דני נוימן האמריקאי
Mike Goldberg: "Look at Jon Jones Corner, shouting him 'Kick with rage' ".
למעשה, זו היתה בכלל הפינה של ראשאד אוואנס, וצעקו לו Keep in Range.
עד כמה גרוע אפשר להיות????? אין פלא שרוגן מסטול על ידו כל השידור...
הלאה לניתוחים -
רות'וול - שאוב:
רות'וול בא מברול עצבני עם מארק האנט, שואוב בא אחרי שהפסיד בעמידה לדינוזאור נוגיירה. רוב הפורום הימר על שאוב, וכמו שהתפלאתי בדיון ההימורים, ככה התפלאתי עכשיו. היה ברור שרות'וול יגרור את זה לברול וינצח. שאוב לא מספיק מוכשר בשביל לשלוט בבחור גדול וחזק כמו רות'וול וכאן הסיפור שלו נגמר. לא תשלוט בו באמצעות האבקות, אז לא תנצח בברול. אלא אם אתה מארק האנט, אבל זה סיפור אחר.
רורי מקדונלד - צ'ה מילס:
מקדונלד הוא ילד בן 22 שפשוט גדל לתוך ה-UFC. מגיל אפס, במקום כדורסל, ג'ודו, כדורגל או פוטבול, כל מה שטוחנים לו במוח זה MMA. ויצא פשוט לוחם פנטסטי. הוא מעולה בכל תחום אפשרי, הג'יו ג'יטסו וההיאבקות יוצאים מהכלל, העמידה נהדרת ויכולת הספיגה והקרדיו שלו ממש טובים. שימו לב שבניגוד ל-GSP או ג'ונס, לא מדובר במגה אתלט. מדובר באתלט סביר שפשוט למד והתחנך על כל מה שחשוב בשביל לנצח בקרב. בוא נגיד שהרבה תלוי באיך GSP יחזור מהפציעה, אבל אין לי ספק בכלל שבעתיד מקדונלד יהיה אלוף המחלקה.
ג'ון ג'ונס - ראשאד אבאנס:
כולם דיברו על זה ששוגאר נכנס לג'ונס לראש ויפתיע. פדות דיבר בטור שלו איך ג'ונס לא פגש מתאבק טוב כמו ראשאד, ולוחם מהיר כמותו. לא יודע מה לקחתם, אבל ראשאד הוא בסה"כ מתאבק טוב וקאונטר פאנצ'ר. זהו. גם כשהוא החטיף לג'ונס וג'ונס ניסוג, הוא היה צריך לתקוף, ושם הוא לא ממש יודע מה לעשות. אותי תמיד מעצבן ששני מתאבקים עילאיים מחליטים מראש לא לרדת לקרקע ומפגינים קרב עמידה סוג ב', אבל אני לא מאשים את ג'ונס הוא ידע שהעמידה שלו עדיפה בהרבה, ולמעשה הוא ניצח די בקלות. כל הכבוד לראשאד, שהחזיק חמישה סיבובים, אבל הוא לא היה קרוב בכלל לנצח את ג'ונס, בטח שלא קרוב כמו משידה שבאמת פגע עם איזה מכה או שתיים.