עד מתי חפירות על עורבני חקיין?!

MJ

פאק בוגס!! למה פיניק מת?!?!?! למה???
אוףףףף... מסכנה אנני... עד שסוף סוף.... אוף!! אני בעמוד 298..., פרק 24..

ורדונה2

New member
אוף, כבר ציפיתי לראות ביקורת!!

חחחח בא לי ממש לעקוץ אותך ולהגיד לך משהו, אבל לא אעשה את זה...
MJ| פחחח בוכה על בוגס? על פיניק? חכי חכי...

אמיתי או דמיוני??.. סיימתי...
MJ

אוףףףףףף די לא רוצההההההההה
למה ככה למה?!?! למה פרים? ולמה קטניס צריכה להישאר ככה? מעוותת? מצולקת? נפשית ופיזית!!! ולא בקשר עם גייל יותר... "הוא בטח מנשק שפתיים אחרות.." לגבי זה שהיא עם פיטה בסוף.. אני לא באיזה טים מובהק ולא החלטתי לגמרה אם אני שמחה עם זה או לא... אבל לא ככה! שניהם מצולקים ומשוגעים וכמעט בודדים במחוז 12... מה הבעיה לסיים את זה טוב?! שקטניס תפגע אבל לא עד כדי כך?? ושהיא היתה הורגת את סנואו וזהו? למה?!! דם יו סוזן קולינס יו פריק!!!! ברן אין הל!!!

ואני לא מבינה!!
MJ

למה להרוג אותה?? למה????? מה הטעם? הרי היא, היא הסיבה שמלכתחילה קטניס בכלל נכנסה לטירוף הזה!! ולכל מה שקרה אחר כך!! אז בסוף היא מתה?? בכזה מוות מיותר? שהייתה שמה מלא ילדים למה פרים צריכה להיות מביניהם??? אז בסוף ככה או ככה היא מתה אז למה קטניס עברה את כל מה שהיא עברה?? ונשארה מצולקת ככה? אם גם ככה מי שהיא התנדבה למשחקים כדי להגן עליה, מתה בסוף????? הייתה לי הרגשה שמישהו חשוב ימות, כי כולם כל כך מאוכזבים מהספר הזה.. כל הזמן חשבתי איכשהו שזה גייל.. בשלב כלשהו אחרי שאוכפי השקט לקחו אותו ברחוב, ושפיטה נעלם, חשבתי שהסיפור יתפתח איכשהו שסנואו יציב את פיטה וגייל בפני קטניס וישאל אותה את מי היא בוחרת להרוג... זה או שהיא הורגת את אחד מהם או שסנואו יהרוג את שניהם... ואז זה יענה על מה שגייל אמר :" קטניס תבחר בזה שהיא תחשוב שלא תוכל לשרוד בלעדיו".. ואיכשהוא הייתי בטוחה שהיא תבחר להרוג את גייל, בגלל שהיא לא תרצה לתת לסנואו את העונג שבעובדה שהיא בוחרת להרוג את פיטה בעצמה אז הייתי בטוחה שגייל, הוא הדמות שתמות ושכולכן פה אבלות עליה אבל פרים?! מה הקשר?? כשהיא מתה, לא הבנתי.. או שלא רציתי להאמין.. קטניס דיברה על הזנב ברווז שהיא הבחינה בו וחשבתי שהיא מדמיינת לא הבנתי ברגע שזה קרה שהיא באמת מתה.. רק שהמשכתי לרקרוא הבנתי..

ורדונה2

New member
וואי, זה היה יכול להיות סוף אדיר! רעיון חזק!

וכן, ספר מזעזע, סוף מזעזע... אבל לפחות היית מוכנה לזה.
ספר מחריד, קולינס הזאת היא האישה המטומטמת בתבל.

N o R i K o

New member
רק...

להבא בלי ספויילרים בכותרת
בגלל שזה לא ספויילר מובהק אני לא מוחקת... אבל תשתדלי לא להשתמש בביטוי הזה בכותרות כי הוא בגדר ספויילר
קולינס איז אינדיד א פריק. איכסה על הספר הזה

כן חשבתי על זה טוב לפני שכתבתי..

