עד מתי חפירות על עורבני חקיין?!

חחח כן זה מבאס כולם כבר עייפים מלחפור

ויש לי חסך חחחח... בסדר נו התעכבתי עם הקריאה אני אוכלת את מה שבישלתי חח...

shirusheet

New member
MJ אז קראתי את הספר

רציתי לכתוב פה חפירה ענקית על דעתי על עורבני חקיין, אבל האמת היא שבכל החפירות הקודמות (שטרחתי לקרוא כמעט את כולן, כן!) אמרו פחות או יותר את מה שאני רציתי לומר. בעיקר שהספר הזה היה די גרוע, בלשון המעטה. מה שכן, היה לי דבר אחד להוסיף, בקשר לסוף של ע"ח- מהרגע שפרים מתה, יש ירידה חדה ברמת המתח של הספר, לפחות לפי מה שאני הרגשתי. נכון, קטניס הורגת את קוין וזה נורא נחמד ומפתיע (אחד הדברים היחידים שאהבתי בספר, האמת), אבל חוץ מזה, ואני אצטט פה את חברה שלי: "יש תחושה של בלבלבלדלדלבלבל"
וב"בלבלבלבדלבלבלבל" אני מתכוונת לתחושה עייפה, נגררת. פחות או יותר כמו שקטניס מרגישה. נמנמנות כזאת
וזה ממש הפריע לי בעיקר בגלל שמשחקי הרעב זאת סידרה שאני רגילה שהיא מפציצה עוד מהספר הראשון. כל הזמן שינויים בעלילה, וקולינס עם היד על הדופק. כשעשרים העמודים האחרונים של הספר מלאים בקטניס-מנסה-להרוג-את-עצמה-ומסתכלת-על-הצלקות-שלה-חצי-מהזמן, זה פשוט אכזבה. חוץ מזה, כמו שאמרתי, הפריעו לי ההתייחסות המטומטמת לגייל ואמא של קטניס (שדרך אגב, לאורך כל הסדרה אפילו לא יודעים את השם שלה!
), המוות של פיניק, האפילוג, ובערך כל מה שכתבו פה האחרים. אחת הסדרות שהיה לה פוטנציאל ענק אבל הסתיימה פשוט רע, וכל זה רק בגלל שלסוזן קולינס לא היה כוח

N o R i K o

New member
מסכימה עם הכל

על כל שאר הדברים כבר כתבתי את דעתי כאן בכל מקום בערך
אבל חייבת לציין את הסכמתי עם כך שכל הסאגה האחרונה פשוט מ-ש-ע-מ-מ-ת! רק חיכיתי שהספר ייגמר...

MJ

באמת משעמם!! ממש!! סיימתי את הספר בכוח רק כי רציתי לראות ממה התאכזבתם כל כך ובגלל שאני מתחילה מבחנים עוד כמה ימים ולא רציתי לגרור את קריאת הספר למרץ! חח קורה כל כך הרבה ובכל כך בלאגן שאני לא יכולה לשחזר את רצף האירועים בראש בכלל... ומרגישים ממש את זה שלקולינס כבר לא היה כוח והיא נכנסה לבורות שלא ידעה איך לצאת מהן.. וכל פעם שזה קרה במקום להתמודד עם הכתיבה של זה היא פגעה בקטניס וגרמה לה להתעורר בבית חולים וכולם סיפרו לה מה קרה
בייחוד אחרי המוות של פרים! היא מתעוררת בבית חולים ואז פשוט מספרים לה- הקפיטול נפל סנואו בכלא קוין הנשיאה.. מה רציני?!?! קטניס אפילו לא נשארה בהכרה בשביל לראות את כל זה קורה?? זה המעט שקולינס חייבת לדמות של קטניס!!

N o R i K o

New member
חחחחח

בחפירת גייל\קטניס שלי אני אומרת "מסוף הספר השני בכל פעם שקטניס צריכה להתמודד עם משהו- בום! פצצה! *מתעוררת בבית חולים*"

