UFC 145: ג'ונס מול ראשאד

זקס11

New member
קנאה????

אני לא מקנא באף אחד. אני גם לא מעריץ אף לוחם ב LHW, כך שאין לי שום דבר אישי כאן.

אני חושב שהשקילה צריכה להשתנות, וג'ונס זה עוד מקרה שמוכיח זאת. ואם זה ישנה את מפת האלופים בכלל, זה יהיה רק לטובה.

danielmo1

New member
קצת בעיה

בעיקר כי אפילו באיגרוף כל השנים האלו לא מצאו פתרון לבעיית השקילה

yair_bar

New member
מנהל
מה ההבדלים בריץ' בין סילבה לג'ונס?

תכלס, עם יד על הלב - נראה לי שסילבה יכול להיות התחרות הכי טובה לג'ונס. טכנית הוא עדיף בעיניי

blackcoldtiger

New member
סילבה וג'ונס הם חברי טויטר

ולא יכולים להילחם...
זה מה שסילבה החליט אחרי שראה מה ג'ונס מסוגל לעשות.
הUFC מפחדים שהלוחמים המכונים "הטובים ביותר בעולם" יפסידו ולא מוכנים לארגן קרבות מסוג כזה

udi102

New member
לגונס יש ריץ יותר גדול אבל זה לא יהווה פקטור

גונס יוריד את סילבה בקלילות וינצח עם GNP או הכנעה בסיבוב השני אין לי בכלל ספק בזה .

אוונס עם כמה שהוא בא להגייע להחלטה הוא הLHW מספר 2 בעולם וזה לא נתון לערעור וגם אם יהיה רימאץ עם מאצידה אני ישים עליו את הכסף

באסטר1

New member
בקרב עמידה וואלה יהיה מעניין

מכיון שג'ונס לא צפוי וסילבה יזוז כמו מתאגרף מקצועי ויכול להיות שזה לא יעזור לו הפעם
ועל הקרקע ג'ונס פיזית חזק יותר

אבל הנתונים יכולים להיות מעניינים כי סילבה עם רגליים וידיים ארוכות גם
הוא לוחם העמידה הטוב ביותר בMMA כיום והוא קאונטר פאנץ' מצווין וג'ונס אוהב ללכת קדימה ולתקוף

זה קרב שלדעתי ימשך סיבוב אחד בלבד גג 2

welterweight

New member
ואם אנחנו כבר בעניין

אז מה לעזאזל נראה לרוגן כל כך מדהים במהלך ה"מטורף" של ג'ונס - משיכת גארד?

שהוא הפתיע והצליח בביצוע מהלך שאין לו שום הגיון עבורו ואף אחד לא מצפה ממנו לעשות ולו מהסיבה הפשוטה שזה יכול לעלות לו בקרב? כי אם זה ככה אז אני מקווה לראות את ג'ונס מבצע מהלך מדהים באמת ונותן לעצמו נוק אאוט עם מרפק.

fatnoam

Active member
זו בדיוק ההפתעה...

WHAT THE FUCK IS HE DOING?

זה לא היה בקטע שהוא מופתע עד כמה שג'ונס טוב... לפחות לדעתי

AmitNHB

New member
לא יודע מה איתכם אבל לדעתי ג'ונס ממש

פישל. עם כל הכבוד לניצחון פה אחד ברור, אתה לא אמור להגיע לסיבוב חמישי מול לוחם כ"כ נחות פיזי ממך. 25 ס"מ ריץ' זה פאקינג פאקינג ה מ ו ן זה הפרש של SPH מול WW. ראיתם מה ג'ונס עשה לו עם המרפקים בסיבוב ה 2
לפני הקרב כתבתי על ג'ונס שהוא לא מצוין אלא רק טוב מבחינה טכנית אבל אני לוקח את זה בחזרה. הוא (סטרייקר) בינוני בלחץ. שימו אותו בגוף של לוחם ממוצע ב LHW והוא לא מגיע למיין קארד.

כל הכבוד לראשאד.

blackcoldtiger

New member
מסכים לחלוטין

אם לקחת מג'ונס את יתרון הגודל והריצ' הוא יהיה לוחם בינוני ביותר, עם האבקות טובה וסטרייקינג בינוני.
אם הוא יגיעה לHW אני מאמין שהוא לא יוכל לנצח אפילו לוחמים כמו סטפן סטרוב ובן רוטבל

fatnoam

Active member
אז אם נמשיך במגמה הזו

בוא ניקח לסילבה את המואי טאי.
בוא ניקח לדמיאן מאיה את ה-BJJ.
בוא ניקח לפרנקי אדגר את הסנטר בטון שלו.

גם מהם תקבל לוחמים בינוניים. אני מנסה לומר - you are who you are. אני מבטיח לכם שבראש אני הכדורסלן הכי טוב במדינה, לצערי אני לא קופץ גבוה כמו אלישי כדיר או מכדרר כמו יוגב אוחיון, אז אני לא במכבי.

