E3 - 2017

מישהו 2

New member
15 דקות גיימפלי דמו של דרגון בול

זה הדבר הכי יפה שראיתי בחיים, הזמנה מוקדמת + season pass בשבילי

אלוהים ישמור, זה הדבר הכי מושלם ביקום.

מאיפה המשחק הזה בא?!??!@?@?#?!@#$%^&
נראה מושקע בטירוף, תחרותי בטירוף, יש סביבות שאפשר להרוס כיאה לדרגון בול.
זה אוכל בלי מלח את injustice מבחינת תחכום, וזה עומד לגמרי בכבוד עם סטריט פייטר וגילטי גיר ומי שאומר שלא חי בהכחשה.

אני לא רואה בן אדם אחד שלא מתלהב מהמשחק בטירוף.

תהיה בטא חינמית עוד חודשיים בערך, ויהיה דגש על אונליין תחרותי.
קרא לי צנצנת אם לא תראה שחקנים כמו דיאגו, קאזאנוקו טוקידו ואחרים משחקים בזה.

זה נראה יותר גנרי וחסר נשמה ממשחקי טיילס (וזה קשה)

אבל אף פעם לא אהבתי את הסדרה הזו,עוד מהפלייסטישן הראשון.אבל לפחות אז לא היה להם עיצוב כל כך גנרי.

evilplate

New member
טריילר מושלם

איזו גאונה נינטנדו, כמה גיוון ויצירתיות יש בגיימפליי הזה, הם בשנות אור מעל המתחרים שלהם בז'אנר הזה, ללא ספק אחד המועמדים החזקים לתואר משחק התערוכה.

מישהו 2

New member
רשמים מנינטנדו

טוב, זה היה קצר מאוד, אבל אני רוצה לחלוק את רשמיי האישיים - אלה היו 25 דקות של אושר.
רואים את האהבה של ניטנדו במשחקים שהם מוציאים, זה מטורף. רואים שיש שם עבודה של אנשים שנהנים ממה שהם עושים.
והקירבי!! הקירבי, זה חלום של כבר שנים לקבל משחק קירבי כזה! (לא יודע למה, אל תשפטו אותי).
&nbsp
נהנתי

חחח גדלת על הסדרה המצוירת שהיתה בערוץ הילדים בטח?

אני הייתי גדול מדי בשביל זה, אבל גדלתי על קירבי כילד, זה היה המשחק הראשון שסיימתי :)

מישהו 2

New member
הייתי רואה את הסדרה, אבל המשחקים טובים יותר

בכלל שמתי לב שסוג המשחקים שאני נמשך אליהם , הם משחקים עם כמה שיותר אפקטים וכביכול "קסמים".
משחקי קירבי הם תמיד כאלה, ויש את אלמנט המסתורין. בכל שלב, אתה מחפש לשאוב אויבים חדשים ולגלות איזה כוחות חדשים של קירבי תשיג בזכותם.
שלא לדבר על הריגוש שבלהצליח לשאוב בוסים/מיני בוסים למינהם. לראות את האנימציה הזאת של פעם ראשונה שגילית כוח חדש.
עושה לי את זה משום מה.
&nbsp
העניין הזה מופיע גם במשחקים כמו הדרגון בול , ששם אמנם אתה לא מגלה כוחות חדשים באופן קבוע, אבל זה השילוב הזה של כל הכוחות והקסמים בקומבואים.

למעלה