Gamescom
- Live from Xbox

evilplate

New member
לגמרי מבין אותך גם אני ככה עם משחקים שאני אוהב

גם אני עוקב אחרי המכירות ורק רוצה לשמוע עד כמה מכרו טוב יותר מכולם בשוק וגם ממשחקים קודמים בסדרה, אפילו עוקב אחרי ה MC שלהם פעם בכמה זמן כדי לראות מה מצבם ואם עלו או ירדו :p

זה בסכ״ה הגיוני כי האינטרס שלנו זה שיצליחו יותר ויותר כדי שיצאו עוד המשכים וכדי שהמפתחת תתוגמל ככה שתיצור גם עוד משחקים באופן כללי כולל מותגים חדשים. וזה באמת קצת כמו ספורט :)

בעניין הסוויץ׳, מאז הדיון בנושא הזה אתמול בדקתי ביומיים האחרונים סתם בשביל הקטע באמזון אם אני יכול לקנות את המכשיר ומה מצב המלאי ושמע, למרות שכל פעם יש הודעה שנשארו רק X יחידות (נגיד 17, 14, 10) אז אנא מהרו לקנות, ביומיים האחרונים מאז אתמול בצהריים תמיד!!! (הייתי מדגיש אם הייתי יכול) יכלתי לקנות אחת, בכל פעם שבדקתי וגם עכשיו נכון לזמן שבו אני כותב את ההודעה כבר איזה שעה פלוס יש הודעה שנשארה עוד יחידה אחת במלאי, כבר יותר משעה שעתיים יש יחידה פנויה ואף אחד עוד לא קנה אותה אתה קולט?

אתה זוכר את ימי ההשקה והחודשים שאחרי עם הפס4? בגאף כל פעם היה נפתח שרשור בסגנון ״התחדש המלאי של הפס4 באמזון/ בסט ביי/ וכו׳ רוצו!״ ואז זה היה מאות יחידות כמעט בכל פעם ותמיד אחרי איזה כמה דקות או שעה מקסימום (אם מדובר במלאי גדול במיוחד) נגמר, ואני יודע את זה כי באותה תקופה הייתי בקטע של כבר לקנות בחו״ל ולא היתה לי סבלנות לחכות שיגיע לארץ (ותיארתי לעצמי שבמחיר מופקע של ישפאר) אז רציתי לקנות באמזון האירופי וניסיתי לצוד אחת. חודשים על חודשים היה סולד אאוט אחי עד שקצת התחיל להשתחרר ואז כבר אמרתי שנחכה לארץ ונקנה עם אחראיות כבר וזהו כי המחיר מאמזון כולל משלוח ומיסים לא היה הרבה יותר זול.

עם הסוויץ׳ כבר יומיים אני יכול לקנות באמזון, ככה שלא יקשקשו על מלאי קטן, זה נכון שאין הרבה מלאי אבל גם אין הרבה היסטריה. רוצה דוגמא למלאי מצומצם וגם היסטריה? תנסה לקנות את ה SNES החדש לא דרך ספסרים גנבים ב EBAY נראה אותך :)

לא מביא לך דקה לפני שכל מלאי חדש שמגיע מחוסל.

אני חושב שמה שקרה עם הסוויץ׳ זה שהיא באה אחרי הווי-יו הזוועתית והיא הבטיחה גם המשך ל 3DS וגם שימשה כקונסולה ביתית על הדרך וגם היה לה עיצוב מעולה ושיקי אז פשוט היתה התנפלות הרבה יותר גדולה של מעריצי נינטנדו על הקונסולה (ביניהם הרבה שחקנים של ה 3DS) ולכן היא ייצרה מספרים כאלה כי ההאדקורים של נינטנדו לא חיכו להורדת מחיר אלא התנפלו בהמוניהם במיוחד שיודעים שאצל נינטנדו לוקח שנים עד להורדת מחיר.

