Gamescom
- Live from Xbox

לאחי אין חיבה מיוחדת לPS הוא אוהב שם רק GOW

uncharted הוא לא מכיר בכלל,גראן טוריסמו לא מעניין אותו, איינפימוס הוא גם לא מכיר. the last of us מגעיל לדעתו כי הוא נגעל מזומבים.והוא מעדיף מורטאל קומבאט וטקן על SF בכל יום בשבוע.

אז אני די בטוח שאם אתה אומר לו GOW4 מול אקסבוקס שמריץ משחקי אסטרטגיה ברור שכמוך הוא יעדיף את האקסבוקס.

השאלה היא כמה אנשים כמוכם יש :) לא נראה לי שהרבה.
רוב האנשים שאוהבים RTS פשוט ישקיעו במחשב טוב :)

כמה היילו wars מכר בתכלס על הוואן 300 אלף? גם אם על הPS4 משחקים כאלה היו מוכרים 900 אלף בטח תסכים איתי שזה נישתי יחסית להשקעה.
ורד אלרט 3 אולי חרא, אני לא מבין בז'אנר מודה, אז מה שתגיד אני מקבל

אבל עדיין הוכחה שהוא יכול לעבוד עם שלט, זה מה שאיוול הסתקרן לגביו, אם זה יכול לעבוד עם שלט או לא, וזה יכול.
מה שכן שוב ושוב אני מדגיש זה לא אומר שלמייק מותר לא להביא משחק שלהם לוואן.

evilplate

New member
בטוח שהוואן יכולה להריץ את AOE

לא התכוונתי למגבלות טכניות מבחינת כח אלא רק למגבלות מבחינת ממשק וההתאמה שלו לשלט, אם אפשר להעביר את כל התפריטים והממשק שם לשלט של וואן אז זה בסדר ואני חושב שמייק באמת היו חייבים לעשות פורט, אבל אם לא ניתן והדרך היחידה שאפשר בה לשחק זה עם עכבר ומקלדת אז הפורט לא מוצדק, זה מה שהתכוונתי, אני מסכים איתך בסופו של דבר שאלא אם כן מדובר במשימה בלתי אפשרית מייק כן היתה צריכה למצוא פיתרון איך לעשות למשחק הזה פורט, זה באמת מעפן מצידם.
&nbsp
בעניין הוואן והפיסי, בלעדיים כמו Cuphead וכאלה בסגנון הם באמת פחות תובעניים ככה שלא נדרש פיסי חזק כדי להריץ אותם ולכן יש סיכוי טוב שיש הרבה בעלי פס4 עם פיסי די בסיסי עם כרטיס מובנה שנועד בעיקר לעבודה אבל הוא עדיין יכול להפעיל את המשחקי אינדי האלה לפחות כי הם לא דורשים הרבה יותר כח ממכשיר סמארטפון נורמלי וברור שגם לפיסי פח יש לפחות את הכח הזה.
&nbsp
אבל במקרה של היילו 6 זה אומר כבר פיסי חזק שזו כבר פלטפורמה נוספת שצריך לקנות בה ולהשקיע ולא איזה פיסי עבודה זול שיש בבית ועל הדרך גם יכול להריץ אותו. פה כבר בלעדי כמו היילו הוא יותר בעל חשיבות ויש אנשים שאם נגיד המשחק הזה מושך אותם הם יעדיפו לקנות קונסולה בלי כאב ראש מאשר להכנס לעולם הגיימינג על הפיסי.
&nbsp
וברור שהיילו 6 יגיע לפיסי, מייק כבר התחייבה על כך זהו :)

סוניק מאניה מנצח את קראש בהפרש ניכר.

סגה אמרו שבשבוע שעבר סוניק מאניה היה במקום הראשון במכירות באנגליה ועקף את כל המתחרים שלו בהפרש ניכר (לא רואים את זה כי אלה מכירות דיגיטליות המשחק לא זמין פיזית אבל הוא מכר יותר מכל המשחקים הפיזים.

