תגובה
ראשית, אני לא טוען שאני בקיא יותר ממך... רק רציתי להבהיר זאת. שנית, אני כן טוען שיש כאן בפורום אנשים בקיאים יותר ממני וממך, והמקורות שאת מציגה, שרובם אינם מדעיים (גם הספר של אותה תזונאית אינו כזה) לא אמורים לעשות רושם משמעותי על אף אחד כאן. בכל שרשור כזה שהיה בפורום, לא שמתי לב שידך הייתה על העליונה, נהפוך הוא. "ראיתי שאת רוב המקורות שאני מציגה לכם בכלל לא הכרתם"- זה שלא מכירים, לא אומר שהם מחזקים את משנתך הסדורה, לא נתקלתי באף מקור שהצגת כאן בפורום שעשוי לשנות דיעה של מישהו... לא ספר של תזונאית, לא מאמרים מאתרי תזונה וטבעונות, ואף לא מאמרים שמדברים על תופעות לוואי שעשויות לקרות. "נוסיף לזה את העובדה שב-Low level, אתם לא משהו ואם אתה לא מכיר את החומרים שממנו עשויים החיסונים/ הבית שלך או כל דבר אחר, אז איך אתה יכול לחיות בשלום עם זה?"- כמו שאת חיה בשלום עם דברים שאת מכניסה לגוף שלך ועדיין את לא מודעת להרכבם המדויק. הסטטיסטיקה היבשה שכמובן לא תסכימי איתה מוכיחה (והאבלוק וטירני עשה אחלה עבודה על כך בקומונה ש"קומרן" התייחס אליה) שמוטב להתחסן מאשר לא לעשות זאת, לא צריך להיות מומחה לכימיה אורגנית (תקני אותי אם אני טועה, גם את לא אחת כזו) בשביל להבין זאת.