E3 - 2017

evilplate

New member
מסיבה חלשה אבל

כמה שהציגו בערך רק 3 דברים, גם מתוך ה 3 דברים האלו שבת'סדה הציגה יש לי יותר מה לשחק מכל המיליון דברים שהראו אצל מייק חחח

ברצינות עכשיו, לא מסיבה טובה של בת'סדה, וזה רק בגלל שהיא מפיצה קטנה מדי ואין להם יותר מדי להציג (לפחות השנה), הם לא צריכים לעשות E3, שפשוט יחשפו את ה 2 משחקים החדשים שהם מפתחים במסיבות של סוני או מייק זה הכל.

אבל, כמו שאמרתי בפסקה למעלה, ה 2 משחקים האלו נראים פיצוץ ממש!

גם TEW 2 וגם ההמשך של וולפנשטיין נראים מצויין ועשו לי חשק חזק לשחק בהם, למרות ש Anthem הוא לדעתי משחק התערוכה עד עכשיו די בקלות, אם אני אדבר סובייקטיבית אז TEW2 הוא משחק התערוכה שלי מבחינת עניין אישי, ואחריו וולפנשטיין 2, כן E3 הוא די חלש עד עכשיו אבל אני לא יכול להיות יותר מרוצה מ 2 ההמשכים האלה, שניהם נראים כאילו קיבלו שדרוג גראפי כמו שצריך, TEW2 נראה סוף סוף מלוטש ברמות מבחינת תזוזה וירי, וולף מהמם ממש ומלא בקסם ובדמויות מגניבות, הוא נראה כמו המשך מושלם ומועמד וודאי למשחק ה FPS הכי טוב של הדור הזה כשיצא בהמשך השנה.

לא יודע אני מבסוט שסוף סוף יש לי ב E3 הזה שני משחקים בטוחים מבחינתי :)

TEW 2 כנראה במחיר מלא, וולף כשירד קצת רק בגלל שאני לא בקטע של שוטרים אבל כשהשוטר נראה כל כך כל כך טוב אז גם אני קונה.

אחי TEW2 נראה אגדה! שנינו קונים בהשקה!!!#%$#@@#$

וולף נראה גם כן להיט, זה שוולף 2 נראה מאוד סינמיטי ועלילתי מאוד משחק לטובתו שוב בעיני וכמו שאמרת הגרפיקה פצצה, לעומת קודמו שהרגיש לא מעט פעמים כמו משחק דור קודם בגרפיקה.

אבל המלך האמיתי זה TEW הוא באמת נראה מלוטש, אני עדיין רוצה לראות עוד ממנו בשביל להיות בטוח ב100% אבל הוא נראה מאוד יציב מאוד מלוטש ומשחק AAA לכל דבר.

אני חושב שקרו כאן שני דברים רואים שבTEW1 מיקאמי איבד טיפה את הביטחון כי הוא לא ידע, אם הקהל ילך איתו שכבר אין למשחק שלו את השם
"רזידנט איוול"

אבל הקהל הלך איתו, אפילו בפורום הזה הרוב המוחלט של מי שאוהב רזי שיחק במשחק שלו. אנשים הרגישו אינטואטיבית שזה משחק רזי, הם לא צריכים להכיר את מיקאמי בשמו, הם מרגישים שזה הוא.

זה גם מאוד עזר שבטסדה נחשבת חברה איכותית מאוד כבר שנים.
והנה רואים שחזר לו הביטחון בעצמו ובטסדה מאמינים בו ונותנים לו כל מה שהוא צריך.

קיצר, תתכונן כי סוף סוף יש לנו משחק אימה על רמה!!!#@$%^%$#@

evilplate

New member
TEW 2 נראה אדיר! כנס יש פה גיימפליי מודלף :)

אומנם לא באיכות הכי אידיאלית אבל עדיין, אם אין לך כח להתאפק עד שבת'סדה תעלה טריילרים מסודרים:
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/D1Nmqj8uKVS.mp4

המשחק נראה מעולה פשוט! גם גראפית שיפור מאוד בולט, גם בתנועה והכל הוא נראה מלוטש כמו שצריך.

אין בוודאות הוא הולך להיות כל מה שהראשון היה צריך להיות, סוף סוף יש למיקאמי מנוע נורמלי והוא גם עכשיו השתקע ומרגיש יותר בנוח אחרי שהיה בלחץ עם חברה חדשה ומפיצה חדשה ומנוע חדש להוכיח את עצמו עם המשחק הראשון בזמנו כמו שאמרת.