עכשיו אחרי גל ההתנפלות הראשון לדעתי הקונסולה מתרחבת למעגלים יותר רחבים מההארדקור ופה כבר קונים ביותר מתינות, לדעתי מה שנראה מפה זו ירידה חדה בהיסטריה, הקז׳ואלס לא הולכים להתנפל על זה, אלו רק ההארדקורים יחסית וכמו שחישבת בשתי ההודעות שלך קשה להאמין שהדבר הזה לא יחשב לאכזבה בסופו של יום.

אז אלא אם כן תהיה הפתעה ונינטנדו תשלוף עוד ניידת שתהיה היורשת האמיתית ל 3DS או קונסולה ביתית חדשה, אני כמוך לא רואה איך המספרים של הסוויץ׳ מכסים על שתי הקונסולות, אני חושב שבהתחלה כולם ציפו ישר לפלופ ומכירות זוועה והם שכחו (כולל אנחנו) שזו קונסולה שאמורה להיות גם ניידת וגם נייחת ככה שברור שתגרור יותר התלהבות מהווי-יו שהיתה קונסולה ביתית כושלת. פה יש שתי קהלים שמעוניינים בה אז המכירות בהתחלה היו יפות אבל לאורך זמן אני איתך במחשבה שהסוויץ׳ לא יגיע למספרים מרשימים מדי ולדעתי זה שאין סולד אאוט מהיר באמזון זה לא מבשר טובות עם כמה שזה נשמע שטות.

עריכה: בדקתי שוב אחרי שנכתבה ההודעה ועכשיו רשום שיש עוד 5 יחידות סוויץ׳ אחרונות, זה נראה שכל פעם הם מטפטפים עוד קצת יחידות, אולי כדי ליצור תחושה של לחץ אבל היחידה האחת היתה תקועה שם איזה שעתיים עד שמישהו טרח לקנות פלוס, העובדה הפשוטה היא שממש קל לקנות את הסוויץ׳ כבר יומיים.

חחחחח אז אמזון משתפים פעולה עם האשליות של נינטנדו

הרגת אותי עם זה שכל דקה רושם שנשארו קונסולות בודדות ובזמן אמיתי אפשר לקנות כל רגע קונסולה, נראה כאילו אמזון הפנימו את שיטת המכירה של נינטנדו.

הם חכמים הם עובדים על שיטת "we want what we can't have " ככל שתהיה אשליה שיש מחסור בסוויץ אנשים ירצו אותה יותר, ככה גם היה עם הווי, שאנשים פשוט לא מצאו בהשקה.

במציאות אני יכול למצוא אפילו באילת סוויץ, ואם בעיר מנומנמת דרומית כזו בארץ *אני יכול למצוא סוויץ, אז כן המצב נרגע.

PS4 לא יכולתי למצוא כאן בכלל ב2013. וגם לא עד סוף הרבע הראשון של 2014. רק באפריל של אותה שנה הרגשתי שאני יכול למצוא PS4 בכל מקום כאן, ולכן קניתי אותה בערך באותו זמן.

וכן אתה צודק ברור שהמחסור בפס4 בעולם היה מטורף אנשים לא הפסיקו לחפש את זה כולם דיברו על זה הרעב לקונסולה חדשה מסוני היה מטורף.

גם כמות האנשים שאני זוכר מGAF שעשו טרייד אין לקונסולות הישנות שלהן בשביל פס4 היה מטורף.

אפילו אם נסתכל על השבוע הראשון של הסוויץ באנגליה
(מדינה שאף אחד לא יכול להגיד שלא אוהבת את נינטנדו)

הסוויץ מכר 80 אלף יחידות בשבוע הראשון לעומת הONE שמכר 150 אלף יחידות והפס4 שמכר שם בשבוע הראשון 250 אלף יחידות.

