עד מתי חפירות על עורבני חקיין?!

Miss Lavet

New member
הכוונה הדמות לא השחקן

יש פעמים שלא יש פעמים שכן
אבל רוב הסיכויים שאבות אבות אבותיו היו בריטים, כי רוב התושבים שהם לא הילידים של אוסטרליה הגיעו לשם בתור אי בית כלא של בריטניה... אל תשאלי אותי איך אני יודעת- אני בעצמי לא יודעת. יו לורי יכול להיות אחלא היימיטץ', הוא במקור בכלל שחקן קומי. והיימיטץ' אם כמה שהוא טראגי הוא גם קומי....+ הוא יכול לזייף מבטא אמריקאי מאוד טוב, דוגמה לכך זה בהאוס (הוא משחק שם את האוס עצמו)
אני הסכמתי איתך מקודם אז את לא צריכה להסביר לי שוב
זה חלק מהסגנון האמריקאי- קיטצ'י... לדעתי היה יותר יפה אם המרד לא היה מצליח וקטניס מתה (אבל גם פה אין המשך) זה היה נותן מסר עצום ו-וואו אחד גדול... אני אוהבת סופים טראגים
או בכלל שכל פאנם מושמדת כי כל אחד רוצח את האחר... ובסוף הספר, בעמוד האחרון היא הייתה כותבת עוד פעם את עץ התלייה+ בית נוסף או בכלל שכולם מתים, קטניס נותנת נאום (כי היא המספרת) ואז היא מתאבדת זה סף אבסולוטי (כנראה שלא... שחכתי איך קוראים לסוף הזה... הוא קורא כהמחזאי/סופר לא מוצא פיתרון לכלום ומחליט להרוג את כולם)... עוד פעם- אני אוהבת סופים טראגים... אולי גם בגלל שאני אוהבת לחוות רגש בזמן הקריאה ואני הכי אוהבת ליבכות

N o R i K o

New member
גם אני חשבתי על יו לורי
MJ

ועל רוברט דאוני ג'וניור... בכלל, בקרוב נעשה שרשור כזה, של הליהוקים שלנו
וברור שהכוונה לדמות, אבל הדמות לא קיימת, מה נעשה! צריך להתפשר!
ולא בדיוק בית כלא, יותר... מקום מפלט לכל הפושעים שלהם. זה למה יש להם מבטא בריטי מלוכלך
לא הייתי מציעה לך אותו אחרת! ולגבי הסוף- אני חושבת שהיה די טראגי שפרים מתה, אבל מהנקודה הזו הסוף לא טראגי, הוא פשוט משעמם! אני אוהבת סופים טראגיים שמהולים בסוף טוב. בסוף שלי קטניס מבינה מהמוות של פרים שהיא נועדה להיות המוקינג'יי שמובילה את המלחמה, רוצחת את קוין, רוצחת את סנואו, חוזרת ל-12 עם אמא שלה ומנסה להקים שם חיים חדשים כרופאה במקום פרים (כי הרי פרים הייתה אמורה להיות מוכשרת לרופאה). גם גייל ופיטה היו חוזרים איתה ועם הזמן קטניס הייתה מבינה שגייל הוא החיים הישנים שלה, האלה שהיא שואפת אליהם, ופיטה הוא המשחקים, ושהיא לא יכולה להיות איתו. ואז היה גייל\קטניס וזה היה גם די טראגי לכל הפיטה-פאנס.
אבל כן, בסוף הנוכחי הכי טוב היה אם קטניס הייתה מתאבדת. ואז גייל היה מתאבד איתה, בגלל ההאנגינג טרי.
אני במוד השיפרי שלי היום...

