חיסונים בילדים: האם הם גורמים להפרעות ב

פולספגן

New member
מנהל הקומונה לא איש מדע ולא מבין כלום במדע

מתנהג כמו בריון שכונתי וכל הזמן הזמן מוחק תגובות שלא נראות לו, בוכה כל הזמן שנמחק ונחסם בפורומים אחרים כתוצאה מטרוליות. אגב, לא ראיתי אותו אפילו פעם אחת משתתף בדיון מדעי, אלא רק בדיוני קונסיפרציה, אז תעשה את החושבים לבד ...

קומרן

New member
הוא איי פעם התיימר להיות איש מדע?

בכל אופן , לא מתחשק לי לענות לטענותיך הפרווקטיביות. לפי מה שראיתי , את גם לא מאוד הברקת בדיונים מדעיים. בכל אופן , יש שם אנשי מדע אבל הבחירה בידיך

פולספגן

New member
זה שלא הבנת מה נאמר שם לא אומר כלום.

לכן, חזור ללימודים והמשך לקבל השכלה ...

קומרן

New member
אין הנחתום מעיד על עיסתו

מסתבר שגם מסכילים ממני לא חשבו שהברקת...

קומרן

New member
משכילים כמובן :)

ובכל מיקרה, זה לא שלא הבנתי את הדברים שלך , אלה הבנתי שהרבה ממה שהבאת פשוט לא רלוונטי.

פולספגן

New member
עובדה שלא יכלו להשיב לשאלותיי כאשר רציתי לרדת

לרמת הכימיה האורגנית והאי אורגנית. מעניין שהבקורת היא תמיד בנושאים שהם לא מתמצאים בהם

קומרן

New member
ומתי זה קרה?

אני לא זוכר מתי ביקשת שארד לרמת הכימיה - אשמח אם תוכלי למצוא את הדיון הרלוונטי בנושא כי את קצת מפנטזת. בכל מיקרה - אני לא מבין גדול בכימיה. דבר שני , רוב הדיונים לא היו על כימיה אלה על ביולוגיה - תחום שהודעת בעבר שאת לא ממש מבינה בו , אבל שפיתחת פילוסופיה בנושא... מצחיק שלפני זה , ציינת שמבחינתך זה מדע סוג ב' או ג' כי הוא לא "מדע מדוייק". הסתייגות קלה - אין ביולוגיה בלי כימיה אך הבנה טובה בכימיה לא הופכת אותך לביולוגית או לכזאת שה"פילוסופיה" האישית שלה לגבי המאקרו של רפואה ומחלות (מצחיק, בדרך כלל את טוענת רופאים שהם לא ממש מבינים ברמת המיקרו וכאן את מתפארת ברמת המאקרו...) טובה יותר מהחלטות של אנשי מקצוע...

פולספגן

New member
מה שכתבתי מטה שלא נענתם מסיבות שגם אני יודעת

אותן וגם אתם יודעים אותם.

פולספגן

New member
לא בושה להודות בחוסר ידע -

כבר התחלת להראות בגרות, שהודית שאתה לא מבין בכימיה אורגנית, אז תמשיך ...

פולספגן

New member
במה סילפתי?

מצטטת מתגובתך:- "בכימיה אורגנית... שזה התחום בו (מסיבה שכנראה ברורה רק לך משום מה) ניסית להוכיח שמי שעורך דיון מולך לא ממש מבין... אני פחות מבין"

פולספגן

New member
מה הסילוף בדיוק?

זה מצוטט אחד לאחד מתגובתך ומי שרוצה יכול להשוות, כי יש את הקישור לתגובתך.

deathcaster

New member
עובדה?

האם זו באמת עובדה? ואולי זו קנטרנות מצידך למצוא בהם דופי ע"י הסטה לנושא שלא בהכרח מעיד על משהו, כאשר בנושא החיסונים עצמו הם מראים יותר בקיאות ממך? "מעניין שהבקורת היא תמיד בנושאים שהם לא מתמצאים בהם "- האם כלל זה לא חל גם לגבייך?

פולספגן

New member
"מראים יותר בקיאות"???

בינתיים, ראיתי שאת רוב המקורות שאני מציגה לכם בכלל לא הכרתם. כמובן, שאותיזה לא מפתיע שלא הכרת, אך איך אתה יכול להגיד משפט כזה לאחר שלא הכרת את המידע הנ"ל? נוסיף לזה את העובדה שב-Low level, אתם לא משהו ואם אתה לא מכיר את החומרים שממנו עשויים החיסונים/ הבית שלך או כל דבר אחר, אז איך אתה יכול לחיות בשלום עם זה? ושלא נדבר על האינטרציה ביניהם ...

deathcaster

New member
תגובה

ראשית, אני לא טוען שאני בקיא יותר ממך... רק רציתי להבהיר זאת. שנית, אני כן טוען שיש כאן בפורום אנשים בקיאים יותר ממני וממך, והמקורות שאת מציגה, שרובם אינם מדעיים (גם הספר של אותה תזונאית אינו כזה) לא אמורים לעשות רושם משמעותי על אף אחד כאן. בכל שרשור כזה שהיה בפורום, לא שמתי לב שידך הייתה על העליונה, נהפוך הוא. "ראיתי שאת רוב המקורות שאני מציגה לכם בכלל לא הכרתם"- זה שלא מכירים, לא אומר שהם מחזקים את משנתך הסדורה, לא נתקלתי באף מקור שהצגת כאן בפורום שעשוי לשנות דיעה של מישהו... לא ספר של תזונאית, לא מאמרים מאתרי תזונה וטבעונות, ואף לא מאמרים שמדברים על תופעות לוואי שעשויות לקרות. "נוסיף לזה את העובדה שב-Low level, אתם לא משהו ואם אתה לא מכיר את החומרים שממנו עשויים החיסונים/ הבית שלך או כל דבר אחר, אז איך אתה יכול לחיות בשלום עם זה?"- כמו שאת חיה בשלום עם דברים שאת מכניסה לגוף שלך ועדיין את לא מודעת להרכבם המדויק. הסטטיסטיקה היבשה שכמובן לא תסכימי איתה מוכיחה (והאבלוק וטירני עשה אחלה עבודה על כך בקומונה ש"קומרן" התייחס אליה) שמוטב להתחסן מאשר לא לעשות זאת, לא צריך להיות מומחה לכימיה אורגנית (תקני אותי אם אני טועה, גם את לא אחת כזו) בשביל להבין זאת.

למעלה