אני לא יכול שלא לחשוב שחלק מההפרשים האלה זה לא רק הרעב שהיה לאנשים לדור חדש של קונסולות, זה חייב להיות זה שנינטנדו פשוט לא מייצרת מספיק בכוונה.

בדיוק,לא קראנו את המצב נכון. (כולנו) אני האמת זילזלתי קצת בנינטנדו, לא האמנתי שהם יהיו מחויבים לזה שהסוויץ היא אכן הניידת הבא בזה שהקונסולה
מקבלת פוקימון ראשי היא בעצם השתיקה את כל הסקפטים.

גם הוצאה של מטרויד 4 לסוויץ זו התחייבות מלאה שמדובר בנייחת רצינית מבחינתם, הרי אין משחק חוץ מזלדה שצועק "קונסולה נייחת של נינטנדו"
מאשר מטרויד.

המנכל של נינטנדו דיבר על איזושהי WII הרי משהו בסגנון 102M וגם גיימסטופ דיברו על היסטריית WII עם הסוויץ.

אני לא רואה איך הם מגיעים לזה.

גם באנגליה אתה רואה שבשבוע הראשון הסוויץ מכר כפול מהWII U בשבוע הראשון להשקה.

אם ניקח את זה כאינדיקציה לעתיד שהצלחת הסוויץ תהיה כפולה מהWII U בשאר העולם, אנחנו עדיין ב26M גם אם היא תהיה הצלחת כפולה.

שוב תן לה עוד 6M שיבואו בגלל פוקימון אנחנו ב32M.

לא משנה איך אנחנו מסתכלים על זה קשה מאוד לראות אותם עוברים את אזור ה32M-40M.

זו הצלחה כבירה בתור נייחת כי זה יותר מהקיוב והנינטנדו 64.
אבל כל ניידת של נינטנדו עברה את ה50M כל אחת ואחת מהן.
אז גם אם נגיד שנינטנדו לא מאמינים שהסוויץ תצליח כמו ה3DS.

הם בוודאי לכל הפחות מצפים שהיא תמכור מעל 50M כי כך עשתה כל ניידת שלהם.

ולפי התחזית שלי של 32M-40M זה עדיין נמוך מהציפיות הכי עגומות שיכולות להיות לנינטנדו.

ובוודאי כישלון לעומת החלומות על איחוד קהל של 73M או הצלחת WII של 102M.

הקהל של נינטנדו ימצא דרך ליצור נארטיב משלו לעניין.

ההיסטוריונים הנינטנדואים יספרו שהסוויץ תמיד היתה קונסולה נייחת ולכן היא הצלחה כבירה.

הם יביאו לך סקרים ש80% מהאנשים משחקים סוויץ בבית כהוכחה שהיא היתה בכלל נייחת תוך כדי שהם מתעלמים שגם כל הניידות האחרות של נינטנדו היו בכלל משוחקות בבית.

יהיה ספין לתוצאות העגומות האלה.

הנקודה האמיתית היא שכל מי שרוצה נינטנדו שחוזרת לימים של מתחרה רצינית בשוק עם קונסולה חזקה, צריך לדעתי לקוות שנינטנדו לא תגיע אפילו ל40M.

evilplate

New member
יש מצב שאני מפספס משהו בקשר לאמזון?