Miss Lavet

New member
אהבתי יותר את הסוף של *סנוב*
JM

עוד משהו טיפשי זה השיר- חשבתי שהוא הולך להיות מעין נבואה למה שהולך לקרות אבל זה לא היה ככה.... בקטע שקטניס הגיעה למקום המפגש הישן שלה ושל גייל חשבתי שאז היא הולכת להתאבד... לקולינס קשה מדי עם זה שהדמות הראשית מתה? קשה עם זה שאדם מעדיף להישאר בעבר שלו, איפה שהיה לו קצת שמחה מאשר עם ההוו שלו ששם יש רק רוע?! ככה זה החיים! אתה הדמות הראשית, המלהק ועוזר עוזר עוזר עוזר הבמאי של הסרט שלך! הסוף מעצבן אין... אין ספ'ק -.- לפחות זה היה סוף וואנבי סוויני טוד שפיטה רוצח את קטניס- גייל רואה את פיטה רוצח אותה אז הוא רוצח אותו- גייל מתאבד! זה סוף אידאלי!

כל מי שקראה דמדומים- כנסו!
MJ

זו רק אני, או שהקטע במרתף הפרוות שקטניס כמעט נרדמת ושומעת את השיחה בין פיטה לגייל ממש מזכיר את סצינת האוהל ב E ???

וואו, לגמרי!

כשקראתי את החלק הזה הייתי כולי: "זהו. זה סופי. קולינס מאבדת את זה. עוד דקה פיטה יתחיל לנצנץ לי בשמש!"

לא השוויתי את שני הקטעים בקטע רע

אני מעריצה מושבעת של דמדומים
תיזהרי לך!
חחחחחח סתם מאמי חח

ורדונה2

New member
אמאאאאאאאאאאאאאא!!!
MJ

זה בדיוק מה שחשבתי כשקראתי את זה!!! קטעים איתך!!!
היו מלא קווי דימיון ל"דמדומים". קולינס הזאת כ"כ גרועה ומטומטמת שאפילו משולש אהבה מוצלח היא לא מסוגלת לכתוב, ואז כמוצא אחרון, אחרי שהיא קולטת שהכתיבה שלה מזעזעת, היא מנסה להעתיק רעיונות מסטפני מאייר -_-

N o R i K o

New member
האמת ש

בכל משולש אהבה יש את שלב ה'שיחה בין שתי הצלעות על היתר'... בכל זאת סטפני מייר לא המציאה את תורת משולשי האהבה