N o R i K o

New member
עוד עדכון בלייב! החלק השני

אין לי באמת מה לכתוב, חוץ מזה שאני מרגישה כבר עכשיו איך העלילה הולכת להדרדר לי. איפה ההגיון בכך שמצרפים את פיטה לקרב שלהם כשהבחור לא שפוי בעליל?
אני מופתעת מכך שדלי לא מפחדת ממנו! אה, דלי לא מפחדת ממנו כי היא אהובתו הנצחית
ומצחיק אותי, תמיד בכל קטעי ה"הארדקור" של גייל הייתי ממש מכסה עליו ומסבירה לכולם מה מניע אותו ואיפה קיימת ההוכחה לכך שהוא לא עושה את זה מרוע אלא נטו מכך שהוא פגוע בעצמו והוא מאמין בעין תחת עין, ועכשיו בקריאה חוזרת אני קולטת שהוא מסביר בעצמו!!!1 Oס;;; זה כמו שהייתי בטוחה שבספר השני ג'והאנה אומרת לקטניס "אין להם דרך לפגוע בי" ורק בספר השלישי היא עולה על זה שלג'והאנה לא נשאר אף אחד שהיא אוהבת, אבל לא, היא מסבירה על זה שניה אחרי! קולינס לא אוהבת שאנחנו חושבים, מה? P: להסיק מסקנות זה כזה אאוט... העיקר שהסקתי לבד שהמילה שפיטה אמר לקטניס הייתה 'תמיד'
הו, אני גאון. עלק תמיד, העיקר שניסית לחנוק אותה
הו, האהבה... הוא הצליח לאכול דייסה לבד ייאיייי~$@!$!#% האמת שאני שמחה שגייל וקטניס רבים ורק עצוב לי שהוא לא מעיף לה את הכאפה הסופית שתעשת אותה ~_~ ואוף, נראה לי שהיום אני אכריח את עצמי לסיים את הספר בשעות יום ולא לבכות ולא לשרוף אותו. T_T ודבר אחרון - לחם וקרקסים? אבל הביטוי לחם ושעשועים כל כך מוכר ושגור בחברה...
לא נורא, אם אני מצליחה להתמודד עם נורי הכל קטן עליי

noa1510

New member
חייבת להגייד!! גמאניגמאני!!

גם אני עליתי לבד על ה"תמיד" הזה!!!! וכל כך התלהבתי מזה אחר כך
תכלס, הדבר הטוב היחיד שקרה לי בקריאת הספר הזה.
טוב נו, גם המשפט של בוגס שמעיד על פיניק בתחתונים.
אבל זהו.

N o R i K o

New member
נו,
MJ

בספר השני קטניס מחליקה מהגדר אחרי שחישמלו אותה, ולוקחת מלא סירופ שינה והולכת לישון. פיטה עומד ללכת, היא מחזיקה לו את היד ואומרת לו 'תישאר איתי'. היא אומרת שהיא שומעת אותו ממלמל מילה קצרה אבל לא מבינה מה זה. ברור למדי שזה תמיד. בספר השלישי כשהיא מסטולה לגמרי מהמורפיליום היא נזכרת שהמילה הזו היא 'תמיד'. הו, הרומנטיקה, העיקר שלפני פרק הוא חנק אותה.

לא התכוונתי ל MJ...

התכוונתי ל-2 האחרים... את MJ לא נראה לי שאני אקרא שוב מההתחלה עד הסוף אי פעם, הוא מתיש ומייאש! אולי רק חלקים נבחרים ממנו... ב 2014.. לפני צאת הסרט חח..