גם עכשיו יש את המכשיר בסטוק אבל אני שם לב שהמחיר הוא 376 דולר (לא כולל משלוח ומיסים לישראל) במקום 300 כמו שאמור לעלות, יש לך הסבר לזה? אולי יש כל מני מוכרים עקיפים דרך אמזון שלוקחים עמלה שמנה?
&nbsp
בכל אופן די בטוח בדיעבד שגם אתמול זה היה המחיר ככה שאולי אנשים לא מסתערים על הסוויץ׳ באמזון בגלל שהמכשיר נמכר ביוקר והם מחכים שיגיע מלאי במחיר הרגיל.
&nbsp
למרות שלדעתי אם היתה היסטריה אז גם ב 376 דולר אנשים היו חוטפים, ובמקרה גם אתמול וגם היום חיפשתי סוויץ׳ בשופטו וכבר יומיים (יכול להיות גם הרבה יותר זמן, בדקתי רק יומיים) יש במלאי ובמחיר הרגיל והמומלץ לצרכן באנגליה ככה שפה אין תירוץ, וזו חנות גדולה ומוכרת באנגליה.
&nbsp
בקיצור אני מסכים עם מה שאמרת שממש אין את ההרגשה של ההיסטריית פס4 שהיתה, די מרגיש כאילו יחסית נרגע לבינתיים ושמי שרוצה יכול להשיג.
&nbsp
גם החישובים של המספרים שלך נשמעים לי הגיוניים וסבירים.
&nbsp
אני לא רוצה שנינטנדו תיכשל מן הסתם, אני בעד שתמכור מספיק כדי לא להכשל קשה ולרצות לצאת מהשוק או משהו אבל שעדיין יעבור לה המסר שזה לא מספיק טוב ככה שאולי מתישהו תשאף לחזור לקונסולות מודרניות.

כן גם אני חושב שבהיסטריה אמיתית אנשים היו לוקחים אותו ב376

ואומרים תודה. לעזאזל אם אני רוצה משהו כל כך אני גם אשלם עליו 400 דולר.
לא דואג לנינטנדו הם עשירים מאוד ומעבר לכל הנכסים שלהם יש להם גם קבוצת ספורט בבעלותם לא זוכר באיזה ענף :)

(שאתה מגיע לאצטדיון שלהם אתה יכול להזמין עם ה3DS שלך שתיה ואוכל ואני מאמין שגם עם הסוויץ)

גם קונסולה של 40M זה מכובד והם לא יהיו עניים עם קהל כזה, אבל אני בטוח שהם שואפים ליותר.

אז כמו שאמרת גם אני מקווה שהם יבינו שזה לא מספיק טוב. הם משתפרים עם צד ג' הנה בטסדה תומכת בהם למשל, אני בטוח שאם הם יעשו קונסולה חזקה ויתאמצו
מספיק אז החברות צד ג' יבואו.

הם רק צריכים לבוא לקראת חברות הצד ג' לתת ערכות פיתוח בזמן לא בדקה 90 להיות קשובים לחברות צד ג' ומה שהן דורשות כולל שינוים במפרט.

לתת לחברות טובות לעשות שימוש מאסיבי בIP שלה כמו המריו ארנבים
ולינק שהיה בסול קאליבר 2 בזמנו.

אני בטוח למשל שTT ישמחו לעשות משחק משלהם על אחד הIP של נינטנדו.

קיצר אני בטוח שהם יכולים להיות סבבה.

ועוד חפירה קטנה על הסוויץ.

אם הגענו להסכמה שהקהל של נינטנדו (רוכשים בפוטנציה אני מתכוון)

עומד כרגע על 73M בהנחה שכל מי שקנה ווי יו או 3DS יקנה את הסוויץ.
אז קודם כל לדעתי אנחנו חייבים לחתוך את ה73 הזה בחצי.
כי אין דבר כזה לדעתי שכל הקהל שלך אכן יהיה מועניין בסוויץ.

בוא נגיד שהם שיכנעו חצי מהקהל הזה וזה המון לשכנע חצי מהקהל לקנות.
אז חצי של 73M זה 36M יחידות סוויץ.

מזה אני אומר חייב קצת להעיף כמה מליונים שפעם היתה להם סיבה לקנות גם ניידת של נינטנדו וגם נייחת ועכשיו נראה שיש להם פחות סיבה.

בוא נגיד ש3M אנשים היו קונים גם את הניידת וגם הנייחת.
אז הורדנו 3M בערך נשארנו עם 33M.