N o R i K o

New member
טוב, סיימתי את הקריאה החוזרת

אז אם בקריאה הראשונה קראתי מערימת דפים ופשוט התחלתי לקשקש עליה בזעם ולרצות לצרוח, בקריאה השניה פשוט שמטתי את הספר על הרצפה ונתקעתי עם הפרצוף- O____O;;; אומייגאד זה גרוע משחשבתי. קודם כל בקריאה הראשונה חשבתי לעצמי- "נוי, את חייבת לעשות משהו עם האנגלית שלך." איכשהו הייתי בטוחה שפספסתי חצי ספר בכך שפשוט קראתי מהר כדי להגיע לסוף. אז לא, מסתבר שיש לי יופי של אנגלית והבנתי הכל, פשוט סוזאן קולינס מתייחסת לקוראים שלה כמו למטומטמים. מה הקטע של המוות של פרים?!?!!?!?! גם בפעם המיליון אני לא מבינה מה הבעיה בכך שקטניס אשכרה תתמודד איתו. לא פשוט... תתעורר בבית חולים ותקלוט שאחותה מתה!!!11 ותתחיל להזות דברים!!!1 יו זה היה נורא ואיום. עכשיו, כל קטעי האבל שלה התערבבו לי לחלוטין. אני זכרתי שישר אחרי שהיא רוצחת את קוין היא יושבת בכלא הזה בקפיטול, ושרה לעצמה, ואז היימיץ' לוקח אותה ל-12 ושם היא מוצאת את באטרקאפ והם בוכים ואז סיי באה ומבשלת לה והיא מתגעגעת לגייל ואז פיטה בא ו"האפי אנד". בפועל מה שקורה יותר גרוע!!11 היא מגיעה ל-12, סיי שם, ואז פיטה מגיע ומביא לה את הפרימרוזס, בגלל שזה מזכיר לה ורדים היא הולכת להתקלח כי הריח מפריע לה- ממש ממש לא בגלל שהוא מגיע - לא זוכרת מי ציינה פה שממש יפה שרק אחרי שהוא מגיע היא מתקלחת X: ואז היא ממשיכה לחשוב על גייל, טוענת שהיא ממש לא מרגישה געגוע אלא רק הקלה ואז הולכת לסלע שלהם ומרגישה לבד- המממ קולינס נעים מאוד לזה קוראים געגוע D: ואז היא מוצאת את באטרקאפ, בוכה לו, ואז איכשהו פיטה משתלב בתמונה ו... איפה ההאפי אנד פה, שוב? שוב, כמו שבספר השני יש את המשפט "אני צדה, פיטה אופה, היימיץ' שותה" - ככה בדיוק הוא מופיע גם בספר השלישי. חיים חרא עד הסוף, מה קולינס?
לגבי גייל- לא זכרתי שהוא זה שהביא לה את הקשת שבאמצעותה היא רוצחת את קוין. כתבתי את זה כבר בשרשור אחר אבל אני אציין גם כאן שבכך הוא מוכיח לה שהוא עדיין בצד שלה ושהוא מודע לטעות שלו. זו הכפרה שלו. הוא אומר לה "אל תחטיאי" כי הוא יודע שאם היא לא תחטיא אז הוא בעצם עזר לה. כשקטניס מסתכלת עליו ואומרת "אני כל כך רוצה לסלוח לו אבל המילים לא יוצאות לי מהפה" פשוט התחלתי לצרוח על הספר "בעיה שלך יו סלאט#@%@#" וגם אח"כ, אחרי שהיא רצחה את קוין, היא קוראת לגייל. לא לפיטה, לא להיימיץ', לגייל. בעיניי הוא כבר הלך, או שהוא פשוט נתן לה להתמודד עם זה כי הוא ידע שהיא תצא מזה. אין לו את היכולת לרצוח אותה כמו שלה לא הייתה את היכולת לרצוח אותו. היא אומרת שהם לא מוצלחים כחברים וציידים ואני מסכימה, הם הפכו למעבר לחברים, לבעלי ברית בזירת החיים שלהם. הם לא מסוגלים לרצוח את השני כדי לנצח. הם רוצים להישאר יחד עד הסוף. אבל מה נעשה, קולינס ביץ'
לא ישנתי בשקט בלילה אחרי זה. אפילו השעון המעורר שלי עשה לי סיוטים. והשעון המעורר שלי זה פאקינג Over The Rainbow!!!11

האמת שהתגובה
MJ

שלה לפרימרוזס במחשבה שניה די מרגיזה! במקום להתרגש ולבכות בבכי על הפרחים שמזכירים לה את אחותה היא נגעלת והולכת להתקלח

שמעתי את השיר הזה אתמול ברדיו
MJ

הוא נקרא revolution והוא ממש ריגש אותי וגרם לי לחשוב על הספר ועל כל הדמויות שהקריבו את חייהן למען המהפכה ועל האהבה של פיניק ואנני שנגדעה והחברות של גייל וקטניס שנקטעה ועל העתיד הוורוד לילדים של קטניס ופיטה... קיצור הוא מרגש תשמעו: http://www.youtube.com/watch?v=SKYWOwWAguk