Miss Lavet

New member
טוב הפעם הצטרפתי באופן רשמי

כי גמרתי את השלישי
MJ המוות של פרים מזעזע... לא במובן הזה, אלא במובן שלא הקדישו למוות כל-כך תצומת לב. האמת בכל הספר לא הייתי כל-כך בשוק (הידד לספויילרים שבטעות קראתי בגלל שלא הזהירו -.- אבל בסוף (שלושת העמודים האחרונים+ אחרית דבר) פשוט התחלתי לבכות... מכמה שזה לא פ'ר קודם כל בשבילי בגלל שביא בוחרת בפיטה ולא בגייל, אחר כך בגלל שהם שותלים פרחי פימרוד (או משהו בסגנון... אני כל-כך מטומטמת... גמרתי את הספר כרגע
), אחרי זה בגלל אמא של קטניס שלא חוזרת בגלל שיש שם יותר מדי זיכרונות עצובים בשבילה וזה נתן לי תחושה שהיא לא תראה יותר את קטניס, אחרי זה בגלל נורי שנותר "יתום" וקיווה למצוא את פרים אבל במקום זה גילה שהיא מתה... על הספר.. על זה שהרבה אנשים מהמחוז שנותרו בחיים לא חוזרים לשם... בגלל ה"עידן" החדש שהם יצרו אבל קטניס לא יכולה לסבול אותו באיזשהו אופן... הסוף נוראי, זה נראה כאילו שאף אחד לא אכפת חוץ מאלו שהשתתפו בזה... וגם משחקי רעב למקורבים של הקפיטול... זה לא אנושי, לא מוסרי... אני במקום קטניס הייתי מתאבדת ישר לא יודעת מה איתכם.... יותר מדי גועל בעולם "נטול" רוע... מחוז 13 מפגרים, הם התחילו את הימים הנוראים! ואז הם נסגו כשהבינו שהם לא הולכים לנצח, הם מנצלים ולדעתי הם גם היו הופכים לסוג של קפיטול עם קוין
לא הייתה מתה, אבל שאר המחוזות לא היו מבינים שמחוז 13 הוא קפיטול כי הוא קפיטול לייט++ סוף
JM עוד משהו שחשבתי עליו: במשחקי הרעב מסופר רק על אמריקה העתידית... מה אם שאר העולם? האם היה להם אכפת מה שקורה שם? הם השתתתפו במלחמה כמעין מלחמת עולם רביעית+? ולמה הם בכלל לא ניסו לעצור את פאנם במהלך כל השנים האלו? סוף חפירה

N o R i K o

New member
ספוילר מעליי, וגם בפנים

רק יותר אנטרים להבא, כדי לא להבהיל אף אחת
די תפסיקו, היא לא בוחרת בפיטה, היא נתקעת איתו כי אין לה ברירה! היא לא עמדה מול בחירה ולא הייתה צריכה להתלבט- זו לא בחירה. >_> וגם אני תמיד תהיתי מה עם שאר העולם. בפאנפיק המתקן שלי אני אכתוב על זה משהו...

Miss Lavet

New member
כשאת אומרת את זה זה נשמע יותר הגיוני

[ מרוצה?
היא לגמרי נתקעת איתו... זה לא כאילו שהיא רוצה להיותאיתו פשוט גייל רחוק, היא חושבת שלא תראה אותו שוב/חושב שמצא לו מישהי אחרת אז היא בחרה באדם הכי קרוב לסביבה שלה (אני אישית הייתי מעדיפה את היימיטץ' אבל זו רק אני).... אם הייתי צשם הייתי דווקא מאושרת מהעניין הזה, כי גייל חופשי, אבל כמובן גייל היה צריך להיות בריטי ולא אמריקאי (אני+בריטים=
4 EVER) סוף
חשבתי פעם לעשות פאנפיק בו דמויות מספרים נכנסים למשחקי הרעב ולראות מה היה קורה גם חשבתי לכץוב מה היה קורה אם זה היה כלל עולמי, אילו מדינות היו כל מחוז ומי היה הקפיטול... אבל זה כשיחזור לי המוזה... מחר יש לי יום של"ח אז כנראה יהיה לי הבזקים של מוזה

N o R i K o

New member
ליאם המסוורת' אוסטרלי

אפשר לראות ראיונות שלו מדבר על התפקיד והוא לא צריך לזייף מבטא אמריקאי... מספיק קרוב לבריטי עבורך?
הוא כל כך סקסי שהGale שלו נשמע כמו Gile!
ושמעי
קודם כל, גם 15 אנטרים מספיקים
ובעיניי ברור לחלוטין שהיא עדיין רוצה את גייל ~_~ בכל הזמן הזה שהיא יושבת ומתבוססת באיכסה שלה ומאבדת כל הגיון וכל תא אפור שעוד נותר לה, היא יושבת על הסלע שלהם ומרגישה לבד או חושבת על זה שהוא בטח במחוז 2 ממזמז בחורות אחרות ובאסה לה. ואז מגיע פיטה והיא כזה "נווווו כשהוא נישק אותי במשחקים השניים נדמה לי שהרגשתי משהו@@#%^# נועדנו זה לזו#$^#$ שן הארי@#%@# שקרים שקרים#$%# אני לא צריכה את גייל כי הוא דמות הגיונית ועגולה כמוני, אני צריכה את פיטה השטחי שישלים אותי! להלהלהלה" איכס, איכס, אני לא מאמינה שקולינס הרשתה לעצמה לכתוב סוף כזה...
אני לא רוצה את גייל לעצמי. אני רוצה אותו לקטניססססססס
סוף
יאיי D:

למעלה