וואו דאמ סגה, לא האמנתי שתוכלו לנצח את קראש ולהגיע למקום הראשון איזה יופי!

גם ברשימת החברים הישראלית שלי יש לפחות אחד שחורש על המשחק :)
המשחק הזה כל כך טוב.סאונדטרק פצצה, בוסים שיכולים להיות טריקים לפעמים
ובכלל אחד ההנאות הכי גדולות שלי השנה.

http://www.gamesindustry.biz/articles/2017-08-21-was-sonic-mania-the-real-uk-no-1-last-week-p

evilplate

New member
שובם של ה Mascots :)

למרות שאני חובב קראש אני מפרגן, קראש כבר עשה מספיק כסף בשבועות שעברו מאז היציאה שלו, כיכב גם ב NPD וכבר שבועות נמצא במקום הראשון באנגליה, אז יאללה שיהיה לסוניק קצת נחת ושמפתחות אחרות גם יראו שיש לפלטפורמרים מקום גם מחוץ לנינטנדו, רק צריך שהם יהיו אשכרה איכותיים בניגוד למה שיוצא ב 95 אחוז מהזמן על קונסולות שהן לא של נינטנדו.

לזכות סגה סוניק מאניה לא רואה ממטר שום מריו 2D

(שיצא ב10 השנים האחרונות) זה פשוט אחד הפלטפורמרים הטובים שיצאו.

להגיד לך את האמת? הייתי סקפטי. לתת לקבוצת אינדים שעשו משחקי מעריצים עד היום היה נשמע לי כמו התאבדות סופית לסוניק.

ועכשיו אני אומר החבר'ה האלה מדהימים.

אחי, אתה יודע מה הם עשו? הם בנו מחדש את המנוע של סוניק מהמגה דרייב זה לא אימולציה של מגה דרייב על הPS4 זה ממש המנוע הישן הם שיחזרו אותו בעבודה קשה ומטורפת של הנדסה הפוכה.

כישוף שרק מייק בדרך כלל יכולה לעשות. ככה שהמשחק רץ כמו במגה דרייב אבל בלי האטות בלי כלום בצורה האידיאלית שלו. לדעתי זו חלק מהסיבה שלא היה לנו משחקי סוניק כאלה עד היום, סגה לא הצליחה לשחזר את המנוע הזה/אין משחקים חדשים.

סגה ביקשו מהם שיהיו יותר שלבים ממוחזרים משלבים חדשים ואחרי המשחק הזה אני לא חושב שמישהו יפקפק בהם שהם צריכים להיות הצוות הראשי של הסדרה הזו.

וכמו שאמרתי המשחק לא רואה ממטר אף מריו דו מימדי מהעשור האחרון.
בטח ראית איזה עיצוב משעמם יש למשחקי ה2D של מריו האחרונים ולמרבה ההפתעה סוניק לא סופר אותם גם . level design

אתה צודק אנחנו בהחלט בעידן שהחיות החמודות האלה חוזרות לשלוט.
דור הPS4 הזה רוכב חזק על נוסטלגיה ולי אין בעיה עם זה כמו שדיברנו בתגובה אחרת זו הסיבה שאני כל כך אוהב אותו.

קראש מקומו מובטח הוא ממשיך למכור בצורה מטורפת וביפן הוא יותר פופלארי מסוניק, והוא ימשיך למכור מצויין (אנחנו עדיין צריכים לקנות אותו! )

אני אגיע אליו אחרי סוניק בטח :)
עכשיו רק שמישהו יחזיר גם את ג'ק ודקסטר.

evilplate

New member
יצא לך לשחק במריו הדו מימדיים?