זה ברור שג'ונס מנצח בגלל הנתונים הפיזיים היוצאים מהכלל שלו. אבל זה מי שהוא. כמו שמאיה הוא מומחה BJJ, כמו שסילבה הוא הסטרייקר המפחיד בתולדות ה-MMA.

לא מוצא מקום להתווכח על זה.

blackcoldtiger

New member
את כל הכישורים שתיארת אפשר לילמוד

כצופה MMA אני רוצה לראות מי מהלוחמים הוא הכי מוכשר והכי משקיעה באימונים, מאיה, סילבה,ואדגר היגיעו ליכולות האלה כתוצאה מאימונים וכישורים, ג'ונס מקבל יתרון כי פשוט נולד עם מבנה גוף כזה, כשהוא מנצח אני לא מיתפעל מהביצועים שלו אלה מיתעצבן שהקרב לא היה הוגן

AmitNHB

New member
אתה הוא מי שאתה. אני מסכים. אבל יש הבדל בין

יתרונות פיזיים ליכלת טכנית. המואי טאי של סילבה או ה BJJ של מאיה הם נרכשיים. לא כך עם הריץ' של ג'ונס. נכון, גם סנטר בטון אינו נרכש אבל יש הסנטר של פרנקי אינו כזה שמציב אותו ב 7 רמות מעל כל השאר ב 155 וגם עם בטון יש גבול למה שאתה יכול לקבל. העניין עם הריץ' של ג'ונס הוא שהוא כ"כ חריג שזה כמו הכח הפיזי על 2.15 מטר שיש רק לשאק אבל מבחינת קליעות למשל נראה לי שאני אפילו לוקח אותו בחיובים. אז נכון, שאק הוא מי שהו וג'ונס הוא מי שהוא אבל זה כל מה שאמרתי. אני לא לא מסכים איתך בנושא, רק מציין את זה שמבחינה טכנית הוא בינוני בלחץ בניגוד למה שנראה הדעה הרוווחת שהוא פשוט פיתח טכניקה מדהימה בזמן הקצר בו הוא מתאמן. הוא לא. הוא פשוט יכול להרשות לעצמו לזרוק מכות דרעק ממרחק שבלי הריץ' הוא היה חוטף ת'נוק אאוט של החיים שלו בקאונטר.

Gunthar

New member
מה יהיה עם שנאת גונס?

נכון הוא איש מעצבן ושחצן, אבל להתעלם לחלוטין מכל הכישרון המדהים שיש לו ולטעון שהכל בגלל הגודל?
איזה שטויות, יש בהבי וייט את סטרוב 2 מטר והוא אוכל נוק אאוטים על ימין ושמאל. ואם נשווה לכדורסל אז היו גבוהים יותר משאק, זה לא הכניס אותם להיכל התהילה.
בתור אנשים המתאמנים ומכירים היטב mma, יש רק להתרשם מאדם שמגיע ללא רקע בmma ולוקח את כל הגדולים בעולם. אני מבטיח לכם שאני גדול בראש וחצי מאוריה פייהא ועדיין גם אחרי שנות אימונים לא הייתי נכנס איתו לאוקטגון.
גונס מדהים כי יש לו הכל-היאבקות , אתלטיות, כוח וקרדיו. הוא לומד בקצב מדהים וניקה מחלקה מאוד חזקה ללא מאמץ.
כשעילויים משתלטים על ספורט אפשר לאהוב אותם ואפשר לשנוא אותם, אבל זה ממש ילדותי להתעלם מכישרונם ולהכריז שזה רק בגלל נתונים פיזיים.

AmitNHB

New member
אני לא שונא את ג'ונס ולדעתי הוא לא טופ 10

ברשימת השחצנים הגדולים בספורט. (כן, שמתי לב היכן המשפט נחתך בכותרת
)

אני רק אומר שהמעלה הכי גדולה שלו היא פיזית, זה הכל. זה לא אומר שהוא לא כשרוני אבל תראה. סטרוב, עם כל ה 2.12 מטר שלו עדיין יש לו ריץ' כמו או אפילו טיפה פחות מג'ונס והוא נלחם ב HW היכן ש 80 אינץ' ריץ' זה לא נדיר בעוד שלכל הטופ ב 205 יש ריץ' פחות מאנדרסון סילבה שהוא בכלל MW. תסתכל על הלוחמים שג'ונס ניצח בטופ. רק ראמפאג' הוא LHW טבעי. יש היום משבר רציני ב 205 ועדין אני לא מתעלם מהכשרון של ג'ונס אלא רק מחדד את הנק' שמבחינה טכנית הוא ממש לא מי יודע מה. אם לא היו לא 25 ס"מ בידיים על אסנה הוא לא היה יכול להחזיק אותו כמו שעשה בקרב בינהם ואז להפציץ לו ת'פרצ'וף עם מרפקים.

למעלה