והחלטתי לכתוב בכל זאת כי מי שלא קרא את הספר בחיים לא יחשוב שזה קשור איכשהו... אבל סבבה מקבלת

ורדונה2

New member
ברוכה הבאה למועדון שונאי סוזן קולינס...

בקרוב מסע התנקשות במטומטמת. אנחנו כרגע עוד בשלב איסוף תרומות לטיסה ורישיון לשאת נשק.

N o R i K o

New member
עוד עדכון בלייב- החלק הראשון

טוב, כמו לכל שאר הספרים אמרתי שאני אגיע לספר הזה אובייקטיבית. בלי העדפות לדמויות מסוימות, לחלקים מסוימים. אבל אני לא יכולה!!!111#$^@^ טים גייל פוראבר
קודם כל אני נהנית מאוד. נזכרת למה בכל זאת אהבתי את הספר והעדפתי אותו על CF המשעמם. הוא פשוט ספר זורם, מעניין, והפוליטיקה זה מה שבאמת מעניין אותי וזה מה שקורה. D: קוין גאון. היא באמת גאון. איך שהיא דפקה את קטניס עם הדרישות שלה
ומכאן גם גייל גאון. בכל צעד שהוא עושה שקטניס כועסת, לפני שאני כועסת גם אני עוצרת שניה לחשוב ועולה על זה שהוא פשוט מלך
הוא עושה הכל לטובת קטניס. מה שמצחיק הוא שגייל יותר תמים מקטניס והוא לא רואה כמה הרסנות יש בקוין. הוא מסתכל עליה בעיניים נורא טובות כי סוף סוף יש מישהי בצד שלהם. אני מבינה למה קטניס כועסת עליו שהוא כביכול משתף איתה פעולה אבל הוא באמת עושה את זה לטובתם, כמו שהוא אמר, 'טוב שיש מישהו נגיש'. זה כמו שהוא כועס על צוות ההכנה שלה כי מבחינתו הם הובילו אותה לטבח. וכמו שהוא בעצמו אמר, הם הפציצו את 12 ולקחו אותה ממנו אז זו מבחינתו ההזדמנות לנקום. הוא כזו דמות אנגסטית לא מוערכת
אני זוכרת שנורא התלהבתי מהקרב ב-8 גם כשקראתי את הספר בפעם הראשונה, וכך קרה בפעם השניה. איך שגייל וקטניס ביחד היו כזה "הבית חולים@#@%@#^" וישר רצו לשם, ואיך שהם תיאמו ביניהם את היריות
וכמובן... If we burn, you burn with us! אוי אוי קטניס לפעמים את כזאת קיק-אס
וטוב נו, אני אכתוב גם על פיטה... יו, נמאס לי מזה שקטניס מפגרת. לא חושבת עליו בכלל, ואז היא רואה את הסרטון איתו ופתאום מתחרפנת ולא מבינה למה לא סיפרו לה על זה? מה את סתומה?!?!?!? תראי איך את מגיבה לזה כשלפני שניה בכלל לא היה אכפת לך
ואני עוד מחכה לחלק בספר השלישי שבו התחלתי לאהוב את פיטה. כי בתור טים גייל שטוענת שהיא אוהבת את פיטה אהבתי אליו הולכת ודועכת מסצנה לסצנה... ~_~ בתקווה, היום נקרא את החלק השני
לחלק השלישי אני צריכה הכנה נפשית T_T

אה ועוד משהו מאכזב ממש!!!
MJ

איך לעזאזל קטניס אומרת כן למשחקי רעב נוספים?! איך זה הגיוני זה לא מובן לי!!! זה ממש אכז אותי באותו הרגע הייתי ב-ט-ו-ח-ה שהיא תגיד לא ללא ספק!!! שלא משנה אם מדובר בילדי הקפיטול, הם לא אשמים, והם ילדים! כמו שפרים היא ילדה ומתה ללא הצדקה! ושאסור לקיים שוב את המשחקים האלה כי אף אחד לא צריך עוד לעבור את מה שהיא עברה!! אז איך לעזאזל קולינס יכלה בכלל לכתוב דבר כזה? נורא מאכזב וגרם לי לשנוא את קטניס באותו רגע!! ובכללי- לאהוב את הדמות קצת פחות..
וכל הספר הזה פשוט בלאגן אחד גדול שאין לי חשק לקרוא שוב אי פעם.. כל כך הרבה קורה.. ימים וחודשים עוברים ב 3 שורות... רגע אחד קורה משהו ורגע אחר משהו אחר לגמרה.. כל כך מסובך שבשלב מסויים הפסקתי לנסות לדמיין את המקום שהם נמצאים בו כרגע.. בחלק השלישי אני מתכוונת עם כל מה שקורה בקפיטול.. ואין מצב שזה יכנס לסרט אחד יפצלו אותו ל-2 סרטים בטוח! וואו ג'ניפר לורנס.. בהצלחה! מה שהולך לעבור עלייך...
וגם לג'וש וליאם לא חסר חחח...