הם מכרו בצורה מטורפת לפחות על הווי בזמנו, אבל זה בטח בגלל שזו היתה קונסולה קז׳ואלית וכל הקז׳ואלס שקנו ווי והיתה להם נוסטלגיה מהילדות כלפי מריו התנפלו עליו.
&nbsp
לדעתי עבר את ה 30 מיליון או איזה מספר הזוי שכזה.
&nbsp
וכן בוודאות אנחנו קונים את קראש, רק צריך לחכות לירידת מחיר ולתקופות מתות קצת :)
זה באמת נחמד לראות כל כך הרבה מותגים נוסטלגיים חוזרים בדור הזה, ברור לי כבר עכשיו שהפס4 תהיה קונסולה קלאסית שאצל רוב האנשים תהיה שנייה רק לפס2 בדירוגים של הקונסולות הביתיות הכי גדולות שיצאו.
&nbsp
אגב קיבלתי עכשיו את ג׳אק ודקסטר מתנה כשקניתי את אנצ׳רטד החדש (זה סוג של פורט משודרג טיפה, זה רץ ב 1080P וכולל גביעים), אף פעם לא שיחקתי בסדרה הזו, אתה חושב שהמשחק הראשון עוד מחזיק היום ושווה לי לתת לו צ׳אנס?

בטח אחי גם בזה של הDS וגם בזה של הWII

אמנם לא היה לי WII משלי אבל דאגתי שאת המריו הזה אני אוכל לשחק.
המריו של הDS לדעתי משחק של 7 אין בו power ups כמעט בכלל, והוא מרגיש כמו משחק מגסון ב3D.

לא יודע למה כל כך השתגעו עליו וחלק אפילו קראו לו משחק הדור של אותו דור.

המשחק של הWII זה כבר משחק נהדר של 9 לדעתי.(למרות שהם נראים ממש דומה במראה)

power ups כייפים כאלה שרק בא לך לעשות עוד שלב ועוד שלב ואתה מפחד שהמשחק יגמר לך מהר הוא ממש טוב לא יכול לקחת לו את זה.

עם זאת, הרגשתי שהוא לא מגיע לגדולה של המריו הישנים כי נינטנדו בנו את השלבים ככה שיתאימו לשני שחקנים וזה ממש פגע בעיצוב השלבים לדעתי

אתה מרגיש שהשלבים בנוים בצורה כזו ששני שחקנים יוכלו להציק זה לזה
ולעשות תחרויות ריצה מאשר פלטפורמה מאתגרת לשחקן יחיד.

סוניק מאניה זה שלמות, זה כאילו מצאת קסטת סוניק חדש סודי מהמגה דרייב ואיכשהו הPS4 שלך מצליח לקרוא אותה.

ממתי חשבתי שאני אגיד על שלבי בוס בסוניק "גאונות" או ממתי חשבתי שסוניק יכול להביא פה ושם בוסים שאשכרה יאתגרו אותי ואני אצטרך לתכנן ולחשוב איך אני מתמודד איתם?

מי חשב שהם יכולים לקחת את השלב המעצבן ההוא מסוניק 2 (ההוא במפעל הנפט הסעודי או אלוהים יודע איפה השלב הערבי הזה) ולהפוך אותו לאחד
השלבים הכי טובים בסדרה.

זה פשוט וואו. חשבתי שיהיה פה סוניק חמוד, נוסטלגיה והכל, אבל לא משהו שיעמוד עם ריימן לג'נדס ויעיף את מריו כבנימאט :)

בוא נגיד ככה, לדעתי? נינטנדו צריכים ממש להשקיע עכשיו במריו 2D חדש.
הם לא יוכלו להישאר עם הגרפיקה המשעממת ועיצוב השלבים של סדרת הnew bros הזו.

מממ אני לא שיחקתי שנים אחי בג'ק ודקסטר 1 אבל אני עדיין מחזיק ממנו אחד ממשחקי הפלטפורמה 3D הכי טובים שנוצרו אז אני ממש ממליץ לך אם אתה
חושב שאתה יכול לקבל את הגרפיקה שלו היום :)

evilplate

New member
בואהנה איזה הייפ אתה עושה פה לסוניק :)

עושה לי חשק לנסות אותו כשירד במחיר לפחות במקום לבנות על הפלוס, נשמע ממש טוב.
&nbsp
ואני חושב שאצליח לסבול את הגראפיקה של ג׳ק, כשהיה לי פס3 עשיתי סיבוב נוסטלגיה על רזי 2 מהפס1, עם כל הגראפיקה המפוקסלת והפסים השחורים הענקיים בצדדים (כי הוא לא מותאם היה לטלוויזיות מודרניות), אז אם הגיימפליי של ג׳ק עדיין מחזיק אני אוכל להנות. ניתן לו צ׳אנס בעתיד.

