לצערי אין לי מתכון מדויק של הלביבות הנ"ל, אני כל פעם מאלתרת ממה שיש, לפעמים יוצא מוצלח יותר ולפעמים פחות, אבל אני לא מודדת מינונים (בפעמים הבודדות שמדדתי זה לא יצא משהו, אז גנזתי..)
ברוטב עגבניות, עם קוביות תפו"א, גזר ושורש פטרוזיליה+עלים. בישול ממושך עד לרוטב סמיך מאוד.
ליד זה יש אורז, כרובית ותפו"א אפויים, טחינה ירוקה, וקינוח סודי שאני עובדת עליו בשביל הבלוג..
הידד! סוף סוף אני מכינה משהו שהוא גם מזין וגם טעים. עכשיו אפיתי קציצות להמשך השבוע וכאמור יצא טוב פלוס.
חוץ מזה נשאר לי עוד תבשיל בורגול עם מש וירקות מהימים האחרונים. כך שאני מסודרת לפחות ליומיים הקרובים
צריך פשוט לשים לב לזמן האפייה ולראות מתי זה מוכן. אני אישית לא מרגישה שזה יוצא ממש "יבש". עדיין יוצא טעים. מעבר לזה אפשר גם להוסיף ירקות כמו קישואים/זוקיני/עגבניות, שזה גם עשוי למנוע את היובש.
היום חנכנו לראשונה את הפויקה שלנו עם כל טוב:
בצל, תפו"א, בטטות, גזרים, שורש סלרי, קולורבי, קישואים, כרובית, פטריות, גריסים, צרור פטרוזיליה, טימין, ענף רוזמרין, תבלינים - בניחוח עישון עדין.