N o R i K o

New member
כבר הצהירו מזמן שהוא יפוצל לשניים

דווקא אני חושבת ההפך. מה יש להם לפצל את הספר הזה לשניים? כל החלק האחרון פשוט נמרח ונמרח, לא יהיה מה לצלם

אה וואלה? חח לא ידעתי...

לדעתי הוא יפוצל בקטע שפיטה חונק את קטניס.. כי זה לא היה צפוי חח זה תפס אותי לגמרה הוכתי תדהמה חחח וזו נקודה טובה לאמצע..

N o R i K o

New member
אבל עד אז לא קורה כל כךךך הרבה

וואו, אני פשוט בכיתי מצחוק בסצנה הזאת. בכיתי. XDDDD פשוט חשבתי "מגיע לך@$#@%@#% למה הוא לא הצליחחחח" ולדעתי זו נקודה קריטית מדי ומותחת מדי בכדי לעצור בה. אולי דווקא יעצרו בנקודה שבה היימיץ' אומר לקטניס שהולכים להציל אותו ושגם גייל שם. ככה זה סוגר את הסאגה בלי פיטה ופותח את הסאגה עם פיטה
אני אישית בכלל מקווה שיחליטו לא לצלם את הסרט הזה... או לצלם אחד אחר לגמרי עם סוף אחר לגמרי

רורי115

New member
MJ

נכון שנייה לפני שהיא אומרת כן היא חושבת על המשחקים ואומרת לעצמה זה בחיים לא ייגמר ואז היא אומרת כן למען פרים. ואח"כ היא בוחנת לבדוק אם היימטץ' יענה כמוהה אם הוא מבין אותה באמת. טוב אז לפי דעתי כשהיא אומרת כן היא מבינה כמה אכזרית קוין -קטניס כבר קודם הייתה בספק לגבי אם הפצצה שכוונה נגד ילדי הקפיטול היא שלה או לא ונראה לי שזה שקוין מציעה את המשחקים מבהיר לה סופית שזה אכן של קוין אז היא עונה כן ואומרת למען פרים כדי שקוין לא תחשוד בדר הרי היא גם ככה לא סומכת על קטניס ורוצה אותה מתה . היא אומרת גם שזה למען פרים כדי שיחשבו שהמניע שלה לקיום המשחקים זה נקמה בקפיטול על שהרגו אותה. אבל זה בעצם רמז להיימטץ . הוא חכם הוא יבין שהיא חושדת בקוין במיוחד כשעוד קודם היא ניסתה לדבר איתו על זה והוא בטוח חושד שעל זה היא רצתה לדבר והוא גם בטח יודע שקוין אשמה במוות של פרים - הרמז הזה אמור להבהיר לו שהיא רוצה להרוג את מי שגרם למוות של פרים. בכך שהיימטץ עונה כן הוא מבטיח שקוין לא תחשוד בדבר וכן הוא בעצם נותן מעין אישור לקטניס לרצוח את קוין. זה הכל תוכנית של קטניס שהיימטץ הגאון הזה הבין מהר מאוד.

אוקיי.. אם זה ככה אז זה יותר מסתדר לי...

אבל זה לא מובן ממש בספר... טוב קראתי שוב את הקטע בספר ומה שאמרת באמת הגיוני לי עכשיו...

ורדונה2

New member
בא לי לחפור לך כמה שאני מסכימה...

אבל חפרתי כאן כבר כ"כ הרבה פעמים על בדיוק אותם הדברים שעכשיו את מדברת עליהם שכבר אין לי כוח
אבל לגמרי צודקת, קולינס זונה, ספר גרוע, אמן תמות.

למעלה