שרשור UFC 144 - יואפסי ביפן !!

elvis18

New member
שרשור UFC 144 - יואפסי ביפן !!

הקרב הראשון נתח בנוקאאוט הערב ...כנראה, הקרב השני של מיזוגקי וקאריאסו - קרב מעולה לאורך כל 3 הסיבובים ימשיך ככה יהיה אדיר !!

ranzz

New member
יאללה גם ככה נדודי שינה.. נשלם את ה7 דולר

האמת אני מנסה להבין למה עדיין אנשים משלמים את ה45 דולר ולא רואים ב7 דולר באינטרנט? מוזר לי.... האיכות מעולה ועוד האינטרנט שלהם יותר איכותי משלנו. לא יודע מה הולך להיות באירוע הזה, אבל לדעתי לוזון-פטיס יהיה קרב העשור

ranzz

New member
כולם להתעורר מהר!! מקריאים את החוקים!!!

אנד אוקטגווון קונטרולללל.......

Daniel Geler

New member
עזרה

אבד הלינק מישהו יכול לעזור אני מת לסיים לראות את הקרבות לפני המילואים

Daniel Geler

New member
ראיתי

נתקע השידור שלי בול בשילדס אפרקאטים מזוית מעניינת כאילו ראיתי את האגרופים של לידל משום מה הזכיר לי רק מזוית אחרת.ויושין נתן קרב טוב סך הכל!

Daniel Geler

New member
הקעקוע של האנט בצוואר

מה הפשר של הקעקוע בעברית של מארק האנט?

אתמול ראיתי את הארוע ב 7 דולר

מחיר די שווה לכאורה, אבל האיכות היתה לא מי יודע מה. כל שניה התמונה קפצה וגם הסאונד היה מחרחר. ככה זה גם אצלך?

ranzz

New member
לא.. היה מדהים, יותר טוב מאגו טוטאל, ברצינות

האיכות משתנה ביחס לחיבור האינטרנט שלך..

danielmo1

New member
קודם כל זה היה HD!

והאיכות קטלנית ביותר, לי יש כרגע בסה"כ 5 מגה ולא נתקע לי פעם אחת חוץ מקפיצה קטנה אחרי שעה בערך וגם תוך עשירית השנייה זה הסתדר! יותר שווה מאגו טוטאל לטעמי, ואם לומר את האמת? וואלה זה יוצא אותו כסף אז למי איכפת גם ככה אני פותח אגו פעם בחודש!

danielmo1

New member
אני הייתי משלם 17 שקל לערוץ

7 דולר זה 25-26 שקל? בסדר זה רק מראה לאגו טוטאל שהיינו מוכנים לשלם קצת יותר בשביל ליהנות

blackcoldtiger

New member
מארק האנט

בשבילי נראה לי הפתעת השנה, מגיע לUFC בגיל דיי מבוגר כמעט בלי שום רקע בהאבקות ומצליח לתת KO לקונגו. זה רק מראה שהסטרייקינג בUFC עדיין לא מגיע לרמות הגבוהות. רק חבל שאלוף הHW הוא סטרייקר יותר מעוטר מהאנט, אם לא, יש מצב שהאנט היה לוקח אליפות

blackcoldtiger

New member
ראמפייג' ג'קסון

יכול להיות שהגיע לקרב פצוע או לאחר זריקת זיין רצינית באימונים. קשה לי להאמין שמי שניצח את דן הנדרסון בהאבקות נכנע ככה לביידר, יכול להיות שראמפייג' הזניח לחלוטין את מיימד ההאבקות ומסתמך לחלוטין על הKO במכה אחת. יש לי תחושה שאם היו מראיינים אותו אחרי הקרב הוא היה מודיעה על פרישה

למעלה