, ומעצבן ומבאס אבל השחקנית עושה את העבודה שלה כמו מקצוענית והיא פשוט ריגשה עד דמעות (לא ליטרלי) יחד עם רוי שלה. הם היו הכוכבים של הפרק בעיניי. שני שחקנים מצויינים.

בעיקרון, מלבד דקות הסיום היפות, מדובר באחד הפרקים הכי מעצבנים ומתישים של הסדרה.
טום ולינט משלימים - טום ולינט רבים (פשוט תחליקו!!!)
גבי וקרלוס עניים - גבי וקרלוס עשירים (כאילו כמה מרוויחה מנהלת מחלקה בחנות שהיא יכולה לקנות לבעלה רולקס אחרי יומיים? לפני שנייה כמעט רעבתם ללחם)
ברי מקולקלת - ברי מתוקנת. נשיקה תמיד עובדת. (מה לעזאזל השטויות האלה? הבחור הציל לך את החיים כשהיית פסיבית כמו נעל. וחבל שלא הביאו את הבן שלה)
וסוזן... בקושי קיבלה זמן מסך אבל ביחד עם ג'ולי אין מה לדבר -הן תמיד הרכב מנצח. תודה לאכל שאנדראה בואן חזרה לפרקים האחרונים! היו להן סצינות מעניינות, סצינות שהצליחו לפתח את הדמויות שלהן ולחזק אותן. הן היחידות שלא נאלצו להתמודד עם מכשול בפרק הזה ופשוט זכו לדבר ולסגור קצוות. הדיאלוג האחרון ביניהן היה מרגש ומקסים.
ומקלקסקי - כבר כתבתי שהשימוש בה היה ציני ומבאס ואני עדיין חושב את זה. זה נחמד שהיא הודתה ברצח ובעצם הצילה את כולן כי מצבה הבריאותי רעוע++. אבל עדיין זה לא מסביר את כל הראיות,
הבנות הן שותפות לפשע כך או כך. ציפיתי לסיום שבו כולן בכלא ביחד. משלמות על הפשעים שלהן לחברה. כי הן בלתי נסבלות. אחת אחת.

תודה לכם שקראתם, אני חושב שאוסיף עוד בקרוב, כי יש הרבה מה לומר :)
עדי תודה,
דספרט תודה
ומארק צ'רי (שבעזרת השם באמת יהפוך לסבל כי הוא כותב חרא) - ברוך שפטרנו.

Shiri from the block

Active member
מסכימה
בכלל רוי וקרן בעונה הזאת בלטו מאוד בזה שתמיד הם אלו שהכניסו קצת שכל לחבורה הזאת..
תמיד נתנו עצות במהלך העונה לבנות, ומה שהיה עם טום ובכלל אני זוכרת שהיו עוד..
אז אין ספק שהם היו אלה שהזכירו לדמויות מה באמת חשוב ומה צריך להגיד.

מסכימה לגבי סוזן, מאוד מבאס לא לדעת מה יקרה איתה בעתיד

במיוחד אחרי המוות המיותר של מייק

ובאמת סוזן וג'ולי ביחד הן שילוב נהדר.

adii1201

New member
הסדרה שלו לא נבחרה לפיילוט

ואני יצאתי לרקוד ברחובות על זה

למעלה