עוד עדכון בלייב- החלק הראשון
טוב, כמו לכל שאר הספרים אמרתי שאני אגיע לספר הזה אובייקטיבית. בלי העדפות לדמויות מסוימות, לחלקים מסוימים. אבל אני לא יכולה!!!111#$^@^ טים גייל פוראבר
קודם כל אני נהנית מאוד. נזכרת למה בכל זאת אהבתי את הספר והעדפתי אותו על CF המשעמם. הוא פשוט ספר זורם, מעניין, והפוליטיקה זה מה שבאמת מעניין אותי וזה מה שקורה. D: קוין גאון. היא באמת גאון. איך שהיא דפקה את קטניס עם הדרישות שלה
ומכאן גם גייל גאון. בכל צעד שהוא עושה שקטניס כועסת, לפני שאני כועסת גם אני עוצרת שניה לחשוב ועולה על זה שהוא פשוט מלך
הוא עושה הכל לטובת קטניס. מה שמצחיק הוא שגייל יותר תמים מקטניס והוא לא רואה כמה הרסנות יש בקוין. הוא מסתכל עליה בעיניים נורא טובות כי סוף סוף יש מישהי בצד שלהם. אני מבינה למה קטניס כועסת עליו שהוא כביכול משתף איתה פעולה אבל הוא באמת עושה את זה לטובתם, כמו שהוא אמר, 'טוב שיש מישהו נגיש'. זה כמו שהוא כועס על צוות ההכנה שלה כי מבחינתו הם הובילו אותה לטבח. וכמו שהוא בעצמו אמר, הם הפציצו את 12 ולקחו אותה ממנו אז זו מבחינתו ההזדמנות לנקום. הוא כזו דמות אנגסטית לא מוערכת
אני זוכרת שנורא התלהבתי מהקרב ב-8 גם כשקראתי את הספר בפעם הראשונה, וכך קרה בפעם השניה. איך שגייל וקטניס ביחד היו כזה "הבית חולים@#@%@#^" וישר רצו לשם, ואיך שהם תיאמו ביניהם את היריות
וכמובן... If we burn, you burn with us! אוי אוי קטניס לפעמים את כזאת קיק-אס
וטוב נו, אני אכתוב גם על פיטה... יו, נמאס לי מזה שקטניס מפגרת. לא חושבת עליו בכלל, ואז היא רואה את הסרטון איתו ופתאום מתחרפנת ולא מבינה למה לא סיפרו לה על זה? מה את סתומה?!?!?!? תראי איך את מגיבה לזה כשלפני שניה בכלל לא היה אכפת לך
ואני עוד מחכה לחלק בספר השלישי שבו התחלתי לאהוב את פיטה. כי בתור טים גייל שטוענת שהיא אוהבת את פיטה אהבתי אליו הולכת ודועכת מסצנה לסצנה... ~_~ בתקווה, היום נקרא את החלק השני
לחלק השלישי אני צריכה הכנה נפשית T_T