כן, שווה לך לחכות עם ג'ק ודקסטר כי...

אני קורא על כל מיני בעיות איתו בצורה של גליצים גרפיים על הפס4, זה בדוק יתוקן
אבל בגלל שמדובר באימולציה של פס2 ולא בפורט לך תדע מתי נוטי דוג יתפנו לזה.
אז שווה לך לחכות אחי.

אגב סוניק ונוטי דוג אחי. רוצה להגיד לך שמעצב השלבים של ג'ק ודקסטר ומעצב השלבים של סדרת סוניק הקלאסי זה אותו אחד (הבחור עזב מסגה לנוטי דוג בשנות ה90 רוב הצוות של סוניק היגר מיפן לאמריקה חתיכת טלנובלה)
מה שיותר מעניין אפילו מזה, זה שהבחור הזה היה גם מעצב שלבים ראשי ביותר באנצרטד הראשון.

סתם משהו מעניין :) ורואים כבר בסוניק הקלאסי שהאנשים שעבדו עליו יועדו לגדולות.

בנוגע לסוניק. אם אתה יכול למצוא אותו באיזה 8-9 דולר כמו שלפעמים אתה מוצא כל מיני דילים טובים אז שווה לך.

אמרת שכילד אהבת את סוניק יותר ממריו ככה שאני בטוח שלמרות שאתה יותר נוסטלגי לקראש עדיין יש אצלך איזו פינה לסוניק.
(פשוט סגה לא ממש סיבה ב20 שנה האלה סיבה לסמפט את סוניק או להיזכר מה אהבנו בו)
אגב מסתבר שגם היוצר של ג'ז הארנב הספיק לעבוד על הוריזון אבל נשאיר לך הפתעות למה להרוס (זה לא ספוילרים מבטיח אבל זו ביצת פסחא מגניבה :)

evilplate

New member
לא חושב שסוני תטרח לתקן את זה

אבל אני אחכה מעט עד שאסיים עם אנצ׳רטד לפחות, בכל מקרה אני מכין את עצמי נפשית לשחק במשחק שנראה שיצא מהפס2 אז קשה לי להאמין שזה יהיה יותר גרוע מהציפיות שלי.
&nbsp
לא ידעתי על הקטע של המעצב מאנצ׳רטד, מאיפה אתה מוציא כל הזמן את הפרטי טריוויה האלה חחחח
&nbsp
אני בטוח אתן לסוניק צ׳אנס בעתיד אחרי ההתלהבות שלך (וגם של אחרים) ממנו, נראה אם בסייל או בפלוס שיגיע, תלוי איך יזרום לאותה תקופה :)

חחחחחח :) אתה תאמין לי אם אני אגיד לך שזה מתחיל מ....

אינטואציה ראשונית? ישר שראיתי את ג'ק ודקסטר כשהוא יצא עוד לפני שהוא יצא רק שראיתי את ג'ק ודקסטר משהו בהם הזכיר לי את סוניק וטיילס בצורה שאני לא יכול להסביר.

בחור כזה קוצני עם סייד קיק חמוד וכתום שכזה משהו שם הרגיש לי סוניק ואז מהסקרנות לדעת אם עוד אנשים חשבו את זה אתה חוקר וחוקר עד שאתה מגיע לדברים האלה :)

אותו דבר עם ג'ז הארנב שראיתי אותו שהייתי ילד משהו שם פשוט אמר לי.
זה כמו סוניק של הPC ואז שוב כדי לדעת אם אנשים חשבו/הרגישו ככה
אתה מגיע לכל הפרטים הקטנים האלה, שוואלה כן כולם חשבו את זה וזו באמת היתה ההשראה.
(פחות אנשים חשבו על איזשהו דמיון בין ג'ק ודקסטר לסוניק וזנבות אבל במקרה של ג'ז כולם חשבו כמוני כנראה חחח)

ושוואלה הבן אדם מאחורי סוניק וג'ק ודקסטר הוא אותו אחד.