עדיין כישלון.
(בהשוואה לשאיפות האמיתיות של נינטנדו)

בוא נהיה סופר נחמדים עם נינטנדו בואי נגיד שעל ה33M האלה יש 6M נוספים לא מהקהל הרגיל של נינטנדו
שבגלל איזושהי סיבה החליטו לקנות סוויץ, אף פעם לא היה להם נינטנדו והם רוצים לנסות, הם נטשו את נינטנדו מאז הWII והם חזרו

נינטנדו תוציא להיט שאשכרה יגרום ל6M אנשים לקנות את הסוויץ.
הורים לילדים החליטו שהסוויץ מתאים להם וכו' וכו'.

בוא נגיד כאילו שמהקהל הרחב הגיעו עוד 6M כאילו אנחנו נמצאים ב39M סוויצים שנמכרו, עדיין לא מדגדג את ה3DS.

קרוס אובר בין פיינל פנטזי לAC

חחח הזוי, אבל DLC מושקע וחינמי אז למה לא.
AC בתקופה מודרנית זה די מגניב.

evilplate

New member
באמת הזוי איך יובי תמיד מצליחה לקדם את ה AC שלה

דרך משחקים אחרים :)
&nbsp
היא עשתה את זה בזמנו גם עם MGS4, קוג׳ימה הוציא טריילר עם סנייק שלבוש עם חליפה בסגנון AC בשדה הקרב, לדעתי יש את החליפה הזו עדיין כאיסטר אג. גם אז זה היה שיתוף פעולה בין קוג׳ימה ליובי.

חחח מופתע שקוג'ימה הסכים לזה.

אם אני זוכר נכון יש גם דמות AC באיזה סול קאליבר LOL.
כאילו מופתע שקוג'מה הסכים ללכלך ככה את סנייק.

יאקוזה 2 מקבל ריימיק לPS4 משתמש במנוע של יאקוזה 6.

וואט דה הל. איזה יופי :) יאקוזה 2 נחשב אחרי יאקוזה 0 כמשחק הטוב בסדרה מבחינה עלילתית בקצב הזה אל תתפלאו אם בקרוב נוכל לשחק את כל סדרת יאקוזה בסדר הכרונולוגי על הפס4.

הריימיק הזה שישתמש במנוע של יאקוזה 6 שכנע אותי סופית לחכות לריימיק הזה לפני שאני מגיע ליאקוזה 6.

(והוא בוודאי יהיה גם משחק יותר טוב מיאקוזה 6 by far.אולי אפילו יתעלה עליו גרפית)

sega is on fire guys.

evilplate

New member
מה זה יש להם שם מפעל יאקוזה?

איך הם מייצרים אותם כל כך מהר ללא הפסקה? P:
&nbsp
אני מתפלא קצת איך זה לא יוצא למעריצים מהחורים, לפי התגובות אני רק רואה חגיגות ובקשות לרימייקים נוספים.
&nbsp
לא שאני נגד, דווקא יהיה נחמד לנסות את 0 ו 2 המשופר בעתיד, קשה להתנגד לעוד משחק עם ממוצע 8 ומעלה (כמעט מובטח בשלב הזה אם הרימייק של הראשון קיבל את זה) שאפשר יהיה לבחור ממנו.

חחחחחחחח הם ממחזרים מודלים וגרפיקה

הרי מדובר באותה דמות ראשית הסביבה שלו לרוב היא אותה סביבה גם אם בחלק מהמשחקים הוא מגיע לערים אחרות.

אז בטח הם חוגגים על המודלים שהם עשו ליאקוזה 6 וממחזרים אותם.

גם אני הרבה פעמים חשבתי אם יהיה לי כוח לכל הסדרה בשלמותה.

אולי בשביל המעריצים הכבדים, זה כמו סדרה שהם התחילו לצפות בה באדיקות
וכל משחק זה כאילו מרגיש כמו עונה הם רצו לראות איך הסיפור של קיריו (הגיבור) מסתיים בטח.

