chrono היחיד
New member
לאחי אין חיבה מיוחדת לPS הוא אוהב שם רק GOW
uncharted הוא לא מכיר בכלל,גראן טוריסמו לא מעניין אותו, איינפימוס הוא גם לא מכיר. the last of us מגעיל לדעתו כי הוא נגעל מזומבים.והוא מעדיף מורטאל קומבאט וטקן על SF בכל יום בשבוע.
אז אני די בטוח שאם אתה אומר לו GOW4 מול אקסבוקס שמריץ משחקי אסטרטגיה ברור שכמוך הוא יעדיף את האקסבוקס.
השאלה היא כמה אנשים כמוכם יש לא נראה לי שהרבה.
רוב האנשים שאוהבים RTS פשוט ישקיעו במחשב טוב
כמה היילו wars מכר בתכלס על הוואן 300 אלף? גם אם על הPS4 משחקים כאלה היו מוכרים 900 אלף בטח תסכים איתי שזה נישתי יחסית להשקעה.
ורד אלרט 3 אולי חרא, אני לא מבין בז'אנר מודה, אז מה שתגיד אני מקבל
אבל עדיין הוכחה שהוא יכול לעבוד עם שלט, זה מה שאיוול הסתקרן לגביו, אם זה יכול לעבוד עם שלט או לא, וזה יכול.
מה שכן שוב ושוב אני מדגיש זה לא אומר שלמייק מותר לא להביא משחק שלהם לוואן.
uncharted הוא לא מכיר בכלל,גראן טוריסמו לא מעניין אותו, איינפימוס הוא גם לא מכיר. the last of us מגעיל לדעתו כי הוא נגעל מזומבים.והוא מעדיף מורטאל קומבאט וטקן על SF בכל יום בשבוע.
אז אני די בטוח שאם אתה אומר לו GOW4 מול אקסבוקס שמריץ משחקי אסטרטגיה ברור שכמוך הוא יעדיף את האקסבוקס.
השאלה היא כמה אנשים כמוכם יש לא נראה לי שהרבה.
רוב האנשים שאוהבים RTS פשוט ישקיעו במחשב טוב
כמה היילו wars מכר בתכלס על הוואן 300 אלף? גם אם על הPS4 משחקים כאלה היו מוכרים 900 אלף בטח תסכים איתי שזה נישתי יחסית להשקעה.
ורד אלרט 3 אולי חרא, אני לא מבין בז'אנר מודה, אז מה שתגיד אני מקבל
אבל עדיין הוכחה שהוא יכול לעבוד עם שלט, זה מה שאיוול הסתקרן לגביו, אם זה יכול לעבוד עם שלט או לא, וזה יכול.
מה שכן שוב ושוב אני מדגיש זה לא אומר שלמייק מותר לא להביא משחק שלהם לוואן.