האמת שמאז ידעתי שיש קשר בין נוטי דוג לסוניק מהבירור הראשוני אבל חשבתי שהבחור הזה אולי עיצב שלב פה שלב שם בסוניק ממש לא ידעתי שמדובר באחד משני הבחורים הראשיים בסוניק.ובטח שלא ידעתי שהיה לו תפקיד מפתח בUncharted 1.

לזה הגעתי משאלה אחרת. סתם עניין אותי בימים האחרונים מה חשבו לעזאזל היוצרים המקוריים של סוניק ב3D ומה היה הפיתרון שלהם.גם בעקבות השיחה שלנו וגם בעקבות מאמר ביורוגיימר על סוניק ב3D

ואחד משני היוצרים האלה של סוניק חושב כמונו שאין פיתרון לסוניק ב3D הוא פשוט לא עובד לדעתו. הבחור מנוטי דוג דווקא עשה את המשחק הזה.
(שפשוט לא יצא על הסאטורן/אני בטוח שכבר אני או אחרים קישרו אליו בעבר)

גם כל מה שאני יודע על ג'ז והמפתחים שלו נובע סתם מסקרנות לדעת בעצם מי פיתח אותו ואם הם באמת הושפעו מסוניק כל השנים כמו שחשבתי מהילדות.

וברור שצדקתי ואז אתה כמובן מגלה מי האנשים האלה.

ובנוגע לסוניק מאניה. אני מחכה לזה חחח מחכה בעיקר לשמוע מה תחשוב על שני בוסים שהרגיזו אותי חחחח ואם זה הלך לך בקלות לעומתי חחח כמו שקרה לנו במלך האריות.

evilplate

New member
פששש איזו רמת מחקר הרמת פה

ואיזה אינטואיציות, אתה יכול להיות חוקר בשב״כ P:
&nbsp
אגב היום הפעלתי את ג׳ק ודקסטר לאיזה שעה ובואהנה ממש התרשמתי מאיך שהוא נראה כמשחק פס2 ועוד שמכוון ל 60 פריימים!
&nbsp
וזה עוד כשהרזולוציה ממש לא 1080P ואפילו נמוכה יותר מגרסאות ה HD של הפס3, זה ממש שחיק וזה בסדר גמור ומספיק סביר לעין, תאמין לי יש הרבה משחקי פס3 שיותר התכערו מזה עם הארט סטייל החום שלהם.
&nbsp
אין אפס דור הפס2 תמיד יהיה הדור עם הקפיצה הגראפית הכי מרשימה, הרבה משחקים השתמרו ממש סבבה מאז, זה מרגיש שאז התחילה הגראפיקה המודרנית ומאז קיבלנו רק שיפורים על אותה גראפיקה אבל לא אותה קפיצה.
&nbsp
בעניין סוניק, אתה לא רואה אותי ממטר במשחק הזה ככה שאם לך היה קשה אני לא רוצה לדעת מה יקרה לי

אוף עכשיו אני מתחרט שלא עשיתי פריאורדר להרחבה של אנצרטד.

הרי זה ברור שאני אקנה אותה מתישהו וברור שאני אקנה את הרימאסטר של ג'ק ודקסטר. מרשים שאתה חושב שהמשחק נראה טוב למרות כל הגליצ'ים הגרפים והמצב הלא אופטימלי שהוא נמצא בו.

העיצוב שלו נפלא אני מסכם, מין שילוב של סגה של פעם עם העולמות של נינטנדו.
המשחק מקסים.

