UFC 145: ג'ונס מול ראשאד

udi102

New member
אוונס בדיחה

גונס 30-25 לא צמוד בכלל ,אוונס עם בונקר מסריח בא להגיע להחלטה סטייל שילדס נגד GSP ,בכללי קרב גרוע ומי שחושב אחרת טועה

22wings

New member
זה לא בונקר

ברור שהוא פחד שג'ונס יגמור אותו וזה השפיע על המשחק שלו, אבל אין לו יכולת לעמוד מול ג'ונס. צריך סולם בשביל לעבור את מוטות הידיים שלו. ובנוסף הוא משתמש בצורה מעולה ברגלי מטאטא שלו.
הוא הצליח לפגוע פעמיים וזה לא הספיק.

udi102

New member
דרך אגב ראיתי באיכות קטלנית חינם

http://myp2p.pe/index.php?sport=football

באחד מהלינקים שבאתר הבא ,בלי תקיעות ובלי כלום קמתי רק בשביל המיין איבנט והתאכזבתי רצח ,ראשד לא בא לקחת את החגורה אלא להגיע להחלטה ,גונס פירק אותו באופן שיטתי ומוצלח .

blackcoldtiger

New member
לא היה לו אפילו TAKEDOWN מוצלח אחד!!

זה הכי הרג אותי כי רק ככה הוא באמת יכל היה לנצח אותו, הוא יכל היה להתיש את ג'ונס על הקרקע.
כנראה מהאימונים איתו הוא ידע שאין לו סיכוי להוריד אותו ובא סתם להפסיד

yair_bar

New member
מנהל
שני דברים בהקשר הזה

1. את הנסיון הראשון הוא ביצע לקראת סוף הסיבוב השלישי כששניהם היו חסרי כוחות - וזה לא משאיר הרבה סיכוי
2. אני חושב שהוא חשש מברכייה

fatnoam

Active member
אבאנס לא הצליח להתקרב בשביל לקחת קרקע

וג'ונס לא ניסה בכלל

סה"כ ג'ונס ידע וגם אימת את ההשערה הזו תוך כדי הקרב שאין לו שום סכנה לעמוד עם אוואנס, אז הוא עמד איתו.

באסטר1

New member
תגובה

היחידי שיכול לנצח באמת את ג'ונס זה שוגון שבא מול מא'צידה
עם הלאו קיק והאגרסיביות קדימה
עבודה על ההיאבקות והכושר והוא בהחלט יכול לנצח אותו

נכון להיום אין אחד במחלקה שמנצח אותו בטח לא גוסטפסון

נ.ב מיר נגד דוס סאנטוס רישמי..וואלה חבל הלך 2 קרבות באירוע הזה

lior 30 rg

New member
זו בדיוק הבעייה:

אף פעם אי אפשר לדעת איזה שוגון יגיע. אני לא חושב ששוגון יודע.

blackcoldtiger

New member
הבנתי שכבר סגרו שדן הנדרסון יפגוש את ג'ונס

דן הנדרסון לא יוכל להחזיק עם ג'ונס יותר משלושה סיבובים, יש לו עדיין את הכוח אבל הכושר הגופני שלו כבר לא משהו בכלל.
אחרי שג'ונס ינצח אותו יגיע גוסטפסון,יפסיד ואז לUFC לא תהיה ברירה אלה לעלות את ג'ונס לHW, אם לא, הם ינסו לימכור לנו את בונרVS ג'ונס 2

yair_bar

New member
מנהל
כמה הערות על דבריך

מה זאת אומרת לא תהיה ל UFC ברירה... הלוחם בוחר לאיזו קבוצת משקל הוא משתייך. להזכירך יש לוחמים שהגינו על התואר שלהם קצת יותר פעמים מג'ונס ולא העלו אותם קבוצת משקל

הנדרסון לא יוכל לעמוד יותר מ-2 סיבובים מול ג'ונס. זה ברור לכולנו במיוחד בהסתמך על נסיון העבר. מצד שני, הוא אולי היחיד שיוכל להוריד את ג'ונס אם אחת תכנס כמו שצריך. למרות שאם שילדס לא נגמר - אני בספק אם ג'ונס ייגמר

fatnoam

Active member
לפחות הנדרסון ינסה לנצח

ולא ינסה לשרוד
כמו שראשאד עשה.

blackcoldtiger

New member
אני מאמין שגם אבנס רצה לנצח

אבל לא היה לו מה להציעה, הוא ידע שהוא לא יכול לקחת את ג'ונס לקרקע ופחד להכנס איתו לחילופי מהלומות כי יש לו סנטר זכוכית, כל הקרב הוא רק זרק את האוברהנד שלו בתיקווה ליפגוע.
לדן יהיה יותר קשה, איו לו כושר, הוא לא מהיר והוא אפילו יותר קטן מאבנס, ברגע שג'ונס יקח את דן לקרקע הוא יכסה אותו ויפציץ אותו במרפקים וזה יהיה מחזה לא נעים.
אני חושב שדן לוקח את הקרב הזה כי הוא מרגיש שהקריירה שלו כבר מגיעה לסיומה ולא תהייה עוד הזדמנות.

udi102

New member
שאוב -רוטוואל

כזה סנטר חרסינה לא ראיתי מימיי , שאוב מכניס לרוטוואל אפרקט פצצה ומקבל הוא ליטופי שמזעזע אותו ועוד אחד שמכבה את האורות ,עוד כמה פיצוצים שהוא מחוסר הכרה ואז הוא מתעורר ותופס פיטמות באוויר ...

lior 30 rg

New member

אם למדנו משהו מהארוע של היום זה שג'ונס לא סופרמן ואפשר למשוך איתו 5 סיבובים.

fatnoam

Active member
דני נוימן האמריקאי

Mike Goldberg: "Look at Jon Jones Corner, shouting him 'Kick with rage' ".
למעשה, זו היתה בכלל הפינה של ראשאד אוואנס, וצעקו לו Keep in Range.
עד כמה גרוע אפשר להיות????? אין פלא שרוגן מסטול על ידו כל השידור...