מאוד מקווה שהוא יצליח כמו שצריך, כי הראשון בוא נודה גם הצליח בזכות זה שיצא בתחילת הדור באחת השנים הכי חלשות שהיו בתעשייה ולא היה בכלום לשחק, מאוד מבאס אם הפעם בגלל שיש כל כך הרבה תחרות ולהיטים דווקא המשחק הממש טוב (פוטנציאלית) ידפק ואנשים יפספסו אותו.

בנוגע לוולף, בתכל'ס יש מצב שזה הטריילר הכי טוב של E3 עד עכשיו (וכן התחרות לא קשה אני יודע, אבל עדיין), פשוט מעולה ברמות, והוא נראה פצצה גראפית כי זה רץ על idtech 6 אחי, זה מנוע אדיר וחבל ש TEW2 לא משתמש בו (רץ על אנריל 4) כי בתכל'ס וולפי 2 נראה לא פחות טוב ממנו ובפריימרייט כפול, ככה שיכלו או להרוויח פריימרייט כפול ולשמור על הרמה הגראפית או לחתוך בחצי ושיראה אפילו עוד יותר יפה.

לא נורא, עדיין נראה מעולה ושיפור גדול מהראשון המקרטע והדי מכוער, אין יותר מדי תלונות גם על אנריל 4, העיקר שזה לא המנוע של המשחק הקודם עוד :)

ויאללה שיקבל ציונים טובים (8+) וקונים בהשקה!

wow זה מנראה לי משחק האימה של הדור אלא אם כן

קפקום ממש יפגיזו עם רזי 8.(בכוונה לא מזכיר את רזי 2 ריימיק כי במובן מסוים הוא לא מהדור :)

הוא נראה שיפור עצום בגרפיקה המשחק הקודם הרגיש דור קודם בגרפיקה. אני מקווה מאוד שהם ימשיכו עם המכניקה הזו של שריפת הגופות זה היה גאוני ברמות ועם מנוע יציב זה גם יהיה ממש כייף לברוח מזומבים שלא שרפת,לא יכולת לשרוף.

נראה גם שהמשחק מתנתק מהאזורים הכפרים ומתרחש בעיר, שינוי מרענן מהמשחק הקודם ומנתק אותו גם מרזידנט איוול 4.

אחי נראה לי שהסיבה שהמשחק לא משתמש בIDtech6 זה בדיוק בגלל מה שקרה עם המשחק הקודם שרץ על IDtech5.

tew 1 ו2 מפותחים על ידי הצוות היפני של מיקאמי והיפנים לא ממש טובים באנגלית לעומת זאת היפנים ממש טובים עם אנריל 4, אולי אפיק ממש השקיעה בתיעוד היפני שלו ובהסברים הטכנים או שהיא נותנת תמיכה אלוהית למפתחים

היפנים שזה לא משהו שאפשר להגיד שהיה בדור הקודם וזו חלק מהסיבה שהיפנים דישדשו.

כך או אחרת,בשביל שמיקאמי יוכל לתת לנו את המשחק הכי טוב שהוא רוצה אנחנו כמובן צריכים אותו עם הצוות היפני שלו שהוא יכול לדבר איתם בשפת האם שלו בלי תיווך ובאמת לדאוג שהם מגשימים את החזון שלו לפרטי פרטים.

אני זוכר בזמנו שמיקאמי סיפר שעם רזי 4 היתה לו הנחיה מאוד ברורה לצוות שלו, לעשות את משחק האימה עם מערכת הקרב הכי כייפית שיש. ומספיק לראות כמה רייבוטים הוא עשה למשחק עד שהוא ומעצבי השלבים שלו והמתכנתים מצאו את הנוסחא הנכונה.

אני מאמין שהמשחק יהיה נהדר עכשיו מבחינת ביצועים :)

evilplate

New member
מסכים

והסיבה שאמרת לגבי בחירת המנוע גם נשמעת הגיונית מאוד, המנוע הקודם עשה לצוות הזה את המוות הרבה בגלל שחסרה היתה לו תמיכה נורמלית ביפנית אז הם היו צריכים הרבה עזרה שם מ Beth והעבודה לא נעשתה בצורה אידיאלית.

לא נורא, המשחק עדיין יפה מאוד ושיפור ענק מהקודם מבחינה טכנית וגם מבחינת הגיימפליי :)

קרנפול

New member
יש! מעניין מתי יציגו משחקיות..

איך אני רוצה שזה יקבל גירסה למחשב.

למעלה