אני בטוח שתהנה ממנו ואם תרצה לעשות לו 100% או לפחות לנסות לעשות לו
יהיה לך הרבה מה לעשות בו :)

משחקי הPS3 באמת התכערו ממש לעומתו.

שאני חושב על משחקי PS3 שיש להם מראה נצחי כזה, אני חושב רק על.
ני נו קוני.
the last of us.
dead space (כולם)
hitman 5
גילטי גיר.
uncharted-2-3

על הפס2 אני יכול לכתוב כל כך הרבה משחקים שאם אני אתחיל תפוז לא יתנו לי לשלוח את ההודעה מרוב גודל ההודעה.

אנשים יכולים להגיד שאנחנו מדברים בגלל נוסטלגיה כי עף לנו המוח אבל זה ממש לא זה.

כמו שכתבתי פה למישהו בדיון על מגה מן. הגרפיקה שיש לי הכי הרבה נוסטלגיה אליה זה דור ה16BIT (מגה דרייב )

אני רואה גרפיקה של 16bit ואני נמס אני לא יודע למה זה משהו נוסטלגי לגמרי שאין לי לאף גרפיקה אחרת נוסטלגיה כזו.

אבל הדור שתמיד לנצח הכי יזכר לי בראש כזה עם הגרפיקה הכי מפוצצת ראשים תחילת העידן המודרני בגיימינג? PS2.

הדור הראשון שבאמת הגרפיקה גרמה לאנשים להרים גבה ולהפסיק להתייחס למשחקים כמו משהו של ילדים כי הכל נראה מספיק טוב.

ג'ק ודקסטר הראשון עדיין נראה לי כמו סרט אנימציה תלת מימדית מרשים :)

amithas190

New member
אם תרצה אני אחליף איתך את ג'ק ודקסטר

על משחק אחר ... אני מוכר את הקוד שקיבלתי

evilplate

New member
שיחקתי בו רק 45 דקות ככה בשביל הקטע

ולא נתקלתי בשום גליצ׳ים ובעיות ב 45 דקות האלה, אולי בהמשך יהיה לא יודע.
&nbsp
הייתי מוריד את גרסת הפס3 של TLOU מרשימת המראה הנצחי, לא רק שרץ לא הכי משהו ה IQ שלו די חרא.
&nbsp
מצד שני אני משחק את ג׳ק ודקסטר על רזולוציה גבוהה יותר, צריך לראות איך המשחק נראה על הפס2 על טלוויזיה שמנה של פעם בשביל הקטע :)
&nbsp
בכל אופן זה לא שג׳ק ודקסטר נראה יפה במיוחד היום, רואים שהוא מיושן יחסית מן הסתם, אבל הוא בסכ״ה עדיין נעים לעין והוא שתמר בצורה טובה, אתה לא נגעל מלשחק בו, זו היתה הכוונה.
&nbsp
וכנראה בזמן שגראפיקת 16 ביט שלטה אתה היית בגיל מסויים שהוא לא קטן מדי וחסר מושג אך גם לא בוגר מדי, סוג של טווח מסויים שנוסטלגיה פוגעת בו בדיוק בעצב הנכון ולכן אתה ככה מתרגש מהגראפיקה הזו היום :)

אחי תזכור שג'ק ודקסטר הוא לא רק משחק PS2.

הוא גם משחק PS2 דור ראשון. כאילו דאמ, עם כמה שזו נוטי דוג זה עדיין מרשים
שמשחק פס2 דור ראשון יכול פאקינג להשתמר ככה. המשחקים המאוחרים של הפס2
מדגישים הרבה יותר כמה הדור ההוא היה קפצת מדרגה טכנולוגית מהמעלה הראשונה.

זה היה דור פנומנלי וכנראה החשוב מכולם מאז הNES.
וכן כנראה שאתה צודק,עם הקטע של ה16bit. אני יכול לחזור לדור ה16bit כל יום בשבוע ופשוט להתמוגג מאיך שהם נראים.