הלאה לניתוחים -
רות'וול - שאוב:
רות'וול בא מברול עצבני עם מארק האנט, שואוב בא אחרי שהפסיד בעמידה לדינוזאור נוגיירה. רוב הפורום הימר על שאוב, וכמו שהתפלאתי בדיון ההימורים, ככה התפלאתי עכשיו. היה ברור שרות'וול יגרור את זה לברול וינצח. שאוב לא מספיק מוכשר בשביל לשלוט בבחור גדול וחזק כמו רות'וול וכאן הסיפור שלו נגמר. לא תשלוט בו באמצעות האבקות, אז לא תנצח בברול. אלא אם אתה מארק האנט, אבל זה סיפור אחר.

רורי מקדונלד - צ'ה מילס:
מקדונלד הוא ילד בן 22 שפשוט גדל לתוך ה-UFC. מגיל אפס, במקום כדורסל, ג'ודו, כדורגל או פוטבול, כל מה שטוחנים לו במוח זה MMA. ויצא פשוט לוחם פנטסטי. הוא מעולה בכל תחום אפשרי, הג'יו ג'יטסו וההיאבקות יוצאים מהכלל, העמידה נהדרת ויכולת הספיגה והקרדיו שלו ממש טובים. שימו לב שבניגוד ל-GSP או ג'ונס, לא מדובר במגה אתלט. מדובר באתלט סביר שפשוט למד והתחנך על כל מה שחשוב בשביל לנצח בקרב. בוא נגיד שהרבה תלוי באיך GSP יחזור מהפציעה, אבל אין לי ספק בכלל שבעתיד מקדונלד יהיה אלוף המחלקה.

ג'ון ג'ונס - ראשאד אבאנס:
כולם דיברו על זה ששוגאר נכנס לג'ונס לראש ויפתיע. פדות דיבר בטור שלו איך ג'ונס לא פגש מתאבק טוב כמו ראשאד, ולוחם מהיר כמותו. לא יודע מה לקחתם, אבל ראשאד הוא בסה"כ מתאבק טוב וקאונטר פאנצ'ר. זהו. גם כשהוא החטיף לג'ונס וג'ונס ניסוג, הוא היה צריך לתקוף, ושם הוא לא ממש יודע מה לעשות. אותי תמיד מעצבן ששני מתאבקים עילאיים מחליטים מראש לא לרדת לקרקע ומפגינים קרב עמידה סוג ב', אבל אני לא מאשים את ג'ונס הוא ידע שהעמידה שלו עדיפה בהרבה, ולמעשה הוא ניצח די בקלות. כל הכבוד לראשאד, שהחזיק חמישה סיבובים, אבל הוא לא היה קרוב בכלל לנצח את ג'ונס, בטח שלא קרוב כמו משידה שבאמת פגע עם איזה מכה או שתיים.

זקס11

New member
רק הערה אחת...

שניהם ניסו לקחת לקרקע, אבל ללא הצלחה.

ודרך אגב, אני חולק עליך לגבי מצ'ידה. אבנס הצליח יותר, כי הוא מנע מהקרב להגיע לקרקע. יתרון המשקל של ג'ונס בקרקע הוא גדול מכדי שלוחמים יצליחו להחזיק מתחתיו.

ועוד משהו- צורת השקילה הנוכחית היא בדיחה עצובה, כי ג'ונס מגיע ב 10-15 ק"ג יותר כבד מהיריבים שלו. וזה להבדיל מ GSP, שנלחם באנשים בגודל שלו.

danielmo1

New member
מצ'ידה לא בא לא להפסיד

הוא בא לנצח, ובגלל זה הקרב נגמר כמו שנגמר
אם ראשד היה יותר תוקפני ומנסה גם הוא היה מסיים עם הראש בין הרגליים
אבל הוא נמושה

udi102

New member

גונס לא ממש ניסה לקחת לקרקע ,היה לו נוח בעמידה ששם פירק יפה את אוונס הבונקר הזה שהזכיר לי את תאלס לייטס כשנלחם מול סילבה רק ששם זה היה ניסיון לברוח לקרקע .

גונס לא ניצח בגלל הריץ ולא בגלל האתלטיות אלא בגלל שהוא יותר טוב .

גונס עולה לקרבות עם 220 גג, לא יותר ,ואוונס לא עולה עם פחות מ210 .

סילבה בMW עולה לקרבות עם 205 לצורך העניין ,והוא גבוה ובעל ריץ גדול יותר ממרבית הלוחמים שאיתם נללחם אבל לאנשים קל לבוא לגונס סטענות וזה נובע מקנאה .

למעלה