זה גם ממש עוזר שהסיפור הראשי הוא די מפוצץ בסצנות מעבר עם קרבות
וההרגשה היא שאתה באמת רואה איזו עונה של סדרה שאתה עוקב אחריה :)

זו התאוריה שלי בשקל לפחות חחחח.

מה שיכול לגרום ליאקוזה להימאס עלי באופן אישי זה רק הקרבות. יש כל כך הרבה מהם וזה לא עמוק או משהו, זה לגמרי מרגיש mindless, זה כייף זה ברוטאלי אבל זה לא מדגדג את באטמן.

וההרגשה שלי שאם הם היו עושים/יעשו מערכת קרב באטמנית?

אני אוכל לסחוב גם 10 משחקים עם הסדרה הזו כי סיפור שמעניין אותי הם יודעים לספר.

בגלל שזו סדרה כל כך ארוכה אין מצב שאשחק בכולה או משהו אבל יאקוזה 1+2 ואז 6 לסגור את הסיפור של קיריו ולעבור ליאקוזה 7 ממש בא לי כי כמו שאמרתי סיפור הם יודעים לספר סומך עליהם.

evilplate

New member
אה עכשיו אני מבין

זה ממש סוג של חבילת הרחבה אם ככה, פשוט סיפור ומשימות חדשות אבל כל השאר די ממוחזר, הבנתי וזה באמת הגיוני עכשיו איך הם מספיקים ככה.
&nbsp
אני חושב שמעבר ללהכניס את מערכת הקרב של באטמן הם צריכים להוריד מהרפטטיביות של הקרבות, הרי הבעיה בבסיסה היא שיש מיליון קרבות שחוזרים על עצמם, אז קודם שיורידו מימון ואחרי זה שישפרו גם את מערכת הקרב.

evilplate

New member
דליפה ענקית מ TEW2, דמו של 40 דקות!

מסכנה בת׳סדה, לא ברור איך זה בדיוק קרה, 40 דקות גיימפליי ב direct feed והכל, לא איזה גיימפליי off screen. בהתחלה זה עלה ליוטיוב וכמובן שבת׳סדה מחקה אבל מן הסתם דברים באינטרנט לא נעלמים ואנשים מיהרו להעלות את זה לאתר אלטרנטיבי שלבת׳סדה יש פחות גישה אליו.
&nbsp
מיותר לאמר שיש טונות של ספוילרים כן?
&nbsp
למעשה הספוילרים מתחילים מהשנייה הראשונה שכבר שם יש סוג של בוס, ראו הוזהרתם:
&nbsp
http://www.dailymotion.com/video/x5y4sg0
&nbsp
אני לא ראיתי הרבה כי אני לא רוצה להרוס אבל מהצצה קטנה בקטעים מאוחרים בגיימפליי (לא רציתי להרוס יותר מדי את הבוס) הגראפיקה נראית משופרת בהמון מהראשון, כמו גם האנימציות והליטוש, פשוט נראה ומרגיש הרבה יותר טוב. צריך לציין רק שזו גרסת הפיסי, בתקווה שלא ידפקו את גרסת הפס4.

מתאפק לא לצפות בזה.

חלק מהסיבה שלא חזרתי לTEW זה שמישהו בGAF החליט להרוס לי לגמרי את אחד ה(פאזלים?) של אחד הchapters וחלק מההפתעות. אז בגלל שהמשחק ג'נקי ולא שחיק היה לי קל לוותר עליו.

ממה שכן קראתי אנשים אומרים שהוא ממש דומה לקודם רק יותר פתוח ממנו יותר מגעיל ממנו (בקטע של אימה גועלית כזו של דם וכו')
והרבה יותר חלק ויציב ממנו ככה שזה מספיק לי להחליט שהוא day one או קרוב.

(תלוי מתי אסיים עם הוריזון אחרי הכל, יש לי כל כך הרבה שם)
אבל שהוריזון נגמר אני שם.