shoham95

New member
דעתי על הספר
MJ

קודם כל, לא ברור לי בכלל למה הרבה אנשים מתאכזבים מהספר. לדעתי הוא מדהים, מסעיר, מטלטל, מזעזע ומעורר מחשבה לא פחות מקודמיו. כמה דברים: (כמעט) כל מקרי המוות בספר עשו לי רע. המוות של בוגס- אני ממש ראיתי את זה קורה, וכשזה קרה בכל זאת די סירבתי להאמין. קיוויתי שהוא לא מת אלא רק נפצע, ושהוא יהיה בסדר. המוות של פיניק, המוות של פרים, המוות של שאר האנשים שהיו עם קטניס בקפיטול, ובעצם כל מקרי המוות בספר חוץ מהמוות של סנואו. במקרה שלו- ממש ציפיתי לזה. לכן התעצבנתי כשקטניס החליטה שהיא יורה דווקא בקוין. (טוב, זו אחת הסיבות שהתעצבנתי מכך) אני מסויגת לגבי המוות של קוין. כלומר, ברור לי שלא קטניס היא זו שהייתה צריכה לרצוח אותה ועצבן אותי שהיא עשתה את זה, כפי שכבר אמרתי. אבל אם אכן קוין הייתה אחראית למוות של כ"כ הרבה ילדים, וביניהם פרים- אז הגיע לה. ובכל זאת, אי אפשר לשכוח שהיא זו שהובילה את מחוז 13 למה שהוא, יחד עם עוד אנשים, כמובן, אבל היא הייתה חלק משמעותי מאוד בכל זה. שלא לדבר על המרד. לכן אני לא יודעת עד כמה זה הגיע לה (בעיקר כשלא יודעים אם היא אכן אחראית למוות של הילדים). היה עדיף שהיא הייתה ממשיכה לחיות, אבל לא כנשיאה. עוד משהו שממש עצבן אותי- שיש סיכוי שמי שאחראי למוות של הילדים הם בכלל המורדים. מהרגע שסנואו אמר את זה לקטניס- קיוויתי שהיא הולכת לגלות שזה לא נכון. והיא לא גילתה, אבל מצד שני היא גם לא גילתה שזה נכון, אז יש תקווה.
לגבי הסוף. אני רואה שכולם פה ממש מתבאסים ממנו. למה? זה לא שאני מרוצה מהסוף- אבל אני גם לא הזדעזעתי ממנו והוא בטח לא הרס לי את הספר. קודם כל, קרה מה שרציתי- המורדים ניצחו. קטניס, פיטה וגייל חיים. עוד אנשים אחרים שרציתי שיהיו חיים. מה שבאמת מבאס- שהיו כאלה שרציתי שיחיו ושמתו (אבל כבר פירטתי על זה). עוד דבר שביאס אותי- ההתעלמות המוחלטת מהעתיד של גייל בסוף הספר. לא אכפת לי שקטניס בחרה את פיטה בסוף- לא היה אכפת לי גם אם היא הייתה בוחרת בגייל, אבל אי אפשר להתעלם ממנו ככה! השאלה הראשונה שהייתה לי בראש בסיום הספר הייתה- איפה גייל? למה קולינס לא סיפרה לנו מה קורה איתו? ואני לא מדברת על המשרה החשובה שהוא קיבל במחוז 2. אני מדברת על עתיד החברות שלו עם קטניס. התבאסתי מאוד ממה שעבר ביניהם במהלך הספר. רציתי שבסוף הם יחזרו להיות חברים טובים כמו פעם. חבל לי שזה לא נסגר ככה. שאנחנו בכלל לא יודעים מה קרה איתם בסוף. וזה הדבר העיקרי שעצבן אותי בסוף. הסוף לדעתי כן היה מאכזב, והייתי בהחלט מעדיפה שיהיה סוף אחר- אבל הוא לא היה נורא כ"כ, הוא לא זעזע אותי והוא גם לא הרס לי את הספר. עוד כמה דברים: למה היו כמה שהסכימו למשחקי הרעב האחרונים? הם היו שם בעצמם! איך הם היו מוכנים לדבר הזה? והכי התעצבנתי מכך שקטניס הסכימה. לא ברור בכלל. הקטע עם הטציות היה גאוני. מפחיד ומטורף, אבל גאוני. גרם ללב שלי לדפוק חזק. טוב, כמו בערך חצי ספר, אם לא יותר
יש עוד המון המון המון דברים שאני חושבת על הספר ועל דברים מסוימים בו, אבל אני לא מסוגלת להביע את זה במילים. זה ספר שקשה לתאר אותו. הוא, משחקי הרעב והתקלחות הם שלושת הספרים הכי הכי טובים שקראתי בחיים. מכל הבחינות. ואסיים את דבריי לפני שאפצח בקריאות אעאעאעאעאעאע געירטY$$^%TYHGHTGDF^56טעיעגעארטמימכעועכטכבמ איזה ספר מושלם אומייגאדד@#$%^!@#$!!!11 על המקלדת.

shoham95

New member
עוד משהו לגבי הסוף

מסקרן אותי לדעת מה קרה בסופו של דבר בפאנם. היא בכלל לא מדברת על זה. אפשר להבין שהחיים שם טובים לפי האפילוג. אבל זה הכל. הייתי רוצה לדעת יותר.

למעלה