עם זאת רק הפס2 הוציאה ממני WOW טכנולוגי אמיתי.

evilplate

New member
מסכים איתך

ומבחינתי GOW2 שמסמל את השיא של הפס2 יותר מפוצץ ראשים מכל משחק שיצא לפס3 בשנתיים הראשונות עד אולי אנצ׳רטד הראשון, למרות שברור לי שטכנית אפילו רזיסטנס מההשקה היה יותר מתקדם אבל אם אומרים לי לבחור איזה משחק להראות לחברים לא גיימרים- GOW2 או רזיסטנס בקטע של מה יוציא מהם יותר וואו אז ברור ש GOW2 בלי למצמץ.

ברור!!!! GOW2 אכל בלי מלח את כולם בגרפיקה

ולדעתי (אולי זו דעה שנויה במחלוקת) גם רזי 4 אכל בלי מלח כל משחק בשנתיים הראשונות אם לא בגלל הגרפיקה עצמה אז העיצוב שלו עשה את זה ואני עוד מדבר על גרסת הפס2.

אפילו במשחקי דור ראשון היו הפגזות מרשימות MGS2 הוא הבולט ואחריו פפ10 כמשחקים שסימנו את מה שעתיד לבוא עלינו מהקונסולה הזו.

ואי אפשר לא לסיים עם BLACK שאולי נראה חום ומשעמם כמו משחקי PS3
אבל ביציאה שלו הוא אכל כל משחק של האקסבוקס 360 מ2015.

ויש כאלה שיגידו לנו "מה החוכמה אתם משווים סוף דור לתחילת דור"

זה לא נכון, אתה יכול לקחת משחק מגה דרייב סוף דור ועדיין ברור לך שמשחק תחילת דור של הפס1 אוכל אותו בלי מלח.

קח משחק תחילת דור של הפס2 לעומת משחק סוף דור של הפס1.
(אפילו הפצצות כמו vagrant story dino crisis ופפ9 וטקן 3 ) וברור לך שעברת לדור חדש.

אפילו אם שיחקת אותם על הפס2 ששם הם קיבלו החלקה.
קח כל משחק סוף דור של הפס2 שים לו 1080P ו..וואלה אנשים עדיין ישלמו עליהם.ופפ12 הרימאסטר הוא ראיה לזה.

ולא רק סוף דור גם משחקים אמצע דור/DQ8/MGS3 נראים מדהים ברזולוצייה שתעשה להם צדק.

לשם השוואה אני שם לך אולי את המשחק הכי מרשים טכנית על המגה דרייב
ולזכותם זה לא משחק SEGA CD או 32X זה רק מגה דרייב בלי תוספים.

עדיין אני בטוח שלא היית אומר שזה עומד עם משחקי הPS1 של תחילת הדור.

evilplate

New member
איך בלאק היה נראה טוב

לגמרי נראה שייך לתחילת הדור של הפס3 בכיף, לאיזה הישגים הגיעו עם החומרה של הפס2 אז יאללה.
&nbsp
ורואים בבירור שהמשחק מגה דרייב הזה לא שייך לדור הפס1 אחרי, למרות שהוא הישג יפה אין מה להשוות אותו גראפית אפילו לקראש באנדיקוט הראשון.
&nbsp
משחקים היום נראים מדהים ואין תלונות, אבל באמת שלא נראה לי שתהיה קפיצה מדהימה כמו דור הפס2 עוד, במיוחד אם יכוונו לדור הבא רזולוציית 4K טבעית ובזבזנית.

מישהו 2

New member
בוקר חדשות!
- טיזינג של סוני (מהדורה מוגבלת חדשה PS4)

אתמול סוני העלתה טיזינג לרשתות החברתיות, סרטון קצר שבו רואים בד אדום מכסה משהו שנראה כמו PS4.
https://www.gamespot.com/articles/sony-is-teasing-something-new-for-playstation/1100-6452705/
&nbsp
לפני מספר דקות עלה ליוטיוב הסרטון המצורף, אני רק יכול להניח כמעט בוודאות שהדברים האלה מקושרים.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

למעלה