והנה גם אתה אומר את מה שקראתי על הגרפיקה הממש משופרת והליטוש של הגיימפלי אז אדיר. :)

לפעמים אנשים יכולים להיות מעצבנים עם ההדלפות וספוילרים.
נגיד השרשור הזה על TEW שקראתי היה שם חוק לסמן ספוילרים ואנשים שכתבו בלי סימון ספוילרים דברים כמו שכתבתי נחסמו או החשיכו את הטקסט אם זה היה בלי החשכה.

ויש לך הוראה מפורשת לא לכתוב דברים כאלה בלי סימון.

ואז בום מישהו מגיב (בלי שהוא מסמן את התשובה הספוילרית שלו)
לספוילר של מישהו אחר והעין שלך קולטת את זה ואז כבר מאוחר מדי כי כבר קראת את זה. זה לפחות מה שקורה לי המון.

אני משתדל לא להיכנס לשרשורי משחקים שלא סיימתי בGAF, אבל לפעמים אתה כל כך רוצה לשמוע מה אנשים שמשחקים במה שאתה משחק חושבים ואז בום...

evilplate

New member
אנשים חארות עם זה

גם אני כמוך רוצה לפעמים להכנס לשרשור על משחק כדי לשמוע דיעות אבל אי אפשר לסמוך על זה שלא יגיע פוץ ויחשוף משהו, עדיף כבר להמנע עם כמה שזה מפתה.
&nbsp
שלא לדבר על זה שיוטיוב גם מציק כמו שאמרנו, כל הזמן אני רואה הצעות ל Playthroughs ל Uncharted החדש ואתה יודע שבתמונות של ההצעות גם יכולים להופיע ספוילרים, שלא לדבר על הכותרות. זה ממש מרגיז.
&nbsp
TEW2 אכן נראה הרבה יותר טוב ומלוטש אבל אני לא יכול להתחייב על הביצועים והחלקות, ההדלפה רצה מצויין אבל זו גרסת הפיסי, בוא נקווה שלא ידפקו את גרסת הפס4.
&nbsp
בקשר לזה שנטשת את הראשון אל תדאג, מיקאמי אמר שיהיה סיכום של העלילה בחדש ושהוא מיועד לזה שגם שחקנים שלא שיחקו בקודם יהנו מהסיפור ויבינו אותו.
בכלל הוא אומר שהפעם הלכו על עלילה יותר ישירה ופשוטה אבל גם יותר מושקעת ועם פוקוס ושהוא ממש מתלהב מהעלילה שיצרו ורוצה שיחוו אותה כולם.

מישהו 2

New member
טריילר חדש לדרגון בול!

כל כך הרבה צבעים זוהרים שזזים במהירות חח
איזה עוצמה!

משחק חדש ממפתחי יאקוזה: Fist Of The North Star.

מבוסס על אנימה מפורסמת, הדמויות יהיו אותן דמויות מהאנימה אבל במציאות אלטרנטיבית מהאנימה ככה שהעלילה תהיה שונה. סטייל הריבוטים שמארוול וDC עושות לספיידרמן ובאטמן.

המשחק נראה סטייל מכות רחוב כאלה, ביט אמ אפ, קיצר יאקוזה רק יותר מטורף יותר אנימה ונראה שגם הקרבות הרבה יותר טובים כי כאן זה העיקר?

כל עוד מערכת הקרב תהיה יותר מעניינת מזו של יאקוזה אני בפנים.
נראה ממנו עוד השנה בTGS. בלעדי לPS4 לחלוטין.

סגה, כפרה עליכם קבלו טיפ זה כייף שאתם חוזרים לעצמכם בדור הזה, אבל בחייאת תנו קצת משהו חדש,בכל דבר אתם דוחפים תלוגו החדש הזה של "סגה המדהימה" עם העין,אז תנו לנו IP חדש להתלהב ממנו.

למעלה